Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A Covert Sneakers perket próbálta már közületek valaki? Nem tudom, h mit gondoljak róla, lehet, h bugos. Nem csak a lépéshangokat némítja, de a becsúszás, úszás, és minden hangot ami mozgással kapcsolatos. Nagyon furcsa, CoD-ban még nem találkoztam ilyennel. Óriási előny, de nem túl kellemes így játszani.
Élni és élni hagyni
-
kill_switch
senior tag
válasz kill_switch #1394 üzenetére
Hát a war track kimarad, ez is csak MW2-be működő zene.
-
Deck
titán
-
-
kill_switch
senior tag
XP-k maradnak nekem is takarékba, van bőven azon kívül is, igazából csak a lightning blueprint érdekel, a koronás skint megszereztem korábban.
Na jó, meg a war track is jöhet (bár nem tudom az mi lesz pontosan), mert nem szól semmi a kocsikba Zombies-ba, úgy meg csak jobb jármű alá gyűrni a zombikat, ha közben szól is valami a háttérben. -
Deck
titán
válasz kill_switch #1392 üzenetére
Pontosan
Én várok az ellövésével majd egy Shipment vagy Rust 0-24-en
PS5
-
Deck
titán
Szívesen
Igen, mindenki betudja váltani
PS5
-
Deck
titán
-
Acheron
őstag
De, ki lehet, sőt, át is lehet kapcsolni "classic", vagyis az eredeti MW2 (2009) hitmakerre:
A Beállítások / Audio menüpont alatt kell megkeresni a "Hit Marker Sound Effect" pontot (majdnem legalul), itt három érték közül lehet választani: None, Classic és Modern Warfare.
A Modern Warfare a default (én már átkapcsoltam classicra próbaképp - de még nem próbáltam ki )
-
kENNYkEEE
csendes tag
válasz kill_switch #1382 üzenetére
áhh jogos akkor erre nem emlékeztem, csak az volt meg, hogy a BlackCelles jobban világított és végre nem a fizetős részbe került bele a b*szóbb skin. (bár valahonnan nézve a BP is fizetős )
Fura mondjuk, hogy MW3-ban nem jött át, pedig az új camo amit az utolsó eventben lehetett kiszedni 1000 soul-ert, úgy világít most MW3-ban és 2-ben is, hogy kisül az ember szem
-
kill_switch
senior tag
válasz kENNYkEEE #1381 üzenetére
Nem, az alap verzió kapott. Tudom, hogy a black cell verziónál alapból volt színes füst rajta, de a sima verziónál nem. Nekem nincs meg a black cell verziója, de az utóbbi időben már volt az enyémen is füst, illetve az erezetét is világosabb narancsra rakták, hogy láthatóbb legyen. Most MW3-ba megint nincs füst rajta és az erezet is visszaállt sötétebb pirosas színre.
Szerk, Októberi patch notes-ban ott van.
Gaia (Operator Nova Skin)
- Added VFX to base skin that reflects the same level of visibility as BlackCell skin
- Improved visibility compensation[ Szerkesztve ]
-
kENNYkEEE
csendes tag
válasz kill_switch #1380 üzenetére
Nefet nem kapott, az a Blackcell-es változata ami picit jobban "világít".
-
-
Deck
titán
Napi vicces:
PS5
-
Acheron
őstag
válasz BerserkGuts #1364 üzenetére
Kiválasztani használatra nem tudod, de kiválasztani mint feloldandó elemet igen. Amikor ráállsz a scope -ra, a scope képének az alján halványanan feltűnik a felirat, hogy aktiválhatod azt az elemet a napi challenge -elkkel veló feloldásra. Ha rákkattintasz, akkor beteszi a feloldandó listába, és a halvány felirat átvált "Deactivate" -re (vagyis a következpő kattintással kikapcsolhatod a kiválasztást)
Ezután ha megnézed a napi challenge -eknél, a legalsó sorban ott lesz, hogy mit választottál ki feloldásra, és éppen mennyi challenge valósult már meg a szükséges darabszámból. Innetől csak játszanod kell és megcsinálni a napi challenge -eket, amit megvan a kellő számú, feloldja a kiválasztott elemet - és választhatod a következőt.
Valami ilyesmi...
#1360oriic: Ehh, lonely wolf vagyok Amire én gép elé jutok játék céllal, az ismerősök már rég alszanak (és nekem is leginkább azt kellene, mert többnyire munka van másnap).
Randomokkal meg... Egyébként is a multi fekszik leginkább. De nem hajt a tatár, most lesz pár évem feloldani a cuccokat a következő MW részig
Viszont akkor a plusszokat a nyerésekre adta. Ezek szerint ezzel is próbálják rávenni a játékosokat, hogy az obkjektívákat tolják a meccsekben (mert arra jár a pont, azzal lehet nyerni). Legalább addig, amíg az unlock megy. Szóval megint egy pont, hogy mégiscsak figyelnek a panaszokra valamilyen szinten[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz Acheron #1358 üzenetére
de nekem nem mindent lehet beállítani scope-ot szeretném de nincs ott ahol lehet sorba rakni csak a scope-oknál mutatja hány feladat lenne de kiválasztani nem tudom :/
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Deck
titán
Csapatba a legjobb, mert ledobják ami kell ha ők kapnák. Lehet random fegyvereket is venni és vannak fixek a falon.
A bemegyek zombizni és haver ledobja én meg kihozom módszer csak pár perc és alig kell zombit ölni. De a sima fegyvereknél lesz 1 óra CD.
Fegyver maxolásnál azért lehet unni a zombi kill farmot... De hát ez a legjobb módszer jelenleg
[ Szerkesztve ]
PS5
-
jacis
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha nagyon gyorsan kellenek a napi challenge-ek akkor lehet menni zombizni is. Ott külön lista van, de ugyanúgy beszámolja abba, amit kijelöltél. Amúgy ha a három challenge kész, akkor 1win-1 daily challenge folyamatosan, szóval csapatban kell tolni amíg SBMM nem lép rá a fejünkre és tryhardokat tesz ellenünk
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Acheron
őstag
Igen, időközben én hasonlóra jutottam némi keresgéléssel, köszönöm!
És ha jól értem, 3 lehet a "sorban" egy időben.
Az egész "Armory unlock" rendszer Level 25 -től érhető el.
Valóban csak 3 (4?) napi feladat számolódik el, így pl egy 8 -as killstreak -et három nap is lehet megszerezni.
Az viszont teljesen jó, hogy mindenki magának döntheti el, mit is szeretne először feloldani.
#1359Deck: Igen, a fenti kétr cikk is ezt írja / javasolja. Lehet így lesz, kipróbálni úgyis ki akartam (bár nekem nem fekszenek a zombik (csak ha lelövöm őket ), de egy két fegyver erejéig biztosan vállalható)[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Ezt az új, a napi küldetésekhez kötött unlock rendszert még én is próbálgatom.
Ha jól érem (?) ki kell jelölni, melyik elemet aklarom unlockolni, és az aznapi küldetéseket ahhoz az unlockhoz számolja.
De tegnapelőtt pl unlockoltam a DG-58 AR -t, a rendszer oda nyilatkozott, hogy 3 napi küldetés kell hozzá. Megycsináltam, feloldotta. Átkapcsoltam, hogy most az FR5.56 -ot akarom feloldani - és egy idő után ahhoz is számolt 2 napi küldetést - vagyis azt jelezte, hogy a 3 -ból 2 van hátra. Azután tegnap a Killstreak -eket nézegettem és kattingattam, úgy tűnt, mintha többet is ki llehetne jelülni unlockolásra, de mindennek az eredménye csak az lett, hogy valamiért a Wheelson maradt ott - 8/0 állapotban, az FR5.56 2/3 pedig ment a levesbe. Amikor visszaállítottam az is 0/3 -ra ált be.
Ez után megcsináltam a 3 napi küldit, ami unlockolta a fenti AR -t is, és átkapcsoltam a VTOL -ra (0/8) Erre is beadott még egy küldetést (1/8) de itt megállt, akárhányszor teljesítettem a feltételeket, már nem számolt többet.Szóval van erről valahol egy egyértelmű leírás, hogyn műxik ez napi köldetés alapú unlock?
És pl ha a VTOLT akarom unlockiolni (0/8 -ról, akkor arra 2 napot kell rászánnom, mert 4 napi küldit számol el egy nap? Vagyis minden killstreak 2 nap napi küldetései?
Tőlem akár így is lehet, csak érteni szeretném pontosan (gondolom más is).Ahha, kicsit olvasgatni kellett (kvázi ugyanazt írják le, csak más szavakkal):
Link 1,
Link 2[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
scope-okat hogy lehet unlockolni pl: Slate Reflector
ok írja hogy 2 napi küldetés de nem tudom betenni küldetésnek összesen 2 engedett abból az egyiket megcsináltam az is valami reflektor-os
(+vicces shadowban kevesebb vagy kevésbé csalókkal hozott össze a sors
ez az új rendszer még nem működik vagy nincs használatban bár 700 replay az nem sok)[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Deck
titán
PS5
-
Deck
titán
-
MikeWazowski
veterán
válasz BandiHUN #1338 üzenetére
Sose szerettem a hc-t, de mivel sokan mondták h jó, kipróbáltam... Innentől csak azt nyomom, tényleg baromi jó. Igaz, a 150hp-s megoldás miatt főleg, ha 100 lenne, ahogy kellene, néha azzal is játszanék, de így....
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Szellem.
nagyúr
Aki zombizik attól kérdezem:
1.: Lenne kedve valakinek megcsinálni velem a küldetéseket? Persze olyanra gondolok, aki tudja, megcsinálta.
2.: Van egy küldetésem, hogy repear-elni kell egy járművet. Beállok a benzinkútra, a törött ronccsal, megcsinálja, megtankolja, de nem számolja el. Valami mást kéne csinálnom?
-
Deck
titán
Van valakinek kedve fegyver tradehez zombiba? Tegnap sok hiányzó fegyvert feloldottunk így, de van még 4 ami hiányzik. Tehát bemennénk, ledobjuk egymásnak ami kell és egyből kijövünk. Így multiba is feloldja az adott fegyvert és nem kell szórakozni a napi küldikkel/elpazarolni rá. Holnapután egész nap ráérek, csak jelezze aki a hiányzók közül odaadná valamelyiket. Cserébe bármi mást tudok adni
A hiányzó 4 fegyver: WSP Stinger, Crossbow, KV Broadside, Sidewinder
PS5
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kill_switch #1337 üzenetére
Tök jó, csak még az előző Twitch rewards-okat sem kaptuk még meg. Legalábbis én tuti nem.
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
Nna. Én is megvettem végül...
Szerintem nagyon jó a multi, már a béta is bejött, pedig nem volt hc. Itt viszont végre nagyon eltalálták azt is. A mozgás is jó végre.
Még csak 2 órát tudtam játszani, de szépen jöttek a régi reflexek vissza.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
kill_switch
senior tag
December 2.-áig az alábbi cuccokat is meg lehet szerezni.
Twitch-en kell nézni valakit aki épp MW3-at játszik (szerintem mindenkinél működik, mert a résztvevő csatornáknál csak bedobja az MW3 keresőt és mindenki ott van aki épp nyomja), az accountoddal linkelni kell az activision accountot és már számol is. Háttérbe benyomod ha úgy is megy a gép, lenémítod, nem kér enni. -
kill_switch
senior tag
Jön új event és egy kis vidámság a katonajózsiknak.
A karakter buffolva lesz az eventre, több XP-t kapsz ha vele játszol.
Elég hiteles? Megveszitek háromezeröccázé'?
[ Szerkesztve ]
-
iszoke
senior tag
Nesztek.
-
-
kill_switch
senior tag
válasz Robitrix #1328 üzenetére
Nekem sose volt gond a fegyverhúzás DMZ-be. A fegyverek szintezéséhez nem kell semmi, stock verzióval ha csak rohangálsz a pályán is kapod az XP-t minden szarért, már azért is ha egyik területről átmész a másikba. Járművezetés közben is az a fegyver kapja az xp-t, ami aktív volt, mielőtt beszálltál. Ha lootolsz, az is az aktív fegyverbe számol, ha küldetéseket csinálsz, az is. Ha még lősz is, azzal már csak magadnak könnyíted a dolgot. Illetve az időlimitet sem muszáj megvárni az insurance fegyvernél, mert a következő körben ha dead drop-polsz cuccokat, azok csökkentik a lejárati időt. Plusz ugye már jóideje vannak olyan passzív küldetések, amik alapból arra mennek, hogy az insurance slot-oknak az idejét veszik lentebb.
Persze a plunder is jó erre, 2019-es MW idején az volt a mekka, de onnantól, hogy bejött a DMZ az új plundert szerintem ha 3x elindítottam, akkor sokat mondok. -
Robitrix
senior tag
Ebben egyet értünk. Szerintem is elbasszák a COD játék eredeti szellemiségét a sok ökörséggel, amit beletesznek annak reményében, hogy megveszik a játékosok. A COD egy használható harci játék volt néhány helyen még közelítette is a realitásokat. Mára cirkusz lett belőle a Helló Kittikkel, akik szívárnyszínű unikornisokon kergetik a zombikat. Semmi köze a realitásokhoz. Mondjuk már azi si vicces volt, hogy Mikor bekerültek a játékba a Vanquard fegyverek, akkor hatékonyabban lehetett lőni a 80 éves ócska géppisztolyokkal, mint a a 60 évvel modernebb gépkarabélyokkal. Mára meg full cirkusszá vált az egész játék a sok faszággal, amit beletettek. Szerintem aki bohóckodni akar ez menjen Fortnitot játszani unikornisokkal.....
-
Robitrix
senior tag
válasz kill_switch #1318 üzenetére
A DMZ-vel azért meg van az a gond, hogy ha elveszted a játékot és nem jutsz ki élve a végén, akkor elveszted az aktuálisan beállított fegyveredet egy órára. Addig meg mehetsz menet közben talált és összeszedett nem fullos fegyverrel. Vagyis nehézkes igazán benne a fegyverek fejlesztése. Akkor már inkább a Plunder, ahol végül is azt a fegyvert viszed, amit akarsz. és ha lelőnek is feltámadsz és folytatod...
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz nutella1 #1304 üzenetére
Kinek az elvárása? hát a célközönség bizonyos részének, akik már a fortnite-on nevelkednek fel. Nyilván nem nekem az elvárásom, mert én már öreg vagyok az ilyenekhez. Például éppen tegnap este vettem fel véletlenül a földről az én fegyverem helyett egy fehér-rózsaszín csíkos-villogó valamit, és csak pislogtam, hogy ez nem zavarja a célzásnál? és nem zavarja őket. Ilyen lila fegyverekkel szaladgálnak, és élvezik. Ők még fiatalok, nekik ez a menő, ezt kell elfogadni. Szóval, ha egy egeret látsz a játékban, akkor nézd el neki, hogy ő még egy gyerek. Legyél vele empatikus és toleráns.
A másik kérdés, hogy ha neked(nektek) ez ennyire nem tetszik, akkor ti miért vagytok részben közömbösek? Miért nem nyilvánítjátok ki a nem tetszéseteket a kiadó felé? Miért nem tiltakoztok? Mert ha úgy nyilvánítod ki, hogy megveszed és játszol vele, abból nem tud leszűrni semmit. Abból sem, hogy leírod a véleményed egy fórumon.Ezzel részemről lezárnám a témát, mert nem szeretném tovább offolni a topikot. Főleg, hogy ezt is sokszor átrágtuk már. Köszönöm.
-
Lifer092
senior tag
Én teljesen egyetértek azzal amit írsz, és ugyanezt érzem én is. Hiába a trend, hiába a pénz, a CoD mindig is valamilyen szinten "milsim" volt, vagy legalábbis az szeretett volna lenni. Tudjuk, hogy hiába verjük a seggünket a földhöz, de akkor is, basszus, nem értem miért vitték el ezt a játékot ebbe a muppet show irányba. Komolyan, remélem nem sértek meg senkit, de kinek van egyáltalán gusztusa, ilyen totálisan nem odaillő skineket, karaktereket megvenni? PÉNZÉRT könyörgöm, Nicki Minaj meg a többi hasonló csillámf.szság. Szörnyű, de tényleg. Battlefield miért tudta megtartani nagy százalékban a real life vonalat, persze abban is van egy kis sci-fi, meg egy kis "fantasy" vonal, de mégsem aranyláncos, napszemüveges félmeztelen kancigány dropshotol le, 43. alkalommal a meccsben hello kitty-s fegyóval. Én nagyon sajnálom hogy a fejlesztőknek ennyit ér egy ikonikus cím, hogy egy totális (ebből a szempontból) szart csináltak ebből az egyébként baromi jó játékból. A legtöbb ilyen skint, a Fortnite-ban nem engednék meg, nem hogy itt.
Kövezzetek meg, Fortizom is, párommal játszunk. Baromi jól elvagyunk vele, az utóbbi hónapok okádék sbmm-jét' leszámítva. De ott az ilyen jellegű skinek helyénvalóak, de ez nem is egy katonai shooter... Itt meg jön a "menjél játszani a Fosnájttal, a gagyi karakterekkel." Igen, de még mindig szívesebben ugrálok Alan Wake-el Fortiban, mint Groot-al, anime camo-s fegyverrel CoD-ban. Mindegy, ettől függetlenül mint játék tetszik az MWIII, HC-ban egész jó. De ez a kép számomra baromira árnyalja a feelinget, meg a játékról alkotott véleményemet. Szerintem hagyjuk, mert igazából értelme nincs ennek, úgy is ez lesz a "TREND" már, sajnos. Megszoksz, vagy megszöksz, szokták volt mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #1318 üzenetére
Ja, ez tulajdonkèppen Zombi DMZ.🤣
-
Acheron
őstag
Most induláskor 6v6 pályából "csak" a 16 eredeti MW2 map érhető el. De be van ígérve tucatnyi újabb is - nyilván nem egyszerre, vélhetően szezononként 1 - 2 vel (tehát összesen 28 6v6 pályát ígértek ehhez a játékhoz)
Az azért érezhető, hogy bele is nyúltak a pályákba, ráadásul nem csak találomra, hanem elég tudatosan. Régi jó kis lövőpontokba pont belenyúlik egy ablakkeret (nem lehetetlen használni, csak bajopsabb), néhyány épületben a nyitott ablakból törhetetlen (átlőhetetlen)é s átláthatatlan füstüveg lett, lezárva teljes irányokra a rálátást, stb.
Más pontok viszont nyíltak, ezeket még ki kell tanulni.
Ez nem panasz, csak megjegyzés, nekem mint sem ront az élményen. -
turho
addikt
válasz Mentolka #1311 üzenetére
Igazat adok, de akkor az új Need for speed-ben meg legyenek csak 3 kerekű villanyautók, virágos motorháztetővel.
A COD jellegét muszáj megölni? Nyomorékot kell belőle csinálni, hogy a jelenlegi ADHD ultrapc gépfüggő módos s@ggbevállas csemetéknek kedvezzünk?
Üzletileg megértem, ha ez a retkes pénz a fontos. Amúgy meg végtelenül szomorú.
Eddig ha ilyen b@zijátékotakart valaki játszani, talált épp eleget. Olvasszuk be a COD-ot is. Ez jó lesz így? A BF szériából sem csináltak ekkora bazári majmot.
Egyébként világháborús játéknak indult a COD, szóval sokszor nem is értem, miért okozhat gondot, ha még foltokban hasonlít eredeti önmagára. A zombi részt sem értem. De mindegy is...(Ezek után Stephen King is írjon mesekönyvet)[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Szellem.
nagyúr
válasz kill_switch #1316 üzenetére
Pont ez járt a fejemben tegnap, hogy most az elején gyönyörűen lehet haladni. De kérdés meddig. Gondolom jön a szezon a BP-vel és mér nem lesz ilyen könnyű a haladás.
Bár, én reménykedem, hogy visszatérnek az MW2019 metódusához, ahol az első 1-2 szezonban hamar megvolt a szint mindenben. A remény hal meg utoljára. -
kill_switch
senior tag
válasz laceszgamer #1314 üzenetére
Szombaton már nekem is megvolt az 55-ös szint, ugyanúgy önti az XP-t mint a DMZ, persze itt most még jobban, mert a játék elején vagyunk és mindent is jutalmaz még.
A fegyver szintezés az viszont parádés, egy kör alatt ~10 szint belerakható egy fegyverbe, ami kb duplázható, ha egész meccs alatt az exfil ponton bohóckodsz. Ahogy láttam elég sűrűn ott vernek tábort az emberek. Értem miért csinálják, de élvezhetnék is a játékot. -
Szellem.
nagyúr
válasz laceszgamer #1314 üzenetére
Hasonló nálam is.
Vasárnap egész nap a zombi ment. Volt olyan kör, ahol 73ezer Xp-t adott. Nagyon durva.
Igaz én szolóban nyomtam, mert nincs csapatom, de így is kellemes volt nagyon.
Nálam, a multi jelenleg a HC. Ott nincs apelláta a TTK-t illetően. -
laceszgamer
addikt
A hétvége statisztikája: 16 óra zombi, 3 óra multi.. Ja meg mindjárt level 55, bár igazából meg is lett volna ha pár zombis körben nem omlik össze a szerver.
TTK-t levinnék 100-ra a multi is teljesen jó lenne hangulat tekintetében.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
iszoke
senior tag
válasz Mentolka #1311 üzenetére
Akkor viszont már legyenek következetesek és csináljanak egy teljesen új játékot mondjuk Call of Sticky: Generational Warfare (ha valaki tud jobbat a Sticky helyett az nyugodtan szóljon) címmel, ahol egyik oldalon a Z-generációs, másik oldalon a "régebben készültek" foglalnak helyet és akkor nincs vita arról, ki milyen skinekkel felvértezve indul neki a többieknek. Ahogy elnézem, lenne rá kereslet...
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Ebben a részben vannak új pályák is vagy csak a régiekből áthozottak vannak?
-
Mentolka
senior tag
SZVSZ (azaz, "szigorú magánvéleményem")
Én meg azt unom már qrvára, hogy az I. és II. világháborút akarják istentudjahányadszor eladni (lásd:: Vanguard). Lépjünk már túl rajta! A cím is: MODERN warfare...
Legyenek modern fegyverek a játékban! Mondjuk, azt én sem értem, hogy tudnak egyesek úgy játszani, hogy pszichedelikus camo villog a szemükbe miközben céloznak?
A karakter skinek engem nem zavarnak, sőt a patkányfejű a kedvencem (mindig elmosolyodok, ha látom). Ha az ellenfél olyat választ, amelyiken világítós ruha van, akkor legalább könnyebben észrevehető, ha pedig fekete akkor nehezebb meglátni.Inkább az a szomorú, hogy annyi probléma van a játékkal amin javítani lehetne de a beszedett lóvéból mégsem erre költenek a fejlesztők.
-
iszoke
senior tag
válasz wjbhbdux #1305 üzenetére
Na erre mondom azt, hogy ez így már nem milsim még arcade szinten sem, hanem valami egészen más, amire csak ráaggatják egy fps játék nevét. Ez nem olyan, mint az Overwatch, ahol teljesen oké, hogy ilyen karakterek vannak, itt azért egy kicsit mást várna el jogszerűen az ember. Ha pedig ennyire rá vannak néhányan valamiért cuppanva, akkor legalább tegyék meg azt a szívességet, hogy fizetős DLC-ként árulják, és akkor csak az fogja látni, aki meg is veszi. Nem hiszem el, hogy ne tudták volna megoldani szerver oldalon, milyen skint vagy karaktert lát a többi játékos.
Vagy ez csak úgy poén, ha van ott 1-2 normális CODkatona is, akiket lehet ezzel frusztrálni?Ami azt illeti, igen, vannak ilyenek. Sokan imádnak trollkodni, és ez is egy eszköz számukra, amivel kiélhetik ilyen jellegű hajlamaikat, ami a játékmenettel együtt kifejezetten jutalmazza a minél frusztrálóbb trükköket, náluk ez jelenti a sikerélményt. Innentől kezdve felejtős a a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Sziasztok. Hol lehet beszerezni most legolcsóbban digitál verzióban?
-
turho
addikt
Elég fura, mikor bedob a multi elején, és 5 db csillámpóni pinken-mályván villogó fegyverekkel, savköpő menyét tréningruhában....te meg ott állsz nyomi kiskatonának öltözve...aztán fejbelövöldöznek 149 méterről zöld zselével. az a "réteg", aki erre indul be, nyugidtan játszhatna egymással egy saját lobbyban. Vagy ez csak úgy poén, ha van ott 1-2 normális CODkatona is, akiket lehet ezzel frusztrálni?
Én szeretném eldönteni legalább egy alapszinten, kikkel játszom. Level22-vel meg ne rakjon már be egy level1500-as lóvéval pimpelt farsang csoportba, ahol dollárokat lőnek, baxxus...
(Amúgy tényleg ekkora nagy poén celeb testtel lövöldözni? én tudjátok, milyen újítást csináltam volna ehelyett a szégyenmozdony helyett? Pl. azt, hogy lehessen saját arcot beszkennelni a karakteredre. Na az "poén", és egyedi, de mégse öli meg a hadifeelinget.)Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest