Hirdetés
Aktív témák
-
J3richo
tag
Ezé kell q4-ezni, ott semmi anyázás nincs d(O_O)
-
J3richo
tag
Jól nyomja-e vagy sem én sose birtam, hogy egy nyamvadék hang dumáljon ott nekem és szórja az idétlen óvódás poénjait meg fel fel kajabáljon, miután lelövik. De végülis már tökmind1, mert ezért nem klánozom. Telivan csíranövedékekkel a cod2.
-
J3richo
tag
És most azért jársz ide a cod2 topicba, hogy a cod1-edet éltesd?
Na mind1.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Vonulj
Sztem túl sok lett a sopánkodás a topicban. Le kell ***rni a cheatereket és kész. Pb-s szerveren kell nyomni, nem pubertás tinik által bérelt szerveren, akik a világukról nem tudnak.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Nem kell pubolni. Ott a mixwar, ha értelmes emberekkel akarjátok tolni. Bár oda is felvetődik néha egy idegbeteg, aki elkezd pofázni ventrin, de olyankor szépen lemutezom
.
-
J3richo
tag
Mert a doom 3 sok ember gépén szaggatva fut. Cod2-be nyílt terepek vannak, mégjobban szaggatna. QW:ET-hez is át kell dolgozni a doom 3 enginét.
Amúgy nem feltétlen azért nincs fizika, mert a q3 engine használták, elég ha csak a solider of fortune 2-re gondolunk. Ott törödtek azzal, hogy legyen minimális fizika, itt nem.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
válasz
Sirandrish #3810 üzenetére
-
J3richo
tag
Ez nem red faction lesz.
De tényleg poénos lennne. Németek kemplnek nagyba és csak durrogásokat hallanak, aztán hirtelen az egyik alatt felrobbanna a talaj.
-
J3richo
tag
Úgylátom a mixwar kezd megváltozni
. Egyre rosszabb
-
J3richo
tag
válasz
#00809728 #3726 üzenetére
A mixwar nem elitjátékosoknak lett kitalálva, most nehogy ez terjedjen el, hogy prok vannak csak ott...
Mindössze arról van szó, hogy a mircre való csatlakozás is egyesek számára bonyodalmakkal jár, ilyenek a hülye csiterező kezdők, meg csiterek, akik saját szerverükön elvannak a kickeléseikkel. Így elég normális társaság van fennt.
Ezt ki kell próbálni, illetve megnézni. Most is várok egy mecsre.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
válasz
Blackdragonn #3722 üzenetére
Gyere inkább mix warozni. Úgy látom onnan az ilyen kis taknyok jórészt kiszorultak.
Én mióta van ez a lehetőség, csak ezt játszom és semmi bajom sincs vele.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
válasz
Petike168 #3688 üzenetére
Ja ez igaz. De az se mentes ilyen hülye printscreenelős kis köcsögöktől. Múltkor nézem, hogy a társam elkezd transzportálgatni a túl oldalra.
Mondom, az lenne legegyszerűbb, ha nem lenne konzol és nem lehetne átállítani alap dolgokat. ennyi. Ha nem becsülik a játékot, büntessenek meg minket azzal, hogy kiveszik, illetve letiltják. Ha átirják konfigba azokat a dolgokat, amiket játékból nem lehet elállítani, akkor ne engedje az exét elinditani azt csá -.-.
Nem lenne semmilyen plusz bind, sem pedig csiter, de megérné. Nekem legalábbis.
Vagy az se lenne rossz, hogy valamilyen hardverhibát okoznak a csitereknél, nem pedig ilyen egyszerű banolást. Garantáltan viszafognák magukat
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Hát már megen lecsitereztek. Nem lehet nyugisan játszani bazmeg. Szánalmas, hogy milyen buta emberek játszanak a cod2-vel.
-
J3richo
tag
válasz
Balage_1989 #3632 üzenetére
Nekem 1000-re van beállítva oO
-
J3richo
tag
Kinek a pap, kinek a papné. Én csávó vagyok, szal inkább papné -.-
-
J3richo
tag
Hát végülis nekünk tök mind1, hogy ti hogy nyomjátok. El lett maygarázva miért kellene 125 fps. Ha inkább a szép grafért játszotok nyomjátok dx9-be, én azért játszom, hogy nyerjek, azért van dx7 van bent.
Nem muszáj nyerni, főleg akkor nem, ha egybump mappingos pályától jobban érzed magad, mintha a lista elején lennél.
-
J3richo
tag
Még anno a quakes koromban olvastam egy megszünt multiplayeres oldalon, hogy egy multiplayeres fps játékban min 80-90 fpssel érdemes játszani. Egy újságban meg azt olvastam, hogy egy élvezetes single player játékhoz elég a 30 fps. Tehát single = min 30, multi = min 80-90.
És egyébként az a kapcsolat, hogy az ellenségnek sokkal több képkocka megjelenik, mint neked, te meg ott szaggatsz, azt lassúbb a géped, meg mitomén valami ilyesmi érted.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Próbáljatok egy rohanó emberkét eltalálni sniperral becourton a német kezdőn állva amcsi kezdő felé. Számoljátok, hogy melyik módban találtok el többet.
Amúgy a prok is lebutitva játszanak, hogy minél több fps legyen, szal az, aki 40 fps-sel játszik, az vagy pro és publicol álnéven vagy pedig szimplán nem pro
.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
1. Demót a hülyék is készítenek és elég nekik az hogy 7-2 statja van valakinek. Gyakran és sok különböző szerveren játszottam már eddig, hogy tudjam miről beszélek.
2. Írd le levélben az egészet és úgy küld el.
Részemről itt befejeztem ezt a magasröptű társalgást veled
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
És ugyan mi lesz akkor, ha kikerül a szégyenfalra? semmi. Szerinted valakinek mond valamit az a nicknév, hogy wwwwwwwww? Esetleg a pb mesterek megnézik, hogy az ő szerverükön voltak-e ilyen névvel és kibanolják, de mindannyian tudjuk, hogy ilyenekből kevés van. Másik lehetőség, hogy szimplán profibb gamer volt a sok láma között. 159 - 22 volt a statja ugyebár. Nekem többször is volt már 26 - 1-es statom. 26x6=156 1x6=6 tehát ha tovább játszottam volna, akkor 156 - 6 statom lett volna
. Tehát én is cheater vagyok?
-
J3richo
tag
válasz
Bencus88 #3411 üzenetére
Sajnos igen.
Valószínű, hogy lámák voltak.
Amúgy a legjobban azt szeretem, mikor hallom hogy valaki lehuppant a földre és hátba akar kerülni. Lelövöm és ezerrel szórják rám, hogy ''wh-s buzi, kapd be, húzzál innen''. Bah. Ennyit ér 7000ft-os fejhallgató. Pedig már celluxszal van összeragasztva, mert eltört
[Szerkesztve] -
-
J3richo
tag
Hát igen, mostanában már én sem szvesen játszom a játékkal, mert rájöttem, hogy teljesen igazatok van és már nincs kedvem más mákját elszenvedni.
De egyáltalán miért engedik a játékokban a konzolt? Mi a francnak engedik, hogy egy multis játékba ennyire bele lehessen turkálni a gyökerekbe.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
[link]
Letölthető a cod3 trailere. -
J3richo
tag
Én úgyis Enemy Territory: Quake Wars-ra váltok majd ^^. Aki akar jöhet velem klánozni majd
.
-
J3richo
tag
válasz
Sirandrish #3190 üzenetére
Ezen jót msoolyogtam. Meg akarod szabni, hogy a prok hogy játszanak csak azért, mert valakit nem tudsz lelőni, ha levegőben van? Fura én tegnap is adtam egy fejest egy iylen szálló madárkának...
-
J3richo
tag
válasz
Sirandrish #3173 üzenetére
Semmi
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Robaj képzeld eljutott az infó a pb leírásodról a callofduty.hu-ra
.
-
J3richo
tag
Én kb 30°-ban szoktam beállni, ha valahova ugrani szeretnék. Nyomod előrét majd hirtelen, mikor megnyomod balrát, azzal egy időbe rántod egeret és ugrasz is.
Egyébként cb-n a jumpolni lehet? Úgy értem gránát nélkül és olyan helyekre, ahol nem lesz bugos game.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Robaj. Pb tudományodat egy cikk formájában közkincsé tehetnéd mindenki számára a callofduty.hu-n. Sztem sokakat érdekelne.
-
J3richo
tag
Honnan állapítod meg hogy az exe-be csak egy pb-t raktak?
A hibákat általában az exe fájllal javítják ki, azért kell a biztonsági másolatokhoz új exét keresni, ha updatelni akarjuk. Cáfolj meg, ha nincs igazam
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Amúgy ne feledjétek azt se, hogy a bombát mostmár valóban 10mp alatt lehet leszedni. Eddig ugyanis ez is bugos volt és 9 mp alatt lehetett felszedni. Ez csak azért jutott eszembe, mert ma emiatt megszívtam waron és most is vagánykodni akart egy láma publicon ezzel, de jól leégette magát.
-
J3richo
tag
rhine? Fú az egy rakás.... Ott nem is lehet normális sd-t játszani, mert rohadtul kemppálya, ha leteszik a bombát, bárhová elbújhat. Nagyon gáz. ÉS a legszörnyűbb, hogy valamelyik klán direkt erre fog ráállni és ezen akarnak majd warozni. Hát baz, összebarmolják a gamet...
-
J3richo
tag
van egy újabb bug. A társam szólt, hogy nem tud meghalni, bementem és ott tolták mgvel a testét és nem halt be
. Erre valahogy sikerült úgy megcsinálnom, hogy én is bekerültem a játékba, holott spectatorba voltam
. A legpoénosabb az, hogy fej nélkül boklásztam a játékba és nem birtak megölni xD. Én is öltem ott az embereket és kiabáltak hogy oldfoxes csit off
DD
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
1.0 -ás verzióban is elmentek a golyók néha a falak között, úgyhogy ezt ne a patch hibájának tud be. Eddig a Harbourt probáltam ki 1.0-ás verzióval, hát... Tényleg szar. Mindenki mondja, hogy hú de jó meg mitomén, azért mert harbour a neve. Közbe telirakták minden fossal a pályát, ellenfelet alig lehet észrevenni, középen rohadt nehéz betámadni... hát csúnya..
-
J3richo
tag
Cb-re menni nem lehet ''biztonsági másolattal'' ugye?
Attól függően értem, ha megoldják, hogy ''biztonsági másolattal'' is lehessen szervereken játszani.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Alig várom, hogy minden szerveren csak a harbour fusson ...
-
J3richo
tag
[link]
Akit érdekel klán vegyen fel msnre. o_O -
J3richo
tag
válasz
F1CoD.Messer #2758 üzenetére
Van erre szakosodott oldal. [link] Csak vigyázni, mert olyan is felkerült már, aki nem is cheatel. Persze a lámák ezt nem látják be
.
-
J3richo
tag
Ti alvás közben is a pb-ről álmodtok?
-
J3richo
tag
Egy jó 518 mx egér egy jó füllhallgatóval. Akkor van meg a top forma. bill? Az minek lol. Inkább télleg memó akkor már.
-
J3richo
tag
[link]
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Valaki ismeri a tifc klánt? Jó klánnak számítanak?
-
J3richo
tag
válasz
BigBadPlaYeR #2602 üzenetére
30-as moviet csinálok
. 25 kevés szvsz. Ez a behuzogatás körülményes. Frapssel kapásból van már movie. Át lehet látni meg hasonló. Ha avidemozok, akkor folyton meg kell néznem hanyas képtől húzzam be stbstb, áá nem
Egyébként valaki ismeri a band of brothers című filmsorozatot? A Carentan rész überül hasonlít a mapra.
-
J3richo
tag
Most készítek egy fragmoviet, így körüljártam alaposan a témát, hogy fraps vagy cl_avidemo éri meg-e jobban. Minőség szempontjából kétség nem fér hozzá, hogy cl_avidemo a legjobb, főleg, hogy az se fordulhat úgy elő, hogy gyorsabban megy a film, mint a játékban ment. De azt a sok totyipotyit, amit tenni kell ahhoz, hogy normális filmmé rakhassam össze, az nagyon gáz és hoszadalmas. Ha tetszik majd az embereknek a film, akkor köviben azt fogom használni, de addig is fraps marad egy kis sharpenezési trükkel ;).
Ugyanakkor a rájöttem, hogy directx9-cel felvett filmet gyakorlatilag lehetetlen készíteni o_O. 2 mp-et 10mp-ig képezett ki, míg fraps csak 4-5 képet lopott össz vissz.
-
J3richo
tag
Libria, mióta foglalkozol te a ph fórum látogatottsági statisztikájával? Jó ha tudod, hogy rengeteg ember szokott úgy olvasgatni fórumokat, hogy nem szól hozzá a témához. De hát te olyan okos vagy és vezeted a táblázataidat otthon, hogy ki mikor szól hozzá
és következtetésképpen eredményként belöksz egy cheatpakkot tartalmazó oldalcímet.
-
J3richo
tag
Nem tudtam a jelszót megfejteni. úgy látszik valami teljesen más :S
-
J3richo
tag
Aha Libria, csak azt elfelejted, hogy azok tovább terjesztik, aki szintén tovább terjesztik és így tovább.
A másik meg az, hogy a tiniknek általában nincs annyi esszük (tisztelet a kivételnek), hogy rá tudjanak keresni gogglen. De minek, elolvasnak egy fórumot és kész. Az könnyebb.
Amúgy az utcán elszóród te is a szemetet, mert már sok helyen szemét van? Én nem...
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Libria, kösz má, hogy reklámozod a csites oldalt, hátha igy kevesebb csitelni kívánó egyén fogja megtalálni ezeket a cuccokat. Thx. Így kell ezt, gyakran látogatott topicocba beírni grat.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest