- Milyen alaplapot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Killcam -ban gyakran látok olyat, hogy "lézerfegyvert" használ az ellen, pl egy Rival -al vagy egyéb sorozatlövővel 0 (de tényleg semmi) recoil lövés közben, a pálya másik végéről szedegeti az ellent az ügyesfickó. Én még ilyen beállítást nem találtam - ez valid, megoldható, vagy valami cheat lehet mögötte (a csóka/ák leginkább kontrollerrel tolja/ák a lobbi jelzések szerint.)
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #4472 üzenetére
Pont így néz ki nálam is a fegyver, 0 film grain -nal, ez ilyen, korábban én is kerestem rá beállítást, nem találtam (ami nem zárja ki, hogy lenne, csak én lusta voltam keresni, nem zavar igazán. A film grain a teljes képet teleszemetelte így - na az zavart.)
Játék közben mondjuk pont nem nézem a fegyvert, max a célkeresztet látom belőle.
#4471csibe1: sajnos nem map függő, nem csak ezeken az elcseszett cartoon pályákon ilyen a fegyver, a "normális" pályákon ugyanez a helyzet.
Ellenfelek figyelése: +1 -
Dave567
addikt
A szemcsésedést, hogy a frászba lehet megszűntetni? Nem a Film Grain érdekel, mert az ki van nyomva.
-
turho
addikt
válasz
Acheron #4466 üzenetére
Off: Mw3-azgatok még, oda "menekülök, ha eltelít a BO6 csicsás meg majomság...nem.mindig, de elég sokszor hamar talál szervert, játékosokat. Sx-en játszom. Ennek kapcsán, nekem most tünt fel, hogy a Game Passzban benne van nemcsak az MW3, hanem az MW2 is mostmár eszerint. Azaz free. Ennek kapcsán letöltöm megint a multiplayer.packet. És belenézek újra abba is. (Korábban megvolt, de eladtam az MW2 lemezemet...). A Cold War is caalódás volt,W vonalon betehetne még valami régebbit is az MS...fáraszt a Bo6, és ahogy elnézem, azt fogják folytatni...
-
Acheron
őstag
A minap ismét rápróbáltam az MWIII -ra - felfedeztem, hogy van OG MoshPit mód (Only '09, vagyis csak az eredeti, 2009 -es MW2 pályái) Nem mindig talál lobby -t, de 99% -ban egy - két percen belül van játék. Valószínűleg leginkább a régi MW2 játékosok használják - szinte csak "normális", Milsim skineket használ mindenki, elvétve esik be egy - egy extrémebb "ürgebőr".
SBMM persze itt is van, de már úgy ahogy megszokja az ember ezt a valamit...
Feltettem az eredeti MW2 -t is, a játék egykori kiugró népszerűségére jellemző, hogy még mindig van benne pár száz játékos, van olyan mód, ahol szinte azonnal lobbyba tesz. Ott nincs SBMM (és ez nagyon jó!), viszont a modern kori éra látványvilága, mozgása és a fegyverek testre szabhatósága azért már érezhetően hiányzik - ezzel együtt még mindig jól esik tolni ott is pár kört -
Dave567
addikt
Sziasztok.
Nálatok nem crashel a játék, csak a töltő képernyőnél jön elő mikor belépek, játék közbe nem dob ki. -
turho
addikt
Most megint visszanéztem pár kört játszani. Tele lett gátlástalan koszos csalókkal az egész.
Ha kiszúrnám a szemét, akkor is első lenne. 2 mégeres falon keresztül is tudja, hol vagyok. -
csibe1
addikt
válasz
Attix82 #4458 üzenetére
Az a baj, hogy az összes multi teli van csalóval.
A CoD2-ben is akadtak már egy csomóan, azóta meg csak szaporodtak.
Bérelt szerver meg nincs, mert különben nem vennék az új, általában még vacakabb részt; meg a skineket, Battlepasst egyebeket amiből a nagy lé jön. Ja, meg az új csíteket. -
Attix82
addikt
DMZ-be mi is nagyon sok csalóval találkozunk. Itt bemutatja : [link]
HW-es aimbotot használnak amivel csak a gombot kell nyomni, mindig a fejen tartja a célt.
-
-
Ma letöltöttem megint az MW2019-et és azt kell mondjam, hogy még mindig az az etalon játék. Az meg van csinálva mindenhogyan. Ezt nem sikerült überelni sehogy.
-
csibe1
addikt
válasz
Szellem. #4451 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor nem maradtam le semmi érdemlegesről. Sajnos, mert akkor még mindig egy helyben topogás van.
Ahogy látom mostanában nem veszek CoD-ot sem, meg BF-et sem.
Ez azért valahol szomorú is, hogy nincs előrelépés amiért megérné megvenni az újabb részeket az MW2019 óta. -
-
Aki egyszer csal, az csalni is fog mindig. Megvette a cheater programot hozzá és nyomja.
Ez szimpla pszichológia. Nem akar rosszabb eredményt, rosszabb statot, stb.
De a fur, hogy sok a kezdő az MW3-ben. Aki most vagy nem rég vette meg és kő keményen minden meccsben első, 3-4-es KD felett végez, stb.
Amúgy nem azt kéne az Actinak bannolnia aki reportol, hanem a cheaterekkel kéne hatásosabban fellépni, mert az egész COD-nek ez a legnagyobb rákfenéje évek óta. -
Linem
senior tag
Mostanában nálam is előfordult, hogy reportoltam. Már csak azt nem értem, hogy ha valaki elérte az 1250-es rankot, és már egy tavalyi részben úgysem tud farmolni semmi újat, akkor mi értelme a csalásnak?
Egy új résznél még megérteném, hogy csalással gyorsabban akar haladni, de az mw3-ban minek? Mihez kell neki? -
-
Tegnapi történés:
3-4 napja nagyon magas pingű játékot talál. És természetesen a csoport akikhez bedob, szintén ilyen pinggel nyomják. Megnéztem a ban státuszt, és limited matchmaking volt, azaz Shadowban. Írtam az ügyfélszolgálatnak, majd visszaírtak, hogy kommunikáció szabálytalanságot talált nálam a biztonsági csapat és ezért van ez. Amint kivizsgálják, akkor vagy visszavonják vagy végleges lesz.Vicces. Sejtettem, hogy miért kaptam, mert kiírtam egy szar csalóhoz, hogy csal és reportoltam. Természetesen nem csak én, mert full minden meccsben meghívta nuke-ot. Gondolom visszareportolt. Ma már no bann detected. Fura, hogy ez így megy. A csaló gondolom marad, de én 4 napig szopóágon voltam.
-
turho
addikt
válasz
Jamby18 #4441 üzenetére
Kell türelem a lobbyhoz, bár én most ezt crossplay off állásban tapasztaltam. Ebbe ez erősen be van építve.
vissza-engedélyeztem, egyből megy a meccs. Megérheti, ha szereted annyira. Nekem se jön be a BO6, MW2019, MW3, most ezekkel multizgatok még.
Mw3 amúgy talán a legbőségesebb multi mapmennyiséggel is rendelkezik. -
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Megéri megvenni a játékot? Most téli vásárban 14ezer.
Csak a multi miatt venném.
A Modern Warfare-al játszok rendszeresen 2023 márciusi.
MW2 vel (2009) már szinte sose (csalók, nem lehet kilépni a játékból stb. stb.)
Black ops széria nem jött be.
WaW szériák látom már halottak.
WWII-n (2017) gondolkodtam még az 8 ezer, de ott sincs semmi élet.
Csak erről meg nagyon sok a negatív kritika, az hogy nincsenek új pályák az nem gond egy kritika volt ez is steam-en, zombi mód se érdekel.
"Borzalmasan bugos, de leginkább a fegyverek mechanikája egy vicc, a mozgás mechanika vicc az egész egy vicc.
Unalmas és rövid kampány, borzalmas multiplayer (új pályákra sem volt idő), katasztrofális zombi... Egy 70 dolcsis ZS kategóriás DLC... NE PAZAROLD RÁ A PÉNZED!!!
Köszi -
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #4436 üzenetére
Na, most (vagyis inkább majd este) ugrik a májam a vízbe - ma lecserélődött a szolgáltató - este kiderül, van -e változás. Elvileg rosszabb lesz (latency, stb csomagvesztések), gyakorlatilag meg majd meglátjuk, észreveszek -e bármit.
#4438Dave567: Próbálom már nem idegesíteni magam ezeken
Nem mindig sikerül -
Dave567
addikt
válasz
Acheron #4428 üzenetére
Én se mindig játszom, de amikor igen, már az első körbe felcsesz.
Sikerült összehoznom a Juggert 4.re, egy sentry is le volt rakva, oda mentem a ládához, persze az egyik csapattárs már várt mellettem, nyomtam az F-et hogy szedje fel, erre meg belelépett a setry kamerájába, mire ki tudtam volna lépni, a csapattárs már felszedte a juggert.
Szerinted?
Ha a gyerek itt lett volna mellettem, szépen lassan halálra kínoztam volna, csak hogy visítson, és ilyen mocsok gazemberekkel van tele... -
Acheron
őstag
válasz
Szellem. #4433 üzenetére
No akkor én okádékra váltok
A vodát épp most kukázom, és mivel a digivel immár közös szekéren futnak, az sem jöhet szóba, így egyetlen alternatívaként marad a T.
Legrosszabb esetben én is használom ezt az exitlagot - bár amennyit én mostanában játszok, arra sem igen lesz szükség -
csibe1
addikt
válasz
Szellem. #4433 üzenetére
Emlékszem 2005-ben lett ADSL 8Mbit, aztán később 30-ra tolták fel.
A ping az 48 volt általában, akinek volt Pesten meg itt-ott volt kábelnetje azoknak 2-es pingjük volt CoD2-ben.
Most nézem Qtracker progival, a legjobb ping 250/50-es optikai nettel a magyar nevű CoD2-es szerókon 11-es, már amikor.
A CoD4-es szerókon is hasonló a helyzet.
Az UT2004-eseknél meg eltűntek a régi szerók."De ez van. Vagy megvesszük, vagy megy az idegelés és a szar játék."
Ami azért érdekes, mert ezek szerint a netszolgáltató is meg tudná oldani, de valamiért nem foglalkozik ezzel a dologgal.
Delladella, sokba lenne neki?
Esetleg az van, mint a csíteknél, hogy érdekeltsége van az optimalizáló cégekben?A következő, hogy inkább nem játszol vele online.
3-4 hónapja be se léptem, (én az MW2019-el tolom), de ott sincs kedvem szenvedni.
Ha játszhatnékom van a GTA5-öt szedem elő; de mostanában azt sem, mert hétközben este mire hazaérek, nem igazán van hozzá kedvem, időm.
Ezek után meg még úgysem szórakozok a CoD-al online; mert akkor inkább youtube vagy valami sorozat, (esetleg single player hétvégén), olvasás, aztán alvás. -
-
-
-
Ha valakinek gondja van továbbra is a rossz pinggel, a packetlossal, stb., akkor megoldás az ExitLag használata. Másik topikból kaptam infonak és előfizettem rá, és teljesen más a játékélmony. Nincsenek kapcsolati gondok, nincs magas ping, stb.
Ez főleg azt érinti aki Telekomos vagy olyan a szolgáltatója. Megéri. -
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #4427 üzenetére
Én csak a saját utam tudom javasolni: teljesen lejöttem a szerről, hetente, kéthetente veszem elő fél - egy órákra. Nulla idegeskedés, semmi nyűg, nem érzékelek SBMM -et, csalók sem zavarnak, két - három meccset lezavarok, aztán lépek is belőle.
Cserébe még csak most tatok 40 -es szintnél (prestige 0), nincs kihúzva egy fegyver sem, nulla camo és egyebek. És nem zavar
.
Millió egyéb dologra tudom felhasználni azt a napi egy - két órát, amit korábban beleöltem, és még idegeskedtem is mellette. -
nutella1
őstag
Free Monster Operator Skin: XBLX3-HN7X7-7NAH7
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #4422 üzenetére
#4423pRoject22: SBMM, miért is segíti a gyökereket akik nem tudnak játszani, földön kempel csak.
Sok Bu.i 200ms latency korea, china, mocsok, nem vagyok rasszista, de a játékos társadalmuk undormány.
Meg a többi, legtöbb gyökér játékos, konzolos mocsok cheater, kétszer olyan gyors kontrolleren, mint én egérrel, na persze, ja és a fegyvere egyből öl, legyen az bármi weapon. -
Dave567
addikt
Azt mondja meg valaki, miért nem lehet normálisan játszani a játékkal, normális embereknek?
-
Dave567
addikt
Gyáá mennyi fogyatékos COD-os van még mindig, azt se tudja merre van arccal a pályán, 2 ember között campel egy enemy, észre se veszik.
A killstrike meg a saját csapattársaim szedik le.
Undorító magyar emberek is baszakodnak, szidják a másik embert aki jobb náluk....
Konzolos mocsokból van a legtöbb, fas.ért nincs crossfire off PC-n -
zozimoto
aktív tag
Mást sem enged belépni?
Error
Timed out waiting on weapon blueprints (Reason: OCEANA-SWIFT) -
PsycHo88
senior tag
válasz
ImpersonatoR #4414 üzenetére
Wow köszönöm !!
-
-
PsycHo88
senior tag
válasz
ImpersonatoR #4412 üzenetére
Értem . szóval jelenleg azért nem látom a pontokat mert eddig minden cod a steamon van ill volt az mw3 is, a bo 6 pedig GP-on kipróbálási célból , de ha megveszem steamon akkor a pontokat látnifogom ?!
Köszönöm a választ
-
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Szerintetek a cp tokeneket át lehet majd vinni bo6 ba
-
Norbi8712
kezdő
válasz
maximilian4 #4408 üzenetére
Akkor nekem szerencsém volt.
Mással nem nagyon tudnám magyarázni.
Mondjuk én csak a multit néztem. -
Norbi8712
kezdő
válasz
maximilian4 #4405 üzenetére
Az új nvidia driver felrakása után nekem megszűnt a textúra probléma.
-
BITBOYS
addikt
válasz
maximilian4 #4405 üzenetére
Nálam is safe módot szeretne, de nem akarom újra beállítani a grafikát meg minden mást.. ráadásul a legutóbbi játék során is megfelelően léptem ki a játékból mint ahogy korábban is. Gondolom a bo6 kavar be, mert az miatt lépked ki-be majd teljesen bezárja a programot és visszadob asztalra.
Remélem holnapra javítják. -
BITBOYS
addikt
Most lett volna időm játszani az mw3-al de nem indul el valamiért
Pár napja indítottam el, akkor ment rendesen, semmi gond nem volt vele.
Hibaüzenet nélkül kilép töltés közben és ennyi. Másnál is ez van? -
-
Linem
senior tag
válasz
Szellem. #4398 üzenetére
Én éppen arra várok, hogy eltűnjenek. Az MWII is akkor lett élvezhető, amikor már a vérpistikék leléptek. Így lesz ez ennél a résznél is.
A BO4 után a BOCW-t még megvettem, de több BO részbe már nem fognak belerángatni. Nyilván GP előfizetéssel olcsóbb lenne, de a béta alapján egy fillért sem ér számomra.
Ezt az évet kihagyom, van még mit megoldanom ebben a részben is, mert a rankom még nincs 600 se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest