Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz ricogsm #2173 üzenetére
Nehezebb alappal lőni+150% az életerő, több golyőnyit kell letartani. HC jobb, mint a 2,de tény, sokat dob, hogy én rongyájátszottam annó ezeket a mapokat... azért sok a fogalmatlan. De első nap végén nekem is 0.24 volt a záró k/d-m
Kiegeket annyiból könnyebb szerezni, hogy megint csak kategóriát kell sok esetben unlockolni, a közös, már MW2-es cuccok ott lesznek alapból pl. muzzle, optika, lőszetek, gripek, csak a fegyóspecifikusak, pl. barrelek jönnek, de HC-n annyira nem számít. Szerintem haladni is könnyebb, a bp mindenképp, de a fegyót is szépen húzza pl. a decoy is, stb. No meg persze token. Holnap elmúlik a free, alapból pedig több a könnyű préda, ma szinte csak 55-ösöket dobott, free ugye annyi a max.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest