Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
na akkor nem egy nagy érték pedig azt hittem vissza hozza majd a kulcs árát köszi az infót
-
SamS20
senior tag
válasz Coccolino_O #8296 üzenetére
az igaz, de legalább nem engem
plusz ha kikapok sem kezdek el hisztizni, vagy anyázni ahogy fentebb említve volt legalább is nem mikrofonbaEz így ebben az állapotban mennyit érhet ? mennyit kaphatok érte ?
-
SamS20
senior tag
meg csak nem tetszenek a pályák ládát meg eddig egyet dobott... most hagyom majd a gépet 3 órára idle-n aztán hátha
lesz mikrofon is ( meg van is itthon, csak 3 játék alatt eddig nem használtam de tudom hogy sokkal jobb ha hallod a másikat és tudsz is vele kommunikálni
ha már téma, nálatok melyik gomb a beszéd ?
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Mire leírsz annyit, hogy a, már rég halott vagy.
Kommunikáció nélkül a CS, már 10 éve is hülyeség volt. Még pubon el lehetett ökörködni, de annak értelme nulla és fejlődni sem fogsz.
Szórakoztatóbb is akkor, ha képes vagy a csapatjátékra.
(#8292) mate3553: Invertoryja alapján meg.
[ Szerkesztve ]
-
SamS20
senior tag
nemtudom én eddig 3x voltam versengőben 2x nyertem, 1x első lettem mikrofon nélkül és írogattam h a short, a long, b -re meg általában nem én szoktam menni
szívesen játszanék innen amúgy versengőbe vagy csak funolni
profilom ha valakinek van kedve vegyen fel barátnak -
Arkennys
addikt
válasz Vismajor01 #8282 üzenetére
Hát elég hülye ötlet, már megbocsáss
Mondogassa vissza a gépnek a szöveget aki akarja, de még ha kötelező lenne, mehetne a sunyiba. Én se szólok semmit közben, mert nem használok mikrofont, sőt ki is van némítva a játékon belüli hangkommunikáció, mert egyszerűen mocskosul zavar.Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
SamS20
senior tag
na nem baszott ki velem a steam mivel vinyó csere volt de az előzőn rajta volt még 1-1ben a steam gondoltam pár dolgot át másolok... és voala márc. 5 helyett febr 28 maradt a dátum és nem kell még egy hetet várnom
gondoltam megosztom mással is hátha, érdemleges az információ
-
Xero
nagyúr
válasz Vismajor01 #8285 üzenetére
-
Xero
nagyúr
Sokan kikapcsolják ingame és csak TS-eznek. Szóval ez így már értelmetlen. Az ingamet én is csak akkor használom, ha random emberke is van a csapatban. Egyébként pedig simán csak torz TS-hez képest...
Egyébként gyere játszani. -
Mate
nagyúr
Aham. És ezzel miként éred el, hogy kommunikáljanak verseny közben?
Akikkel én futok össze, azok nem kommunikálnak a társakkal, de anyázni tudják az ellenfelet érdekes mód.
-
Vismajor01
addikt
válasz Arkennys #8280 üzenetére
100ból 98x mmem úgy zajlik le, hogy az 5 emberből legalább 2, de inkább 3 egy mukkot sem szól az egész war alatt. Azt hiszme már említettem it az elképzelésem ennek kiküszöbölésére:
Lobbyba csak akkor léphetsz be, ha visszamondod az angol mondatot amit a gép mond a gépnek és az elfogadja.
Két légy egy csapásra: Aki nem tud angolul(tök alapszinten) az nem játszhat, akinek nincs mikrofonja/nem müködik szintén. Persze ha magyar felebarátaiddal akarsz játszani akkor lehet olyan hogy min 3nál nincs ilyen teszt pl.Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Arkennys
addikt
válasz Vismajor01 #8279 üzenetére
Írásban néha kiosztani hogy ki hol legyen bőven elég ha normálisakat kap ki az ember
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Vismajor01
addikt
Nyugi, nem csak a magyarok tirpákok. Általában ha ctben kezdünk felszólítom a csapatot, hogy legyenek szívesek kommunikálni, mert ez a játék elengedhetetlen alapfeltétele, a CT oldalé pedig pláne.
nos, a "shut the fuck up" nem a legrosszabb amit kaptam ezért...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Mate
nagyúr
válasz Coccolino_O #8272 üzenetére
Ismerős. Magyarok, oroszok, csehek. Ez a három állatfaj ha összejön....
-
Xero
nagyúr
Hmm. Nem kicsit ugrott meg tényleg egy-két fegyver ára. A boom-ot egy hete még 3.56€-ért vettem, ma pedig kereken 5€-ról indulnak.
-
Coccolino_O
őstag
Akárhányszor felmegyek pubra, és be van kapcsolva a voice, túlnyomó többségben magyarok kezdenek el anyázni, akár egymást, akár a többieket. Nem tudom mire vélni, hogy ennyire tirpák, és buta az átlagmagyar cs-s. Tegnapi sztorim: puboltam, két magyar végig szidta a szlovák srácot, hogy csal, meg hogy buzi szlovák, stb. Komolyan mondom, néha én szégyellem ezeket a fogyatékosokat.
szabog4: Nah, ettől kapok még agyvérzést. Ha tudsz, akkor menj ismerősökkel játszani.
[ Szerkesztve ]
-
szabog4
aktív tag
Valamiért kirúgtak versengőből! ...pedig még első is voltam ...(KIVÉTELESEN :"D) Még csak az se, hogy mondjuk több száz ponttal elhúztam; csak 2-3 ponttal, tehát a cheater dolog nem jöhet szóba...nem értem. Írtam, hogy ki merre van meg, hogy ki lőtt le milyen fegyóval...nem kaptam választ csak kirúgtak... Szomorú
HUN_Thorpedo
-
Slystyle
őstag
Én inkább belőttem Friends only-ra az inventory-mat. Jó párszor vettek már fel cserélgetés miatt. Persze szívesen cserélek, ha ismerem az illetőt, de ha random-ok jönnek spammelve, hogy neki ez már pedig kell, az elég irritáló.
Meg amikor ismerőstől kölcsön kaptam a kését, másnap felmentem kicsit könnyedre és kb mindenki felvett az adott szerverről, hogy adjam neki a kést meg ad érte 10 skin-t (ilyen fehér item-ek voltak csak neki). Mondjuk ha értelmes cserét ajánlottak volna fel, akkor sem cseréltem volna, mivel nem is az enyém volt ugyebár. Sok ember annyira hülyének nézi a másikat amúgy, elég elszomorító. -
Mate
nagyúr
Mennyi idióta van. phönixen nyomom a könnyedet, erre egyik gyerek bejelöl barátnak. Majd folyamatosan hívogat tárgycserére, meg ír chaten. Jelzem neki, hogy baromira nem érek rá, mert épp 1v3-ban szenvedek.
Vége a pályának, megkérdezem mit akar.
Beajánl egy fele annyit érő glock-ot az én glockomért. Jeleztem neki, hogy most vettem a fegyvereket és nyilvánvalóan azért, mert ezek tetszenek és kellenek. Ezután jön, hogy m4a1-em adjam neki és adja a glock-ot +az ő m4a1-ét. Közöltem vele, hogy még mindig okkal vettem ezeket a fegyvereket. Erre meg az awp-met akarta egy 4€-s awp-ért... Jeleztem neki, hogy ne nézzen hülyének és még ő tiltott le engem....
-
Mate
nagyúr
Van max. 1-2 csillagos emberke aki játszana most phönix mappon?
Magasabb rangú most nem jó, mert aki vagy akik jönnek szintén 1-2 csillagosak.
-
PeL
addikt
válasz Arkennys #8260 üzenetére
Én pont ezért nem megyek soha randomokkal Nagy divat a retardáció. Általában ha az első 3-4 kört elbukja a team már kezdődik a bomlás, először oltás-szidás, majd folytatódik szándékos szabotálásokkal, team flash, aztán TK, legrosszabb esetben leavel az illető vagy eléri hogy kirúgják. Ez 10 esetből 5x-6x biztos hogy így van. Sajnos az olyan játék ami ilyen széles körnek elérhető olcsósága miatt vonzza a fogyatékos, türelmetlen, hirtelen indulatossá váló gyengeelméjű játékosokat. Ennek egyetlen elkerülhető módja ha csak olyanokkal mész akik fent vannak a friend listeden. Más megoldás nincs sajnos Beépíthetnének amúgy a játékba egy noob szűrőt vagy jelölőt, hogy aki ilyennel összekerül azonnal ki lehessen szavazni ha sok "feketepontja" van és még warmup alatt berakjon helyette valakit. Ez talán vissza is szorítaná az ilyen fajta elbutulást.
-
Arkennys
addikt
Ilyen mocskosul retardáltakat mint akik mellé berakott a gép...kb elment a kedvem a versengőtől egy időre
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
keIdor
titán
válasz #97716736 #8254 üzenetére
Azt én is eladtam, Cobalt-om már volt régebben, de alig drágább a Koi így inkább vettem most azt.
Egyébként még ezeket is betehetnék a jövőben, Blueline, AK47 ToxicSpike, AWP ToxicSpike
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Zimmi91 #8250 üzenetére
Nálam a legszebbek:
M4A4 | Asiimov
AK47 | Redline
AWP | Asiimov (+Redline [ez van] és Boom, egyformán bejönnek)
P250 | Undertow (már megvan)
P90 | Trigon (már megvan)
AUG | Chameleon (már megvan)
Sawed-off | Mosaico
Desert Eagle | Cobalt Destruption
Dual Beretta | ez, nem tudom az angol nevétEzek a legszebbek.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Kempeti
tag
nemlehet megoldani, hogy a görgővel, és a space-el is birjak ugorni?
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
törölt tag
Megvan a drágaszág végre
-
törölt tag
válasz #97716736 #8233 üzenetére
Akkor működik, ha a böngészőből használtad a marketet.
Tehát nekem Google Chrome böngészőm van, jelenleg tudom használni a marketet, de ha újratelepítem a rendszert, vagy belépek más gépen akkor 15 napot várnom kellene ahhoz, hogy az "új" eszközön használni tudjam.
Ha viszont lementem ezt a fájlt:C:\Users\_WindowsFiokNeve_\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Cookies
És egy másik gépen/rendszeren visszaállítom, akkor működni fog azonnal.
Másik géppel nem, de újratelepített OS-sel tesztelve és működik.
Ugyanúgy működhet más böngészővel, mivel mindegyik hasonlóan tárolja a cookie-kat.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
"Amikor meg te akarsz eladni egy dolgot, pl 5€-ért, akkor a Steam erre az 5€-ra rászámol még 15%-ot, és az fog megjelenni a piacon, ez esetben 5,75€."
Ez nem egészen pontos.
Ha én 5€-ért akarok eladni valamit, az a vevőnek 5€-lesz, hisz annyiért adom el. Kézhez 4,36-ot kapok már csak.
Ha 5€-t akarok kézhez kapni, akkor viszont nem 5€-ért kell eladnom, hanem 5,75-ért.
Mind a két ár megadható eladásnál, így számolni se kell.
-
-
Bahama
aktív tag
Szóval ha valamit el akarok kb valós árban adni, akkor azt kell figyelnem hogy nem az eredeti, hanem a rászámolt ár legyen az ami kb a piaci értéket képviseli?
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
törölt tag
válasz #85552128 #8231 üzenetére
És ezt pontosan hogy kell csinálni? Engem érdekelne ez a dolog, akár PÜ-ben is leírhatod
(#8232) Bahama: Amikor te veszel valamit abban már benne van a 15% Fee. Amikor meg te akarsz eladni egy dolgot, pl 5€-ért, akkor a Steam erre az 5€-ra rászámol még 15%-ot, és az fog megjelenni a piacon, ez esetben 5,75€.
-
Bahama
aktív tag
Hogy van pontosan az ár számítás?
Ugye megadsz egy árat eladásnál amit te meg szeretnél kapni ez tiszta.
Viszont ugye rászámol a steam.
A kérdés az lenne, hogy az árak amik fenn vannak megvételre, azon már rajta van az "adó"?
Meg amik az utolsó eladásokat tartalmazzák, azok a tiszta árak, vagy azokra is már rászámolt a steam?Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
SamS20
senior tag
nekem meg istennek nem dob mostanában semmit :/ idle szerveren napi 4-5 órát biztos fent vagyok a biztonság kedvéért ( amikor alszom meg nem vagyok itthon ) de ez így elég cinkes mert ha játszom se nagyon dob, esküszöm phoenix nélkül jobban jöttek a cumók :S
2 napja semmit nem kaptam :Stévedtem kaptam matrica dobozt -.-'bahh tegnap újra húztam a windowst mert új winyó meg stb, az eddig febr 28 helyett most márc 5 amikor használhatom a piacot... ennek mennyire nincs értelme...
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Cserélni sem enged 7 napig vagyis szombaron este 18 órától tudom újra használni a piacot és cserélni is. Ezt írja remélem így is lesz.
(#8227) ZeroDK: Így szoktam csinálni én is.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz misfine #8224 üzenetére
Hasonló cipőben járok engem sem enged piacozni, de csak 7 napig mivel új rendszert raktam és steamet is töröltem. Ja és esett új Phoenix láda és nem tudom eladni március 1.-én jár le a 7 nap addigra az ára lent lesz.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
tag
AWP | Redline(Vörös vonal)-at keresek. Tradre vagy valamilyen másfajta vásárlási módon, mivel steam guard kibszott velem és nem bírok még piacozni 30 napig. :/
never say never
-
SamS20
senior tag
füles témához én mondanék egy AKG K44-et nagyon kényelmes, zenére és cs-re is tökéletes
-
Mate
nagyúr
válasz Slystyle #8218 üzenetére
Nem tudom mi történt, mintha töröltek volna csomó itemet, vagy csak piac szar már megint.
Jó pár semmit nem érő fegyver ára felment az egekbe. Eltűnt szinte az összes a piacról.
6 napja néztem egy fegyvert, vagy 50 oldalon keresztül tele volt. Ma néztem és 2 van összesen.
-
PeL
addikt
Dobott a játék... De megint nem a Phoenix ládát, hanem egy nyomorult sticker kapszulát... :\
-
Mate
nagyúr
Eszméletlen mennyire fel tudnak *aszni a társak. Leszarom, ha bénán lő, vagy rossz napja van stb. De amikor hülye, attól megőrülök.
Levezetésnek nyomtunk egy agency-t. Ami lássuk be egyszerű mint a szög. T oldal, az idiótája minden kurva körben rushol. Hiába szólok neki megy és megy és megy. 4-en úgy ahogy lehoztuk T oldalt.
Majd ct oldal, középen fut a barma ész nélkül minden körben. Semmi villanó, vagy figyelés. Késsel beront és kinyíratja magát. Szólok neki kulturáltan, erre ugat....
Azért is bánt a dolog, mert simán hozható lett volna ha ésszel játszik. A másik társunk se volt egy jó lövő, de legalább esze volt.
Mindegy, legalább összehoztam egy 5k-t.
-
nepszter1
addikt
nem igazán szeretek egyedül játszani vegyetek már fel steamen pls nightleach
-
Jim-Y
veterán
Már megint, hogy lehet úgy összerakni két csapatot, hogy az egyikben van egy sheriff meg 4 koszorús AK, a másikban 2 dupla-AK meg 3 rang nélküli? :/ Az egyik rangnélküli 16-14-es állással 12 pontot szedett össze :S Sajnos az én csapatomban volt.. -.-
-
D4v3
őstag
válasz Coccolino_O #8202 üzenetére
Nekem most az asztal mellett balra van egy könyvespolc és beraktam a kábelt az egyik könyv alá
Előtte erős szigszalaggal az asztallap aljára ragasztottam fel a kábelt. Amúgy ezek a Sennheiserek tényleg jól bírják. 7+ éve van meg a kis gagyi HD201-em, kismilliószor esett le a földre, kábelén itt-ott már szakadt a burkolat és semmi, de semmi baja nincs. Siberiát kétszer elég volt leejteni.. még szerencse, hogy ebayről rendtelem és drágábban vették meg hibásan, mint amennyiért vettem kínából -
WaterWawe
őstag
Én is megosztom gyűjteményem, bár nem olyan jó mint Keldoré.
[link][ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Bill mellett jobb vagy bal oldalt elvezeted hátra a monitorodhoz, monitor kábele mentén pedig hátra a géphez. Nekem így van, sosincs útban se a széknek a kábel, se a kábelnek a szék.
-
Bahama
aktív tag
Talán ha az asztal szélére felszerelsz 1 kábelveztő "biszbaszt" vagy az asztal mögött hozod fel.
És most hosszú évek erőgyűjtése után, le is engedtem a kábelt az asztal mögött.
Annyira motiváló itt a közösség[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
htc07
addikt
-
Xero
nagyúr
Állsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest