Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spizzi

tag

válasz bager13 #11223 üzenetére

Én is írtam korábban, hogy valszeg ez lesz de igen, ez a logikus. Én örülök neki mert az eredeti tervem az volt, hogy csak 35 tokenig húzom ki Pass-t a két új fegyver miatt, azokat felszintezem és nekem ennyi volt az MWII... de sajnos azon "élettelen balfékek" közé tartozom aki mindig valamilyen kényszeres kéztetést érez arra, hogy legyen meg az aktuál BP és minden cucc, franc se tudja miért.

Főleg, hogy ezek a cuccok most szerintem nagyon el lettek találva, BlackCell meg külön fizetős bundle nélkül tracer rounds... soha nem volt még ilyen emlékeim szerint.

Hú de azért örülök, hogy tényleg alig 3-4-5 hét (beta, utána kampány early acces stb.) van már csak hátra az MWII-ből, szerintem ilyen jó érzéssel codot még nem hagytam hátra, jellemzően mindig van bennem egy kis félsz, hogy "na biztosan jobb lesz a kövi?" vagy "hiányozni fog a jelenlegi" de most abszolút nem érzek semmit, elképzelhetetlennek tartom, hogy hogyan lehetne rosszabb vagy gyengébb bármilyen szempontból az MWIII. Így utólag visszatekintve a Vanguard is izgalmasabb játék volt, abba legalább voltak újszerű, érdekes játékmódok (pl. a kastélyfoglalós&bombázós) itt meg mi van? Invasion ahol egy mobil játék grafikáját éppen talán elérő színvonalú térképen lövöldözöm a botokat? Core módokon kívül semmi nem volt / nincs ebben a felvonásban ami említésre méltó lehetne. Ha meg volt is valami, pl. előző szezonban a Big CTF azt is max időszakosra állítják utána meg cseszheted.

Na mindegy, annyira nem volt vészes, sőt igazából szerettem is, csak az bosszantott végig, hogy ennek a játéknak igazándiból nem sok köze volt az MW2019-hez, holott azt vártam (de amúgy szerintem mindenki más is), hogy annak a továbbgondolása lesz annyi kis csavarral, hogy megpróbálnak jobb mapokat csinálni hozzá. Ehhez képest ez egy ilyen CoD Mobile & Black Ops ihletésű, nagyon maximum csak nyomokban Modern Warfare-ert tartalmazó összemixelt cuccos lett.

MWIII-hoz remélem a Treyarchnak csak annyi köze lesz, hogy megcsinálták a zombit de utána még az irodából is botokkal kergették ki őket.

7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés