Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Phobion
őstag
Az MW2 skinek ugye nem lesznek elérhetőek az MW3-ban?
-
Ryoo
senior tag
Ne gondold, ugyanazok az emberek fognak visszajárni, hogy ez egy rakás fos, átvertek, nem ezt ígérték, fegyvert tartottak a fejemhez, hogy a vault edition-t vegyem, stb...Ma már nem lehet jót készíteni, minden szar, és biztos, hogy romlott a játékok minősége, de a játékos közösség minősége sokkal nagyobb ütemben romlik.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Deck
titán
Töltődik a játék
PS5
-
Deck
titán
válasz MikeWazowski #984 üzenetére
Sok a csaló, sok a noob, szar az sbmm, aim assist=aimbot, minek skinek a játékba, a régi codok az igaziak (de mégis ezzel nyomom)
[ Szerkesztve ]
PS5
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
MikeWazowski
veterán
Te kis naiv...
Dehogy lesz más... Majd jön a mennyi golyó kell egy emberbe, szar a hc, miért nem olyan mint a 2019es MWbe, szar az új zombi, pedig csak nézett vettem meg, miért nem olyan mint a régiben stb.... Sírás lesz, ahogy eddig.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Deck
titán
Csinálhatnak bármit úgyis valaki rinyálni fog miatta...
Remélem megjelenés után más lesz itt a légkör, mint a többi COD topik esetekben...PS5
-
kill_switch
senior tag
válasz laceszgamer #979 üzenetére
Azért nem tegnap derült ki, már a béta előtt tudni lehetett, hogy open world lesz az MWZ és gyakorlatilag a DMZ alapjaira teszik rá (mínusz a pvp), bőven lett volna időd refundolni.
-
Acheron
őstag
Nos, Oscar -t nyilván nem fog kapni ez a Campaign, de nem is feltétlenül film (jó film) élményt vár el az ember. Valóban megcsapott a "voltmár" érzés itt-ott, (A "volt már jobb is" és a "volt már rosszabb is" egyaránt) A katarzis viszont tényleg elmaradt - a nagy elődök katartikus pillanataiig messze nem sikerült felérni. Szóval aki nagy sztorit vagy csattanót várt, az valóban csalódhatott (Azért egy Tarantino rendezést megnéznék )
Én lineáris lövöldét vártam (nem mondom, örültem volna, ha tényleg csavaros, és itt ott érzelmekre ható módon fűszerezik (láttunk már ilyet COD MW -ben is), de hát ez csak extra kívánalom volt - nem jött be.), és azt kb hozta is a kampány.A veterán módnak ami az előnye (a nagyszámú ellenfél miatt nem unalmas), az a hátránya is (a nagyszámú ellenfél miatt unalmas). Utóbbi nyilván annak okán, hogy a kapkodást, oda nem figyelést gyorsan megtorolja a játék - és mivel némely pályán ritka kincs volt a mentés, ezeken bőven volt alkalom memorizálni a sarkokat, fordulókat...
De taktikusan, kis odafigyeléssel azért simán hozható volt minden pálya - az AI azért csak amolyan COD -osan megszokott AI itt is
Szóval bevezetésnek teljesen jó volt ez, jöhet a lényeg, a multi.
Ambivalens érzés lesz a régi, jól megszokott pályákon együtt élni az SBMM okosságaival és a meccs végi céltalan várakozásokkal. De ezzel egysütt is inkább várom, mint nem.
Még két nap. Egyet - kettőt még lehet puffantani a jelenlegi multi pályán, aztén jöhet a régi élmény új köntösben. -
laceszgamer
addikt
válasz nutella1 #978 üzenetére
Gondolom mert ezt kevesebb munka elkészíteni, hisz a map jóformán adott, nem kell mindent az alapoktól készíteniük. Én pont a zombi mód miatt nem refundoltam a béta után, de úgy néz ki hiába reménykedtem, hogy legalább azért megéri, mert már ez se lesz a régi.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
MikeWazowski
veterán
Jól látom hogy steamen nem lehet előtölteni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
bager13
aktív tag
válasz laceszgamer #965 üzenetére
Ezzel a koncepcióval is tetszene, amit felvázoltál.
Én mindenesetre bízom benne, hogy valamilyen formában jönni fog.Deck#964 : akkor teljes homályban voltam, köszi szépen, így már tiszta
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
laceszgamer
addikt
Az is érdekes, nyomtam egy uninstallt MW3 fájlokra, ingame majd 40GB-ot írt rá, aztán lett 15GB-al több helyem....
Bár igazából ez se teljesen tiszta, hogy most itt ez egybe lesz single és multi vagy iylesmi, mert singlet felesleges telepítve tartani szvsz.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
BerserkGuts
őstag
sokan nem játszanak vele a régi tiszta streamerek közül doc, timtatman, shroud stb...
bár nem mondják ki hogy a cod liga fele már valami aberált milliomos kisköcsögből áll akik csalással tudnak csak játszani viszont remélem a microsoft új tulajként fenékbe billenti ezeket mint az activison fejét is lapátra rakta szóval tisztújítás lesz
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
nutella1
őstag
válasz laceszgamer #969 üzenetére
Akkor ezek megint variáltak, mert máig úgy volt, hogy péntek este 18:00-kor kezdődik nálunk a buli.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
laceszgamer
addikt
Ami PT (Pacific Time) szerint csütörtök 21:00, az Sopron, 9400 időzónájában péntek 6:00
Google szerint néztem én is csak.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
laceszgamer
addikt
Az a baj semmi konkrétum nincs róla. [link]
Saját részről én a teljesen " eredeti " megoldásnak örülnék, tehát még a klasszikus töltőképernyők is maradjanak meg, azért annak is volt egy hangulata, hogy az ember olvasta a pálya előtt.
Grafikai felújítás mellett ami szerintem egyedül úgymond elférne mint modern kiegészítés, az valami achievement rendszer, pár ötletes darabbal igazából alapvetően nem nyúlnának bele a játékmenetbe de adnának hozzá egy kis kihívást még aki szereti az ilyesmit, akit meg nem érdekel annak nem rondít bele a nosztalgiába.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
bager13
aktív tag
Most ugye elvileg nov 10 a full megjelenési dátum, viszont a játékon belül nekem 3 napot ír.
Most hülye vagyok vagy nem tudok számolni? ... de nekem sohogy nem jön ki...Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Dave567
addikt
nulla csalás elleni védelem, a mai napig javítatlan durva bugok
Soha nem is volt/ lesz csalás elleni védelem benne, nem is tudom/értem ezt honnan szedted.
Bugokról meg annyit, a mainapig benne van az Mw szériában (nem tudom mi a neve)
mikor kis része van kint csak a fejnek, eltalálni nem tudod, hiába lövöd pötyögtetve, nem hiteli, de ő lát rendesen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, a Golden Enigma még tetszik is
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Tomko78
őstag
válasz BerserkGuts #957 üzenetére
És tényleg 1000 volt , na ezt sose írtam még át most már hasít
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
-
Tomko78
őstag
válasz BerserkGuts #955 üzenetére
És azért hasít rendesen , azért így elég hosszú lesz 110 MB/s helyett ha így jön
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
BerserkGuts
őstag
-
Tomko78
őstag
Na most kezdett 120 GB leszedni , akkor nem 30-40 GB game ez se
-
bager13
aktív tag
válasz nutella1 #946 üzenetére
Az UO-ban van vagy 6000 órám nagyon szerettem, felőlem jöhetne egy kizárólag esztétikailag felújított változat, örülnék neki.
De akármennyire is szerettem, azért nem kell az egekbe magasztalni, a hangulat tényleg ott volt, de nulla csalás elleni védelem, a mai napig javítatlan durva bugok és a tartalom is elég szegényes volt, persze tudom ott voltak a custom mapok/modok, de akkor is.A kiskirály adminoktól meg a hátamon felár a szőr...
-
turho
addikt
válasz laceszgamer #939 üzenetére
Itt meg kell említenem valamit. Volt egy rész, ami elsikkadt, hiszen csak konzolos megjelenést kapott. (Ps2, GC, PS3, X360).
Nekem az hozta meg a kedvem az egészhez, meg a COD2. Mindezeket az akkor új XBOX360-on játsszva.
Ez pedig a COD3.
[link]
Kár, hogy nem jelent meg pc-n, kicsit még jobb textúrákkal. Szerintem méltó folytatása volt a 2. résznek. De még ugyanaz a grafikai stílus, hangulat.
Mai napig nem értem, miért nem adták ki pc-re...On: megvettem én is az MWIII-at. Amit nem bánnék: legyen benne később valamikor pár vadonatúj map is.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #932 üzenetére
Nah a legfrissebb adrenalin megoldotta a dolgot, most már megy high-on is textura gond nélkül, és írják is notes-ban hogy mw3 ready.
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
LackoMester
addikt
Nem tudom mennyire igazak a pletykák arról, hogy készül a első és a második rész illetve az United Offensive felújítása
Szerintem hamarosan jön az is, idő kérdése.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
laragirl83
őstag
No, tegnap este kivégeztem kampányt.
Valóban nem volt hosszú, de engem ez annyira nem zavart.
A küldik a story 2ik felétől váltak számomra igazán hangulatossá, verdanski küldik miatt biztos
Úgyhogy 4 nap aztán kezdődhet a mókagigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
nutella1
őstag
Szerintem elég volna a "grafikai tuning". A játékmenetbe minek belenyúlni? Épp az lenne a lényeg, hogy ugyanazt a hangulatot visszaadják. Nézd meg a MOHA, Omaha Beach-et például, ezen mit kellene változtani, a grafikán és az effekteken kívül? [link] , vagy a United Offensive-en? [link] A COD 2-őn? [link]
Kb. semmit. Ha a fejlesztéseken dolgozó csoportból Jason West és Vince Zampella, az Infinity Ward két alapító tagja nem távozott volna, s hagyták volna ott a Titanfall kedvéért a stúdiót (Activision), azóta is minőségi munkákat kaphatnánk. Nekik köszönhetjük a Call of Duty-t. Aztán belebuktak szépen az Electronic Arts-ba. Kőkeményen visszanyalt a fagyi. Húsz év ide vagy oda. Meglehet, hogy őket is felzabálta volna később a fogyasztói társadalom középszerűsége és igénytelensége, akik az értéktelenségre is azt mondják, hogy szép és jó. Ám azért meg lehetett volna nézni, ha ők maradnának, hova fejlődött volna velük tovább a széria. Így nem tart sehová, visszafejlődik, stagnál. Oké, hogy a pénz az isten, de ki a francokat érdekel ez, mikor, mint korábban, nem kapunk valódi értéket?[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
De hogyan újítják fel őket? Csak grafikai tunningot kapnak vagy belenyúlnak a játékmenetbe is?
A mostani igényeknek egy csak grafikailag felturbozott UO kevés lesz. Ha meg belenyúlnak a játékmenbe, akkor meg a régi motorosokat haragítják magukra.
Nehéz dolog ez...Hamar ezment az a 20 év...
-
nanamii_o
tag
Gondolkodás nélkül megvenném. Volt munkatársam is azzal poénkodott, hogy minek nekem ilyen drága gép, ha ilyen 20 éves játékokkal játszok folyton. Most éppen a Medal of honor allied assault-al játszok (lemezes verzió a kiegészítőkkel).
-
nutella1
őstag
A mostani játékosok minimum 50%-ka még meg sem született akkor, vagy csak néhány éves volt, amikor ezek a címek futottak. Fogalmuk és elképzelésük nincs, miről van szó. Ezért nem is értenek sok mindent. Amikor nem csak az újdonság varázsával próbál hatni valami, hanem eredeti is volt. Ezeknek a felújított változatára, én is kíváncsi lennék.
lowzor: pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz LackoMester #938 üzenetére
Hát valahogy nem tudok én őszintén örülni. Ezen a szinten inkább azt mondanám, hogy már teljesen mindegy fordítsák akkor inkább az erőforrásokat a multira, ha ennyire csak kényszerből van már a single.
[link]
Aki ettől libabőrös lesz, és azonnal jönnek az emlékek, szerintem az azért átérzi, hogy mi az amit úgymond hiányolnak sokan mára a CoD kampány tekintetében.
Nem tudom mennyire igazak a pletykák arról, hogy készül a első és a második rész illetve az United Offensive felújítása, de ha megjelenik szerintem kasszát fognak vele robbantani még önmagukhoz képest is.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
LackoMester
addikt
Uraim, most teljesen mind1 milyen a kampány, örülni kéne, h. egyáltalán van ( lásd utolsó BF, jó ott a multit is nagyon elb.. ) egyébként nálam teljesen rendben volt. Végig pörgettük a fiammal a hétvégén.
Meg ugye itt minden a multit várjuk.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Dave567
addikt
Ráadásul ők a legelső vault előrendelők.
Kicsoda? A több száz felhasználó? Vagy tényleg kikre gondolsz?
Vagy rám? Mert akkor nézhetsz nagyokat, ha lenne virágbolti akkor, talán az idén, de ezt max akciókeretében.
Én még akkoriban az MW2 DLC-t se vettem meg pedig az 3000-4000 ft-volt.
Ezt meg főleg nem.[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #930 üzenetére
LoL...
Szóval a legjobb 5let amit neten leltem, hogy a textúra és shader minőséget vegyem le LOW-ra. Ok. Megcsinálom. Küldi betölt.........
Aztán menet közben visszaállítom őket maxra, megy szépen. Kiváncsiságból, restart mission, ugyanúgy beakad
Újraindít game, fentebbi 2 beállítás vissza LOW-ra. Indul a játék.
Vicc.[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laceszgamer
addikt
Remélem a zombi mód jó lesz igazából amiatt döntöttem végül úgy, a béta után hogy jó akkor ne legyen refund, csak épp a zombi mód is rá lesz húzva a warzone-ra, közel sem a régi rendszer szerint fog menni. Pár remélem ettől még pozitív csalódás lesz a dolog, Vanguard-ban nagyon jó volt kb felesben toltam a multival játékidőt tekintve.
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #927 üzenetére
Na mind1, elképzelésem sincsen, hogy ez mi a bánat lehet, nyitottam egy support ticketet bár nagy reményeket nem fűzök hozzá.
Az előző küldiket gond nélkül újra tudom játszani, betölteni, itt ennél a crash site-nál vmiért elakad...gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
laragirl83
őstag
válasz nutella1 #926 üzenetére
Semmit. Csak ugy marad. De nem fagy ki, nem crashel ki.
Igen, ezt néztem már, de kb annyi h restart meg reinstall.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
válasz laragirl83 #925 üzenetére
Valamilyen hibakódot kiír a Win? Steam vagy Battle.net? Egyelőre, ezt találtam a loading screen hibáról, külön a Crash Site pálya betöltési problémájáról, nulla info: [link]
[ Szerkesztve ]
-
laragirl83
őstag
Érdekes dologba futottam.
Talán 4ik küldetés, Crash site. Lemegy a cinematic, jön a töltő képernyő, és a load jelző fehér csík kb. 85%-nál megáll, és így is marad.
A piros anim közben megy, de nem lép tovább játék.
Alt+F4 az egytlen megoldás.
Erre vmi?gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Dave567
addikt
-
nutella1
őstag
Igen, és több olyan COD-ot, egészében is lehúztak vagy éppen ellenkezőleg, magasztosítottak, ami egyáltalán nem érdemelte volna meg. Ilyen ez a popszakma.
Szerintem a nyílt világú küldetések valóban sablonosak és unalmasak voltak, nem így kellett volna kezdeni. De akadt a többiben azért ötlet is. A slusszpoén a végén ült. Szóval, elment egynek. Viszont még egyszer egész biztosan nem játszanám végig, és külön a kampányért, ha ilyen, pénzt egy fityinget nem adnék. Egy fokozattal jobb, mint egy sablonos tv reklám.[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
Ezt a találat hangot nem lehet valahogy kikapcsolni ? nem is lenne vészes a fegyver hang , de az viszont elég haloványra sikerült ha valakit eltalálok elég hülye hangot add ki , csattogó nevetséges hangot , de beállításba még nem sikerült megtalálnom
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz nutella1 #920 üzenetére
Emlékeim szerint több COD kampányt is lehúztak a vásárlók és a sajtó is az elmúlt években (GHOST, BO3-Infinite Warfare trióját szokták leginkább felhozni, szerintem egyik sem volt vészes, utóbbi nekem pl nagy kedvenc) közben azok multija is pörgött szépen jó pár hónapig.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nutella1
őstag
Egyben kellene értékelni a játékot, szerintem is. Biztos nincs miről írni, mindegyik magyar portál lehozta ugyanezt a hírt. Igaz, külföldi site-okon is így megy már. Ilyen ez az újságíró szakma. De annyira nem tudják elrontani a játékot, hogy végeredményben ne legyen pozitív fogadtatása.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Nem kell multit megvárni"
Semmi köze nincs hozzá. Akik az éves COD-ra várnak, esetleg próbálták, hogy milyen a béta, azok pontosan tudják már, hogy milyen lesz a játék. A kampány csak extra függetlenül attól, hogy jó-e vagy rossz. Most jóval gyengébb lett sokak szerint, ettől még ugyanúgy milliónyian veszik meg a multi miatt, szóval ugyanott vagyunk, mint az elején: tök felesleges a review a kampányból.
szerk: Amióta COD széria létezik így is úgy is lehúzza a nép egy része, aztán a valóság meg az, hogy ha gyengébben is szerepel mint előző években akkor is több milliós eladást produlál.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz nutella1 #916 üzenetére
Amúgy a játék a kampányból+multiból+zombi-ból áll, nem is értem miért kell külön cikkeket írni csak a kampányról. Lehúzzák a sajtósok, aztán a multi részre meg repkednek a 8-10 pontok így még jobban összezavarják a népeket (én pl megvárom a multit és utána lesz cikk róla, pedig kampánnyal már végeztem)
Live-Die-Respawn
-
nutella1
őstag
Campaign kritika, friss cikk: [link]
-
bager13
aktív tag
válasz nutella1 #913 üzenetére
Érdekességképpen, egy jól felszerelt m4-et álló helyzetben 50 méterre 10 gyolóval automatán sikerült megtartanom úgy, hogy minden lövedék célt érjen. Talán ez hasonlít legjobban a játékok világában látottakra.
De egy AK-t automatán a harmadik skulo után ember legyen a talpán, aki 50 méterre meg bír fogni úgy, hogy találatot is érjen el. Nem is sikerültTésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
-
Szellem.
nagyúr
válasz laceszgamer #909 üzenetére
Erre a válasz a John Wick 2.-ből neked:
-Itt van a Sommelier?
-Sosem volt olyan, hogy ne lett volna itt!Szóval, sosem volt olyan, hogy ne lett volna Shipment.
-
laceszgamer
addikt
válasz nutella1 #905 üzenetére
Vajon Shipment lesz a 4 MWII-es map között?
Jó tudom divat szidni, de azért farmolni, mint most pl a lelkeket legutóbb azért elég jó kis map, Rustnál mindenképp jobb.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #905 üzenetére
Egy régi Muppet Show poén jut eszembe erről, amikor a két öreg a páholyból nézi a műsort (épp a Manamana (eredetiben Mahna Mahna) szám megy), és az egyik öreg megszólal: The question is: What is a manah manah?
Mire a másik:
The question is: Who cares?
Szóval ha lesz HC, kit érdekel a Core?[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Lesz HC, megjelenéskor, a mostani kommunikáció szerint is, viszont Core-on marad a horror 150-es Health:
-- 16 6v6 MW2 09 maps
-- 4 returning MWII maps
-- 3 Ground War maps
-- 1 War mode map
-- Normal Hardcore mode
-- 37 new weapons
-- No weapon tuning
-- Gunsmith w/ weapon stats
-- New mastery camo grind
-- Movement with slide cancel, reload cancel, and more
-- Gear Perk system + all perks activate from the start of match
-- Map Voting
-- Classic Mini Map -- 150 Healthhttps://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
laceszgamer
addikt
válasz adrian94 #900 üzenetére
Nekem még egyet se sikerült, pedig szoktam nézni forumot, hogy legalább egyet megpróbálni, de mindig lecsúszok. Én meg nem iszok ilyesmit, miért nem teszik mondjuk sör nyitófülre?
-
adrian94
őstag
válasz kill_switch #901 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy írja ki, hogy mi lesz az hanem arra, hogy jelezze legalább azt, hogy megkapom majd a future season contentet is
-
Deck
titán
Nekem tetszett a kampány és várom a multit és a sok játékmódot.
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest