Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Igaz ez az idén érkező MW III topikja de válaszolnék röviden.
Amiket is felsoroltál az 20 éve a Call of Duty core élmény szerves része. Ez a sorozat ilyen. Nem lesz szép megfogalmazás szóval elnézést szeretnék kérni előre, de a nagy része a problémáidnak: noob issue.
Én egy átlagos 1.0 KD-val rendelkező játékos vagyok, de egy lvl. 27-ig tolható fegyvert egy nap alatt nem hogy fullra húzom, de szerintem ki is tudom goldozni. Pl. pont ez történt a Season 5 új gépkarabélyával, 1 nap alatt max level & gold, igaz nem 27 hanem csak 20 a max szintje. Ez a folyton ki snipeolnak, ki rakétáznak történetre annyit tudok mondani, hogy tudni kell helyezkedni a térképen. BR / Resurgence-ben egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor NEM végeztem a top 10-be, ritka az amikor egy mesterlövész letud kapni, főleg Vondel / Ashika pályákon de mondjuk hozzá kell tennem, hogy tudatosan gyakorlom a movementet mert annak a kiismerése a cod játéktudás legalsó pillére, a lövés csak utána következik.
és mint mondtam egy totál átlagos játékos vagyok akinek napi 2-3 óránál nincs több ideje a játékra.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
ƵøŁĭ
veterán
Nem valószínű, hogy hatalmas változás lesz. A régi pályákra a korábbi szériákból, így hirtelen nem emlékszem de biztosan jobbnak látták azt, hogy 2 játékként eladják a tartalmakban nem sokban különböző MW2-3-at. Azért fog majd mindenki puffogni, mert DLC szaga lesz az egész "új" szériának. Én csak azért vettem meg ezt a részt, mert biztam az évenkénti megjelenés megszüntetésében. Sokat én nem várnék az idei szériától, mert telerakják minden fölösleges és idegesítő dologgal miközben a játékélmény nem fejlődik. Minden évben ugyanazok a hibák...
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest