Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
válasz
dangerzone #312 üzenetére
Nem értem mit kínozzátok itt magatokat, ilyen magas szinteken, ott már úgyis szétcsalja az agyát a gép, akkor abban meg mi a pláne?
Én maximum prince fokozaton szoktam tolni, vagy egyel lejjebb.
Én nem szeretem a "visszatöltögetős, csalós cheatet" sőt úgy általában semmilyen chetet.
Ahogy "isten" megteremtette, legfeljebb az elején annyi cheatet engedek meg magamnak, hogy worldbuilderben megnézem hogy van-e minden létfontosságú nyersanyag a közelemben,(réz,vas,ló stb...) és ha nincs valamelyik, akkor azt rakok be, de kis nehezítésképpen egy kicsit távolabb magamtól, hogy ha az ellen veszi bortokba hamarabb, akkor legyen miért harcolnunk.
A játék közben már nincs belenyúlás, az szent dolog nálam. Életemben egyszer folyamodtam olyan cheathez hogy a rohadék németek szép sorjában a középkorra meghódítottak, vazalussá tettek szinte mindenkit körülöttem, akit meg nem az meg gyáván lapított a kis 2-3 városa falai mögött, hiába fordultam könyörgésemmel a még "életben maradt" népek felé, elutasították hogy összefogjunk a németek ellen, így magamra maradtam, és persze hogy betámadott a hatalmas német civilizáció, zászlajára tűzve hogy engem is a vazallusai közé soroljon.
Hosszú, hosszú körökön át hősiesen küzdöttem a túlerő ellen, városaim nagyüzemben ontották a katonákat, de nem sok esélyem volt. Kezdtem nagyon visszaszorulni, és mikor kezdtek beérkezni a csatlós államainak hadseregei is, és egyesült erővel rohantak rám már tudtam nem sok esélyem van...Pár kör, és végem.
Sokáig ültem a gép előtt, és tűnődtem, mitévő legyek. Megszegve elveimet, nyúljak csaláshoz, vagy kezdjek új játékot?
Nos az előbbi mellett döntöttem, CTRL+W és már pakoltam is be a városaimba a sok csalással szerzett katonaságot, nehéz szívvel.
Vagy 30-40 kardos, baltás, buzogányos, és vagy 20-30 katapult mellé még bepakoltam egy szép számú lovassereget is. Na ezekkel már sikerült felvennem a harcot velük. Visszafoglaltam a saját városaimat, meg még vagy + 2-3 népet kiszabadítottam a németek igája alól. De a szájízem már nem volt az igazi a játékkal kapcsolatban...
Elvégre nem a saját erőfeszítéseimnek köszönhetően győzedelmeskedtem, hanem csak a csalás jóvoltából.
Elvittem még kb az ipari forradalomig azt a gámét, azt hagytam is.
Azóta inkább egyfajta "világ csendőre" szerepet szoktam betölteni a játékaimban, nagy hadsereget tartok fenn, figyelemmel kísérem az ellenfél hódításait, és amint valamelyik elkezd túlzottan megerősödni, akkor bekapcsolódom az ellene irányuló háborúba, vagy csak az ellenfeleit támogatom pénzzel, technológiával, haderővel.
Sosem igázom le 100%-ig egyik népet sem, inkább vazallusommá teszem., de úgy hogy hasznát is vegyem, ezért a lehető leghamarabb szoktam kapitulációra bírni őket, mert ha csak 2-3 várost hagyok nekik, akkor nem lesznek elég erősek, ha háborúba keveredem valakivel, és semmi hasznukat nem veszem, mert hadat üzennek ugyan az ellenségemnek, de egy árva katonával nem támogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest