Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
...legalábbis normális keretek között. Ennek ellenére sokan foglalkoznak ilyen üzleteléssel.
Pl, item eladásokból befolyik némi nemű lóvé, megjelenik steam walletben. Úriember(asszony?) vesz belőle pár játék kulcsot és némiképp ár alatt eladja másnak. Ő jól járt, mert valódi pénzre cserélte a SW egyenlegét, a vevő jól járt mert olcsóbban vett játékot, valve szintén jól járt, hiszen eladott egy játékot, ami a későbbiekben jó eséllyel újabb forgalmat fog generálni hasonló módon.
-
MR_Joe
senior tag
Valaki nem szeretne egy Nova - Antik kevéssé használt darabot? Két phoenix kulcsért vihető
-
MR_Joe
senior tag
-
MR_Joe
senior tag
TF2-őt egyszer raktam fel, de kb negyed óra játék után elváltak útjaink. Valahogy nem az én világom volt. CS viszont az elejétől fogva tetszett. Tavaly decemberig szinte folyamatosan fent volt még az 1.6 is a gépemen, akkor vettem meg a cs:go-t, azóta ez utóbbi a favorit.
-
MR_Joe
senior tag
..de szeretem én a win 8.1-et... új gép, szűz telepítés, legfrissebb videodriver (gtx650e alá) és nem hajlandó "beállítódni" az 1920x1080... próbáltam indítási paranccsal is, de nem megy. 1680x1050 vagy mi amiben indul, abban megy tökéletesen, csak hát...
szerk.: mielőtt jönne a "persze mert rosszul tört windóz, vagy játék" jelentem, nem az. full legális minden progim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- YouTube
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Háztartási gépek
- Revolut
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 2-in-1 Gen9, FHD+ IPS érintő -500nit-, Ultra 7 155U, 16GB, 512GB, 4G LTE, gyári gar -ADP
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Ubiquiti UniFi U6-PRO access point, WiFi6 (802.11ax), IP54
- iPhone 11 Pro Max 64Gb 100% Akkumulátor Újszerű állapot
- Asus TUF Gamer laptop újszerű állapotban, upgradelve.
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest