-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Blade-.
csendes tag
Nah... drukkoljatok, hogy minden jól mennyen ma este. Ha minden ok, akkor beláthatatlan ideig nem leszek
-
johniee
senior tag
Nemszóltam, Patchelés kimaradt
Win7 RTM
[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
válasz
.-Blade-. #23191 üzenetére
Ha zene, akkor ez sztem kihagyhatatlan.
Mondjuk én játék közben nem szeretek zenét hallgatni, nem hallok tőle rendesen.
(#23194) Möhe:
"nőügyek,pénz,és családi bajokra nem vagyunk felkészülve"
Nekem ezek a specialitásaim.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Möhe
addikt
válasz
.-Blade-. #23193 üzenetére
"Ha van fent admin akkor az nagyon szívesen segít bármi kérdés/baj van."
kiegészítem mert ez így ölég tág határok között mozog:Ez a helyes megfogalmazás:
Ha van fent admin akkor az nagyon szívesen segít ha a játékkal/játékosokkal vagy a szerverbeállításokkal bármi kérdés/baj van.nőügyek,pénz,és családi bajokra nem vagyunk felkészülve
[ Szerkesztve ]
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
phanzetomox #23192 üzenetére
A szerver mindig HC S&D. Ha van fent admin akkor az nagyon szívesen segít bármi kérdés/baj van.
-
.-Blade-.
csendes tag
Nem volt rossz. De igazán jó sem. 6v6 vagy 7v7 lett volna az igazi. Csak az a baj, hogy ha 5 béna gyerek egy oldalt van és össze dolgozik akkor azok már levernek mindenkit... (Nem nagyképűségből, de nálunk azért volt 1-2 játékos aki tud is és nem csak szeret...) Szóval túl erős az, ha egy klán egy csapatban van. Szerintem legközelebb össze-vissza kell beállni. Hátha tovább maradnak fent a játékosok.
Boresz: Max csak ma este fogok tudni játszani. Holnap este már otthon lesz barátnőm, így tuti hogy nem érek rá. Igaz jobb lenne játszani... de néha arról is beszélni kell ami kínos, rossz... stb
-
johniee
senior tag
Jó kis game volt
phanzetomoxnak megint kedvében jártamegy mapon 9-1 stat...
[ Szerkesztve ]
-
Sztem egész jó kis játék volt. Köszi mindenkinek.
-
phanzetomox
őstag
megyek
crossfire , killhouse
ui: (backlot semmi képp ne legyen !!!
)
-
.-Blade-.
csendes tag
A neve mp_fuckyaboresz
-
válasz
kabalababa #23168 üzenetére
Ez az köszönöm!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
.-Blade-.
csendes tag
Figyelem!
Hatalmas Hardcore Search&Destroy Partyt szervezünk ma 20:00 kezdettel a noob Team HC Szerveren! Aki úgy dönt, hogy szeretne este játszani egy jót az írja fel a nevét, kedvenc pályáját. (Legtöbb szavazatot kapó 3 pálya fogja egymást követni, majd abc sorrendben folytatódik a map rotáció) 16 főig lehet jelentkezni.
Szerver IP:87.229.108.173:28984
TeamSpeak IP: 88.151.103.30:8778 "(0.o) N o o b-T e a m- (o.0)" Szoba[ Szerkesztve ]
-
.-Blade-.
csendes tag
-
Egyébként, ha valaki tud még jó szégyenfalat, az FGJM-en kívül, akkor linkelje már be légyszi.
Majd rászánom az időt, és hozzáadom a banlistához."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
.-Blade-.
csendes tag
Ez a H.J.G szerver kész vicc...csak egymás szidása, k*rva anyázása megy. Beírtam az adminnak, hogy a Bull93 Zene On nevű gyerekről PB Shot van... Nem ártana bannolni... lese sz*rta amit írtam. Játszottak tovább...
HJG
GYÖKEREK
Többet oda sem megyek. 1 nap alatt szerintem 5-6 csaló biztos hogy volt fent... nevetséges...
-
johniee
senior tag
válasz
Zolinho1026 #23164 üzenetére
FTP-> pb\svss mappa
-
válasz
Zolinho1026 #23164 üzenetére
pb/svss mappába.Azt hiszem!
Nekem is lenne egy kérdésem!Valaki ismeri azt a progit amivel vissza lehet nézni,mit irkáltak a chatbe?Megvolt nekem de nem tudom hova lett!Cak lehúzod a log fájlt belvastatod vele,és kiszedi a chat üzeneteket!Help please!![ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Zolinho1026
tag
Sziasztok!
Lehet hogy már volt kérdés, de nincs kedvem visszaolvasni 23k kérdést
Azt szeretném megtudakolni, hogy a PB shotok hova mentődnek?Loxone and Loxberry superuser
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
phanzetomox #23162 üzenetére
Nekem a tanulás nem gond...
11 év alatt nem csináltam olyat 1x sem... nem hinném hogy most kezdenék neki... talán hétvégente lehetne fejlesztgetni a dolgot. Csak akkor minél hamarabb neki kéne kezdeni, hogy mire befut a játék, addigra már lehessen a honlapon fórumozgatni...
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
phanzetomox #23160 üzenetére
csak 1 a gond... nekem szeptembertől alig lesz 3 perc szabad időm
De hát.. még nem tudni hogy mit hoz a jövő...
[ Szerkesztve ]
-
.-Blade-.
csendes tag
Nah... keresgéltem és 3700 Ft-ért találtam egy k.rva jó témát. e107 téma. Szerintem nagyon jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
phanzetomox #23157 üzenetére
Nem kell ehhez nagy tárhely. A képek még png-ben is 5-10 KB.. szóval nem nagy gond. Szerintem egy sima atw.hu is jó kezdetnek. Az 500 MB... fejlesztés jó azon. Kijön a game akkor meg megveszem a .hu végződést. A letöltéseket meg megoldhatjuk máshonnan. Pl keresünk egy tárhelyszolgáltatót. Tegyük fel... extra.hu... és mi csak a fájlokat linkeljük át a rendes honlapra. Az mind1 hogy honnan megy át a fájl... Am sztem 2 GB bőven elég egy ilyen honlapnak... letöltésekkel együtt.
-
phanzetomox
őstag
válasz
jozefgucci1 #23156 üzenetére
Szerintetek mennyi webtárhely kell egy ilyenhez? itt van pár akciós ár:
GIGAEMAIL (200 MB email tárhely, korlátlan email cím) 480Ft
GIGA100 (100 MB webtárhely, 10 email cím) 1980Ft
GIGA500 (500 MB webtárhely, 50 email cím) 4980Ft
GIGA2G (2 GB webtárhely, korlátlan email cím) 9960Ft
GIGA10G (10 GB webtárhely, korlátlan email cím) 14880Ft -
jozefgucci1
addikt
Valamit én is kivennék szívesen.Nekem a német megy az ok .Átvállalom szívesen az esetlegesen feltünő női adminok betanítását, figyelését is
Na de komolyan persze ha van valami feladat szabadon és esetlegesen értek is hozzá szívesen segítek.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
phanzetomox #23152 üzenetére
angol nekem is megy... az nem gond
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #23148 üzenetére
Hova gondoltál? Egy egyszerű mindenkilapja elég eléglesz
Én Modern Rcon v0.8-at használok kick/ban-ra
és CoD Rcon Toolt pedig szerver configra.
Mind a kettőt megtalálod ittAm 2 évre lehet venni 3000 Ft-ért .hu domaint. Ezt elintézném én. Mivel én csak photoshop-ban vagyok jártas így nem merném bevállalni a honlap fejlesztését stb. HTML, Photoshop, e107... ezekhez értek. Már pedig jó lenne PHP-ban írni a lapot. Sokkal stabilabb, szebb... stb... végül is én nem egy csilli-villi tele animációval scriptel minden felesleges baromsággal ellátott honlapra gondoltam. Csak egy egyszerű oldalra ahova free reg van. Be regelsz, letölthetsz dolgokat. Fórumozhatsz. Klán adminok pedig kapnának admin jogot, hogy képeket tölthessenek fel a pb shot galériába. De hogy ne legyen sírás lenen egy User galéria is ahova meg a sima felhasználók töltögethetnek fel. Szóval csak egy ilyen kis egyszerű honlapról lenne szó. Ezért gondoltam az e107-re. php, könnyen szerkeszthető, igényes. Össze dobok hozzá egy modern stílusú témát és már mehet a menet. A hírek meg annyi, hogy hetente 1x átnézek pár külföldi/magyar cod-os lapot és bemásolom/lefordítom a hírt. Igaz erre rengeteg idő kell, de majd meglátjuk mit hoz a jövő.
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Ti milyen alkalmazásokat használtok kirúgásra , azaz milyen adminprogikat?
Van jópár ami elég hatékony.Nálunk pl a HLSW ami megy csak ugye az a hátránya ,hogy aki szinezett névvel jön fel azt nem lehet vele kirakni.A másik alkalmazás a miniadmin ami magyar is és elég sok dolgot lehet vele csinálni lásd PB shot.
Blade.: A portál létrehozása jó ötlet és igen mindenképp az egyszerűség és a naprakész információk tálalásával lehet megfogni a nagyérdeműt.
Viszont lenne is meló vele rengeteg az anyagi vonzatárol már nem is beszélek , mert ugye abban egyetértünk , hogy egy ilyen komoly oldal létrehozására nem elég egy freeweb oldal.Ettöl függetlenül támogatnám
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
-
.-Blade-.
csendes tag
Unalmamban azon gondolkoztam, hogy ha lenne rá igény, csak egy MW2vel foglalkozo portált kellene szerkeszteni. Nem kell rá semmi extra. 1 Fórum, pár letöltés, frissülő hírek. Felfuttatnánk... aztán ott meglehetne beszélni mindenkinek a gondját baját. Nem úgy lenne mint most, hogy 10en vagyunk PH-sok... 20-an totalcodosok... 100an meg semmit nem olvasnak. Össze kéne szedni ezt a kis közösséget. És aki csal, azt könnyű kiközösíteni. Szerintem úgy jobb lenne. Most biztos nem fogom körberohanni az összes magyar szervert hogy van 1 újabb hacker, bannoljátok... ha lenne egy rendesen működő, nem túl bonyolult honlap, akkor oda beraknánk a pb shotokat és aki akarja bannolja akni nem meg nem. De nekem a totalcod azért nem tetszik mert bonyolult az egész. Átláthatatlan. Tele van hibával... stb
[ Szerkesztve ]
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
D1Rect #23143 üzenetére
Köszi D1rect intéztem neki a GUID bant. Ha megint feljön valahogy akkor majd megoldjuk. Sajna a pb shot nem ír IP címet így csak GUIDot tudunk bannolni. Nem baj. Előbb utóbb meg lesz az IP is.
Nevetségesnek találom, hogy van pofája feljönni valakinek "cod4kiakasztva" néven és akkor wh-zik. Sőt, szerintem még veri is rá a nyálát hogy ő milyen profi. Így nem nehéz kiakasztani. Sőt szerintem megunni sem. Mi a jó abban, hogy mindig tudja, hogy ki hol van. Mindig lelő mindenkit. Ezek a játékosok semennyire nem tudnak játszani. Bénák. Ők is tudnak erről és ezért használnak programokat, scripteket, dlleket ahhoz hogy jobbak legyenek. Csak saját magát járatja le az ilyen ember..
-
-
válasz
phanzetomox #23141 üzenetére
Nekem is az ugrott be róla.
-
válasz
.-Blade-. #23135 üzenetére
Egyébként jó lenne megheggeszteni nekem is, hogy ne fekete legyen a PB shotom, van ahol nem gáz, mert olyan rossz a statom.
De van amikor a megfelelő pályán elkapom a ritmust.
(#23136) borat26: Na igen, teljesen értelek."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
borat26
aktív tag
Osztom mindkét előttem hozzászóló véleményét.
Szélmalomharc.
Igaz nem vok se clan tag, se admin, de nekem ez a játék a TOP, NO.1, így igen érzékenyen érint, amikor valaki azzal akar felvágni, h neki mennyire megy, miközben bármiféle pb shot nélkül látható módon csal.
Én soha életemben nem tettem + képességeket a játékomhoz, csak és kizárólag azokat, amik a játékban benne foglaltatnak és amit a szerverek engedélyeznek. Még neten sem kerestem rá csalásra. És nem is fogok.
Eddig egy kick járt nekem, az is kemp miatt, igaz jogosan. Visszamentem, elnézést kértem.
+ jól eső érzés, mikor név szerint köszöntenek játékba lépés esetén. Az összes multihack együttesen sem pótolja ezt az érzéstASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #23134 üzenetére
A fekete screenshotot csinálhat még a pb: Régebbi Radeon/Geforce kárya vagy program miatt. (A videokártyára van megoldás) Fekete screenshotért olyanokat bannolunk akik nagyon jól játszanak. Minden pályán nem lehet jó az ember. Először csak spectatorból nézzük, majd figyelmeztetjük aztán Ban cédulával jutalmazzuk... Az IP dolog az meg olyan, hogy általában CoD4-el 10-18 évesek játszanak legtöbben. Ezek az emberek se a jogszabályokat nem tudják, se azt hogyan vegyék le a bant. Általában leszednek egy csalást és máshoz nem is értenek. Én kibannolom a csalókat. Lehet hogy ugyan az az ember csinálja... lehet hogy nem. Nem érdekel. 1 biztos... 2-3 alkalom után úgy is megunja és nem jön többet erre a szerverre. 1 csaló kiesése a játékosok közül, nekünk csak nyereség.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
.-Blade-. #23132 üzenetére
Arrol nem is beszélve hogy egyes esetekben a pb shot fekete akár több alkalommal is némely embereknél.A módosított cfg-röl nem is beszélve azt elég nehéz kiszűrni.Kolegának volt egy esete ,hogy a játékos gyorsabban haladt fekve melette bogon mint ő normál helyzetben és extrem kondicion perk melett.
Lehet itt ph-n is lehetne nyitni egy topikot a :"akiket banoltak csalásért" címmel képpel ip-vel.Bár lehet az IP miatt már perelnének szmélyes adatok megsértése miatt
Most olvasom utolsó írásod .Egy rugóra járt az agyunk.És igen valóban szélmalom harc lenne
[ Szerkesztve ]
-
.-Blade-.
csendes tag
Elmegyek pancsi, fodrász...stb... 1 óra és vagyok aztán feltöltöm a következő 20 hacker screenshotot...
Jah... és az az érdekes, hogy ezek a "klánok" [HES], {UD}... valamiért nem található totalcodon... Na meg az még itt a baj, hogy azaz egész totalcod úgy sz*r ahogy van. Van aki ph-t olvas... van aki totalcod-ot.. de nincs egy olyan lap sem amit mindenki. Pedig ott jó lenne egy ilyen galériát nyitni. Egyből kevesebb hacker lenne... (bár cod4 esetében... ez kicsit sem biztos)
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #23131 üzenetére
Ma reggel készült akt fotó UD Kockáról:
Hmm nem rossz ötlet. Viszont azt már én is tapasztaltam, hogy egy 21-2-es statú embernek beírtam, hogy spectatorbol figyelve ez érdekes volt... egyből 21-8 lett a stat... Sajna a pb screenshot nem árul el mindent. Pl volt nem rég egy olyan hack, ami csak abból ált hogy mozgó UAV-od volt. Azt hiába shotolom le... akkor sem látszik hogy az mozog... Ja és érdemes úgy állítani a PB-t hogy nagy részt fényképezzen. Nem sokkal nagyobb a file mérete, de viszont többet látsz.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
.-Blade-. #23129 üzenetére
Nekem eredeti ez is és tört szerverünk van
Egyedül az Cod5 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket de el is adtam.Az a gond szerintem ,hogyha német eredeti szervert csinálsz nagy rá az esély ,hogy alig lesznek rajta.Régebben jártam én is külföldi szerverekre ,de ( ez az én tapasztalatom) nem jobb a morál ott sem .Talán nem dumálnak annyi baromságot mint itthol , de pl először ott találkoztam a sarkolással mint csalással.
Ha nem vagyok a szerón engem sem érdekel hogy ki hogy csal de néha az admin jelenlétem sem okoz gondot egyes embereknek.
Jó hatással van ha esetleg beírod játék közben , hogy "Csííz most jön a fotó" , ettöl van mikor egy két játékos kilép.Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
borat26
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #23122 üzenetére
Ezt én is csodálom, de amit mondtak azaz kiírtak a szerveradatoknál, azt adtam infóba én is.
De sztem simán játszható a két szerver.ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #23128 üzenetére
Az a gond, hogy a magyarok 90%-a nem veszi meg a játékot és tört kulccsal játszik. A másik 10% pedig külföldi szervereken van fent. Szóval értelmetlen lenne berakni a cd-kulcs ellenőrzést. Senki sem jönne játszani. Azon gondolkoztam, hogy MW2-t eredetiben kéne megvenni és német szervert kéne bérelni. Akkor eredeti szerverünk lenne. Eredeti kulcsot pedig ha ki bannolsz akkor nem tud vissza jönni másikkal. Nagyobb lenne a szerver védelme. De suli időben alig játszok szóval hidegen hagy, hogy ki csal és ki nem. Aki akar az vesz privátot... Úgy kellene megoldani a játék védelmét mint America's Army-ban. Legyen egy account history...és ne lehessen multihackel 0 perces bant kapni, Ne lehessen nevet átírni...stb
-
jozefgucci1
addikt
válasz
.-Blade-. #23127 üzenetére
Ennél nem többet az biztos.Azaz sajnos .Nézd meg nálunk a szégyenfalat www.fgjm.hu már van vagy 100 csaló kirakva képpel ip-vel.Ez a zene on nálunk is volt , már megismerem.
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
jozefgucci1 #23122 üzenetére
Nálunk a pb az rendszeresen van frissítve. ScreenShotokat minden este átnézzük.
Ezen kívül szoktam nézegetni honlapokat ahol ingyenes csalások vannak fent. Elszoktam küldeni a linket a [L:www.pbbans.com]pbbans[/L]-nak. Ők szoktak gondoskodni arról, hogy a következő update-ben már bannolva legyen az aktuális csalás. Szerintem sokkal többet nem tehet egy szerver admin
-
Koczka
tag
sziasztok
tudtok nekem mondani laggmentes cod4 hostingot ?
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #23115 üzenetére
csövi
én is elvoltam agysejtet oszlatni
CsB-ről az utolsó emlékem még mindig egy " indokolt" bann,valamikor a múlt hét közepe tájékáról,de ugylátszik beindult a szerverünk,ami részben az ide firkálóknak köszönhetőa csalókat pedig szűrjük,káromkodást minimalizáljuk,bunkókat kirakjuk
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz
borat26 #23116 üzenetére
A pb-t naponta frissítik?Szerintem ott valamit félreértettél mert legjobb esetben is hónapokat várunk a frissítésekre ugyanis nagyobb csomagokban érkezik.Ezért van az ha rohamosan megnövekszik a csalók száma mert elavult a pb.Sajnos a csalások gyorsabban frissülnek mint a pb ,jóval gyorsabban.
Az X52 fizetős és egyénre szabott csalást pl úgy kapod ,hogy ha jön pb frissítés köldik a letöltőlinket a frissítésre és ha bukod az eredeti cd kulcsod a csalás miatt ( aza lebuksz) akkor fizetik a játék árát.Persze ,hogy ez igaz e nagy kérdés.Amúgy bővebben ezekröl a totálcod oldalán olvashattok.Van pár érdekes cikk erröl a témárol sajnosOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
phanzetomox
őstag
87.229.108.173:28984 noobteam , sztem ez egy jó szeró, többnyire normális tagokkal
( Többnyire) csalók ritkán vannak , káromkodás nincs
és a a tagokat itt a ph-kereteiben is el lehet érni -
imotep
csendes tag
természetesen minden driver fent van.alaplap vga audio lan minden.
imotep
-
imotep
csendes tag
sziasztok.problémám a következö.gép:550w chiftec táp,intel 8400 proci 2gb memoria zeppelin 4870 sapphire vga 500gb samsung vinyo.
mosz raktam ujra a windowst(sp2).kezdenék játszani ded 30 40 fps van.akad mint állat minden alapon van nem szoktam belepiszkálni se a gépbe se a játékba.ha valami jo ötletetek van elöre is megköszönném.[ Szerkesztve ]
imotep
-
Reorx
tag
Az én problémámra nincs semmi ötlet? Már a legfrisebb directx9 van fent a gépen és a legfrisebb driver vga-hoz. (bár nem mai de elég régóta nem frissítettek már ehhez a kártyához)
Most már kezdem ledobni az ékszíjjat szóval örülnék bármilyen ötletnek... -
borat26
aktív tag
válasz
phanzetomox #23115 üzenetére
szia
Én a [S.O.D] szerverre járok TDM-elni.
Leginkább ez, de ezen kívül még [A.S.E] szintén TDM
Néha van 1-2 kemper, de hamar kirakják őket.
PB-t naponta frissítik, és sztem elég jól ki tudják zárni a csalókat.Ti milyen szerókat favorizáltok?
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
phanzetomox
őstag
szevasztok !!!!! megjöttem végre , nyaralni voltam
( fogtam sok halat
)
mostanában milyen szerókon nyomjátok? még mindig noobteam? vagy csiribiri? (csak hogy tudjam esténként hova menjek) -
Reorx
tag
ja, nem kell más csak a players mappa meg az a cd kulcs amivel eddig játszottál (új cd kulccsal nem fogod tudni használni a profilod.)
a laggra nincs ötletem nekem is 250 a max fps és nem csinál ilyenek de ez a szép a számítástechnikában..
[ Szerkesztve ]
-
borat26
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #23111 üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót.
Ez teljes mértékben működőképes megoldás?
ASROCK B365 M Pro4 |Intel I5-9400F|Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 2666 Kit|Gigabyte GTX 1070 Windforce 8GB OC |Thermaltake Element V3|Zalman ZM600 LXII|LG 29WN600
-
d3lete
aktív tag
Üdv segítséget szeretnék laggal vagyok gondban.Az a probláma hogyha maxfps 250en van
akkor kb 5 perc után elketzdek lagolni de 800-980 as pingel majd pontosan 1 perc mulva megy le. Ha maxfps 125 akor egyáltalán nicns vele gond. régi konfiggal is uyganezt csinálta meg most az ujal is.Már vettem árnyékolt netkábelt meg alufóliáztam a kábelekt is.Elég iritáló Cb war közben.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz
borat26 #23110 üzenetére
A játék mappábol kimásolod a players mappát .Valamint a cd kulcsot is írd le vagy ha megvan a doboz akkor nem kel
Ennyi aztán újrarakod az eredeti kulcsal majd szépen bemásolod a players mappát.Annyi hogy amíg nem csinálsz profilt (multi) addig nem lesz players mappa ezért célszerű az egész mapot kimásolni.A másik az xfire-nél csak a jelszó kel azért ,hogy ne keljen új profilt csinálni és az álltalad látogatott szerverek listája meglegyen.
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek!
Munkámból kifolyólag nincs időm visszaolvasni az összes hsz-t, így ettől most tekintsetek el légyszi.
Újra kell raknom a 32 bites Vistát, és nem akarom a multit megint előröl kezdeni.
Mik azok a fájlok, amiket ki kell másolnom a játékból, Xfiréből, esetleg máshonnan, hogy újrarakás után bemásolva megmaradjon a rangom, és vele együtt megszerzett perk gyűjteményem.Előre is köszi: Imi
-
Reorx
tag
Üdv, lehet hogy nagyon hülye a kérdés de egyszerűen nem sikerül megoldanom egy problémát. Van nekem egy asztali gépem ami szép, nagy és bivaly erős ezen hát fogalmazzunk úgy hogy nemszarul fut a cod4
De kicsi agyamban megfogalmazódott a kérdés hogy mi lessz akkor ha nem vagyok a szeretett gép közelében?! Hát "occsó" pénzért vettem egy laptopot FS amilo a1667g noti amiben egy 3200+os AMD proci, egy 1GB ram és egy 128-512ig ATI mobility radeon x700 van. Gondolván ezen is lehet majd jáccani és nem is kerül olyan sokba. (nem voltak nagy elvárásaim 60 fix fps 800x600-ban elég is lett volna..) NADE!
NEM INDUL EL AZ A ********************** JÁTÉK :/
iw3mp.exe hibával leáll. Xp alól játszanék, próbáltam átírni azt amit a témaindító mondott .bak-ra de semmi. És mondom erröl a Dvd-röl (nem eredeti) másik gépen megy. Ha felpatch-elem ha nem sehogy sem indul el a játék. PLS HELP. Előre is kösziJa és utóirat: Gyertek játszani a G1 klán szerverére
HCHQ : 84.2.39.217:28973[ Szerkesztve ]
-
.-Blade-.
csendes tag
válasz
Attila14 #23106 üzenetére
Mi biztos, hogy nem kickelünk azért, ahogy játszol. Nagyon magas ping, sokáig afk, csúnyán beszél, szándékosan gyilkolja a csapattársakat, pb screenshoton nem megszokott dolgok vannak... ezekért szoktunk kickelni, bannolni. Jah meg ha nagyon érdekesen játszik (aim, falon át követ...stb)
-
válasz
Attila14 #23102 üzenetére
A névre emlékszem, viszont a történésre nem. Sry.
Ha gondolod gyere fel valamelyik este újra.
(#23105) SipiBcs: Engem eddig csak a CsiriBiriről kickeltek. 2x
Egyszer, mert megálltam 2-3 másodpercre(camp)
Másodszor amikor beléptem 2v2-be nem a CsB-sekhez álltam, hanem az ellenhez.[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz
Attila14 #23104 üzenetére
Érdekes..... 2 év alatt engem összesen 1 alkalommal kickeltek... akkor is SK-ért... valjuk be jogosan....
Ha jól értelmezem, akkor téged állandóan... mindenhonnan....
..... elképzelhető, hogy nem a rendszerrel van a baj??
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
.-Blade-.
csendes tag
hmmm... bannolva nem vagy szóval rosszat nem követtél el. Kicket meg csak trágár szövegért, szándékos teamkillért kapsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Asszociációs játék. :)
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest