Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezek a valve szerverek hulladékok.
-
törölt tag
Ez az Cache-n játszanak
-
Andris837
senior tag
Hamarosan kezdődik a NiP - Team Global (LGB) meccs.
MAGYAR Stream: [link]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Arkennys
addikt
basszus amíg számol az oldal, nyitogatok főnixes ládát. 8 ból 1 olyan ami értékes is, többi hulladék. De jó, mert így mindig látom, nekem valóban nem éri meg élesben nyitni
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Andris837
senior tag
Aki a faceitet nézné annak ajánlom a fnatic - LDLC mérkőzést:
FACEIT Spring League 2014 - fnatic - LDLC - Bo1 - wildcan.hu
[ Szerkesztve ]
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
pr1mzejEE
addikt
Aki minket is nézne
mert mi jobbak vagyunk mint a profik, annak adok egy linket:[link] Coccolino, xero és radnix (meg persze én) a fórumról lövöldözünk
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
.LnB
titán
válasz vzsryl #12977 üzenetére
Nem is mondtam, hogy nem volt. De lehet nem lesz. Azt írták ma lesz egy nagy bejelentés. De lehet csak az új Moinox SK gaminges egérpadra gondoltak. Igaz még nincs vége a napnak de LGB-ről eddig nem volt szó. Szal' lehet benéztem ezt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Andris837
senior tag
Közben ismét magyar nyelvű stream a WiLDTV jóvoltából. http://wildclan.hu/streams/?tv=wildtv3 (bocs, telefonról vagyok)
Szerk: Dignitas vs. Wizzards meccs megy éppen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pasha PARTY OPEN megint
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Assimilator #12967 üzenetére
13-14?
-
.LnB
titán
válasz #97716736 #12966 üzenetére
Nem kell sokáig várnod este már Sk-néven fognak a NiP ellen játszani. Mert még ma bejelentik az SK oldalán is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Assimilator
őstag
válasz sebkri25 #12963 üzenetére
Mintha úgy rémlene, hogy a drophét csütörtöktől szerdáig tart. Szóval ha mondjuk te már szombaton kihajtottad az összes 13-14 itemet az accaidból, akkor majd csak holnap lesz újra droppod.
A csüt-szerda nem tuti, de az igen, hogy el van tolva a hét droprate szempontjából.
-
sebkri25
tag
miért van az h én két accon nem kapok új ládát, haverom már kapott 2 új ládát 2 főnixet 1 gyári candy apple glockkot egyel a héten?!?!?!
-
.LnB
titán
válasz Andris837 #12955 üzenetére
exLGB csatlakoztak az SK-hoz, csak még nincs bejelentve. De ez már tény. Szóval visszatér a nagynevű SK is végre CS-be.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy miért nem indulnak el a demoim, miután letöltöm őket? Tehát letöltöm, eddig oké, majd jobb klikkel rámegyek a meccsre és a 'Watch Demo'-ra, ezek után bejön a töltőképernyő, majd mielőtt elindulna a csík, visszalép a menübe.
Próbáltam úgy, hogy letöröltem a 'Downloaded' menüpont alatt a demo-t, majd utána a 'Your Matches' alatt újra letöltöttem őket.
Az egyik demo így elindult, de a felénél kilépett ugyanúgy a menübe.
Jók lennének azok a demo-k.Ez lett volna a kérdésem, de aztán rájöttem, hogy 3mb szabad hely van a winyómon Szóval, ha ilyen van valakinél, akkor emiatt, és csak azért hagyom meg a hsz-t, hátha valakinek ez lesz a problémája és tudunk segíteni. Egyébként meg
-
törölt tag
-
Mate
nagyúr
Legutóbbi 15 MM meccsen nevetségesre sikeredett.
3 meccsen olyan aim-ot nyomott az ellenfél, hogy csak nevetni tudtunk rajta. Kirusholtak minden körben és 5 azonnali fejest kiosztottak. Gyors 16-0 volt mind a három. Szerencsére mindet ki is tiltották azóta. (nem volt nehéz lefülelni őket)
Ezen kívül 7 meccsen nyomott a ellenfél gerinctelen WH-t. Ebből 1 lett kitiltva összesen.
A maradék 5 meccsen csak simán annyira trágya volt a szerver, hogy szintén csak nevetni tudtunk.
2-en ellőttük a gyereket összesen 4x awp-vel és 0 találtnak vette a gép. AK fejesek szintén semmit nem értek. Ők meg rusholtak p90-el és dőltek a fejesek.
2 meccset tudtunk lehozni, mert elkezdtünk mi is p90-el menni. Szintén repkedtek a fejesek. P250 volt még vicces. Már direkt melléjük céloztunk, testre, lábra, de mindent beadott fejnek. Ellenfél szerencsére normális volt, nem jöttek azzal, hogy csalunk. Ők is csak nevettek rajta és szidták a szervert. Ők is vettek p250-et és daráltak ők is fejesekkel. Végén már kínunkban utolsó 6 körben késpárbaj volt. Azt legalább többnyire jól adta.
Mindig is vicc volt a tick 64, de ami most megy... Karácsonyi leárazás után és mikor belenyúltak p90 miatt a játékba, hogy ne adja annyira könnyen vele sokkal rosszabb lett.
De a legrosszabb mostani update után lett. Vicc ahogy silver és 1 csillagos játékosok pillanatok alatt fellőtték magukat ak-2ak-ra.
Úgyhogy eladtam minden skinemet, kiszedtem a pénz nagy részét, maradékból meg megvettem Watch Dogs-ot Majd pár hónap múlva megpróbálom megint, hátha észbe kapnak.
[ Szerkesztve ]
-
NagyZ01
tag
Shox csatlakozott a Clan-Mystik -hez.
Az LGB eSports megszűnik ezen a néven és valószínűleg más néven fog menni tovább. (mint: VeryGames -> Titan)
Tessék egy kis hír.
[ Szerkesztve ]
Living for the sesh
-
mijos
senior tag
Faceit-es meccsekre tippek srácok ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
pr1mzejEE
addikt
[link] A végén meg ez volt a téma ts-en..
-
pr1mzejEE
addikt
Örülök, hogy volt nézőm, egész jó volt így játszani Volt pár szép dolog, de volt pár bénázás is, a végére már kiégtem.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Közben játszogatunk Bleroékkal [link]
-
BLOODSHOT
senior tag
Szoktatok Lounge-on tradelni?
Esetleg valaki real money-ra tradel vmit akkor szóljon! KP-ban tudok pengetni.
[ Szerkesztve ]
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
Andris837
senior tag
válasz Arkennys #12941 üzenetére
Érdemes lesz követni a WiLD oldalát, hiszen ígéretek szerint minden nagyobb eseményt igyekeznek közvetíteni ahonnan GOTV ip-t kapunk/kapnak.
Szerk: amint tudok, és lesz közvetítés mindenképp közzéteszem itt nektek is.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
heti cs imadas xD : 2 hunter lada, 2 community kapsz, uj mp7, uj galil, meg becsuszott egy phoenix lada is.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Andris837
senior tag
Akkor amiről ma beszéltünk: [link]
ESL Community Challenge Cup - Infused vs. Rasta -
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Coccolino_O #12937 üzenetére
Most itt is ilyen ínséges idők vannak..
Egyébként dm-en toltam kicsit, érdekes volt úgy játszani, hogy közben a fél perccel ezelőtti hangokat is hallom (késleltetve van 30mp-et az adás). Kicsikét laggol meg ilyesmi, de nem rossz.
-
Coccolino_O
őstag
Mostanában alig esik tárgy... Kb. ezen a héten volt 7 versengőm, és most esett ki a negyedik tárgy. Volt olyan hét, amikor a heti drop fele sem jött össze. Régebben, mintha sűrűbben dobált volna a játék.
-
Slystyle
őstag
Nekem se volt egyszerű tökéletesre bekonfigolni. Játsszatok a beállításokkal, nézegessetek utána, hogy milyen gép+net kombóval milyen beállítások ajánlottak.
Később majd én is megosztom a beállításaim, ha gondoljátok (gépem meg a profilomon). -
pr1mzejEE
addikt
Kicsit laggolok, fura..
-
mijos
senior tag
De jó hogy nekem 2 nap alatt nem bírt doppolni az új ládából, de minden noob aki 1/10-el szaladgál az már kapott. Tudom hogy random, de akkor is, idegesítő. Mellesleg van vagy 10 matricakapszulám, 9 és 12-es sorozatú, meg bravo 3-as láda is 8-9, amit még 2 centért sem tudok eladni, szóval ha valakinek kell jelezze, különben törlöm őket.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
pr1mzejEE
addikt
Valaki segítsen már! Hogyan kell forrást hozzá adni OBS-en belül? Mert oké, hogy rámegyek a globális forrásokra, de azon belül mit? Egyébként próbálgattam ezt-azt hozzá adni, de a források négyzetben továbbra sincs semmi..
Így a stream adásom feket.. (Pedig a hangot már hallottam, hogy jó)Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Xero
nagyúr
Dehogy vettem. Még 5e-t esnie kell, hogy a skót vérem lecsillapodjon.
-
-
Slystyle
őstag
Az Mbit/s-et a MB/s-el (Mb/s) sokan összetévesztik.
Nekem 100/100Mbit/s, az az 10/10Mb/s (másodpercenként 10 megabájtot vagyok képes letölteni).
Jól is néznénk ki, ha az egyes szolgáltatók olyat kínálnának, hogy 60 megát tudok leszedni másodpercenként, főleg a régi koax kábeleken...[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz #97716736 #12915 üzenetére
A 60Mbit/s gondolom a letöltési sebességed. Szeretem mikor így írják, mert nem tudni, hogy mi az illető tényleges feltöltési sebessége. De ha 600-750kbyte/s a feltöltésed max, akkor az annyit tesz, mint 6-8Mbit/s.
Az én esetemben 100Mbit le és 100Mbit fel is (10MB/s letöltés, 10MB/s feltöltés). Próbáltam stream-elni 6-7000kbyte/s-el is, de ahhoz már a nézőnek is minimum olyan letöltési sebességgel kell rendelkeznie, hogy lag mentesen tudja nézni. Viszont ilyen értékeknél a kép nagyon szép éles, de a hirtelen fordulásoknál még így is kockázódik.
Az ideális 1-3000kbyte/s között van. Ez jó a nézőnek és a stream-előnek is. Ha procin van a terhelésed, akkor is emelheted a bitrátát, de emeld mellé a buffer méretet is. Ugyanúgy ki fog menni a nagyobb csomag is és nem fog lag-olni, viszont késleltetett lesz, de szerintem ez ne jelentsen senkinek se problémát.
Én innen merítettem segítséget, mikor elkezdtem ismerkedni a dologgal, rengeteg hasznos infó van ott, magyarázattal. -
Slystyle
őstag
válasz pr1mzejEE #12912 üzenetére
Nekem kb. semmivel, maximum komplexebb eseményekkor (6 füst egy helyen pl.) levesz vagy 10-20fpst-t. Igaz nekem a kódolás nem a procim végzi, hanem a netem. 3000kbyte/s-re van beállítva, ugyanekkora buffer mérettel.
Persze nekem a 100-as feltöltés mellé belefér az ilyen, viszont aki erősebb géppel rendelkezik, de kisebb feltöltési sávszéllel, az inkább a procival kódoljon.
Én speciel rengeteg kombinációt kipróbáltam már, próbáltam procira terhelni stb, de az rettentően megfogta a teljesítményem. -
pr1mzejEE
addikt
Egyébként ez a streamelés mennyire veszi vissza a cs-t? Mármint fps-ben.
-
törölt tag
válasz warmonger441 #12900 üzenetére
Kicsi? 4-en van, régen 2.3-ra volt téve
(#12901) Slystyle Már is megnézem
Képernyőhöz igazítás ilyet nem láttam
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest