Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz Jamby18 #4441 üzenetére
Kell türelem a lobbyhoz, bár én most ezt crossplay off állásban tapasztaltam. Ebbe ez erősen be van építve. vissza-engedélyeztem, egyből megy a meccs. Megérheti, ha szereted annyira. Nekem se jön be a BO6, MW2019, MW3, most ezekkel multizgatok még.
Mw3 amúgy talán a legbőségesebb multi mapmennyiséggel is rendelkezik.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz shotika #4263 üzenetére
Nekem 6-ot megért a CW (sx lemez), már tizenórát multiztam (bár kutya nehéz, fekszek feszt ), nagy mapok, szép is lett X-en, utána meg jó lesz egy darabig arra, ha megunnám a BO6 és az MW3 mapokat (már utóbbit meg is untam, pedig nem vagyok egy napi 5 órát szaladozó gémer).
Aztán ha megunom, eladom maximum.
Amúgy van számomra a CE-ben kihívás, valami piszkos béna vagyok benne, 5.-6. helyeket tudom egyelőre elérni. Itt is, a 3 pixeles figura 80 méterről lazán 1 lövéssel lenyom. Nem tudom még, mi lesz a jó fegyver, Krig6, XM4 amikkel próbálom.Mindegy, majd megyek a topicjába visszaolvasni. A COD3-at viszont becoptam (igen, a régi x360), a net szerint van több lobby, hát egyet találtam, 4 játékossal, eddig. Fura amúgy látni, kedves emlék, mantem a kampányban is, de hogy anno ezen elolvadtunk milyen szép...hát, 20 év után már nem annyira
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz shotika #4263 üzenetére
Most (lekopogjam) a NAT open digis trükk óta viszonylag hamar jönnek a geli lobbyk, csak HC Kill Konfirmedre is így délután-estefelé.
Viszont a COD 3 (x360)-on alig van játékos, de kirúgtam a hámból, nosztalgia ezeöccázé')
A Season 6-tal viszont nem erőltették meg magukat MW3-ban, vártam volna még 2 vadiúj búcsúmapot.
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz nutella1 #4258 üzenetére
Nekem az a zavaros, hogy melyiknek van multija még, a régebbiek közül... a vélemények közt feltűnik a "gyertek multizni" szöveg a régi Cod2-Cod3 játékoknál is.
De nem is írják oda, hogy egyértelműen csak kampány.
Vagy lehet hogy vak vagyok....Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz viperabácsi #4196 üzenetére
105.90 Gb, most dobta hogy restartoltam 105 Giga....
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz LackoMester #4194 üzenetére
X-en még nem jött semmi, pont meccsbe vagyok. Remélem lesz még 1 új map.
-
turho
addikt
válasz zozika84 #4095 üzenetére
Nem értem pl. egy ideje az NW3-Yban ezt a furcsa "suhanó" árnyékolást, amerre megyek. Mintha felém tartanának egy tetőt legalábbis SX-en. Úgy rémlik, régebben nem volt.
Nálam a Vanguard is ezért bukott, kicsit olyan volt a graf, mint a Simpson család pedig realisztikusra is textúrázhatták volna ..[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz zozika84 #4093 üzenetére
Nekem is hiányzik sokszor, de pont közben jött a covix, woke, x gen skinszopkodás, és egyebek amúgy még várnék néhány értelmes mapot a 3-ba, de nem erőltetik, csak ezeket a rajzfilmes fosokat. Nem képesek vmi fotorealisztikusabb durranásra? De nem fognak már, itt a BO6...
-
turho
addikt
válasz nutella1 #4080 üzenetére
Én se szívesen forgattam bele, de pont "kigyűlt" 1100.
Csalódott vagyok a Bait és Yard miatt, 2-3-4 normális mapot vártam. A csalásokra meg gyk. nincs megoldásuk, ez is tény.
Gondolom, a BO6 miatt már letojják. Xboxon meg külön mérgel, hogy néhány textúra még most is indokolatlanul randa. Ennyi.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz Dave567 #4038 üzenetére
Szomorú és dühítő. Ha idiótáskodni vagy cartoon stílusban lövöldözni szeretnék, volt eddig is Splinter Cell, Borderlands, Pubdzsí és tsai.
Tényleg belerohasztanak mindenbe.
Olyan lett a játék, mint a migráncshelyzet. Beengedsz egy csomó nem odavaló dolgot, aztán hopp, volt COD, nincs COD.
Üres ugatás, tudom, de aki ebben részt vett az elmúlt években, addig ütném, hogy donornak se kegyen alkalmas. Nem vagyok hardcore gamer, de velem is kibaktatok. A BO6 ismígy el lesz melegítve vajon? Sajnos nincs egyébként alternatíva. Xdefiantra is csak rá kell nézni, Wishes Cod.[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Az a Cartoon network stílus ez egy rossz paródia. A BO6 előtt még leégetik magukat. Csalödott vagyok. A Bayz 10/3, emez meg egy Looney tunes vicc.
A sok Lmbkúté 9 éves játékosunk skinparádéjához kellett pályát tervezni?
Minden Bp-nél az új 2 mapot várom. Ez az elmúlt 5 év legnagyobb csalódása. PuBiG
(A sok k5sögnek üzenném, hogy visszatakarodhatnának pubgézni
Na most én is letojom a BP-t...[ Szerkesztve ]
-
-
turho
addikt
4. éve codozgatok, 1 dolog nem fér a fejemben....ha multiban a paraxtja beleugrok a lövésembe a csapatomból, és hát elhalálozik, akkor ő akármekkora majom is, első dolga, hogy megkeressen és bosszúból agyonlőjön? ezt akármilyen hülye találta ki, az se érdekel, ha etikett, de ez ki tud akasztani. Utána folyamatosan lövöldözzem le én is, mert bosszú bosszúja? Fukk
-
-
turho
addikt
Dev error 5433 Series X
Van megoldása?
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
-
turho
addikt
Na, ma engem felcseszett, hogy 19:00-kor megjelentek a csodatévő Terry Potterek, és megint ment az okosban játszás...mondom kipróbálom az X-en,.hogy kikapcsolom a crossgen-t.
Aha, csak éppen valóban gusztustalanul ablakokat szór, illetve persze hogy 5 percig se talált lobbyt visszakapcsoltamEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
A dupla xp-t pedig majd a Foodoora szállítja ki, Pink biciklivel? Nagyon nagy a csend ekörül.
-
turho
addikt
Valamit észrevételezek, ez ilyen COD Netikett? HC-ban kivel nem fordul elő, hogy véletlen májon lövi a bajtársát, eléugrik, stb. okból.
Mostanában pc-n és X-en is tapasztalom (pedig keveset játszom), hogy jön a kötelező bosszú meglát és lelő.
Korrekt, hogy 1 véletlen találatért általában csak egyszer "torol".Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz Mentolka #3681 üzenetére
Szerintem nagy "gond" nincs ezzel, csak ez egy katonai játék (volt). Biztos az "öregek", köztük jómagam problémája is ez. Az elmúlt évek alatt ezzel a sok nem ide illő design giccsel a játék saját ősi identitását nyírták ki. Persze pénz beszél, és az ifjúsági igények.
De ha belegondolsz: minden egyedi tematikájú játékot ilyenné formálnak, akkor hol lesz az egyéniség? Sok egyéb FPS van, lesz, amik ugyanezen dolgokkal operálnak. De a COD nem ez volt, egykoron.
És ez nem helyes tendencia, mindent átformálni egy zagyva egyen-tematikára.Nem tudom, nagy feladat lett volna egy opciót beletenni a game menübe? (Classic style - X generation PUBG style).
Az általad említett skin E betűt kapott volna azonnal a bizottságban
Viccet félretéve, sokan, akik imádják ezt a sok majomságot meg vattacukrot a játékban, ezt nem is akarják megérteni. Hogy léteznek kategóriák, műfajok. Horror, thriller, jazz, offroad, cartoon, sitcom...stb. Tényleg mindent be kell darálni, bekeverni egy ilyen üstbe?
-
turho
addikt
Melyik a legjobb Assault Rifle szerintetek a jelenlegi szezonban? Jelenleg egy M4-es és egy Venomous a kedvenceim, Holo optikával. De nem vagyok egy nagy hardcore szakértő. Messze hordjon pontosan, üssön nagyon, legyen 50+ tár hozzá THX
-
turho
addikt
Van köztünk még olyan elvetemült, mint én, hogy highend pc-n Xbox kontrollerrel COD-ozik?
MW3-ban egy ideje az a gondom, amikor elindul egy meccs, többnyire meglódul a kép felfelé, mintha a jobb oldali analóg atomra driftelne/hibás volna. Mintha nyomnám előre. De egy mizdulat, és megáll, mintha mi sem történt volna. Régebbi részekben nem csinálja.
Kontroller hibát kizártam, illetve van egy 1 éves hótra kikímélt, és egy vadi új. Mindkettővel ez a jelenség. Szerintem valami bug.
Amúgy én is csak gratulálni tudok, amint megyek egy jobb kört, brutális a következő meccs, lag, késés, indokolatlan halálok befigyelnek
Viszont a DLAA funkció nagyon jó, 70 százalékra tolva segít a színes majmok közt kicsit tisztábban látni a pályát.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
válasz Bazsi1987 #3073 üzenetére
Mindig mert ritkán vagyok egyedül, amikor játszom. A nagy hangcuccon elég izgalmas volna a háború.
De a hang megléténél jobban zavar, amikor lemerül az xbox kontoller annyira, hogy kikapcsolja a rezgést. Annyira megszoktam már. Rezgés nélkül természetellenes. (Pc-n játszom, kontrollerrel, 65" tv-n, és fekve )Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Ha kapok egy Cruise Missile-t, nem tudom irányítani, csak becsapódik up to date
-
turho
addikt
Elfogadtam volna simán, hogy a sok plusz lóvét úgy akarja beszerezni a kiadó, hogy továbbra is gyártja a mindenféle majom skineket meg camo-kat, de az egész ott ment félre, hogy pénzért jobb, ügyesebb, gyorsabb lehetsz.
(Mondjuk ez is szomorú, hogy mindenből PUBG színvonalú PRIDE felvonulást kenterbe verő, az alaptémától elrugaszkodó FPS-t kell csinálni....hol marad a tematika, az alapok, az eredeti elképzelés - háborús, világháborús játékból szuperhíró paródiafesztivált csinálni, lassan egyre több játékban).
A csalók életfelfogását sem értem. Szándékosan csalnak, tisztában vannak vele, hogy a saját képességeiknek vannak korlátai. De amikor így játszanak, akkor saját magukra büszkék? más faxával könnyebb? régen az ilyet inkább szégyellték, na meg edzettek, gyakoroltak is, hogy jobbak legyenek.
A végeredmény: kinyírva a stílus, a látvány, a játékélmény, az egészséges verseny.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Bekapcsoltam, hogy játsszak egyet. Most olyan van némi villogás után, lobbyban, hogy DEV ERROR 6146
Hja, és megint eltűnt a DLAA, DLSSEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Loadout akkor végleg bukta, lehet tudni?
A Ray tracing ebben a formában értelmetlen....
A Meat hentelés viszont coolEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Sziasztok! Az imént leszaladt a frissítés pc-n, nézem a Meat pályát - eltűnt a 8 loadoutom. Csak 1 custom fegyver.
Megyek a régebbi játékmódokba - semmi fegyverem szintén sehol.
Én vagyok hülye, vagy ez egy új feature?(Hja, és mindenhol felbukkan a súgó szöveg, ahogy lépkedek a menüpontokon, mintha most kezdeném először a játékot )
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz laceszgamer #1630 üzenetére
Ha az átkok működnének a valóságban, rengeteg csaló tetű groottestű pistike enné szívószállal a csibefasírtot... de a játék kiadója is leápolhatna egy ménest. Azt gondolom,.lassan standard, elvárt dolog a csalás meg a pukkasztó megjelenés. De ezeknek a nyomorék mankós majmoknal a 98 százaléka elhullana, ha meg kellene emelni egy 10 kilód görögdinnyét...hát még ha az áram is elmenne egy fél napra otthon. Szánnivaló.
Ha olvasod, és magadra ismersz, egy gyámoltalan pöcs bithuszár vagy.
Most komolyan utána kell nézzek, hogyan lehet csalni? De még reménykedem, hogy ez nem lesz tendencia.
Elqrjátok a normális játékot. Hogy takarodna a PUBG-be az összes nyuszika, groot meg egyéb majom...Persze hogy sokunkat felháborít. Heti pár óra jut játékra, itt még vannak hús-vér meg fizikai munkát is végző, normális életet élő, családos emberek. Én ezekkel szeretném játszani, nem ezzel a sok hatosztályos bitfejű kreténnel. Ti meg játszanátok magatokkal, egymással, meg threesome...
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz Szellem. #1607 üzenetére
Tegnap bejutottam 1-2 olyan meccsbe, ahol majdnem mindenki csalt szerintem. Mert Chuck Norris is sírva fakadt volna. Nem volt egy négyzetcenti, ahol nem találtak rám. Nekem egyedül ez baxxa el az élvezeti faktort, amúgy tök jó lenne....illetve valahol szánom ezt az egészet. Bőven öreg vagyok már annak a megértéséhez, miért büszke valaki arra, hogy plusz pénzekért meg csalásokkal lett jobb? Nem tudja beismerni simán, hogy még nem elég jó saját erőből?
Ezért is örülnék, ha lehetne legalább divíziót választani. Csaló hülyegyerekekkel vagy lelkes amatőr öregekkel szeretnék játszani....
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz Szellem. #1602 üzenetére
Azt nem értem, erre sose lesz megoldás, vagy direkt nem forszírozzák (mer' a sok majomnak erre IS van igénye - amúgy nem vennék meg).
Az öreg gamerek meg rosszul éreznék magukat, ha csak csalással lehetnének "valakik"... és legalábbis tuti nem pénzért venném a kamu ügyességeketEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Most meg kidobál a tálcára, meccs közben disconnect is van még jó, hogy el kell mennem, legalább rávettek hogy hagyjam abba
-
turho
addikt
Mai 2 órahossza Kill Comfirmed után megint azt érzem, hogy van egy rahedli retek f***szopó csaló, akik ellen tenni nem lehet, és 12 falon is átlátnak, plusz 8 réteg kevlár a klottgatyájuk is. vagy nem tudom, mi a nagy titok. Nem vagyok egy nagy gamer, de ez most kicsit fura volt...
-
turho
addikt
Hülye tudatlan öregnek mondjátok már meg, miért nincs a menüben a DLSS, DLAA kiválaszthatóság merthogy MWII-ben még használtam néha (pláne a DLAA-t), 4080 kártya.
Nvidia driver up to date.Hja, a kék körvonal engem is érdekelne....mondjuk ha csak a pirosakat rajzolná körbe, az lett volna a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Ez a Derail szerintem 12 embernek értelmetlenül nagy map...
Amúgy hová tűnt a DLSS, DLAA a menüből? Volt most Nvidia driver update, az OK...[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz Mentolka #1311 üzenetére
Igazat adok, de akkor az új Need for speed-ben meg legyenek csak 3 kerekű villanyautók, virágos motorháztetővel.
A COD jellegét muszáj megölni? Nyomorékot kell belőle csinálni, hogy a jelenlegi ADHD ultrapc gépfüggő módos s@ggbevállas csemetéknek kedvezzünk?
Üzletileg megértem, ha ez a retkes pénz a fontos. Amúgy meg végtelenül szomorú.
Eddig ha ilyen b@zijátékotakart valaki játszani, talált épp eleget. Olvasszuk be a COD-ot is. Ez jó lesz így? A BF szériából sem csináltak ekkora bazári majmot.
Egyébként világháborús játéknak indult a COD, szóval sokszor nem is értem, miért okozhat gondot, ha még foltokban hasonlít eredeti önmagára. A zombi részt sem értem. De mindegy is...(Ezek után Stephen King is írjon mesekönyvet)[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Elég fura, mikor bedob a multi elején, és 5 db csillámpóni pinken-mályván villogó fegyverekkel, savköpő menyét tréningruhában....te meg ott állsz nyomi kiskatonának öltözve...aztán fejbelövöldöznek 149 méterről zöld zselével. az a "réteg", aki erre indul be, nyugidtan játszhatna egymással egy saját lobbyban. Vagy ez csak úgy poén, ha van ott 1-2 normális CODkatona is, akiket lehet ezzel frusztrálni?
Én szeretném eldönteni legalább egy alapszinten, kikkel játszom. Level22-vel meg ne rakjon már be egy level1500-as lóvéval pimpelt farsang csoportba, ahol dollárokat lőnek, baxxus...
(Amúgy tényleg ekkora nagy poén celeb testtel lövöldözni? én tudjátok, milyen újítást csináltam volna ehelyett a szégyenmozdony helyett? Pl. azt, hogy lehessen saját arcot beszkennelni a karakteredre. Na az "poén", és egyedi, de mégse öli meg a hadifeelinget.)Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Igen, egy folyamatról van szó, ami lassan annyira elszabadul, hogy elveszti közCOD jellegét amúgy szerintem semmi kivetbivaló nem lenne egy "standard" és egy "multisuperheroes" kategóriaválasztásnak a multiban.
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Szigorú magánvéleményem, és visszamenőleg is így érzem. Vissza az MW2019-ig, mostani COD korszakomat azzal kezdtem. (Mármint a Multit...singleben megvolt majdnem mind, Multiban megvolt régen a COD2-3). Mint sok középkorú, családos embernek, nekem sem adatik meg, hogy napi 4-8 órát edzzek csak ezzel. Valószínűleg be is sokallnék. Nem úgy, mint korunk (tökmindegy milyen nemzetiségű) titánjai. Akikkel mindig összesorsol a sors szervere, tökéletes digitális killerek, lehet hogy egy féltéglát nem tud felemelni, de szimbiózisban van a csúcs pc-jével, ergo tökéletes katonává vált. Talán már a Covid óta elkezdhettek edzeni keményen. De a Millenium óta látom is, merrefelé mentünk el. Természetesen ehhez Pink Panther, Lady Gaga, Snoop, Groot test és jelmez is kötelező , illetve valami alapvető űrfegyver, ami zselét meg festéket is köp, 110 % Magenta színben. Ezektől olyan hiteles az I., II., III.? világháború is. Szinte megidézi. Feltételezem, a pályák szanaszét graffitizése (szerencsére nem mindenhol) és a rahedli valósághű neon színű fényforrás még sokat emel ezen....na mindegy, az én szememben ez többszörös tragédia. PUBG-t csak videon láttam, az egy olyan jellegű játék, abban simán elfér ez a jelenkori majom bóvli. Fáj némileg, hogy ebbe az irányba ment el. Tényleg ezt a vánnyadt generációt etetik ezzel (tisztelet a kivételnek)...Én, aki heti 2-4-6, nagyritkán esetleg 8 órát tudom "tolni", nem értem azt, hogy ha már a játék egy részét elcseszték a mostani "gyerekek" kedvéért egy ilyen csillámpónilámamajom divat miatt, akkor miért nem lehet beletenni a multiba egy olyan lehetőséget, hogy 1. Köszi, nem kérek Zs generációs fosskineket meg tündérkatonákat, hagyományosan játszanék, hiteles katona jellegű emberkinézetű heteroszerű képvilágban (lehetne egy választómenü), 2. aztán legalább két kategóriában lehetne választani hogy "vérpistikkel" szeretnék játszani akik végigvisítják ezt a disznóvágást, miközben a háttérben szól a Gang-sztár rep egy mono Blútúsz hordón, vagy B menü, átlagos felnőtt emberek csoportjával játszanék inkább, letiltott kutyámmajom skineket. Így jobban érezhetné magát az is, akinek erre pöccen a slicce, meg úgymond "mi" is, idősebb lelkes amatőrök.
(Mondjuk a C verzió szerint a Zs csoport arra élvez, hogy Paukembör jelmezben szétszívassa a nem életvitel-szerűen CODozó szerény középkorú magyar munkásembereket, mert gyengébbet legyőzni húdejó, főleg apa pénzén vett szuperfegyókkal - ez a lehetőség meg ijesztő is pszichoszomatikusan).
Unblock a játék tetszik, tetszene...nálam a fentiek cseszik el az élményt némileg.
Remélem, senki lelkébe nem gázoltam ezzel. (Ha meg mégis, mert pont betaláltam, sorry...)Amúgy valószínűleg soha nem lesz ilyen menü benne, hogy "only normal katonás standard banda" csoportba sorsoljon be. (Azt sem mindig értem, miért nem lehet választani map-et, ha nekem valamelyik szimpatikus, de biztos van rá magyarázat).
(Ui: nem szabadna ezt a célt elérni, hogy elbóvlisodjon végleg ez a játékszéria, saját paródiája legyen....ok, a pénz az úr. A célkorosztály is adott.)
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Pár perce kidobott (zombiból), azóta connection failed. Ez a hiba csak nálam van?
Amúgy nekem tetszik eddig bár nekem sok pálya "új", MW2019 óta játszom csak. (Illetve cod 2-3 volt anno).
Update: megjött, pár perc volt a leállás.
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
válasz laceszgamer #939 üzenetére
Itt meg kell említenem valamit. Volt egy rész, ami elsikkadt, hiszen csak konzolos megjelenést kapott. (Ps2, GC, PS3, X360).
Nekem az hozta meg a kedvem az egészhez, meg a COD2. Mindezeket az akkor új XBOX360-on játsszva.
Ez pedig a COD3.
[link]
Kár, hogy nem jelent meg pc-n, kicsit még jobb textúrákkal. Szerintem méltó folytatása volt a 2. résznek. De még ugyanaz a grafikai stílus, hangulat.
Mai napig nem értem, miért nem adták ki pc-re...On: megvettem én is az MWIII-at. Amit nem bánnék: legyen benne később valamikor pár vadonatúj map is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest