Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Én csak 1080p-ben játszok, lehet magasabb felbontásban ez kevésbé látszik. Ha bekapcsolom a filmic T2xAA-t vagy minek hívják akkor elmosódott lesz a játék. AMD driverben bekapcsolom mellé az Image Sharpeninget de nem sokat segít.
MW2022 és 2023-ban a CAS ezt nagyjából kiküszöböli nálam.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
A csiszolást arra értettem, hogy MW19-ben az élsimítástól az egész kép homályos, sokszor alig lehet észrevenni az ellent a távolban, elmosódott az egész grafika. Ebben legalább van FidelityFX CAS amivel lehet élesíteni rajta és így már tisztább a grafika. Meg talán nem annyira szürkés/sárgás, bár az igazat megvallva az is lehet, hogy ugyanolyan, mert MW19 után ez az MW3 nem olyan, mintha egy új játékot játszanék.
MW19-nek jó a grafikája, a hangjai, animok, gunsmith, de minden más sz@r. Főleg a pályák többsége jó arra, hogy bujkáljanak az emberek, headglitcheljenek, "soundwhoring", stb. Szal maga a multiplayer sz@r. Én is főleg csak Ground warozok/tam vele, de már azt is csak 4 pályán lehet.
Itt MW3-ban eddig csak a Favela ennyire rossz MP pálya.
Számomra elsősorban a pályáktól függ egy ilyen arcade shooter minősége.
Most itt a bétában elég sok a probléma, SBMM, spawn pontok (rengetegszer spawnoltak be mögém/mellém/egy szobával odébb minden moshpit módban), assault rifle-ök nagyon gyengének tűnnek (egyedül a BAS-B-vel éreztem, hogy ütős), a netkód (találat regisztráció) borzalom, párszor összeomlott a játék, állandóan újra akar indulni, stb (nekem a gyorsan kioldható kékpöttyös optic sem tetszik, lövöldözés közben alig látom).
Nem hiszem, hogy ezt mind kijavítják a kiadásig.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Szellem.
nagyúr
Feljebb írtam én is egy véleményt így első körben.
Valószínűleg elkaptt a nosztalgia a régi pályákat illetően.
Sok dologban amit leírtál egyetértek.
A lényeg, hogy az MW2019-et nem sikerül sem hozni, sem felülmúlnia egyik játéknak sem azóta.
És vagyunk egy páran, akik az MW2019-nél leragadtunk, mert az tényleg egy olyan élmény volt, amit nem sikerült sem elérni, sem meglépni azóta.
Van 4 napom játszani, addig kiderül, hogy mi lesz. -
Acheron
őstag
Hogyne lett volna az eredeti MW2 -ben AK47? AR list.
#416Mr X: Ok és okozat, a WZ kapcsán ez a kifejezés szerintem időrendi sorrendben később került elő. Egyébként meg mindenkinek szíve joga, hogy mit szeret, mit nem, ezt el is lehet mondani, azért van a fórum. A kérés annyi, hogy kulturáltan, egymásra tekintettel tegyük ezt, no meg főképp érdemes szem előtt tartani, hogy ez egy játék, aminek elsődleges célja a szórakoztatás, és nem az indulatkeltés lenne. Ez a száll is egész normális hangnemben indult - maradhatott volna akár abban is, épp úgy elmondható, ki miért és mennyire nem kedveli ezt vagy azt benne.
Persze ez is csak magánvélemény
#423Mr X: Ahogy érzed, bár a keresővel gyorsan utánajárhatnál
De én itt elengedtem ezt szálat, ha meg nem haragszol, meddő és céltalan vitatkozásba ne menjünk bele[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Köszi, ez jó minőség.
Viszont én egyelőre nem lettem meggyőzve a videók alapján, de majd open beta alatt talán megváltozik a véleményem.
A hangok borzasztó gagyinak tűnnek, a graf is mintha gyengébb lenne, mint a 2019-es MW. A pályák jók, de ez a 2009-es rész fejlesztőinek az érdeme.
A zombis mód elég sokat merít a CW-s részből - talán túl sokat is.Amúgy meg az egészről kicsit az az érzés fog el, hogy szinte minden újra lett hasznosítva, szinte egy igazán új elem se került be, minden tök ugyanolyan, mint régen.
Persze lehet, hogy jó kis játék lesz, de én még nem látom benne azt, hogy miért érné meg ez nekem 25ezer forintért.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
oriic
HÁZIGAZDA
" Classic minimap, fast movement, normális működő slide cancel, stim boost, jumpshot, azonnal aktívak a perkek stb.. mi kell még? "
És kb. itt a lényeg, pont ezek miatt lesz megint népszerű az idei rész is. Meg azért továbbra is ott vagyunk, hogy továbbra sincs olyan árkád FPS a piacon (vagyis olyan, ami nem akar hardcore, szimulációs FPS lenni), ami csak kicsit megközelítené ezt a franchise-t. (Jó persze ott a BF, de az is csak szenved folyamatosan...)
#264 Mr X
Amúgy sejtettem, hogy ezért kérdezed, mert ugye a DMZ is free, csak közben meg maga a Zombi rész miatt én nem tartom valószínűnek, hogy külön ez elérhető legyen f2p-ben mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Szellem.
nagyúr
Az egyik észrevételem, hogy ennek kellett volna lennie az MW2-nek. A pályák, stb alapján. Nem tudom, hogy a jelenlegi MW2 mivolt és kinek a "tollából" született, de nem az MW2019 folytatása.
A másik észrevétel, hogy tegnap láttam egy videót és az új WZ Map egyértelműen Verdansk feldolgozás, átdolgozása, mégha nem is Verdansknak fogják hívni. -
Szellem.
nagyúr
Hát, ha visszajönne Verdansk, engem kilóra megvennének vele. Én nagyon hiányoltam az MW2019 után. Nem WZ-ztem, de Plundereztünk sokat és a bunkerekben piszok nagy csatákat vívtunk. Azóta sem játszottam WZ-vel, illetve a legutóbbi DuplaXP eventen Plundereztünk, de az nem volt olyan mint régen.
-
Acheron
őstag
Jól néznek ki
Fura így látni felvillanni pár pálya néhány olyan részletét is, amikhez rengeteg élmény (jó és rossz is ) kötődik, Afghan sziklapárkány (ha jól láttam, itt is meglesz), a Highrise -on a daru felfüggesztmény, ami majd a gáztartályig ér (te jó ég, mennyiszer robbantották rám - később én másokra azt a tartályt ) és még jópár apróság.
Várós. -
Deck
titán
-
Acheron
őstag
Nos, érzésre sokminden lehet. Akár lehet sokkal kiforrottabb játék az MW3, az MW2 minden betegségének a javításával, sőt, akár a broken meták is megszűnhettek (jelentsen ez bármit is számodra ), de a gamer közösség erre nagy ívben tett, és mivel itt tény adatok állnak rendelkezésre, ezen nem is nagyon lehet vitatatkozni.
Az MW3 soha nem volt annyira népszerű, mint az MW2. és mivel itt nem volt WZ, ami bezavarjon és torzítsa a képet, és ez a két játék még a Steam alatt volt elérhető, elég hiteles felhasználói adatok állnak rendelkezésünkre:
MW2 játékosok száma: link
MW3 játékosok száma: link
Vagy ha úgy jobban tetszik, egy grafikon arról, hogyan alakultak a játékos számok a két játéknál:
Az elég világosan látszik, hogy az MW3 pár (az induláskori, és talán a mostani MW III hipe miatti) hónapot kivéve messze alulmaradt (maximumban soha meg sem tudta közelíteni) az MW2 -höz képest, ami a valaha volt legjátszottabb MW és egyben COD játék volt 2019 -ig.
Jómagam 2019 -ig (az MW 2019 megjelenéséig) játszottam az MW2 -t, akkor még több ezres játékosbázisa volt, míg az MW3 -ban már alig - alig lehetett meccset találni...
És ez nem azért volt, mert az MW2 világmegváltó újdonságokat tartalmazott, óh, nem.
Egyszerűen csak remek pályák voltak, pörgős játékmenet, nem voltál rákényszerítve killcamok nézésére, hanem amint vége volt egy játéknak, mehettél a következőbe instant, nem volt buta AI (amit ma SBMM -nek csúfolnak), hanem mindenki tolta, ahogy tudta, ha kikapott, tanult bnelőle, ha nyert, élvezte a korábbi tanulás (100x bukott meccs) gyümölcsét. És nagyjából ennyi a titka egy jó játéknak - legyen egy jó alap (jó pályák), és hagyd élni a játékosokat (ne kényszerítsd rájuk a saját kiadói szabályaidat).
Itt szerintem sokan csak ennyit szeretnének visszakapni, és lenne boldogság, elégedettség.
A TTK, SBMM, ismétlődő játékok témájában nehéz mit mondani, amit írsz, az alapján mintha te egy teljesen más játékot játszanál... A core -ban a TTK már most is sok (még hogy gyors... , rengeteg a panasz a fél tárnyi ólom pumpálásra, mi lesz itt, ha kap egy 1,5 szorzót), az SBMM messze nem az azonos képességű játékosok egy meccsbe sorolását végzi, ha pedig beakad a lemez, akkor bizony nem kétszer, hanem négy - ötször is ugyanabban a meccsben találod magad (ha a fent említett SBMM épp így dönt) Ez amolyan "kinek hiszel, nekem vagy a szemednek?" tétel, és bocs, de én a szememnek hiszek[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Normál modot szerettem csak azzal nyomtam MW 1/2/3 ha figyeltél volna, az MW3 már rossz volt, mint írtam, ezért is mentem már a BF3-ra.
2019/2022 itt tértem át a HC-ra, ha olvasnál, akkor nem csak én....
Te mi alapján képzeled magad "pro-nak"? Az SBMM fő lényege, hogy veled egyszinten játszó emberekkel dob össze, tehát akármennyire vagy jó mindenki más vagy pont olyan mint te, vagy picit alattad, vagy picit feletted áll. Ha egy SBMM nélküli világban 0.20-as KD-éd lenne akkor is kb. ugyanannyit ölsz/halsz SBMM-el mint aki off-SBMM 10+ KD lenne. Csak értelemszerűen azok soha nem fognak egy lobbyba kerülni. Nem tudod eldönteni, hogy milyen szinten állsz a jatékban mert nincs viszonyítási alapod, hogy most az elmúlt fél évben pl. én picsáztam szét mindenkit az esetek 90%-ba vagy ők engem, tehát, hogy a nagy átlaghoz képest te hol tartasz.
Engem az életemben nem dobott egymás után kétszer ugyanarra a pályára se az MW2019, Vanguard és most az MWII sem, fogalmam sincs miről beszélsz. Max akkor ha weekly playlistet indítok dedikált térképpel, akkor nyílván igen mert annak az a lényege.
Nálad másképp megy a játék mint nálam, ezért nem tudod, miért szidom, és fogalmad sincs arról milyen.
Nincs olyan, hogy egy szinten vagy valakivel, BOT vagy, vagy nem vagy BOT.
Na ilyen nem kell egy játékba, saját tudásod szerint kell menjél. -
nagyúr
A logikus az lenne, hogy a csapatok egy része pl új IP-n dolgozik, CoD-ra meg marad 1 max 2 full csapat... én pl megnéznék egy új játékot a Raven-től, IW-től... vagy végülis bármelyik csapattól.
Ők régen nagyon jó saját FPS-eket csináltak.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dave567
addikt
Aki most a vélt vagy inkább kitalált sérelmei miatt akarja csak kihagyni az MWIII-t hibásan dönt, mert ez lesz az a játék amivel a szándékosan lebutított előzőt pótolják ki és terelik olyan irányba ami az elvárás volt a részetekről már az MWII megjelenése előtt.
Ezért fizetnek neked? Honnan tudod milyen lesz.. Milyet akarnak a régi COD-osok?
Nagyobb TTK, meg át másolt pályák, juhhúúúú, pont erre vártunk, nem fogjuk ki hagyni, én dupla árat akarok fizetni, mert EZT NEM LEHET KI HAGYNI!!!!!!!!!!!!!!
Máig nem tudtak hibát javítani az MW2-ben, mindig jött újabb BUG az előzővel együtt.
2 millás gép nem elég a stabil Futáshoz, OKÉ!!!!
A szerverek szarok... Át megy az emberen a golyó, akkora LAG van....
Tehát, hova akarnak még 3-at, ha a kettő sincs kész????[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Acheron
őstag
Ahogy mondottam: legyen úgy
Korábban említettem, engem igazán csak az érdekel, hogy ne valaminek a részeként, hanem önálló pályaként legyenek ezek elérhetők a multiban. Az már elég ahhoz, hogy bizonyosan zsákoljam a részt (Nem mintha egyébként nem, a hülyeségeivel együtt is (amik azért sokszor csípnek) még mindig találok benne szórakozást.)
Már önmagában a 16 induló pálya, mint szám, egy jó kezdet. Ha még nosztalgia pályák is, nos, az külön öröm.
Remélhető, hogy holnap hivatalossá is válik mindez.[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Forrást tudnál linkelni?
Ez:
"-Az MW2 2009 majdcsak összes térképét felújítva megkapjuk megjelenéskor. (Össz. 16 db)
Tehát: Afghan, Derail, Estate, Favela, Highrise, Invasion, Karachi, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass, Wasteland."
roppant mód figyelemreméltó, ha 6v6 pályákra értelmezik, és nem valamelyik GW vagy Invasion pálya részei lesznek.
A jelenlegiben is van Afghan, de sajnos csak nyomokban tartalmaz MW2 (2009) -t, mert csak egy nagyobb pálya része.[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
Örülök ,hogy egy kicsit felráztam a hangulatot, akkor ez nem az én év játéka cím lesz nálam...
zozika84
ne tedd sehova a nyakad, még a végén nyakatlan84 leszel
viccet félretéve, vagy nem szoktam meg és noob vagyok még, végül is mi az a 100 óra? vagy tényleg nem ez az én játékom, természetesen a 3 rész is érdekel, max nézem a profikatLégy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
nutella1
őstag
Szerintem meg időközben rájöttek, hogy úgyis mindenféleképpen többet kaszálnak egy új címmel, akármilyen is legyen az. Szimplán ennyi az egész. Idén már semmire nem számítok. A 2019-es MW egy jól összerakott játék volt, az azt követő 2 cím valamelyest játszható. Ez a mostani egy tragédia. Itt csúcsosodott ki a feneketlen pénzéhség. Mi változna ezután? A nagy semmi.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
nagyúr
-
bager13
aktív tag
Ebből a nézőpontból még soha nem vizsgáltam meg ezt a kérdést, ebben a megközelítésben teljesen igazad van. Elég nagy szemétség tőlük azokkal szemben, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te, így van.
Nem tudom milyen trükkjeik vannak még a kalapban, de van egy határ, amit, ha átlépnek, akkor az hatalmas öngól lesz. A Pay to Win- t a játékosbázis nagy része nem tolerálná.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
bager13
aktív tag
Szerintem ugyanazt a rendszert fogják továbbvinni, mint, amit az MW2-ben is tapasztalhattunk, szóval, aki ilyen téren változásra számít, az csalódni fog.
Ha megveszik, csak bosszúságot fog nekik okozni...
Az oda nem illő tematikálatlan skinek ebben a részben is tonnaszám fognak jönni, sokakkal ellentétben szerintem nem tök hülyék ülek ott és tuti kimatekolták, hogy ezzel menni bevételt szereznek és ennek hatására mennyitől esnek el a hardcore játékosok kiégése/elvándorlása okán.
Számomra bármennyire is variálják még mindig a CoD gunplay-je a legjobb a piacon már régóta.
Az SBMM-en sem fognak nagyon variálni, viszik tovább ezen az elven, ahogy most is működik.Erről a Pay to Win rendszerről azt gondolom, hogy, ha durvábban belemennének, akkor azon többet buknának mint, amit nyernének (engem is akkor vesztenének el).
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
BandiHUN
veterán
Nekem a ruha szintén gond, hogy lesz akkor opi pakk, már a képességek is fixek lesznek? Ez baromság, skint azért vesz az ember, mert tetszik. Nem is értem, hogyan lehetne cserélgetni a cuccokat, meg milyen katyvaszt hozna ki, hogy pl. pasi karakterre női ruha, mert az ad Ninját? Nomeg mindenki egyforma lenne kb. Valami itt nem kerek nekem. Plusz az elején vesz valaki fullos operátort, és lényegében érdektelen lesz a feloldozgatás? Á, ez a legdurvább dolog lenne.
De a legjobban az bánt, hogy egy ilyen, Fortnite-t meghazudtoló P2W-t adnak 70! euróért? A konkurencia nem véletlen free, ott benyeled, hogy ígyis-úgyis veszel eztazt, de itt? Francért nem csapják külön a multit a single-től... Preorderben toln~k pl. 30 júrót a multiért, de engem nem érdekel a többi... szerintem sokunkat nem/legalábbis nem vennénk meg...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest