Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz h.adam.92 #7244 üzenetére
szerintem nem rendes warok, valami ismerős ellent hívtak, megbeszélték velük hogy menjenek egyrakáson és kész í movie... nagyon látszik ez rajta
Viszont van egy movie amiben nincsenek szerintem ilyenek, nekem ez a kedvencem, ez az egyik legjobb cs source movie szerintem: Synced . Kb 1 éve szólt valaki, hogy benne vagyok ebben, lelőnek 2:12-nél
más: akit érdekelne klán, olyan este warozgatós féle az megtalál a PH! groupban Anubis néven (a lista végén mert omega a nevem első karaktere, klánnév)
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest