Új hozzászólás Aktív témák

  • Möhe

    addikt

    válasz luw2win #23244 üzenetére

    Nekem az akadás az amikor a folytonos kép megakad egy pillanatra,tehát nem lesz sima zökkenőmentes. Ezzel a konfiggal ha 640-es felbontásban játszik egy szép grafikai tulajdonságú játékkal akkor azt mondom megérdemli hogy küszködjön,ha csak hajszolni akarja a sebességet,és nem a játékélménye a fontos. Ez olyan kockás képet mutathat hogy messziről minden egy csúnya pacának hat.

    De ha azt érted a 250 alatt hogy 250fps-t szeretne a gépén és ezt nem tudja elővarázsolni iszonyat alacsony grafikai beállítás alatt sem akkor vegyen erősebb vga-t de úgy sem fog észrevenni semmit sem ha eddig megvan neki a minimum 100fps. Nekem 90-130fps között mozog a játék,sima akadás mentesen élsimítással együtt,nagyon szépen eljátszom vele.

    Tegye fel minimum 1024-es felbontásra és elégedjen meg a 120körüli fps-el (bár ez a konfig tudhat többet is ha kicsit meg van piszkálva),nagyobb sebességet képtelen szemmel érzékelni. (a 24-25fps-től fölfele csakis gép tudja érzékelni a másodpercenkénti képkockák számának változását,az emberi szem NEM )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák