Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Dave567 #4318 üzenetére
Felesleges idegeskedni, random szervergondok, csalók, semmit nem viszel át a bo6-ba, ami 2 hét múlva jön, stbstb. Hacsak nem valamelyik játékmód kifejezetten feldobna.
Én inkább örülök, van 2 hetem még mással játszani Meg az asszony is több "törődést" kaphatSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz LackoMester #4315 üzenetére
A scope éppen bármi jó lenne 4x felett, de ezt a feladatot csak akkor tudod csinálni, ha 36 fegyverre megvan a Forged camo! Felette mutatja, hogy mik a feltételek, tehát még jópár Forged kell, amit ugye csak akkor csinálhatsz, ha 1 fegyverosztályban van annyi goldod, ahány fegyver volt benne a játék indulásakor!
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #4279 üzenetére
Az is hülye, aki amúgyis fele annyi idő alatt megcsinálós+át nem vihetős bp-t tolja... mégha az lenne, hogy haladhatna úgy, hogy fele preseason a bo6-ba, de nem. Én meg még ac2019-cel is úgy voltam például, hogy ment a levesbe, mikor jött az új rész... pedig az mennyivel jobb volt... de talán pont ez miatt, hogy minden skint megcsináltam előtte. Most is megvan szinte minden, addig csinálok bp-t, hogy legyen 2 új fegyó, ha belefér. Nomeg fele idővel minden hétvégén duplának kéne lenni, nem? Simán ki lehetett volna inkább adni a bo6-ot egy csonka bp helyett hamarabb. Ja, tegnap néztem resurgence-t catcaptain Ivettnél, no ott viszont adta a bp-t keményen francot se érdekel a warzone... de ugye az folytatódik, gondolom azért. A multisokkal meg kicsesznek megint, nem elég, hogy amúgyis alig jön bp a gyenge játék-pöcsölés arány miatt.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Packet burst van nekem is, de ki nem dob, csomagvesztés 0%,ping látszólag jó, de minden körben vannak olyanok, hogy valaki mellett épp elfutok, lelövöm, kimerevedik, és csak ilyen 10mp múlva jelenik meg a kill, de a map másik végén is ad ilyet 20-30mp-al a gránát robbanás utánra, és nem másodlagos, pl. kocsi felrobbanás, annak ugye külön jele van! Mintha akit kinyírok, az kapna connection lost-ot... és mikor kiesik, akkor kapom meg a killt. Cfosspeed-del kicsit jobb a burst, nem zuhan be az fps. De naponta újra kell gém előtt kalibrálni. Viszont bf-ben 128-as szerón sincs semmi gond.
Google 8.8.8.8 DNS-t használok, Digi. Minden más problémamentes.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz kill_switch #4260 üzenetére
Bármi jó bp xp farmra, amiben 1 kör sokáig tart, mert csak a játékban bent töltött idő számít, a teljesítmény nem! Pl. a zombizás is ennyit ad, ha elbotorkálsz lent egy fél órát mindig!
Egyébként jó is lenne, ha ennek a duplának lenne a fele a sima, de kb. ennek a negyedére veszik vissza...
Mondjuk ez amúgyis csonka bp már, hogy 1 hónap múlva jön is a 6+idén már úgyse megy át semmi tartalom+rém béna is a black cell is, pénzt égetni kár ebbe már, énnekem még pl. kell 100 cp a passhoz, de inkább megvárom az első cp-t adó mezőt...De az új mapok nagyon jók!
Bo 6-ban kár, hogy asszem' decemberben jön csak a season 1. Hacsak nem lesz valami pre-season is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz hramon94 #4119 üzenetére
Lvl5-től van saját loadout, utána variálhatsz szabadon, de persze fel kell szintenként oldani a cuccokat, mindennél írja, hányas szinten oldod fel. Az előre elkészített profilok annyiból jók, hogy egész használhatók, és olyanok vannak benne, amiket sokára oldasz fel. Szóval csalóka. De egyébként végülis hulladék cucc nincsen semmiben, szintezéshez a kill confirmed a legjobb annyiból, hogy ott weapon xp-t is ad a cetlikért, sima szintezésre a domination több pontot ad, de weapon xp-t külön nem, viszont lehet objektívázni, ha épp nem megy még a lövöldözés! TDM viszont minden téren nudli, csak kill van, semmi bónusz sehova, ráadásul rövidek, sok a holtidő, a battlepass-t csak az aktív időre számolja, más nem is befolyásolja, csak hogy meddig tart egy adott kör.
Fegyver kiegek annyiból jók, hogy ami jó másik fegyverre is, azt nem kell minden fegyveren nyitogatni, hanem megkapod, ha feloldod az adott kategóriát egy másik fegyveren, szóval ahogy haladsz velük, kb. millióféle grip, scope, stb lesz mindenhez.
Ja és az alap skinek megnyitás után mindenre elérhetők, nem fegyverspecifikusak, kivéve arany és afelett.HC-n egyébként jobb haladni, ott minden gyorsan öl, ha már tudsz rendesen mozogni, nem lesz nagy a k/d, de sok killed lehet, most dupla is van mindenre, ha jól mozogsz, small map mosh pit-en 2-3 map alatt szintben maxolható itt egy fegyver.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
Azért mondtam, hogy nem tudom, én csak zombit láttam hirtelen, de mivel csomóan szaladgáltak az új shotival, rápróbáltam egy autoshotival, és beadta Csak hátha másnak se egyértelmű... + elég húzós igényeket is írt zombiban+értelme sincs, mert a zombihoz is teljes játék kell, de akkor meg felesleges is tátott szájjal fszerdőbe menni a zombizással
-
-
BandiHUN
veterán
Ja, a shoti kapcsán talán még nem volt megemlítve, de nem kell zombiban feloldani, megadja autoshotival 1 kör sima small map moshpit Csak azért írom, mert mintha ÉN nem láttam volna utalást erre, hogy nem zombiban is kiszedhető, sry, ha van
-
BandiHUN
veterán
Én is leszedtem, de még nem játszottam, lehet nem is fogok, mert streamekből is látszik, ez nem a béta, ami bejött annó, ott ehhez képest HC volt minden, a grafika is szebb volt... Marad szerintem cod-bf, akkoris, ha ilyenek.
-
BandiHUN
veterán
Én ezért BF 5-öztem ma is inkább... az nem volt rossz, jó szerverek vannak, adminok...
Teljesen fun ilyen régimódi cuccokkal menni. Tulajdonképp a csillivillitől lett csömöröm, rájöttem. Csalók annyira nem, durva az ritka+a bf se tiszta egyáltalán. Ráadásul most mindegyik rész fillérekért van, sok a pléjer.
De azért pár kör cod is jön majd, alig kell az interstellarhoz... de nagyon már nem mozgat, csak bakancslista pipa, mindenkinek rég megvan már...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Én meg szoktam úszni, rögtön lökök chatba egy gyors sry-t... De aki ígyis lelő, az megkapja másodszor, akkor már direkt, ha olyanom van, 3 free teamkill van, utána úgyis reflected lesz, te halsz, a delikvens észre se veszi. Kifejezetten bosszantó, mikor kb. mindenki tudja, hogy minden lmg-nél feladat, hogy ölj 2-t 1 tárból úgy, hogy nem engeded el a ravaszt, 10x,hát ennél a hajam téptem, mert simán befutnak eléd. Nem mintha nem látszana a levegőben is, hogy ontod a halált+hang De múló állapot, + pár ősz hajszál. Mondjuk, sose értettem, small map mosh piten, kemp ponton valaki mást vár? Oda valami challenge vagy fun miatt, de sorozni megy az ember, ha távcső van fent, nem is látni, ki akar oldalról átfutni. Direkt paraszt is van néha, aki ledurrant, majd befekszik a helyedre
Funnak kell felfogni
-
BandiHUN
veterán
válasz Acheron #3720 üzenetére
Na, ezért jó a HC, hogy nem érdekes a nerf-buff. Felpakol az ember kis recoilra+egy jobb cső, valami ütősebb lőszer, és 1 hit az assault rifle, közelre az smg is, messzire is max 2-3. A shoti meg kitanulható, meddig ér el range-re pakolva, azon belül pusztít. Sniper meg kislábujjköröm is Bennem ez a 150% health idén megölte a normált. Headshotozni mentem csak normál small map moshpitre, hogy 1 hit ne öljön tactical rifléből, legyen újrapróba, 2 hit meg ígyis elviszi, tehát még nem szednek le.
Bár a dupla óta elő se vettem a gémet... most élem a BF V-t, a HC(200% damage) szerókon, lehet tatás, de katonai harc fíling, nem ilyen fortniteos izé. Nomeg igazi jó a teamwork randomokkal is. Nekem olyan most a cod, mintha egyedül lennék, mindenki szalad százfele ész nélkül objektíva módban is. BF-ben nem. Megöregedtem? BP is csak 34% van kész, de olyan érdektelen, új fegyók kihúzva.
-
BandiHUN
veterán
Pl. HC-n, small map most pit-en szokott lenni, de max. 3-4 körönként, jellemzően ha épp Shipment van. Sőt duók, triók is felbukkannak, aimbottal. De egyébként nem lőnek falon át, gránát, gránátvető megoldja+kell egy LMG-s sebzésre gyúrt profil armor piercer lőszerrel lelőni a streakjaikat. Megoldható a dolog, legalább 1-es körül ki lehet húzni az ilyen kört is.
Nagyobb gond, mikor pl.S&D-ben vagy hasonló 1 életes módban bukkan fel ilyen, warzone-ban, rankeden... Ki mit játszik, attól függ, mennyit befolyásol. De a létük tény. Sajna minden multiban. BF dettó. Tarki dettó. Sokat segít, ha funnak veszi az ember.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz pRoject22 #3582 üzenetére
Nekem ma is a BF V ment, 6 dodót teljesen megért, szinte mindenki katona alakú, ugyanúgy megvan mindenféle fegyver, csak régi skinekben, megláttam, hogy van domination ááá... Sok szeró van, a németekre 27 körüli ping van(mérve 35 körül adott a speedtest), ha nézem, hogy a cod 50+os szerókra dob... De nincs is csúszás. Pedig 64 ember is lehet, szerója válogatja. 200% sebzésű HC-n toltam, elég élethű, de mégse 1 hit, fej persze kivétel. És van ugyanúgy napi+heti küldi is még mindig, a karaktereknek sztoriküldetései(ilyen sniperezz 10-et,lőj x fejest, foglalj x db pontot, szóval nem túl bonyolult, de el lehet lenni), olyan jó kis cod 2-es élmény.
Mondjuk a codra nem is néztem, olvastam, hogy gondok voltak a progressionnal, stb... de ha dupla van, megy az is. Holnap szabi úgyis Nekem bejön azért, de a csillivilli tényleg sok+effekt. HC small map mosh pit élhető... 🍻Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Warzone, zombi, dmz. Aminek hosszú játékideje van. A bp csak a nyers játékidőre jön, ha kisebb meccseket mész, ott sok a töltögetés, közjáték. De pm. zombival is csak olyan 1.5-2 bp/óra jön ki, úgy kalkulálj. Köcsögök, meg kell nyomni az elején+duplakor, mert nem felére, hanem kb. negyedére(!) visszaveszik elég hamar, mondjuk most elég korán bedobták eszerint. Játékra/fizetésre ösztönzés
No, pl. a 2042-ben ez tetszik, hogy 3 hónap a bp, xp-re+feladatokra kapod, ott heti(!) 2 órával is simán megvan, sőt még nagyobb élmény, mikor kihagysz 2-3 hetet, felgyűlik sok feladat, és szinte bármit csinálsz, kapsz érte tokeneket+napi első kör +10k xp(1 token) fixen. Nincs semmi erőltetés.Olcsó gém, heti 1-2 óra funra jó, és marad ígyis a sikerélmény.
De a cod grindtől herótom van. Ha nem tudod kihasználni rendesen a dupla xp-ket, akkor már egészségtelen(családos embernek pl) szintű játék kell. Vagy a dmz, zombi, warzone, de persze ha elég sokáig megy a kör. Zombi talán a legjobb, ott max. 40 perced lehet, és úgy mész nehezebb zónába, ahogy kedved van. Fegyót húzni, zombis camo-kat megszerezni jó, viszont nagyon kevés xp-t ad. DMZ-ben, warzone-ben meg sokáig kell tudni élni[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Tomko78 #3542 üzenetére
A SATA kábelekkel igen, lehet ilyen gond, és idővel meg tudja enni a fene őket, nekem 10 év alatt 2x is előjött a gépfagyás állóképpel 1x,1x pedig hol látszó, hol nem winchesterrel. Az ok pedig, hogy ezek magasfrekvenciás kábelek, és ami műanyag erre jó, az időben nem a legstabilabb made by china, lehetőleg 10 évesen. A sata pedig a pcie kommunikációba zavar be, adatfolyam zavar, nem egy hibatűrő dolog sem a pcie, sem a sata kommunikáció.
De pl. évente érdemes full porolást is tartani, vidkarit, ramokat kivenni, csatit papírzsebkendővel, aljzatot ecsettel megtisztogatni is. Csontrafagyáskor sokszor nem is tuninggond van, csak kontakthiba. Nomeg melegszik a gép játék közben, mozdulnak meg a hőtágulástól dolgok normál helyzetben is.
Egyébként a furmark már régen nem terheli ki a vidkarit, biztonsági okokból, pont mert a valós 100% sok vidkarit sütött meg, nem is a gpu-t, hanem a vrm és a ramok melegedtek túl, amik nincsenek erre felkészítve. Tudtommal a driver észleli az ilyen programokat, és nem engedi fullra hajtani a vidkarit, volt ebből jópár éve balhé.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz MikeWazowski #3394 üzenetére
Az agyas izé nekem is instant get
-
BandiHUN
veterán
Ja dupla xp van, asszem' nem írta senki. Tegnap játszottam kicsit, hát ez a Das Haus... rusholni jó, másra nem nagyon, csináltam volna pl. fejeseket+1 tárból 3 killt riflével, csak felb..szott,át is mentem small mapozni. DE akárhová dobhatsz gránátot, tuti elvisz valakit, viszont ha kempelniék, mindig lelőttek oldalról a rusherek, shotis-smg-sek, 1-2 kill után...
Csíter is volt bőven... Nem szokott ennyi aimbotos lenni, de szinte csak shipmenten. Meat, Rust=királyságSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz PsycHo88 #3129 üzenetére
Ez a próknak van, ha már akkora az arc... Én betenném fizetősbe Vinnék, mint a cuccot. Stewie Wonder Edition, mellé fehér bot meele... Jajj, csak nehogy lopják az ötletet
Egyébként megvettem a Helldivers 2-t,csak nem bírtam(keyt, persze, 10k),no,ott aztán vannak idióták... a 6.körömben sikerült egy easy missziót megcsinálni, és persze ott SEMMIT nem kapsz, ha nem sikerül a misszió, még egy összesítőt se, miből hányat lőttél, stb, még végig is mutogatja, mit kaptál volna, aztán látványosan pirossal lehúzogatja. Technikailag 2.5 órát semmit nem csináltam De az a srác fel is vett barátnak rögtön. volt +2 társ, ilyen 3-4 szintűek, no azok kiléptek a fenébe, semmi hasznuk nem volt. Én se vagyok profi, durva, hogy kombókat kell az irányokkal bevinni, még ahhoz is, hogy a társad respawnolhasson, meg kb. mindenhez. Lőni tudsz, mozogni, tárazni, granyót dobni normál, minden más kombó, ami közben állsz, sietni kell. És kell, mert alig viszel be 2 gránátot, +2 tárat(elveszik a lőszer, ha nem üreset tárazol!) ,a +dolgaid, fegyóid mind kombóval le kell hívni, lőszert is.
Szóval tetszik, csak nehéz maga a játék is, seperc leszednek, vagy fullról lenulláz valami rakéta, gránát, ha ácsorogszSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Dave567 #3098 üzenetére
Én se voltam pl. profi cod4-ben, a cod2 sokkal jobban ment, most már nevetek a dolgon inkább, igaz benne volt, hogy cod3-ról jöttem, x360, ott kezdtem a cod2-t is, ez utóbbi jobb eredményt hozott, csak ugye "elavult" a cod4-gyel.
Szerintem inkább az változott, hogy régen csak aimbot volt, ide-oda rántós, a wh is kibukott, mert nem volt gyakran UAV s&d meccseken pl. Rush is az elején ment, 1-2 killel előnyt szerezni, aztán taktikusan+plantolás, nagyon kiütközött a wh.
Vagyis a régebbi részekben csak durva csalás ment, amit nagyon megérzett mindenki, vagy nem volt semmi. De azért az se volt semmi, amikor hackerek voltak, egy pillanat műve volt, hogy nullázódjon vagy maxolódjon a stat, ugrabugra, low gravitáció, hát ha nem ott volt a csalás csúcsa, akkor sehol.
Most már szerintem több a csaló, de enyhébb az élmény, annyira nem kiugró, szerintem inkább az a fura, hogy sokkal többen jobbak, SBMM ide vagy oda, mindig van minden körben 2-3 überebb emberke. Kempelni se nagyon lehet, mert mindig jön egy random csávó, aki fixen rád megy, ha különleges helyre bújsz is, stb. HC-n annó nagyokat lehetett menni jó helyekről, most nemigen, a legnagyobb streakem 17,na azt rusholva dobtam össze, kempelve jó, ha pár összejön, pl. épp az 50 headshotokat csinálom riflére, abba is hagytam a kempet, mert lézerrel csípőből többet bead, mint fekve, rágörcsölve erősebb szkóppal.Ma is toltam 3 órát, olyan igazi anomália nem volt, 1x volt kilengés, egy kört durván nyertem sok killel, mintha minden betalálna, hát utána köviben ellen elé spawn sorozatban, semmi se sikerül, stb De elővettem a gránátvetőt, mert ugyanaz a fegyver nem akart működni hirtelen, utána végig rendes körök mentek. Persze voltak ilyen 14 meg 37.szintű,de sokat ölő emberkék páran... biztos "újrakezdők"
A gőzt sikerült kiengedni+ 3 platina+befejeztem az eventet. Csak már kevésszer játszok codot, sokszor mást is. Helldiver 2-t tervezem fizukor meglepni magam. 🍻
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #3046 üzenetére
Én flash-al csinálom, nekem működik, hc-n persze... stunt nem szerettem, mert azzal belassul az ellen, nem lép ki fedezékből, flash-al kiszalad. De hc-ben könnyű is, csak 1-2 hit kell a hatás alatt. Hátránya, hogy csapattársat is bevakít+azt is jelzi hitnek.
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #3034 üzenetére
Mondjuk igaz Megyek is pár kört még... Mostanában rákaptam a Tarkovra is Mikor teli vagy loottal, és a kimentés utolsó másodpercében kapod a fejest a semmiből... minden másra ott a mastercard ALT+F4 bejátszott
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Tomko78 #3032 üzenetére
Biztos vacakolnék 1 nyamvadt blueprintért... ejj, régi szép idők, mikor még uni animált skin járt az eventért... A Magma skint használom azóta is mindenen, úgy bejött
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz shotika #2939 üzenetére
Nekem meg pl. a 60hz felett nem jelent sokat az fps, viszont a szép színek fontosak, nekem fakó minden nem ips, telóból is csak OLED-et veszek, így inkább vettem mindenesnek a géphez egy 32'-os 3D-s LG tévét... nagyon elégedett vagyok vele, sebessége is durva(200hz-re tud felskálázni mindent a 3D miatt, semmi utánhúzás, sportban se, se kockásodás), nekem pl. ez jött be. Pedig annyi monitort megnéztem... és nincs túlszaturáltra sem állítva vagy ilyesmi. Fekete nem tökély, de nekem pihenteti a szemem, még plusz gammát is teszek játékban rá. Biztos kicsinál estére, hogy műszerész vagyok. Telón egy HDR Youtube-tól konkrétan szúr a szemem sötétben.
Vagy csak öregszek, hogy elég a 60hz szép képpel és kész De szerintem már annyira nem is fontos, mint pl. a cod4 idejében, mióta nincs úgyse itthoni szerver. A német, lengyel úgyis lelő, ha épp saját szeróján ül. Az SBMM meg megoldja úgyis az 1 körüli win rátát, legalább nincs miért többszázezres hardvert szidni. Lehet funolni. Nomeg több játékkal is játszok, főleg cooppal, oda se kell über fps.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Szerintem bele lehet jönni pár nap alatt, ha tolod, és utánanézel, hogy jó az aimassist, hihetetlen, mit lőnek huszonéves szőke amatőr streamer pitsák... Én is vettem Aliról egy ps3-ast, dedikált vevővel, de még nem vitt rá a lélek kipróbálni se, mostanában zombiztam+battlefieldek. Bár bf-be nem ártana, mert a 2042 aim assistja tényleg vicc kategória... Igaz már egész jó vagyok recoil letartásban
Annó x360-on nyomtam a cod 2-3-at,hát az első 2 órámban konkrétan senkit nem tudtam lelőni De cod3-ban fél év alatt eljutottam világszint 73.helyig riflében, szóval nem lehetetlen.
-
BandiHUN
veterán
HC-hez sem kell nagyobb skill szerintem, csak másféle. Én pl. rossz vagyok lekövetésben, recoil kompenzálásban, viszont jól tudok "célra rántani", tehát ha időben reagálok, ott lesz a kill. Nálam ez a fontos külömbség.
A másik fontos dolog abból jön, hogy óvatosabban kell mozogni, takarásban, és nem működik az "átfutok, mert 1-2 golyót túlélek", mint core-ban.Én ezért tartom magam inkább bénábbnak a HC miatt, mert bár ott jó vagyok, cserébe kiesik minden core alapú mód, battle royale. Ott cumi van Na jó, azért damage+pontosságra pakolva azért megy, de nem úgy, ahogy kellene. Mozogni is tudok, de az még nem öli meg az ellent, csak meglógni elég/leütni közelharcban.
-
BandiHUN
veterán
válasz Acheron #2827 üzenetére
Én megoldottam most, zombizok, az elég jó, mostmár glitch sincs, ma úgy nyomtam, hogy be se mertek merészkedni a ll-es zónába se, aki jött, az rövid úton kinyiffant, aztán meg se várta, hogy felszedjem... Simán letaroltam a missziókat, be pedig nem vittem csak legendary toolt, a kedvenc Eradicatoromat+4 kólát, annyi recept van, szerencsére a fontosabbak. Adni mondjuk nem sokat adott a gém, de azért jöttek hasznos cuccok, mindenesetre lassan megvan a dörgés. Talán jobb is, hogy nincs glitchelt cuccom, nem írt senki, hogy segítene... nem veszett el a kihívás. BP meg jobban telik, mint multiban.
De tényleg kiégős ez a sok csillivilli skin. HC-n mondjuk jó pár kört menni, végülis pont a tűzharc és a mozgás a jó a codokban, ez az, ami jóvá teszi még mindig. Stressz ellen se rossz egykét shipment kör Ez is egyedi a codban, aki el tud lazulni, félórára is jó felugrani, pl. letudni a napi küldiket multiban is. Csak sokan feszülnek a k/d-re, a fegyóskinekre, stb. Dedó se kéne, de véres komolyra venni se. Nem tudok azonosulni azzal, hogy ez "sport", meg ranked, meghogy S&D only, meramenőkisezttolják, aztán az asztalt ütni, hogy a második sarkon épp leszedték, és 3 balf@sz van vele.
Zombi is jobb egyedül, MINDENKINEK segítek, akivel összefutok pl, ha épp missziózik, pedig ugye csak ő kapja a jutalmat, az ő missziója. De 95%-ban engem is felszedtek, ha megoldható volt. Szerencsére semmi lag, kidobás az update óta.Max annyi, hogy lehetnének safe helyek, hogy az ember tudjon mapon nézelődni, tervezni fél percig.
Ja, Battlefieldek fillérekért vannak megint. Nálam megférnek a coddal. A 2042-ben is ott a Redacted, ami teljesen codos hatású, maga a játék is végülis, Van varázsa, hogy pont más, fontos dolgokban, mint a cod, nincs SBMM, nincs lőszergond, nem gond a halál, mert felszednek, feladatalapú pass, amibe elég heti(!) 2 órát ölnöd, hogy haladjon a pass, fegyót meg felfejlesztheted botok ellen is(!), minimális pár óra alatt megszerezhetők az alap dolgok, utána ottvagy, mint a 2 éve játszók cuccilag.
-
BandiHUN
veterán
Végre új season... kivételesen már ezeréve kész Mondjuk nem tetszik, hogy a bp-t belassítják a végére, az elején mindig pikk-pakk lehet haladni+ígyis megmaradt 3 1 órás token is. Nincs mese, meg kell nyomni az elején. 😁
Más: Hogy csinálják ezt a végtelen pénz+tárgy duplikálást zombiban? Vesszek meg, ha értem, pedig tegnap is láttam twitchen...
Apropó, aki benne van, és vannak "felesleges" blueprintjei, megszánhatna...
Amilyen jó volt a zombi az elején, most annyira kezdő csapattársakat kapok, hogy egyszerűbb egyedül bemenni Viszont legalább fel szoktak szedni, ha beüt valami, jó dolog a proximity chat. Sajna nem tudom, digi, vagy szerverhiba, de előjönnek 2-3 másodperces beakadások, és rendszerint addig kaput
-
BandiHUN
veterán
válasz BerserkGuts #2740 üzenetére
Egy igazi fos Fortnite klón hulladék a Finals... egy lapon se szabad emlegetni se a coddal, se a bf-el. Maximum Valorant szint, de inkább állnék neki cs-zni vagy mennék vissza Overwatchozni...
Más: A 2042-be én már jókor csöppentem, most JÓ, de legalábbis vállalható, az, hogy kezdéskor mi volt, az a preorderesek gondja. Az számít, amit kapsz egy 7-10$-os keyért, és ez azért nagyon nem megvetendő/akinek van Xbox Passa/EA Passa, annak ingyen van. Nemigen van most gazdaságosabb lehetőség komolyabb multi fps játékra árilag, ami nem rajzfilmes meg fiszemfaszom. Plusz ez a rész, ami még a legjobban codosabb.
XDefiantot várnám, azzal bétáztam. De úgy elcsúszott, hogy lehet ki se jön soha, teljes a csend körülötte fél éve.
-
BandiHUN
veterán
Ez tetszetős lenne, de 30 euróért csak 20 tier skip és 1100cp kb. semmi. Egy fél AAA játék ára. 50 skippel vettem volna, mert mentesít a kötelező időalapú grind alól, átlag 2 dupla xp esik egy bp-re, nekem kényelmesen lenne 20-20/weekend,random playekből a 10 összejön. De így nem kell. Kár, hogy nem lehet belőle külön opit venni, cp-m van 1900 most is.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz csabiks #2729 üzenetére
Inkább a zombira feküdnének kicsit rá...
Akar a fene bohóckodni hülye módokkal, főleg hogy HC-n nincs.
Én megláttam, mi az új event is+hogy a végén is csak egy blueprint jár, nem egy fegyóskin, be is zártam, és elballagtam szépen 2042-zni...Azt sokkal nehezebb megunni+csomó unlock van még+háborús élmény, és teljesítményalapú a battlepass is+ha kihagyod a hetiket, bepótolhatod a záró 1 tier skipeket kivéve, már kb. 2 óra alatt kimaxolható a heti feladatlista is... nagyon tetszik, hogy baráti rendszer+minden nap ad a befejezett első meccs után 10000xp-t,a dupla xp-k pedig játékidőben mennek, megvár 5 nap múlva is, ami maradt+ha nem tetszik a kör, nem pazarlod+menüben kotorászás, fegyóépítgetés nyugodtan mehet 2 kör közt. Nomeg van egy társasági élménye, adod-kapod a lőszert-gyógyítást, kasztok, felélesztenek, ha valaki lelő, érdekes operátor képességek, egy lövés nélkül tudsz első lenni, ha supportolnál inkább, stbstb.
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #2704 üzenetére
Ráférne. Tegnap 7 meccsből HC Shipmenten 3x volt mindenkit falon át lelövős csaló, 1x 2 is egyszerre... Nem tudom, mi van, ingyencheat? Még jó, ezeket legalább banolják a stat miatt úgyis. DE 4 kör viszont jó volt. Szóval nem shadowban, csak "jószerencse". Mondjuk nekem Dom-on, ha be tudom hozni a sentry-t, akkoris megáll 60-70 kill körül, ez nem is extra.
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #2669 üzenetére
Igazából én már rég jobban haragszom az aim assistra, mint az igazi csíterekre... és már nem is a mw3 miatt, mert itt szépen visszavették/méginkább egérrel sincs recoil. Hanem a battlefieldek miatt, ahol durván túl lett tolva/fel se tűnt az mw2 mellett, de most már...
Tudom, erről az user nem tehet, éppúgy mint amikor az sbmm azt mondja, mi nyerünk dom-ot úgy, hogy az ellenfélnek 1 pontja sincs egy másodpercre se, nekünk meg 40+kill egyenletesen mindenki, 3x fogyott le, majd töltődött fel az enemy csapat. SBMM. Ha lehetne fingani a gémben, az is elvitt volna valakitAki durván csal, úgyis kiteszik, aki nem pl. én elfogadom, ha átlagos szintig teszi. Már ilyen a világ. Mondjuk nem tudom, hogy a kínai nevűek tényleg kínaiak-e? Ha igen, mit keresnek az eu lobbiban? Soksok kérdésem lenne...
-
BandiHUN
veterán
Én még tettem dolgokat high-re+az új fsr3 native, hát ígyis 170 fps van 120 helyett, naggyon durva. Igaz full hd(tv), de nagyon simán megy most. Frame gennel.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Dave567 #2537 üzenetére
Szerintem nem rossz ez, a DMZ-t annó kipróbálni se volt kedvem... viszont tény, hogy magára van hagyva, potenciál lenne benne, viszont aki nem glitchel/fogad el ilyesmit, az nehezen halad+megunja, hogy minden körben ugyanúgy farmolja ki a cuccokat, pack-a-punch-ra valót, stb, mert még a rarity se marad meg a fegyveren, viszont a tervrajzok meg nem jönnek, mellé ott a glitchelők, akiknél minden cucc megvan, és csak pár gombnyomás a kör elején egy max rarity-pack kombó előrántani hátizsákból, és emiatt minden kört fullosan tolnak, le se kell craftolni se=lényegében megerőszakolják az egész cooldown rendszert. És nem csinálnak ellene semmit. Frusztráló. Tisztán játszva megunod+ki is röhögnek, csalva meg pitiáner a rendszer.
Persze lehet ügyesen is tolni, be lehet fegyó+cucc nélkül is menni, streamer is van ilyen, hogy bemegy üresen, és pár misszióig tier2-ben egy zombit se öl meg, csak tolja a cargo delivery-ket, közben 10 perc alatt megvan egy tier 2 punch+fegyó+pár cola.
Az a baj, hogy már nincsenek csak full kezdők+a glitchelők mostanára.
Az elején még jó volt, segítettek az emberek missziózni, de hamar átment pénzkunyerálásba+red worm-ba az egész, kicsit pihentetem én is. Annyit mentem, hogy kitapasztaljak sokmindent, de randomokkal mostmár a 2 véglet van, vagy amatőrök, vagy feltápolt, glitcher csapattárs van, az elején még segítgettük egymást pl. 1-1 tervrajzzal, de most vagy kidob mindent valaki neked/bevisznek megszerezni, vagy botladozol kint, és nem győzöd istápolni a kezdőket.
Egyébként nekem hozza a hangulatot+legalább a bp xp jól húzható, mert 1-1 körben sokkal több a nettó játékidő, mint letolni helyette pl. 3 10perces multit. DE inkább megyek egyedül be. Fene tudja, hajlok mostanában, hogy hátha jönne egy glitches team, letudjam az alap tervrajzokat, tier 4-et,stb,mert csak csórók+fullosok vannak, és félek, ha egyszer javítva lesz, maradok pőrén, mert a top cuccok csak a wormokból jönnek, vagy abbahagyom, mert az actok nehézkesek és nevetséges, amit adnak. Csak pár féle feladat van. Fegyó meg maxos multiból kb. mind, és amúgy baromi kevés xp-t ad a mód, ha csak az alapok mennek.
Szerintem kár érte, jó ügynök volt...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz ricogsm #2535 üzenetére
Az elején hozogass ki fegyvereket, hogy legyen mindig, ha meghalnál... és persze ne halj meg. Egyébként ha elhalálozol, és nem szednek fel, kapsz 15 másodpercet arra, hogy eldöntsd, bent maradsz-e mégis, ezzel kikerülsz a térképre is+a közelben levőknek is jön üzenet, hogy segítség kellene. Csinálni semmit nem tudsz, csak várni, forgatni a kamerát magad körül, és persze írd be a csetbe, hogy help pls resurr me, van esélyed, hogy érted jönnek, főleg ha valami frekventáltabb helyen vagy, nekem sokszor bejön+felajánlhatják, hogy csatlakozz(3 fős team megy be, de lehet behívni szabadúszókat 6 főig!), szóval megéri bepróbálni, főleg ha jó cuccaid vannak... Nomeg sose feledd, főleg randomokkal, hogy ha olyan a helyzet, teljesen egyedül is elmehetsz kimenteni, pl. ha esett tervrajz, ilyesmi/a többiek nem segítenek/meguntad a kört.
-
BandiHUN
veterán
válasz kill_switch #2527 üzenetére
Annak volt igazi szopás, akinek magas volt a szintje, de érdekelte az animált skin, na az égethette a semmibe a tokeneket... Én szerencsés voltam, mert éppcsak 240 lettem, mire meglett. Mondjuk megvan minden event skin, azokat szoktam feltenni, az animáltak jól mutatnak ezzel a fekete+piros kombóval, mégse látszanak messziről feleslegesen.
Mondjuk volt régi rész, ahol venni lehetett csak fegyóskint, azt visszahozhatnák. De azt hiszem, még a BO1 volt annó. Most meg minden packban van csak, sok felesleges kacat, drágán.Más, ha már skin... a plusz DMZ dolgokat adó skinek működnek a zombiban is? Pl. van olyan is, aminél ad +1 slotot+ha hagysz helyet a stash-ban, akkor betesz free UAV-ot, de ami jobban tetszik, hogy revive-s is van+fegyókon olyan, hogy 2 óra helyett 15 perc az insurance. Valaki használt valamikor ilyet zombiban? Tudom, mindenkinek megvan minden tervrajz már+összes misszió, de nem mindenki pro, főleg hogy nincs kivel tolni, nehezen haladnak az actok...
-
BandiHUN
veterán
válasz Atish19 #2504 üzenetére
Leave-elni nem tudsz, csak úgy, hogy odamész másokhoz, leöleted magad, majd meghalsz, és van 15mp-ed segítséget kérni, ha ezt elfogadod, kidob a teamodból+megjelenik jelzés, aki a közelben van, hogy segítsen+ugye kérsz segítséget chaten, "pls resurr me help" . Aki feltámaszt, az felajánlhatja, hogy behív, ha nem, maradsz magányos farkas, cucc marad, pénz azt hiszem ugrik ilyenkor.
Én jobbára egyedül szoktam menni, de sokszor mentettek meg randomok így.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Nekem multiban semmi nem volt, letoltam 2 órát, nemrég fejeztem be... Csaló mondjuk volt 1-2,olyan,akinek már kezdéstől tudni a nevéről... De lag se volt, csak 1x 2-3 mp rubberband,de ilyet ez a szuper Digi csinál, szerencsére nem sűrűn, zombiban pl. egyáltalán nem volt még, 1x vágott ki disconnecteddel eddig, de update volt, és mindent meghagyott, mintha be se mentem volna. Mondjuk félóra cucca bukó... Azért jó lenne, ha legalább a rarity megmaradna, ha a pack nem is, ha kijövök...
Nem tudom, van-e még a dupe bug+tervrajzosztás, pár cucc nem ártana
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #2478 üzenetére
Ha túl közel van a 2-es zónához, oda is spawnol 2-es zombikat+2 - esben több a spéci zombi. Az sem egészséges, ha a 2-esből sugárirányban és nem magad mögé nézve jössz ki, mert jöhetnek utánad zombik, amik 2-esek maradnak attól, hogy átjöttetek! Mondjuk igaz én is olvastam itt olyat, hogy működne nehezebb ellenfeleket átcsalni, hogy könnyebben haljanak, de én legalábbis full nem ezt tapasztaltam.
Mondjuk én mindig takarítok az exfill körül előtte, mielőtt hívom, mert úgyis fix mennyiséget dob ki, ígyis volt 3-4 mangler is mindig, de lv2 punch-al nem szokott gond lenni, fejre lőve hamar halnak, általában lmg-t viszek be nagy tár+könnyű stock+erős cső+cápauszony grip, azt nem szokott kelleni tárazni, míg megjön a heli. Igaz volt, hogy meg kellett lógnom, mert sok volt az áldás De szoktam időt hagyni második exfillt kivárni.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #2423 üzenetére
Nekem most flash-ra számolta... csak nem nyúltam a slothoz, mert másodlagosba tett shotit platináztam. Csak azok ugye kész, smg+csipa van csak. Stunt annyiból nem szeretem, hogy előre eldobva azzal rusholni kell, hogy lelődd, akit kábítottál, mert nem tud eléd futni/lehasal/elbújik, flash-al meg befutnak azért lővonalba.
-
BandiHUN
veterán
válasz BandiHUN #2419 üzenetére
Alapvetően beragadt valami, vagy nem tudom, fura volt, mentem ma 8 kört meaton egy fél kör passért, aztán a 9-edikben kaptam 2 egész kört(nem unlockoltam semmi olyat), kész is lett a pass.
Más:smg affect with tacticalt beadja másra is, mint flash-stun? Elég nehezen megy, mert míg én a dobással vagyok elfoglalva, mindig kilövi a mögöttem levő delikvens Viszont decoy-jal elég hatékonyan lehetne, mert eleve 2 van belőle, nem kell a builden varia+meglett a gázgránát is, szintén effektívebb lenne... mik a tapasztalatok?
-
BandiHUN
veterán
válasz bager13 #2400 üzenetére
Nekem a kedvencem akkoris a Ghosts volt, ott nem nullázódtak a dolgok, ha deffensive cuccokra átváltottad, no, ott volt a pajzsos csávó pisztollyal, mint AI, na, azt úgy tervezték, hogy foglaljon pontot+sebezzen bele az ellenbe 1-1 pisztolylövést... béna volt, de halálpontos volt, és benézték a codos srácok, hogy HC-n egyhitel mindenkit Rekordom az volt, hogy 17 killt csinált, miközben foglaltam... közben ugye védekező streak lett volna...
-
BandiHUN
veterán
Én, mióta asszem' a Ghost-ban behozták, rögtön átteszem... Szeretek objektívázni, egy DOM-ban A-n átrohanás+B+2 kill már dobja is a drone-t/UAV, meg lehet borítani az ellenfelet, mert a drón killre már adja is a scatter mine-t, el is lehet aknásítani a B-t, az meg már összedobja a sentry-t+el is húzunk, ez szokott lenni a taktika.
Egyébként van olyan rész is, ahol nem is nullázták halálkor, ha scorestreakon volt, igaz sokkal drágább volt pontban minden, de tutira elsüthettél nagyobb streakeket, a Cold War ilyen. Szerintem ezt se tudták sokan.
-
BandiHUN
veterán
Killre nem számolja, ha arra van beállítva, nem scorestreakra, érdemes azt használni! Ahol kiválasztod a streakeket, ott lehet átváltani alul balra!
Utána minden tevékenységed után kapott pontot bele fog számolni, killben csak natúr ugyanúgy 5 lesz pl. egy UAV, de ha közben foglalsz, vagy fejest, dupla, stb. killt csinálsz, hamarabb fognak jönni a dolgok, és akkor már beleveszi a streakkel elért killeket is, igaz nem teljes, hanem negyede, 25xp értékben, de úgy a turret megcsinálja a következő streaket, ha szerencsés vagy!
Szóval alapvetően jobb, pl. ha domination-ban elfoglalsz 2 pontot egymásután, mindössze +1 kill, és megvan az UAV kategóriájú streak![ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz BandiHUN #2350 üzenetére
Nna, egy fileellenőrzés megvolt, gép restart, most már van exfill, sikerült egyedül is misszió után mentegetni, persze cumizni is egy mercenary küldit egyedül, teljesen hülyék a botok, messziről lövöldöznek, aztán elbújnak, leöldöstem mindenkit, lootolgatok, erre leszed az utolsó fél perc múlva egy sorozattal De ilyen is kell, aztán véletlenül visszamentem üres kézzel De ököllel se volt gond az elsö fegyverig+volt a kezdőnél egy mystery box, úgyis küldi volt...
Jó ez a zombi. Viszont a legjobb nem punched fegyó se ér semmit a ll. zónában... de target misszióra szürke zónában se.
Na, éjjel majd meglátjuk, mik lesznek még, most a konvoj a küldi, hátha segítenek...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Ilyen 20 perc után még nem volt semmi, a srácok pl. menni akartak act. 4-ezni,én ugye kicsi vagyok hozzá, és végül ők jelöltek kimentést nekem, rendesek voltak...
De ez így gáz. Szerintem eltolok egy fileellenőrzést vagy nem tudom.
Minden tökéletes, se grafikabug, villódzás, akadás nincs, multiban se, "csak" nincs exfill. Viszont a jelmagyarázatban sincs!
És néztem leírásokat, mihogymerre, azon ott volt a magyarázó screenshotokon!Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Köszi, blueprintet kaptam, csak nem mertem rányomni, mert sok mindenem még nincs, kár lenne elpazarolni, még az act 1 fele van kész.
De egyébként lehe vannak okosságok, volt, akivel bedobott lobbiban, és már rögtön szórta az essence-t a kezdőponton, kidobott vagy 100 ezret+fegyverek, stb.
Viszont a blueprintet rendesen kaptam, segítő duó, küldiztünk, a végén kimentéskor adták. Sok segítőkész ember van amúgy, eddig senki nem szólt be, hogy nem vagyok fullos. Igaz most másik karit is kezdtem, az első fel van szerelve, de még felesleges kockáztatni szerintem.
Viszont van egy bántó bugom... nincs exfill a térképen, amíg nem jelöli csapattárs, akkor is csak az az egy ikon látszik, világoskékkel, ahogy kell. Egyedül se semmi. Van valami oka, vagy túl hamar keresem, csak az idő végén jelennek meg? Így azért ki vagyok szolgáltatva+ugye kezdő küldikkel nem is tartanék fel komolyabbakat cucc nélkül, szóval gyűjtögetnék az elején. Hogy csináljam így?
-
BandiHUN
veterán
Elkezdtem a zombit, kicsit besokalltam a multitól... hát baromi szórakoztató, túl vagyok 3 sikeres exfillen is, random játékosokkal is teljesen jó, segítettek+missziózgattunk, szerencsére sok órányi streamet láttam twitchen... persze elkezdeni+rájönni, mi-hogy, na az más.
Cuccom nem sok van sajna... viszont kérdés:kaptam raygun blueprintet ajiba, sikerült is kihozni! Viszont ez hogy működik, hogy kell használni? Tudok x időnként csinálni egy raygunt? Betenni bevinni nem fegyverként engedi csak. Viszont eddig 4 misszió van csak kész az Act 1-ből... Mikortól, hogy lehet craftolni? Fegyver is csak pár van... én sehol, semmire nem láttam visszaszámlálót, stb, amiket be akartam vinni, bevihettem,de azok fogyócuccok voltak...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Jamby18 #2333 üzenetére
A cod4 renasterednek van multija, nekem is megvan, az persze kérdéses, hogy manapság működik-e, játsszák-e még. Egyébként az is felújított lett annó. De miért kell ilyen őskövület? Valószínű a sima cod4 jobban él még, szerveres, stb, ez már nem szerós/modos.
Refund azt hiszem annyi, hogy amit már refundoltál, mégegyszer nem lehet. Az MWlll-at én is refundoltam induláskor első felindulásból, mert túl jó volt a Battlefield 2042 akkor, ez még nem volt tökéletes... de újra megvettem, mikor megjelent a season 1, régi profilom ugyanúgy megvolt.
De refund kapcsán most azért ottvan, hogy a mostaniakhoz hasonló leárazás sokáig nem lesz sehol, esetleg keyshopokban találni olcsóbban játékokat, de pl. pont a cod-okra az sem igaz.
-
BandiHUN
veterán
Kérdés: a dupla xp meddig tart, nem hétvégés? Mert úgy számol vissza, hogy este 7 off, de ugye a kiírás "weekend"!
Más:fegyverszintre mi a legjobb most időarányosan? Ok, tolom a shipmast, de vannak más programok is... Valami tipp jó lenne, ha már mindenki 1 hónap alatt kész van. Nekem 7 gold van, de kb. minden más 1-es,eddig kifulloztam, amit elkezdtem. Avagy hogy kéne? A szint talán gyorsabb lenne zombiban, de ugye ott mások a challenge-k...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz PsycHo88 #2223 üzenetére
55 a rendes "max", amíg vannak feloldható dolgok... utána jönnek a prestige-ek 50 szintenként, de NEM KELL battlepass hozzá(az csak alapból +10% xp-t ad, ha megveszed), és seasononként változik a szint 250-enként,vagyis 55 volt a pre-season, 250 lett a max most az 1.seasonban,500 lesz a következőben. De itt már csak 4-4 extra challenge van prestige-enként, benne 4 feladattal, amikkel calling card-okat nyithatsz meg. De önmagában 55 felett már nem számít felszerelésben a szint semmit.
Viszont továbbra is oldhatsz fel dolgokat nyert körökkel+a napi feladatok teljesítésével.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz SwitcX69 #2177 üzenetére
Igen, mindenki szinte 55-ös volt mindig, az én szinem mutatta rendesen+csapattárs volt 1-2 250-ig is. De az ellen csupa 55-ös,végülis bug is lehet. Elvileg az update óta mindenki, a free-k is mehetnek feljebb, nem?
Más anomáliát nem láttam eddig, az új Nvidia driver is jó, jobban fut, mint a 2, sokkal.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz ricogsm #2173 üzenetére
Nehezebb alappal lőni+150% az életerő, több golyőnyit kell letartani. HC jobb, mint a 2,de tény, sokat dob, hogy én rongyájátszottam annó ezeket a mapokat... azért sok a fogalmatlan. De első nap végén nekem is 0.24 volt a záró k/d-m
Kiegeket annyiból könnyebb szerezni, hogy megint csak kategóriát kell sok esetben unlockolni, a közös, már MW2-es cuccok ott lesznek alapból pl. muzzle, optika, lőszetek, gripek, csak a fegyóspecifikusak, pl. barrelek jönnek, de HC-n annyira nem számít. Szerintem haladni is könnyebb, a bp mindenképp, de a fegyót is szépen húzza pl. a decoy is, stb. No meg persze token. Holnap elmúlik a free, alapból pedig több a könnyű préda, ma szinte csak 55-ösöket dobott, free ugye annyi a max.
-
BandiHUN
veterán
válasz SwitcX69 #2100 üzenetére
Jó is+ sokat számít, hogy 150 lett az élet a simában, nehezebb lelőni az emberkéket, főleg míg nincsenek meg jobb barrel, stb. kiegek.
+amúgyis jól jön pl. a 3 kill egy tárral camo-hoz.
De pl. meele fegyverekre, sniperre a sima a jobb nekem, nem visz el egy kósza golyó.
Plusz aki nem bírja, hogy a balfasz csapattárs lelövi, legránátozza, le killstreakeli, az "picit" ideges lehet. Főleg hogy a sentry is simán lelő, ha ellenfelet lát, és tűzvonalba eselSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz SwitcX69 #2085 üzenetére
+1
Szerintem nem rossz. De benne, hogy HC only.
Tény, jobb is lehetne, de nincs konkurenciája.
Álmodozni mindig lehet, ki mit szeretne látni, csinálna másképp, de mint készen tálalt valami, még mindig ez a legjobb.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz kill_switch #2019 üzenetére
Hmm, fura is volt, mert mikor megvettem először, volt körvégi. De streameket is nézek, van, akinél van, van, akinél nincs, azért gondoltam beállításra, de semmi ilyesmit nem találtam
Mondjuk elvileg a körreportot megnézve elvileg ottban egy fülön, csak így erre nincs nagyon idő, fegyvert buherálni se. Cserébe legalább több a játékidő/óra arány, fegyóval meg úgyis sorban megyek, az első kör után jobbára HC-n fel lehet szerelni akár végigre.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Üdv, egy taktikai kérdés... a körvégi unlockok, szint, stb. hogy kapcsolható ki? Vagy nem jön be automatikusan? Nemem kör után 1-2 villanás, és már benne is vagyok a kövi körben, mit kapcsolhattam el?
-
BandiHUN
veterán
válasz LackoMester #1993 üzenetére
Kb
a magyarok viselkednek a legalpáribban az egész játékban... Tisztelet a kivételnekSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #1958 üzenetére
Szerintem poén volt az is... de most ez a menő. BF2042-ben is jött egy daramap, a Redacted, az megy 24/7-ben,ott tobzódnak a népek, ilyen map közepén állóháborús az is, lerakják az ammoboxot+dobálja mindenki a gránátot+húzza a ravaszt.
Hamár grind, 7.5 $(rájön a kiírt árra a 27% ÁFA) 20x 1 órás dupla xp: https://www.ebay.com/itm/276207093823
Maximum 40 órát lehet aktiválni+Burger King op. skin. Jobban megéri, mint egy bugyuta skin. Vettem, 1 percen belül jött a 20 kód.
G Pay-jal fizettem, nem kell bankkártya.Valahogy csak utól kell érni titeket
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz laceszgamer #1953 üzenetére
Simán csak mindenki fegyót húz+elnyújtja a meccset... Ma én is lelazultam, meglett az első goldom, egyetlen kör elég volt itt hc-n a 15 3 kill/tár megcsinálásához... Na jó, a többi körben játszottam rendesen izé pumpás shoti+pisztoly garázdálkodás
Ezt most olyan nehéz komolyan venni. Teli a meccs csillivilli operátoros fogalmatlan idiótákkal, 3-4 ember legalább farmol, de szinte fáj látni a csapattársakat ledarálva. De kipróbáltam, elfoglaltam Meat-en az A-t, majd befeküdtem bal hátul a sarokba. semmi fedezék, csak a ponttal szembe. 17 killig jutottam, mire valami kezdett az ellennek derengeni. ott sétáltak előttem 2 méterre. Végül egy SAE vitt el... De eskü holnap összelövöm a nuke-ot, ha ez így marad.Van, hogy már fájnak a bénák. HC-ben legalábbis. Bár véletlen lenyomtam félrenyomás miatt egy Rust normal DOM-ot is, hát az se volt jobb sokkal.
Vagy csak valahogy bármennyit is ölök+top1, mégse tesz feljebb az SBMM, azért már 9 óra benne van a gémben.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz nanorambo #1933 üzenetére
A sebzés jön be nekem is, itt szinte mindig elég egy golyó, nem mint a mw2-ben, hogy smg 3-4 középtávon... most pl. elkezdtem smg-zni, lvl17-en volt a fegyó(striker) , mire eszembe jutott, hogy kéne rá tenni valamit Nomeg végre a 2019-es mozgás visszatért, nincs übergépem, de simán megy a mozgás, 100+fps,és nem esik be harcban, pedig többmindent tettem magasabbra, mint mw2-ben, és ott mégis voltak akrobatikázva beakadások.
A randomabb spawn is tetszik, éppannyiszor ad potya killt, mint potya halált, és nekem segít, hogy ha elém pakol valakit, ki tudom végezni, dobókéssel ledobni, stb. ilyen feladatokba kapok potyákat ezzel, bánja a f.. om, hogy 1-1x én is megkapom. A 2019-ben pl. még segítettek egymásnak is az emberek, ha látták, valaki pl. pajzsot húz, én is segítettem sokat odaállva killt adni, mert elég nehéz volt maxolni... cserébe énnekem ugyanúgy dobták magukat random arcok, mikor én csináltam...
Egyébként eddig csaló nem volt, gond nélkül megvan legalább a top 3.
Tetszik az is, hogy a random spawn miatt pörögnek az objektívák, nincs az, mint a 2-ben,hogy A-B behúz, aztán agyaggalamblövészet a C felől jövőknek és kész.Nekem bejövős ez így. Minden jobb, mint a 2-ben.
-
BandiHUN
veterán
Nekem 10x jobban bejön itt a HC, emiatt is tértem vissza pénteken... Egyszer már refundoltam 1.5 óra után, de mivel nincs más+hiányzott az élmény, pedig elővettem közben az mw2-t is, de inkább a 2042,de annyira az se... túl sok idő, február az új season, a heti feladatok megvannak 2 óra alatt, meguntam... És furamód elkezdtem a single-t, az is elmegy, a waw óta nem szingliztem... és a zombit még el se kezdtem
-
BandiHUN
veterán
válasz BerserkGuts #1894 üzenetére
Elég vacak, 55ms-ről kezdte, de felment 100 fölé is. HC Meat Grind. De amúgy érzésre ritkán volt érezhető késés, éjfélkor volt valami playlist update.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz bulikavagyok #1517 üzenetére
Szervergond lehet, nekem az mw2 is csinálja.
-
BandiHUN
veterán
Nna. Én is megvettem végül...
Szerintem nagyon jó a multi, már a béta is bejött, pedig nem volt hc. Itt viszont végre nagyon eltalálták azt is. A mozgás is jó végre.
Még csak 2 órát tudtam játszani, de szépen jöttek a régi reflexek vissza.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz freeapro #584 üzenetére
Én 9 előtt kezdtem, kb. délig, az jó volt, összesen volt vagy 2-3 "anomália", de azok kínai nevű+oroszul csetbe írkálósok voltak.
Volt, aki jól nyomta, de most még megoldható volt mapismerettel a dolog Jó körök mentek, fogalmatlan is kevesebb volt objektívás módokban, mint a MW2-ben. KC-ben mondjuk sokan nem szedték a cetlit mindkét oldalon, de ezt azért meg lehetett oldani😈Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Jól kezdődik, ha már hekkelgetik...
Vagy ez azt támasztaná alá, hogy ez tényleg remake, és nem az MW2 dlc-je? Mert ugye a közelről mögélövök-effektus is ekkor volt, meg a különféle hacked lobby-k is... Nagyon boldog voltam, mikor egy ilyen lobby lenullázott... megnemmondom, melyik régi részben. És nem tettek semmit. Mérgemben direkt joinoltam hackerre, pár próba után találtam mindent kimaxolós lobby-t, de aztán hagytam is azt a részt a fenébe. Nem k~ne semmi hasonló megint.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz kill_switch #579 üzenetére
Én nem láttam semmi különlegest 3 óra alatt... sok konzolossal voltam pedig. Mindenki katona volt. Viszont láttam killcamban skinelt fegyókat, nekem az opciókban benne sincs, hogy lehetne rátenni, csak charm, decal, 3 sticker.
Lehet ez is bug vagy ps onlySteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz Szellem. #574 üzenetére
Annyiból mindegy, hogy nem dlc, hogy azt is megmondták, 70€ lesz akkor is, már a legelején...
Viszont így lesz+single és egy zombi mód.
Mondjuk én nem igazán vágom, hogy lehetne ebbe az MW2 cuccait integrálni... avagy lesz kb. ennyi saját cucc, mint a bétában, mellé a MW2 cuccai? Jön rögtön át free az összes fiszemfaszom effektes operátorskin+fegyó?
El nem tudom képzelni.
Ez most tök jó, mert mindenki katona, senkinek nincs villámszóró hamvasztósfegyvere se, mi van, ha t~nyleg átjön, és kb. nevetségesnek fog hatni ez a mostani életszerű gameplay?
Aggódok, nem kicsit.Ráadásul akkor ki vesz bármit is, avagy ki veszi meg az elején szokás szerint még földtől nem elrugaszkodott pakkokat, ha az MW2-ben kaphat traceres-effektes fegyóskint+ultra operátort? Minden rész úgy nyomja a shopot, hogy apránként adagolják az egyre több elvadult dolgot, mint ahogy az MW2-ben is van, vajon mi lesz így ezzel?
(Nem akarok patkány meg macskafejű operátorokat lövöldözni, legalább az elején... )
-
BandiHUN
veterán
Szerintem jó lett a cucc alapvetően, végre lehet jól mozogni, shotizni sem rossz, viszont az felüti a fejét, hogy nagyon közelről egyszerűen mögélő az ellennek, és hitet se ad, ahogy pl. az arcába csúszok, ez a régi cod-okban volt így, ez mintha teljesen remake lenne, 10éve nem találkoztam ilyennel. 10méterről meg kell vagy 4 hit, DE ki lehet mozogni a túlélést VÉGRE. A 150 health baromság szerintem, 100-zal jó lenne, de mintha tényleg MW2 szinten lenne a halás közelről, messzire viszont meggymagköpködés. Viszont a snipert megzavarni jó, sok a target flinch, a sniper se rossz, mintha most nem lenne ez a mindentbead dolog+quickscope sem, ez pluszpont.
A legjobb viszont a mapok, jött szépen minden emlék!
Vevős lesz, de nem preorder, sok ruszki és kínai van, érdekes lövésekkel+minden, ami kell... Kár, hogy eleve minden régiót összeönt, csaljanak ezek otthon!
Grafika belőve szép, jól fut, nekem kevésbé is akadt, laggolt, mint a mw2, pedig most elvileg mindenki ezt nyomja. Fegyóhangban ez a lézerszerű eléggé idegel, viszont a guardian annó is ilyesmi volt. A TTK meg így BF2042 után rendben van. Legalább számít, hogy ki lőtt előbb/nagyobb sebzésű fegyóval. Aim assist se olyan zavaró most, meglepő módon, olyan egyformának hatott mindenki, bár tény, pc-n is nudli a recoil.
Jóleszez. Zombit várom nagyon.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz zozika84 #282 üzenetére
A mozgás jó, én is használom, becsúszkálás, stb, én pl. nagyon éltem az Advanced Warfare-t is... Ami életidegen, az a bunnyhopp, hogy beugranak 2+ méter magasan, és bumm. Engem jobban zavart, mint a GL és az Akimbo anno. Alacsony sensivel játszok, tényleg végem, ha körbeugrálnak. Nomeg annyira életidegen az ugrós alázás, emiatt is várom a HC-t, mert ott oneshotolod, aki rádugrik, a reflex eldönti. Viszont ez a szerintem hosszabb TTK inkább soksok assistot vizionál, tegnap pont egy nem profi csajt néztem twitchen(vannak dropok is!), na azt 10ből 10x alázták a nyuszikák, de 5+ méterről meg már szépen lelövöldözött mindenkit... na ezt nem várom, én is kábé ilyen leszek low sens-en.
Viszont a nosztalgiafaktor üt a mapok miatt. Shotizni is biztos jó lesz a sok régi típusú csőmap megintSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Én csak streamet néztem este, de nagyon műanyag a grafika, nomeg semmi dinamikus árnyék, alagútban csak díszek a lámpák, semmi bevilágítás, minden sarok világos, nincsenek éles sötét árnyékok... ez ps4-re is van? Mert ha ez ps5-ön is ilyen... Összképben mintha 10 évet menne vissza az időben, mikor még le is butítottam mindent, mert nem volt komolyabb gépem...
De a mapok jók, természetesen. Csak rendes HC legyen. Nekem sokkal többnek tűnt a TTK is+ ez a hülye ugrabugra 2 méter magasra... Olyan körbeugrálnak és lehugyoznak effektus.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Egyértelműen KELL. De csak alap. Viszont a cartoon bundle várós... vagy inkább mondani képregénynek. Azt érnénk meg újra, lehessen animált skint venni fegyóra, de önmagában, MINDRE. Asszem a Black ops 1-ben volt is ilyen. Legalább nem hajtaná az embert, hogy hűde Orion meg Obsidian meg kitudjamégmi.
-
BandiHUN
veterán
Pc-re is lehetne valahogy okosban. Nem tudom, Battle. net-en megy-e még legalább a dolláros vásárlás. Bár eléggé egyforma az árfolyam
-
BandiHUN
veterán
Lassan adagolják. És veszik. Nem lehet mit tenni már. Az, amik vannak, MÁR soknak mondhatók, csak sok embernek nem esik le, mi miért pay to win. Már most megveheted a fegyókat tunningolva, ha nem akarsz kínlódni, az aktuális újakat is pakkban, nem vagy köteles a bp-ért küszködni, meg is veheted a szinteket, vehetsz operátorskint, ami fekete vagy extra tulajdonsága van, vehetsz effektes fegyvert, amivel vakítod az ellenfelet/körülötte lévőket, hát mi kell még? A ruházós operátoros már az utolsó+ha lehetne venni az xp boostokat(ez félig megvan az usában, kódok bizonyos termékekkel!), innentől kb. kalap sz@r,amit tudással lehet elérni, pár extra calling card mondjuk, és ennyi. Nomeg SBMM? Sokan mondják, jól sorsol, ha veszel valamit...
Nem tudom én se, mit eszek még ezen. Egy dolog tuti fix, a tűzharc és a mozgás profi. HA nem szól bele az SBMM, vagy nem valami villogó izével lőnek, vagy nem sötétben fekete skines enemy fekete fegyóval, stb.
Abban bízok, hogy amit akarnak, az éles lesz a bétában is(ruha-perk), és vétel előtt kiderül. De idén ezzel a déelcével végképp óvva intek mindenkit a preordertől. Sose tanulnak így. Mára ebben az egészben, mint legjobb harcjáték, az ember a legkisebb tényező.
-
BandiHUN
veterán
Én is attól félek... XDefiant tetszett, de annyira nem, hogy utánanézzek, egyáltalán mikor jön ki...
Nomeg csesztetem magam pl. a Borderlands 3-al is, ami fullosan megvan, de vagyok lvl5, egyetlen karakterrel, pedig szép+mindenNe lenne ez a grind. Gondolkodok, hogy segítene, ha nem vennék passt. Bár... új fegyók akkor is farmolósak. Jönne az új hamarabb inkább, ha már meg kell b@szódni,essünk túl rajta...
-
BandiHUN
veterán
Nekem a ruha szintén gond, hogy lesz akkor opi pakk, már a képességek is fixek lesznek? Ez baromság, skint azért vesz az ember, mert tetszik. Nem is értem, hogyan lehetne cserélgetni a cuccokat, meg milyen katyvaszt hozna ki, hogy pl. pasi karakterre női ruha, mert az ad Ninját? Nomeg mindenki egyforma lenne kb. Valami itt nem kerek nekem. Plusz az elején vesz valaki fullos operátort, és lényegében érdektelen lesz a feloldozgatás? Á, ez a legdurvább dolog lenne.
De a legjobban az bánt, hogy egy ilyen, Fortnite-t meghazudtoló P2W-t adnak 70! euróért? A konkurencia nem véletlen free, ott benyeled, hogy ígyis-úgyis veszel eztazt, de itt? Francért nem csapják külön a multit a single-től... Preorderben toln~k pl. 30 júrót a multiért, de engem nem érdekel a többi... szerintem sokunkat nem/legalábbis nem vennénk meg...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Üdv, követem+béta, de preorder biztos nem, aztán ki tudja... Ha nem lesz konkurencia, szerintem félő, hogy ráunok addig a 2042-re. Mögláttyuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HP EliteBook / ZBook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest