-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Hallottam, és észre is vettem, hogy lejárt az operation vanguard.. A benne lévő pályákkal tudok játszani valahogy? Mindig azon nyomtam, a másik két csoportból 90%-ban dust, vagy dust2 jön be, de amúgy is nekem a vanguard jobban bejött....
-
CtiveR
tag
válasz
Ace owner #33745 üzenetére
Leszokott peregni ez rólam, csak most ez különösen felcseszett
Bár tudnám mutatni anyjáéknak kicsi fiuk mit beszél a neten... személyesen ment volna ez akkor szájbavágás lenne a vége... nethuszár
hemaka: Eddig én is csak annyit.. infóztam angolul és maximum menet végén, ha tetszett az adott meccs akkor egy gg-t eleresztek azon kívül semmi más. Csak most láttam magyarok voltak gondoltam jó lesz egy pár hazait elkenni normális körülmények között.. de látom a kis fikásokat is enged a menetbe
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként attól elnézést kérek, aki rám írt mostanában én viszont nem válaszolta. Sajnos mostanában a netem olyan, hogy egyszer 7mb/s, aztán 20kb/s. Utóbbinál ki be logol a steamem, később mutatja, hogy írtak, feldobál üres chat ablakokat (gondolom korábbi invek miatt) stb..
Ez nem szolgáltató és nem user error egyébként, korlátozgatásokról van szó. -
CtiveR
tag
Többet se szólalok meg magyarul menetbe... -.-
Láttam, hogy az ellenfélbe akad legalább 3 magyar és rendesen köszöntem nekik, sok sikert stb. menetbe párszor makkoltam őket és egyből ment a chatbe az @nyázás stb... írtam is nem egyszer, hogy csak szépen... végülis a meccs döntetlen lett. A végén is mindannyian szidtak jobbra balra chaten és csak mondtam nekik hogy most már fejezzék be... erre az egyik hangról kb 14-15 éves gyerek úgy elkezdett mikrofonba trágárul beszélni, hogy menjek el dolgozni meg ne kockuljak ennyit te ... meg társai és még csak a diszkrétet írtam le.. fel is vettem gyorsan steamen, hogy gondolta ezt mégis? Erre átnevezte magát de a kép meg minden maradt... írtam neki, majd játszotta, hogy ő angol és nem ért semmit az egészből... Agyam eldobom1 VAC ban van a srácnak... ha gondoljátok adok profil linket és lehet sorozni... Tanulhatna némi tiszteletet... "ta.knyos" létére...
-
lemusz
addikt
! kick wjbhbdux
-
wjbhbdux
veterán
jah igazad van, véletlenül itt csak egy embert szóltam le, úgyhogy javítom magam. khm khm
Mégis mi ez a rank bohóckodás? Az megvan nektek, hogy semmire nem jó, semmit nem mutat, és egy teljesen random public szintű játék a "competitive"? Gecc mintha 1.6ban a /rankot beírnátok a MAGYAR szerón és kemények lennétek ha top1000ben vagytok
Ne áltassátok már magatokat azzal, hogy bármilyen ranktól elégedettek vagytok, minden rank nyomorék rank, gyertek 5v5 csapattal és ott villogjatok, az nem túl kemény hogy neten le tudtok lőni a 10 féle nyomorék kategóriába sorolt nyomorék oroszt
-
törölt tag
Na hamarosan veszek egy új CS:GO-t hogy valami normális rangom lehessen és olyan rangba legyek ami nem smurf-hell... Szóval, igaz az hogy alapból ha pl Sas-szintűekkel megy az ember akkor hiába lő alig 10-15 fraget, még úgy is kerülhet Sheriffbe?
-
Hauptmann
veterán
Felnyomtam a digital vibrance-ot, mintha másik játékkal játszanék. Meg talán kezdek is belejönni, igaz csak fegyverversenyt, meg rombolást nyomok, mert pörgős, és általában az élnezőnyben végzek.
-
Gokardo
tag
van itt olyan aki csgoloungen Donate-t már?
ha igen az írjon. Előre is köszi
-
Coccolino_O
őstag
Cevo-val az a baj, hogy mivel ingyenes, vonzza természetesen a gyökereket is. Simán lelépnek, mert nincsen semmi komoly következménye. FaceIT-n ugyanez a helyzet. Ezzel kb. el is döntik a következő pár kört, amíg nem jön valaki a helyére...
Én esea-n játszok, ott is szoktak megjelenni furcsa egyedek, próbálom magamat ahhoz tartani, hogy csak este játszok ott, mert reggeli és délutáni időszakban katasztrófa szintű meccseket szoktam tolni, ha egyedül megyek. Sosem vagyok topfragger, de általában azért meglövöm, és tudok infózni is. Hozzáteszem a meccshez azt, amit tudok. Szóval még azt sem mondhatom, hogy mindig rajtam megy el a meccs.
Premade nélkül a cevo és az esea is igazi lutri. Legalábbis én ezt tapasztalom. Cevo-n nem játszottam túl sokat mondjuk, az tény. Esea-n pedig tavaly kezdtem el játszani. Mindenhol vannak toxic mentalitású emberek, szóval nem igazán lehet kivédeni, ha egyedül mész. Ez csak egy játék, és néha olyan komolyan tudják venni, mintha pénz lenne a tétje.
Pedig nincsen értelme ennyire véresen komolyan venni, erre már rájöttem saját magam is.
Élvezni kellene, de az ember csak akkor élvezi, ha meglövi, amit kell. Sajnos nem mindig jön ki úgy a lépés.
-
zkas90
senior tag
válasz
Redneck #33723 üzenetére
steam faceit
8-9 éve játszottam CoD 2-t kb 1500-2000 órát
Meg alapból jobban szeretem az FPS-eket. Legutóbb a titanfallba raktam bele 100 órát.
Valahogy a GO előtt a CS nem vonzott (bár már sajnálom h nem próbáltam ki).Tudom, hogy hogy kell írni
. Viszont ez egy elterjedt "alternatívája" MM-eken belül. Mindenki tudja mit jelent.
-
nugat
tag
válasz
zkas90 #33718 üzenetére
en faceit-en csak nehany meccset mentem, aztan meguntam, mert minden meccsrol leleptek, vagy feladta a kapitany, tele volt silverrel, akik vagy tul konnyuve, vagy ha veled voltak ertelmetlenne tettek a jatekot.
cevo eddigi tapasztalatom alapjan sokkal jobb, normalisabb community es jobb az atlag.
esea-t meg nem probaltam, ez fizetos, mostanaban sokat esett ott a szinvonal (elvileg), de a legjobb jatekosok meg mindig ott vannak, olyan le korul szerintem erdemes oda menni. -
Lokii
aktív tag
-
zkas90
senior tag
köszönöm mindenkinek
Vanir -
február 26-án kezdtem el
március 3-án lettem silver 4 (10. győzelem)
március 11-én lettem silver elite (29 győzelem)
március 15-én lettem silver elite master (42 győzelem, bár pont 1 vereségnél léptem feljebb)
március 16-án lettem nova 1 (50 győzelem)
március 18-án lettem nova 2 (57 győzelem)
március 22-én lettem nova 3 (először 21-én szereztem meg, de 2 meccs után visszadobott) (68 illetve 73 győzelem)
március 28-án lettem nova 4 (89 győzelem)
április 1-én lettem master guardian 1 (109 győzelem)
április 1-én lettem master guardian 2 (másodikán visszaestem mg1-be, de harmadikán újra mg2) (114 illetve 118 győzelem)
április 12-én lettem master guardian elite (135 győzelem)Én már az AK ranggal is elégedett vagyok. Ott már nem éreztem azt, hogy lenézik a rangom.
Persze látok még jó sok helyet a játékomban amin odafigyeléssel javíthatok. Utána pedig szerintem nagyságrendekkel javulna a játékom. Tehát lehet ebben még magasabb rang is.nugat -
Faceit-en szoktam nyomni ingyenes meccseket.
Élvezem is a dolgot. Olyanokat meglövök ott, amiket MM-em soha. Nincs meg az idegesség meccs közben. A társak eddig többnyire jó arcok voltak (dmg, le, lem, supreme) és segítettek, meg adtak tippeket (pedig nova 3 voltam amikor először játszottam faceiten). Nem basztak le ha elrontottam valamit.
Csalóval sem találkoztam.Viszont az nem tetszik, hogy nincs csapat sebzés.
Illetve ritka, hogy végig menjenek a meccsek. Pedig cumback izrael.Cevo illetve esea mennyiben különbözik a faceit-től?
-
nugat
tag
válasz
Coccolino_O #33715 üzenetére
en 2-3 hete kezdtem el cevo pug-ozni, azota nem mentem mm-et es nem is fogok. 2 perces korido, 45s bomb-time, 64 tick mar onmagaban elrettent, de melle meg annyira toxic az egesz community hogy hanyingerem lesz tole.
premade-del meg azt mondom nincs gond, de soloban eselyed sincs, ha osszerak egy roszabb csapattal. cevo-n egyaltalan nem erzem ezt.. nincs az, hogy boosted, smurf, cheater, nem baszom fel magam, hogy megint ledob es kinlodhatok az oroszokkal. -
Lokii
aktív tag
Üdv srácok. Lenne egy kérdésem: 71 nyertes versengővel a Silver Elite Master az jónak/rossznak számít(legtöbbször egyedül mentem,ritkábban duóban,még ritkábban trióban mentem,4-5 premadem még egyszer-kétszer lehetett,de nem tudom megmondani)? Mielött elkezdtem volna játszani MOHAA-n(ez a játék pár jelentős tulajdonságban hasonlít a CS:GO-ra),COD1-en játszottam és Ghost Recon Phantoms-on is(ne kérdezzétek hány órát,szerintem ezeket összevéve 1000 órát majdnem). Pár hibámmal tisztában vagyok(pl nem a legjobb célzás,ritkábban használom a flasht mint kéne mivel félek hogy megvakíthatom vele a csapattársaimat stb)
Szóval a kérdés adott
.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
linuxuser666 #33711 üzenetére
Az adja!
-
linuxuser666
tag
Mai ace infernon.
https://youtu.be/vVp85qpnf_Q -
Redneck
nagyúr
válasz
Hauptmann #33708 üzenetére
A fegyver elhelyezkedését állíthatod. A klasszik a régi csések nézete, én is azt szeretem. A GO alap kicsit közelebb van a középső álláshoz.
Az előzőnek: van pró aki úgy játszik, 15 éve nekem is jó volt de átszoktam WASD kiosztásra. Csak a Shift nálam guggolás, Ctrl Walk.
Walkot lehet togglere állítani?
-
Hauptmann
veterán
A játékbeállítások között van olyan, hogy tárgybeállítások, nézetmodell helyzete, klasszikus, asztal, kanapé. Ez mi a franc?
-
vorosmarti
senior tag
válasz
NagyZ01 #33701 üzenetére
A reload az éppen a középső gombon van mert fontos. Van 1-2 dolog amit könnyebben el lehet érni ha wasd-t használunk, de képtelen vagyok megszokni. A kilencvenes evek kozepe ota jatszom igy, nem hiszem h valaha átszokok
(#33698) pr1mzejEE: Természetesen egyetértek veled, de vannak dolgok amiket célszerű figyelembe venni. Soha nem érdekelt pl. hogy csak 60-80 fps-t tud a vga-m, pedig sokan írták hogy fontos. Egy vga-kártya csere után a 40-50 fps növekedés pár nap után 3 ugrást jelentett a skill-táblán, pedig nem vagyok egy hardcore játékos. Szóval ha szelektálva is, de odafigyelek
-
Hauptmann
veterán
válasz
NagyZ01 #33701 üzenetére
Minek, amikor amúgy megvan a 90-100 fps vsync nélkül? Akkor inkább kikapcsolom a vsync-et. Vagy ez nem jó ötlet?
De én valami max fps limitre gondolok bekapcsolt tripla buffernél, mert a 60 fps soha nem csükken, meg nem is nő.
(#33703) htc07, Mennyire fontos a vsync? Én kikapcsolt állapotban sem nagyon látom, hogy szétcsúszna a megjelenítés, persze ez nem azt jelenti, hogy nincs is. Mi a fontosabb? A 80-nál magasabb fps, vagy a vsync?
-
NagyZ01
tag
válasz
vorosmarti #33695 üzenetére
Azt hogyan ? Fegyver újratöltés meg az ilyenek mire vannak bindelve ?
(#33696) vzsryl: Had a dream I was king, I woke up still king.
(#33697) Hauptmann: Vedd lentebb a maximális grafikai beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest