- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- Plazma TV topic
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Sziaasztok, most indult el az f1 tv és előfizetett e valaki rá hogy magyar e az egész?,mert angol a honlap és csak kártyával lehet fizetni dollárban.
-
Hell
tag
Sziasztok!
Régi a topik, remélem valaki tud segíteni. Van-e lehetőség valahogy működésre bírni ezt a játékot Win 8.1 alatt? Természetesen eredeti a játék, Steam-ra van feltelepítve. Win 7- re még anno fel tudtam telepíteni, de már ott is gond volt a Microsoft Games for Windows - LIVE alprogival.
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
Ez warez-os topik? Mert az első komment alapján nem igazán vált egyértelművé számomra. -
Švejk
őstag
Megvettem az F1 2010-et és rögtön fel is telepítettem...jaj, de remek, gondolom elindítom a játékot...várok, várok sokat, várok még többet, és semmi. csak a Windows főképernyő van ott semmi felirat, mintha rá se kattintottam volna. Már bejelentkeztem Xbox Live-ba is, az se segít. Nem nagyon pezseg a fórum, de tudnátok segíteni?
-
beldeczki
aktív tag
Nem.
Múltkor is csinálta ezt a dolgot, de valahogy megoldottam a problémát. Akkor kicsi volt a procim, és letöröltem a játékot, mivel 5FPS-el nem lehet játszani. Azóta újralett rakva a gép, másik proci, így már mennie kell a játéknak, de most megint ez a hiba, és nem emlékszem múltkor hogy oldottam meg a hibát.
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Feltettem a játékot, és verseny indításkor/ teszt módnál is kilép hibával a játék. Ez mitől van? Fel van patchelve is, nem tudom mi a probléma. Köszönöm a segítséget!
-
msts fan
tag
Sziasztok van egy F1 2010-es játékom ezzel csak az a gond, hogy nem tudok menteni.!
-
blintel
csendes tag
Letöltöttem a F1 2010-es verzióját feltelepítettem de nem indul pedig crackeltem is. Mikor rámegyek akkor nem ír semmit csak előjön egy ablak amin van egy x gomb. Valaki tudna segíteni?
-
Budla
csendes tag
Sziasztok!segítseteeeeek,nálam is szaggat a játék egy idő után,és az a probléma h nincs programdata könytáram így nem talélom a replay fájt.Hol lehet?előre is köszi!
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #7368 üzenetére
Hát, ez ellen nem lehet mit tenni. Vagy törik az autód és akkor van defekted, vagy nem törik (vagy nincs hatása a vezethetőségre-cosmetic collosion), és akkor nincs defekted.
Skeeter: gyere játszani a 2011-gyel, tegnap 10 magyar volt egy pályán, hatalmasakat mentünk. Arra vigyázz viszont, hogy a kormány beállítások a játékban ( ha kormánnyal játszol) nagyon eltérő az új játékban. Amíg a 2010 ben minden 100% körül volt az advanced settingsben, addig itt alap a minden 0, amúgy egyáltalán nem játszható.
Ha kell segítség szólj.Üdv.
-
pepusos
senior tag
Hali! A defektet ki lehet kapcsolni valahogy? Marhára idegesítő... Köszi, Üdv!
-
albert8
veterán
NAgyon jó kis game
sajnálom hogy kihagytam, de nemsokára megveszem -
fagy53
nagyúr
válasz
Tomika9181 #7355 üzenetére
Bal ALT+Enter
-
fagy53
nagyúr
-
Thumas
tag
Sziasztok! nem tudom hogy van e már 2011es verzióról topic én most ezt találtam és annyi lenne a kérdésem hogy carer módban hol tudnám beállítani az olyan dolgokat hogy törjön az autó ne segítsen a fékezésben manuális váltás meg az ilyenek? ezek merre vannak magában a játékban mert én nagyon nem találom előre is köszi! ÜDv
-
Gaben1
tag
válasz
pocokxx #7351 üzenetére
nah kipróbáltam és valóban megszűnt a rángatás
sejtettem hogy a dx10 a ludas úgy látszik hogy a laptopon hiába erős a vga kell a dx9
köszi a segítséget
még egy apróság a fraps igy se úgy se működik rajta miközben az asztalin megy igaz ott xp van ez pedig win7 64 bit esetleg erre megoldás? -
pocokxx
Közösségépítő
A hardware_settings_config.xml -ben kell meg keresni ezt a sort:
<directx forcedx9="true" / , ha true-n van, akkor elvileg dx9 ben fut. patch fenn van? -
Gaben1
tag
sziasztok!
az lenne a nagy gondom hogy a laptopra feltettem a 2010 et és eléggé rángat holott elvileg nem szabadna arra gondoltam hogy át kéne kapcsolni valahogy a játékot dx9 be és az megoldaná ugyanis a stalker cop ban dx9 be tökéletesen fut 10 ben viszont rángatott
a laptopom adatai: 4gb ram,core i5 2.4ghz@2,66 radeon 5850 és 500gb vinyó
ezen paraméterek alapján szerintem mindegyik megfelel a játék követelményeinek
a vinyó nem töltöget amikor rángat tehát arra se gyanakszom hogy az miatt lenne
szerintem marad a dx 10-böl 9 be kapcsolás de a játékon belól sehol sem találtam
kérlek segítsetek -
heim
tag
Bocsi ez rossz helyre ment.....
-
heim
tag
Sziasztok, most kezdtem el újra GT5-özni, lenne egy buta kérdésem: hol tudom állítani a várost ahol állok az autóval ami látszik amikor a menüben vagyok.... egyszer már sikerült, de most nem találom.....Bocsi biztos hüjén fejeztem ki magam de ti egyből vágjátok majd miről beszélek.... Előre is köszönöm a segítséget....
-
giigz
veterán
Szimuláció nélkül 1:39:2xx-et mentem Szingapúrban. Jah igen, automata váltóval, és billentyűzettel.
-
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #7332 üzenetére
-
Gaben1
tag
ti mivel mentétek az 1:40.0 ás időt? kormánnyal?
-
Gaben1
tag
kicsit állitgattam a fékeket mclarennel 1:40.210
-
Gaben1
tag
üdv!
tegnap mentem szingapúr-ban 1:40,621-et billentyűzettel alap beállításokkal
az nagyon gáz? -
r314314
csendes tag
Helló!
Olyan problémám lenne, hogy egy idő után a játék közbe irdatlanul elkezd szaggatni a game(, fel is dobja a menüt), majd ha várok egy kicsit megy szépen tovább. Egyébként simán fut maxon.
A config:
Core i5 2400, GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3, HD6750 Vapor-X, Kingston 4GB 1333, Chieftec 600W. Minden vadonatúj.A rendszer Win7 SP1.
GPUZ-vel elkaptam egy ilyet, minden érték normális, egyet kivéve: a GPU Load 0%!!!!!
Mi lehet a probléma?Előre is köszi, Árpi
-
Trihorn
tag
Az igen! Gratulálok urak!
Akkor ezek szerint van még mit gyakorolnom..
Utálom ezt a pályát.. -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #7319 üzenetére
Kössz az infót!
Engem is gyakran szopat a gép, már idegből mentem ezt a kört. -
Motion_Blur
félisten
válasz
ftomi74 #7318 üzenetére
Grat!
Nekem is befigyelt volna a 39 közepe és ha az utolsó 3 kanyart nem Rosberg papa mögött töltöm
(Hogy kell kattintósra csinálni a képet?)
PH! képfeltöltőjét használod, akkor lehet megoldani máskülönben fel kell töltened a thumb képet is és azt beilleszteni képkét és "rálinkelni" a rendes képet.
-
ftomi74
tag
Na, csak befigyelt az a 39-es idő (mágikus csúszkán kellett babrálni nem a setupon
)
Az 1. szektorban mentem már 2 tizeddel jobbat(Hogy kell kattintósra csinálni a képet?)
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #7313 üzenetére
Köszi Tomi, nekem eddig csak 1:40.880-at sikerült mennem, pedig azt hittem egész jó kör lett.. Na mindegy még gyakorlok rajta.
samu74: Valóban gyakorolnom kell rajta, mert ezt az egy pályát mindig elkerültem, amikor alkalmam volt rá. Azért nem szeretem mert keskeny, magasak a kerékvetők, nagyon eszi a hátsógumit, szinte lehetetlen rajta szabályosan előzni, lassú, fárasztó, bugos.
-
Trihorn
tag
Szevasztok!
Érdeklődnék, hogy Szingapúrban mennyit mentek szimulációkkal időmérőn?
Sziszifusz ha olvasod a Te időd mindenképpen érdekelne!
Jó lenne egy viszonyítási alap, egyenlőre csak tanulom a pályát.. -
kmarci25
veterán
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el játszani végre az F1 2010 játékkal (eddig küzdöttem a megfelelő videókárytával), plusz használtam hozzá egy kormányt, ezt itt: [link]
Elvileg tudja a vibration-t, de hiába állítom be a játék menüjében a vibra funkciót, nem működik. A kérdésem az lenne, hogy ne is próbálkozzam vele, vagy be tudom valahol állítani, hogy működjön?
-
Nagyon gyorsan hagyd el kérlek a topicot, és akkor térj vissza ha rendelkezel eredeti játékkal. Ez nem az a hely ahol ilyen és hasonló dolgokról beszélgetünk, az itteni közösség nem támogatja a tört játékok használatát. Amennyiben folytatod, moderátornak lesz jelezve a tevékenységed, és kitiltással számolhatsz...
Ahhoz képest hogy lassan 1 éve tag vagy az oldalon, lehetett volna annyi időd hogy átolvasod a szabályzatokat. -
Marlie
csendes tag
Sziasztok!
Leszedtem (torrentről) a játékot. Sikeresen telepítettem a 01911-01911-01911-01911-01911 kóddal, majd crackeltem és elindult. Viszont ahhoz, hogy lementse a "szellemautómat" vagyis a egyéni legjobb köreimet is, fel kell menni a Games for Windows Live-ra, de ide már nem enged fel ezzel a kóddal. Nem értem mert a játék mentéshez szükséges bejelentkezés meg ment vele. Valaki tud segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- BestBuy topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest