-
GAMEPOD.hu
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
steveistvan #24309 üzenetére
1 tapasztalat,lehet hogy neked is bejön
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24224 üzenetére
köszi,és neked és mindenki másnak is BUÉK !
ThePoweR: netprobléma?
-
Möhe
addikt
Ámberek!
Békés,boldog, bejgliben és fragban gazdag karácsonyt mindenkinek!
-
Möhe
addikt
válasz
lovag05 #24170 üzenetére
a haverod eléggé ingerszegény lehet (vérpistike szindróma),ennyi pénzből mennyi kaját,ruhát,egy havi kocsirészletet ki lehetne hozni,és még sorolhatnám a lehetőségeket
ezzel is csak azt éri el hogy megunja mert nem lesz kihívás a játék,és néz egy újabb játékot ahol az első pályán (esetleg lvl 2-n ) elakad és egyből megy csalásért,aztán így tovább a mókuskerékbenkomolyan nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24164 üzenetére
lesz dógod,az ziher
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24126 üzenetére
ááá ne is törődj velem ( se ) ,összefújta a szemetet a szél
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
~Ph'vEscha #24124 üzenetére
átgondoltam, oszt?
szerk: Lovag! annak idején még Americas Armyban (2.5 ös verzió környékén) volt pár csóka akik mondták hogy egyszerű ez a fordulok és bumm fejbe csípőből,igazgatás nélkül,mert be volt pontozva a monitorjuk (több CRT volt mint LCD ). szóval nem kell messzire menni hülye ötletekért
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
jozefgucci1 #24115 üzenetére
Nálunk sincs mozgás,szóval nem én vótam.
Igen ha nincs visszarúgása a fegyvernek az a norecoil. Az hogy ha van a kép közepén kis kereszt (én eddig kék ponttal,vagy X-el találkoztam a PB képek alapján) akkor ha közelebbi cél van vagy esetleg beesik eléd az ellen,nem kell zoomolnod,ez is idő. De ezt úgy is meglehet csinálni ha a monitorodat filcezed be és letörlöd ha végeztél.
-
Möhe
addikt
Szerver tulajok!
A Modern Rcon nálam kezd megzakkanni. A játékos listát egyszerűen nem képes rendesen közölni (ip-t rendesen de a nevet már nem írja ki) ,és a ban-listát sem.Másnál hasonló helyzet?
-
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24084 üzenetére
2 ukrán ismerősöm van az is megteszi!?!?!?
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24082 üzenetére
komoly vazze,FPS central-on vagyunk, ment nekik emil,de még nem jött válasz (lassan 1 hete várjuk azt is)
előre ki lett fizetve fél év,és most is ezt akarjuk,még jó hogy nem levelezőnapon kell igényelni szarvert, 2009 vége van basszus,egy fotelból mindent meg lehet oldani ha van neted,eszem f@szom megállszerk: pr1mzejEE - nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
pr1mzejEE #24079 üzenetére
Kollégának is volt ilyen gondja,átküldtük neki az adott pálya file-ját és utána már jó volt neki.
Ide felraktam neked,szedd le,csomagold ki,helyettesítsed be a többi pálya mellé és ELVILEG működnie kell.
szerk:
Bridex - üdv a klubban,itt sokan panaszkodnak/tak hasonló dolgok miatt,ez van sajnosMost mi meg akarjuk hosszabbítani a szerverünket (fél év után) ,és a szolgáltatónál nem lehet csak úgy ezt meglépni,hogy ugyan az maradjon az ip:port. Erre tessék gombot varrni.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24021 üzenetére
Beleolvastam a topikjába,többen anyáznak,mint örülnek. Előbb megnézem törve,aztán ha tetszik akkor megveszem.Addig rontom a levegőt a szerverünkön (is). Vazz.... annak is lassan meg kell toldani a bérletét,ha úgy alakul.
-
Möhe
addikt
kijött az új rész és meg is halt a topik
kiskockák mondjatok valami bíztatót,megéri átállni??????
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24014 üzenetére
Remélem nem megy át Americas Army féle hülyeségbe
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #24007 üzenetére
Ez csak addig van így ,amíg a PR ki nem jelenti hogy nem fogy úgy az első hónapban mint az elődei. Aztán elkezdenek gondolkodni,hogy mi ennek az oka. Aztán remélem hogy kap egy peccset,és lesz benne egy kis korrekció. Nah ekkor fogom én megvenni ha lesz egy hasonló mozdulat az IW részéről.....már ha egyáltalán minderre szükség lesz.Szeretnék más kárán tanulni,nem a sajátomon.
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #23985 üzenetére
ha lemegy az ára majd olyan 4k körülire, akkor lehet megveszem
akkor találkozunk 4 év múlva
de ennyire nagy lemondás a mod nélküli játék? -
Möhe
addikt
válasz
.-A.d.a.m-. #23911 üzenetére
Nah ezé nem warozok promodban
,killódjon az akinek Béla volt az anyja.
-
Möhe
addikt
válasz
jozefgucci1 #23589 üzenetére
codálatosz
ez tuti a drágábbik verzsön,az ócsobbikon "csak" piros a kontúr
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #23554 üzenetére
ha lehetne pénzdíjjas bírságot szabnék ki az összes csalónak aki a mások által drágán megvett játékot rontják
én inkább ipari áramot küldenék a gépébe,aztán sírhat a kis pró kocka anyucinak ,hogy elromlott a játéka
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #23488 üzenetére
Annak idején GF-ről minket kompletten dobtak ki (4 nT-s vs 2 GF + 2 user ellen),mert éppen senkinek nem volt rossz napja,jól ment a csapatmunka, lenyomtuk őket mint a rajzszöget. Aztán leürült ennek köszönhetően a szerver,10 perc múlva visszamentünk és visszanézett az egyik GF aztán megint kiettek minket, valami koholt indokkal.
A CsB-meg más tészta,oda az adminokat felhúzni jártnuk,innen pláne jópáran. Nekem végleges bann lett az eredménye,mert az egyik házban rohangáltam oda vissza a 2 szint között széltében hosszában összehozva valami 2-es frag-ot: kemper-bann ,ééés most sírok
.
-
Möhe
addikt
válasz
jozefgucci1 #23420 üzenetére
Alig látok valamit a fáradságtól
,hol is a lényeg benne?
-
Möhe
addikt
válasz
jegenye77 #23405 üzenetére
Azért kaptál GUID-ban-t mert ahonnan kitettek az ottlévő adminok azt feltételezték rólad hogy csalsz,ezért egy globális bant kaptál és nem csak simán kib@xtak a szerverükről,hanem végleg el akarták venni a kedved a játéktól. A mellékelt példa mutatja hogy sikerült a teljes kitiltás. Az már más kérdés hogy tényleg használtál valami kis segítséged a játékban.
-
Möhe
addikt
Azt hogy mennyit lehet készíteni nem tudom,de nagyon sokat, mert .png formában alig foglal helyet,és a szervernek van tárhelye, ugye a modok miatt is.Na ez elég lassan telik meg, még ha nem is törlöd pár hétig.
1. be kell állítani mennyi időközönként készüljön PB-kép
2. mennyien vannak a szerveren
3. az ott játszók mennyi ideig vannak a szerveren
ezek változója adja a képek összességétNálunk napközben szép számban voltak pár órán keresztül,6-700 képet kellett átnéznem.
-
Möhe
addikt
válasz
Adiking #23371 üzenetére
a kép, sima játékban készült, a kis piros négyszögek pedig jelzik a "kedves" játékosnak hogy hol van az ellenség,azaz annak a kontúrját jelzik
te nem látod ,de ő lát téged,legalábbis tudja hol is vagy,és már nyert helyzetben van,veled szemben
wallhack-átlát a falonennyi
-
Möhe
addikt
Rcon Tool-ban van külön PB-fül ott lekéred a játékos listát és kijelölöd a user-t,és nyomsz egyet a PB-shoot-ra,a következőt 30sec múlva tudod csak leghamarabb.
MiniAdmin-ban pedig ugyan ez a helyzet
Modern Rcon-ban dettó,és itt lehet egyszerre mindenkiről is[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
luw2win #23247 üzenetére
a kollégád van elakadva,nem mi
akad tehát nem mozdul el,nézzen egy képet a falon,az ziher hogy nem mozdul elidézem magamat: "fogalmazd meg újra mi a baj"
eddig nem is említetted a fix 250-et,csak sima 250et mondtál de semmi konkrétumot nem kötöttél hozzá, nyelvtanból dolgoznod kell még,és hamarabb lehetne segíteni ha rendesen meg van fogalmazva az amire keresed a választmod: ha tényleg a legkisebb felbontásban megy neki a játék és nincs 250 fps fixen akkor vegyen jobbat,drágábbat,azzal talán meglesz,a jelenlegi ennyit tud
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
luw2win #23244 üzenetére
Nekem az akadás az amikor a folytonos kép megakad egy pillanatra,tehát nem lesz sima zökkenőmentes. Ezzel a konfiggal ha 640-es felbontásban játszik egy szép grafikai tulajdonságú játékkal akkor azt mondom megérdemli hogy küszködjön,ha csak hajszolni akarja a sebességet,és nem a játékélménye a fontos. Ez olyan kockás képet mutathat hogy messziről minden egy csúnya pacának hat.
De ha azt érted a 250 alatt hogy 250fps-t szeretne a gépén és ezt nem tudja elővarázsolni iszonyat alacsony grafikai beállítás alatt sem akkor vegyen erősebb vga-t de úgy sem fog észrevenni semmit sem ha eddig megvan neki a minimum 100fps. Nekem 90-130fps között mozog a játék,sima akadás mentesen élsimítással együtt,nagyon szépen eljátszom vele.
Tegye fel minimum 1024-es felbontásra és elégedjen meg a 120körüli fps-el (bár ez a konfig tudhat többet is ha kicsit meg van piszkálva),nagyobb sebességet képtelen szemmel érzékelni. (a 24-25fps-től fölfele csakis gép tudja érzékelni a másodpercenkénti képkockák számának változását,az emberi szem NEM )
[ Szerkesztve ]
-
-
Möhe
addikt
válasz
Cinege1 #23219 üzenetére
Jáááj,pont a legjobb pályákat szedtétek ki. HQ-zni Shipmenten egy állat dolog,próbáljátok ki. Mi szakadtunk a röhögéstől, TS-en csak nyerítés volt,semmi kommunikáció.
Keptön!
igazolatlanul távol voltál egy ideje,buli volt?
CsB-re visszatérve, honlapot csak azon okból feltételeztem volna róluk hogy arcuk az van,de eszük annyi mint egy 2napos munkás zokninak.A PB-t meg tényleg ká nehéz beállítani, megy és kész,néha frissíted,nóóóóó komment...........
-
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
válasz
SipiBcs #23203 üzenetére
Nincs balhé,belsős dolgokat nem (én legalábbis úgy érzem nem ) írtunk ide,ha játékot szerveztünk akkor az csakis kedvtelésből,az idejárók megismerésa okán tettük,és nem toborzásból vagy valami hasonlóból tettük.( Az már más tészta hogy csak pár ember van aki rendszeresen ír be,annak meg egy része csapattag,és néha megy az OFF,ez igaz ). Jól éreztük magunkat,és a visszaigazolás is ezt támasztotta alá,aminek örülünk ,mert nem végeztünk trehány dolgot.Ha fogtunk csítert,akkor azért mert ínfót osztottunk meg a többi szervertulajjal,és másokkal ha ismerős az illető neve vagy Guid-ja.
Játékot szervezni,netán feldobni a témát hogy lenne-e kedve az itteni közönségnek kedve hozzá ,nektek is és másnak is ugyan annyi létjogosultsága,hiszen egy konkrét játékról van szó,és az idejárók akiknek tetszik a lehetőség az megy és kész,jól érzi magát oszt csók,máskor is megy ha olyan volt számára a környezet amit szeret. Tobb topikban ez működik,és megy a dolog szépen. Nem kell "csak" ránk koncentrálni,hiszen nem mi vagyunk A klán akinek van szervere,ugyanmár,írjátok be ti is ha néha elgurult a gyógyszer és mehet is a móka akármilyen formában.Nincs harag,vélemény volt részedről,nekem is az volt,,mindenki kiírta magából amit szeretett volna ,ennyi,részemről téma lezárva.
Zolinho1026 : nagyban is jó lenne látni a GUID-ját
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
.-Blade-. #23193 üzenetére
"Ha van fent admin akkor az nagyon szívesen segít bármi kérdés/baj van."
kiegészítem mert ez így ölég tág határok között mozog:Ez a helyes megfogalmazás:
Ha van fent admin akkor az nagyon szívesen segít ha a játékkal/játékosokkal vagy a szerverbeállításokkal bármi kérdés/baj van.nőügyek,pénz,és családi bajokra nem vagyunk felkészülve
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
phanzetomox #23115 üzenetére
csövi
én is elvoltam agysejtet oszlatni
CsB-ről az utolsó emlékem még mindig egy " indokolt" bann,valamikor a múlt hét közepe tájékáról,de ugylátszik beindult a szerverünk,ami részben az ide firkálóknak köszönhetőa csalókat pedig szűrjük,káromkodást minimalizáljuk,bunkókat kirakjuk
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz
SipiBcs #23044 üzenetére
Mi noob-ok egy szedett-vedett alakokból egy versenyre összeverődve egy szín alatt játszó emberekből álló csapat volt. Azóta mindenki megunta addigi "helyét" vagy felbomlott az addigi csapata. Aztán így lettünk gyüttmentek,hontalanok
baráti összejövetele,mert sokat játszottunk egy helyen,kötetlenül,az addig játék közben/után eltöltött beszélgetéseknek köszönhetően játszunk közösen játszani.Majd egyikünknek elgurult a gyógyszere,és véglegesítve lettünk,egyenruhát is kaptunk ( névhez előtagot) ,majd lakást is (honlapot) ,és legutóbb kaptunk egy kis játszóteret is (szervert).
Leginkább ..opatjuk egymást szóban és játékban,de ami nálunk van az nagyon jó közösség. Itt senki sem 100-as,nem lóg ki senki.
[ Szerkesztve ]
-
-
Möhe
addikt
válasz
SipiBcs #23032 üzenetére
Total Commander-ben FTP kapcsolatot állítasz be a szerveretekhez,értelem szerűen a jelszó az amihez a miniadminnal is konfigolod (mellesleg a ModernRcon,vagy a Cod Rcontool-sokkal de sokkal jobb).
Kapcsolódsz hozzá,majd: Hálózat/rejtett fájl látszik-> itt megjellenik a .callofduty4 mappa
azon belűl : pb/svss -> itt van minden eddigi előtt pb kép, html,valamint .png formában is.Amúgy a tegnap waroztunk , eléggé furcsa volt ez a promod.Már eleve furcsa volt hogy jött a gyerek avval hogy ez a hivatalos war mód,nah mondom és ez ki a f@szt érdekel? Leszerződtünk vagy mi? Nekem úgy áll össze a war hogy van 2 fél,ez a két fél megbeszéli a pályát ,időt,modot (ha kell) ,de hogy jön a hivatalos szöveggel,anyám borogass. Nem kupaforduló vagy valami vérremenő dolgot játszunk.
Amikor visszahívtuk őket hogy normál HC-ban nézzük meg ők mit tudnak,erre: hát abban a bohockodásban nemtudom hogy lenne kedvünk. Pfffff, vaze,köszi már ha nekik nem jó akkor huzza a száját anya kedvence. Americas Armyban rengeteget waroztunk, megbeszéltük 5 perc és már ment is a game,vicc amit reagáltak a kérésünkre tegnap.
Pro-mod, miért pro? Gagyi mod vaze,semmi nincs,a gyerekbe 1 tár kell AK-ból,nincs kilengése a fegyvernek, és áááááááááááh...... hagyom a csába.
Csakis HC-ban fogok warozni,ha valakinek nem tetszik akkor nem fog velünk kiállni,egy gonddal kevesebb. -
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
Vesszetek össze.
A perkek és fegyvereknek megvan a maga előnye ha tudja mit akar kezdeni vele,és a játékos stílusa is passzol hozzá,ha csak vaktában összerak egy fegyver+perk kombót akkor hátránya is lehet belőle.
Van amiket én is utálok,de nem kapok hajba a másikkal. Ti se tegyétek már.Ed pedig nem ezért regisztrált,csak kicsit csípős a nyelve.
-
Möhe
addikt
Hamár felhoztátok a csipát, mi a f@xnak egy barett-re vagy másra sima ACOG-ot tenni? Vagy megkontrázom ezt,két csipát magadnál tartani? Van az illetőnek agya is vagy csak lusta használni,azt állítva hogy csak arra lő ami mozog?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest