Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
Az MW2 skinek ugye nem lesznek elérhetőek az MW3-ban?
-
Ryoo
senior tag
Ne gondold, ugyanazok az emberek fognak visszajárni, hogy ez egy rakás fos, átvertek, nem ezt ígérték, fegyvert tartottak a fejemhez, hogy a vault edition-t vegyem, stb...Ma már nem lehet jót készíteni, minden szar, és biztos, hogy romlott a játékok minősége, de a játékos közösség minősége sokkal nagyobb ütemben romlik.
-
Deck
titán
Töltődik a játék
-
Deck
titán
válasz
MikeWazowski #984 üzenetére
Sok a csaló, sok a noob, szar az sbmm, aim assist=aimbot, minek skinek a játékba, a régi codok az igaziak (de mégis ezzel nyomom)
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Deck
titán
Csinálhatnak bármit úgyis valaki rinyálni fog miatta...
Remélem megjelenés után más lesz itt a légkör, mint a többi COD topik esetekben... -
kill_switch
senior tag
válasz
laceszgamer #979 üzenetére
Azért nem tegnap derült ki, már a béta előtt tudni lehetett, hogy open world lesz az MWZ és gyakorlatilag a DMZ alapjaira teszik rá (mínusz a pvp), bőven lett volna időd refundolni.
-
Acheron
őstag
Nos, Oscar -t nyilván nem fog kapni ez a Campaign, de nem is feltétlenül film (jó film) élményt vár el az ember. Valóban megcsapott a "voltmár" érzés itt-ott, (A "volt már jobb is" és a "volt már rosszabb is" egyaránt) A katarzis viszont tényleg elmaradt - a nagy elődök katartikus pillanataiig messze nem sikerült felérni. Szóval aki nagy sztorit vagy csattanót várt, az valóban csalódhatott (Azért egy Tarantino rendezést megnéznék
)
Én lineáris lövöldét vártam (nem mondom, örültem volna, ha tényleg csavaros, és itt ott érzelmekre ható módon fűszerezik (láttunk már ilyet COD MW -ben is), de hát ez csak extra kívánalom volt - nem jött be.), és azt kb hozta is a kampány.A veterán módnak ami az előnye (a nagyszámú ellenfél miatt nem unalmas), az a hátránya is (a nagyszámú ellenfél miatt unalmas). Utóbbi nyilván annak okán, hogy a kapkodást, oda nem figyelést gyorsan megtorolja a játék - és mivel némely pályán ritka kincs volt a mentés, ezeken bőven volt alkalom memorizálni a sarkokat, fordulókat...
De taktikusan, kis odafigyeléssel azért simán hozható volt minden pálya - az AI azért csak amolyan COD -osan megszokott AI itt is
Szóval bevezetésnek teljesen jó volt ez, jöhet a lényeg, a multi.
Ambivalens érzés lesz a régi, jól megszokott pályákon együtt élni az SBMM okosságaival és a meccs végi céltalan várakozásokkal. De ezzel egysütt is inkább várom, mint nem.
Még két nap. Egyet - kettőt még lehet puffantani a jelenlegi multi pályán, aztén jöhet a régi élmény új köntösben. -
laceszgamer
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski #974 üzenetére
Majd holnap este 6-tól.
-
MikeWazowski
veterán
Jól látom hogy steamen nem lehet előtölteni?
-
bager13
aktív tag
válasz
laceszgamer #965 üzenetére
Ezzel a koncepcióval is tetszene, amit felvázoltál.
Én mindenesetre bízom benne, hogy valamilyen formában jönni fog.Deck#964 : akkor teljes homályban voltam, köszi szépen, így már tiszta
-
laceszgamer
addikt
Az is érdekes, nyomtam egy uninstallt MW3 fájlokra, ingame majd 40GB-ot írt rá, aztán lett 15GB-al több helyem....
Bár igazából ez se teljesen tiszta, hogy most itt ez egybe lesz single és multi vagy iylesmi, mert singlet felesleges telepítve tartani szvsz. -
BerserkGuts
addikt
sokan nem játszanak vele a régi tiszta streamerek közül doc, timtatman, shroud stb...
bár nem mondják ki hogy a cod liga fele már valami aberált milliomos kisköcsögből áll akik csalással tudnak csak játszani viszont remélem a microsoft új tulajként fenékbe billenti ezeket mint az activison fejét is lapátra rakta szóval tisztújítás lesz
-
nutella1
őstag
válasz
laceszgamer #969 üzenetére
Akkor ezek megint variáltak, mert máig úgy volt, hogy péntek este 18:00-kor kezdődik nálunk a buli.
-
Deck
titán
válasz
laceszgamer #966 üzenetére
Tényleg reggel, rosszul emlékeztem
-
Deck
titán
válasz
laceszgamer #966 üzenetére
Mármint, este 6 nem?
-
laceszgamer
addikt
Az a baj semmi konkrétum nincs róla. [link]
Saját részről én a teljesen " eredeti " megoldásnak örülnék, tehát még a klasszikus töltőképernyők is maradjanak meg, azért annak is volt egy hangulata, hogy az ember olvasta a pálya előtt.
Grafikai felújítás mellett ami szerintem egyedül úgymond elférne mint modern kiegészítés, az valami achievement rendszer, pár ötletes darabbal igazából alapvetően nem nyúlnának bele a játékmenetbe de adnának hozzá egy kis kihívást még aki szereti az ilyesmit, akit meg nem érdekel annak nem rondít bele a nosztalgiába. -
bager13
aktív tag
Most ugye elvileg nov 10 a full megjelenési dátum, viszont a játékon belül nekem 3 napot ír.
Most hülye vagyok vagy nem tudok számolni?... de nekem sohogy nem jön ki...
-
Dave567
addikt
nulla csalás elleni védelem, a mai napig javítatlan durva bugok
Soha nem is volt/ lesz csalás elleni védelem benne, nem is tudom/értem ezt honnan szedted.
Bugokról meg annyit, a mainapig benne van az Mw szériában (nem tudom mi a neve)
mikor kis része van kint csak a fejnek, eltalálni nem tudod, hiába lövöd pötyögtetve, nem hiteli, de ő lát rendesen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, a Golden Enigma még tetszik is
-
Tomko78
őstag
válasz
BerserkGuts #957 üzenetére
És tényleg 1000 volt , na ezt sose írtam még át
most már hasít
-
Tomko78
őstag
válasz
BerserkGuts #955 üzenetére
És azért hasít rendesen , azért így elég hosszú lesz 110 MB/s helyett ha így jön
-
Tomko78
őstag
Na most kezdett 120 GB leszedni , akkor nem 30-40 GB game ez se
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #946 üzenetére
Az UO-ban van vagy 6000 órám nagyon szerettem, felőlem jöhetne egy kizárólag esztétikailag felújított változat, örülnék neki.
De akármennyire is szerettem, azért nem kell az egekbe magasztalni, a hangulat tényleg ott volt, de nulla csalás elleni védelem, a mai napig javítatlan durva bugok és a tartalom is elég szegényes volt, persze tudom ott voltak a custom mapok/modok, de akkor is.A kiskirály adminoktól meg a hátamon felár a szőr...
-
turho
addikt
válasz
laceszgamer #939 üzenetére
Itt meg kell említenem valamit. Volt egy rész, ami elsikkadt, hiszen csak konzolos megjelenést kapott. (Ps2, GC, PS3, X360).
Nekem az hozta meg a kedvem az egészhez, meg a COD2. Mindezeket az akkor új XBOX360-on játsszva.
Ez pedig a COD3.
[link]
Kár, hogy nem jelent meg pc-n, kicsit még jobb textúrákkal. Szerintem méltó folytatása volt a 2. résznek. De még ugyanaz a grafikai stílus, hangulat.
Mai napig nem értem, miért nem adták ki pc-re...On: megvettem én is az MWIII-at. Amit nem bánnék: legyen benne később valamikor pár vadonatúj map is.
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #932 üzenetére
Nah a legfrissebb adrenalin megoldotta a dolgot, most már megy high-on is textura gond nélkül, és írják is notes-ban hogy mw3 ready.
-
LackoMester
addikt
válasz
Nem tudom mennyire igazak a pletykák arról, hogy készül a első és a második rész illetve az United Offensive felújítása
Szerintem hamarosan jön az is, idő kérdése. -
laragirl83
őstag
No, tegnap este kivégeztem kampányt.
Valóban nem volt hosszú, de engem ez annyira nem zavart.
A küldik a story 2ik felétől váltak számomra igazán hangulatossá, verdanski küldik miatt biztos
Úgyhogy 4 nap aztán kezdődhet a móka -
nutella1
őstag
Szerintem elég volna a "grafikai tuning". A játékmenetbe minek belenyúlni? Épp az lenne a lényeg, hogy ugyanazt a hangulatot visszaadják. Nézd meg a MOHA, Omaha Beach-et például, ezen mit kellene változtani, a grafikán és az effekteken kívül? [link] , vagy a United Offensive-en? [link] A COD 2-őn? [link]
Kb. semmit. Ha a fejlesztéseken dolgozó csoportból Jason West és Vince Zampella, az Infinity Ward két alapító tagja nem távozott volna, s hagyták volna ott a Titanfall kedvéért a stúdiót (Activision), azóta is minőségi munkákat kaphatnánk. Nekik köszönhetjük a Call of Duty-t. Aztán belebuktak szépen az Electronic Arts-ba. Kőkeményen visszanyalt a fagyi. Húsz év ide vagy oda. Meglehet, hogy őket is felzabálta volna később a fogyasztói társadalom középszerűsége és igénytelensége, akik az értéktelenségre is azt mondják, hogy szép és jó. Ám azért meg lehetett volna nézni, ha ők maradnának, hova fejlődött volna velük tovább a széria. Így nem tart sehová, visszafejlődik, stagnál. Oké, hogy a pénz az isten, de ki a francokat érdekel ez, mikor, mint korábban, nem kapunk valódi értéket? -
bager13
aktív tag
válasz
De hogyan újítják fel őket? Csak grafikai tunningot kapnak vagy belenyúlnak a játékmenetbe is?
A mostani igényeknek egy csak grafikailag felturbozott UO kevés lesz. Ha meg belenyúlnak a játékmenbe, akkor meg a régi motorosokat haragítják magukra.
Nehéz dolog ez...Hamar ezment az a 20 év...
-
nanamii_o
tag
válasz
Gondolkodás nélkül megvenném. Volt munkatársam is azzal poénkodott, hogy minek nekem ilyen drága gép, ha ilyen 20 éves játékokkal játszok folyton.
Most éppen a Medal of honor allied assault-al játszok (lemezes verzió a kiegészítőkkel).
-
nutella1
őstag
válasz
A mostani játékosok minimum 50%-ka még meg sem született akkor, vagy csak néhány éves volt, amikor ezek a címek futottak. Fogalmuk és elképzelésük nincs, miről van szó. Ezért nem is értenek sok mindent. Amikor nem csak az újdonság varázsával próbál hatni valami, hanem eredeti is volt. Ezeknek a felújított változatára, én is kíváncsi lennék.
lowzor: pontosan.
-
laceszgamer
addikt
válasz
LackoMester #938 üzenetére
Hát valahogy nem tudok én őszintén örülni. Ezen a szinten inkább azt mondanám, hogy már teljesen mindegy fordítsák akkor inkább az erőforrásokat a multira, ha ennyire csak kényszerből van már a single.
[link]
Aki ettől libabőrös lesz, és azonnal jönnek az emlékek, szerintem az azért átérzi, hogy mi az amit úgymond hiányolnak sokan mára a CoD kampány tekintetében.
Nem tudom mennyire igazak a pletykák arról, hogy készül a első és a második rész illetve az United Offensive felújítása, de ha megjelenik szerintem kasszát fognak vele robbantani még önmagukhoz képest is. -
LackoMester
addikt
Uraim, most teljesen mind1 milyen a kampány, örülni kéne, h. egyáltalán van ( lásd utolsó BF, jó ott a multit is nagyon elb.. ) egyébként nálam teljesen rendben volt. Végig pörgettük a fiammal a hétvégén.
Meg ugye itt minden a multit várjuk. -
Dave567
addikt
Ráadásul ők a legelső vault előrendelők.
Kicsoda? A több száz felhasználó? Vagy tényleg kikre gondolsz?
Vagy rám? Mert akkor nézhetsz nagyokat, ha lenne virágbolti akkor, talán az idén, de ezt max akciókeretében.
Én még akkoriban az MW2 DLC-t se vettem meg pedig az 3000-4000 ft-volt.
Ezt meg főleg nem. -
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #930 üzenetére
LoL...
Szóval a legjobb 5let amit neten leltem, hogy a textúra és shader minőséget vegyem le LOW-ra. Ok. Megcsinálom. Küldi betölt.........
Aztán menet közben visszaállítom őket maxra, megy szépen. Kiváncsiságból, restart mission, ugyanúgy beakad
Újraindít game, fentebbi 2 beállítás vissza LOW-ra. Indul a játék.
Vicc. -
laceszgamer
addikt
Remélem a zombi mód jó lesz igazából amiatt döntöttem végül úgy, a béta után hogy jó akkor ne legyen refund, csak épp a zombi mód is rá lesz húzva a warzone-ra, közel sem a régi rendszer szerint fog menni.
Pár remélem ettől még pozitív csalódás lesz a dolog, Vanguard-ban nagyon jó volt kb felesben toltam a multival játékidőt tekintve.
-
laragirl83
őstag
válasz
laragirl83 #927 üzenetére
Na mind1, elképzelésem sincsen, hogy ez mi a bánat lehet, nyitottam egy support ticketet bár nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Az előző küldiket gond nélkül újra tudom játszani, betölteni, itt ennél a crash site-nál vmiért elakad... -
nutella1
őstag
válasz
laragirl83 #925 üzenetére
Valamilyen hibakódot kiír a Win? Steam vagy Battle.net? Egyelőre, ezt találtam a loading screen hibáról, külön a Crash Site pálya betöltési problémájáról, nulla info: [link]
-
laragirl83
őstag
Érdekes dologba futottam.
Talán 4ik küldetés, Crash site. Lemegy a cinematic, jön a töltő képernyő, és a load jelző fehér csík kb. 85%-nál megáll, és így is marad.
A piros anim közben megy, de nem lép tovább játék.
Alt+F4 az egytlen megoldás.
Erre vmi? -
-
nutella1
őstag
Igen, és több olyan COD-ot, egészében is lehúztak vagy éppen ellenkezőleg, magasztosítottak, ami egyáltalán nem érdemelte volna meg. Ilyen ez a popszakma.
Szerintem a nyílt világú küldetések valóban sablonosak és unalmasak voltak, nem így kellett volna kezdeni. De akadt a többiben azért ötlet is. A slusszpoén a végén ült. Szóval, elment egynek. Viszont még egyszer egész biztosan nem játszanám végig, és külön a kampányért, ha ilyen, pénzt egy fityinget nem adnék. Egy fokozattal jobb, mint egy sablonos tv reklám. -
Tomko78
őstag
Ezt a találat hangot nem lehet valahogy kikapcsolni ? nem is lenne vészes a fegyver hang , de az viszont elég haloványra sikerült ha valakit eltalálok elég hülye hangot add ki , csattogó nevetséges hangot , de beállításba még nem sikerült megtalálnom
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #920 üzenetére
Emlékeim szerint több COD kampányt is lehúztak a vásárlók és a sajtó is az elmúlt években (GHOST, BO3-Infinite Warfare trióját szokták leginkább felhozni, szerintem egyik sem volt vészes, utóbbi nekem pl nagy kedvenc) közben azok multija is pörgött szépen jó pár hónapig.
-
nutella1
őstag
Egyben kellene értékelni a játékot, szerintem is. Biztos nincs miről írni, mindegyik magyar portál lehozta ugyanezt a hírt. Igaz, külföldi site-okon is így megy már. Ilyen ez az újságíró szakma. De annyira nem tudják elrontani a játékot, hogy végeredményben ne legyen pozitív fogadtatása.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Nem kell multit megvárni"
Semmi köze nincs hozzá. Akik az éves COD-ra várnak, esetleg próbálták, hogy milyen a béta, azok pontosan tudják már, hogy milyen lesz a játék. A kampány csak extra függetlenül attól, hogy jó-e vagy rossz. Most jóval gyengébb lett sokak szerint, ettől még ugyanúgy milliónyian veszik meg a multi miatt, szóval ugyanott vagyunk, mint az elején: tök felesleges a review a kampányból.
szerk: Amióta COD széria létezik így is úgy is lehúzza a nép egy része, aztán a valóság meg az, hogy ha gyengébben is szerepel mint előző években akkor is több milliós eladást produlál.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nutella1 #916 üzenetére
Amúgy a játék a kampányból+multiból+zombi-ból áll, nem is értem miért kell külön cikkeket írni csak a kampányról. Lehúzzák a sajtósok, aztán a multi részre meg repkednek a 8-10 pontok így még jobban összezavarják a népeket
(én pl megvárom a multit és utána lesz cikk róla, pedig kampánnyal már végeztem)
-
nutella1
őstag
Campaign kritika, friss cikk: [link]
-
bager13
aktív tag
válasz
nutella1 #913 üzenetére
Érdekességképpen, egy jól felszerelt m4-et álló helyzetben 50 méterre 10 gyolóval automatán sikerült megtartanom úgy, hogy minden lövedék célt érjen. Talán ez hasonlít legjobban a játékok világában látottakra.
De egy AK-t automatán a harmadik skulo után ember legyen a talpán, aki 50 méterre meg bír fogni úgy, hogy találatot is érjen el. Nem is sikerült -
válasz
laceszgamer #909 üzenetére
Erre a válasz a John Wick 2.-ből neked:
-Itt van a Sommelier?
-Sosem volt olyan, hogy ne lett volna itt!Szóval, sosem volt olyan, hogy ne lett volna Shipment.
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #905 üzenetére
Egy régi Muppet Show poén jut eszembe erről, amikor a két öreg a páholyból nézi a műsort (épp a Manamana (eredetiben Mahna Mahna) szám megy), és az egyik öreg megszólal: The question is: What is a manah manah?
Mire a másik:
The question is: Who cares?
Szóval ha lesz HC, kit érdekel a Core? -
nutella1
őstag
Lesz HC, megjelenéskor, a mostani kommunikáció szerint is, viszont Core-on marad a horror 150-es Health:
-- 16 6v6 MW2 09 maps
-- 4 returning MWII maps
-- 3 Ground War maps
-- 1 War mode map
-- Normal Hardcore mode
-- 37 new weapons
-- No weapon tuning
-- Gunsmith w/ weapon stats
-- New mastery camo grind
-- Movement with slide cancel, reload cancel, and more
-- Gear Perk system + all perks activate from the start of match
-- Map Voting
-- Classic Mini Map -- 150 Health -
adrian94
őstag
válasz
kill_switch #901 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy írja ki, hogy mi lesz az hanem arra, hogy jelezze legalább azt, hogy megkapom majd a future season contentet is
-
Deck
titán
Nekem tetszett a kampány és várom a multit és a sok játékmódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest