Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz zozika84 #2825 üzenetére

    Ez sajnos így van, erősen visszaesett az élvezeti faktor, köszönhetően (szerintem) annak, hogy bazári lett ez az egykor szebb napokat látott játék. Sajnos azt tudomásul kell venni, hogy erre van kereslet, és amíg ekkora a kereslet, azt meg is próbálják meglovagolni - a játékipar ezen szegmense régesrég a pénzről, és nem a játékos élményről szól.
    Remélhetőleg lesz majd valaki, aki (ideig -óráig) betölti majd azt a rést, amit a széria a komoly játékból a bazári gagyiba való átmenet következtében maga után hagyott - bár komoly reményem nincs arra, hogy ez tartósan így marad. Ha valaki fel is veszi ezt a kesztyűt, a pénz előbb utóbb őt is be fogja szippantani. De azért pár év kinézhet egy új mil sim - arcade keverék játékból, ami nem akar fortnite elemekkel operálni.
    Ezzel együtt azért lehet jókat játszani, épp csak nem kell arra várni, hogy a klasszikus skillek alapján értékelnek a játékban bárkit is - aki kiugróan jó stattal bír, az a közösség szemében csaló, aki nem csal, azt az SBMM behúzza az egységszintre, aki pedig menőnek akar látszani, a legcsillogóbb avatart veszi meg magának, és boldog vele.
    Amolyan cirkusz feeling :D
    Mindegy, végleg én sem dobtam (talán), de most pár napig még nem akarom látni...

Új hozzászólás Aktív témák