Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
...legalábbis normális keretek között. Ennek ellenére sokan foglalkoznak ilyen üzleteléssel. Pl, item eladásokból befolyik némi nemű lóvé, megjelenik steam walletben. Úriember(asszony?) vesz belőle pár játék kulcsot és némiképp ár alatt eladja másnak. Ő jól járt, mert valódi pénzre cserélte a SW egyenlegét, a vevő jól járt mert olcsóbban vett játékot, valve szintén jól járt, hiszen eladott egy játékot, ami a későbbiekben jó eséllyel újabb forgalmat fog generálni hasonló módon.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
Valaki nem szeretne egy Nova - Antik kevéssé használt darabot? Két phoenix kulcsért vihető
-
MR_Joe
senior tag
válasz pr1mzejEE #12180 üzenetére
Én két nyitásból nyitottam egy Krakent, meg egy felkelő koponya novát. Előbbi 1,8-2,5 eur között mozog (volt már 2,9 is mióta megvan), nova meg 0,5eur körül van. Hát lehetett volna jobb is, de van esély jót nyitni. Láda meg ingyen volt, nem vettem...
-
MR_Joe
senior tag
TF2-őt egyszer raktam fel, de kb negyed óra játék után elváltak útjaink. Valahogy nem az én világom volt. CS viszont az elejétől fogva tetszett. Tavaly decemberig szinte folyamatosan fent volt még az 1.6 is a gépemen, akkor vettem meg a cs:go-t, azóta ez utóbbi a favorit.
-
MR_Joe
senior tag
..de szeretem én a win 8.1-et... új gép, szűz telepítés, legfrissebb videodriver (gtx650e alá) és nem hajlandó "beállítódni" az 1920x1080... próbáltam indítási paranccsal is, de nem megy. 1680x1050 vagy mi amiben indul, abban megy tökéletesen, csak hát...
szerk.: mielőtt jönne a "persze mert rosszul tört windóz, vagy játék" jelentem, nem az. full legális minden progim
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest