Hirdetés
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Dilikutya #1259 üzenetére
badboy demója nem rossz, de kicsit hosszú.
azt meg tudja vki mondani, hogy a timedemo fps-t hol írja ki? mert a consoleban nem látom.
''Timedemo [0,1] - If set to 1, enables timedemo mode. Once a pre-recorded demo is played, the timedemo results are shown in the extended console, and the results are saved as a .csv file in your \Program Files\Activision\Call of Duty 2\Main\demos directory.''
az extended konzol az más mint a sima konzol? -
D.Orion
veterán
válasz
Dilikutya #1103 üzenetére
Amíóta nem adnak ki holmi szar beta meg egyéb drivereket azóta nagyon-nagy javulás tapasztalható az ATI-nál. Én cod1-ben vettem előszőr észre mikor az 5.4-es driver helyett felraktam az 5.9-est és bazz 25-30 fps-t dobott, el se hittem. Sztem ez a jelenség már kb.: 1-2 éve megfigyelhető, mostmár az nV is igyekszik, de azért az ő lemaradásuk az FX korszakból még mindig érezhető driverileg.Mily kellemes emlékek voltak azok mikor az nV-nek kijött egy új tesztdemója és feltörték aztán futot atin is. Mellesleg havernál a 960pro@XT hasította szét az 5900 tesztdemoját
Nah nem bántom tovább az nV-seket, mert még megharagudnak rám, elismerem ,hogy a 6és 7 sorozat egy remekmű, de az a hardver, kell ám alá meghajtó program is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya #923 üzenetére
Nah, rájöttem a turpisságra. Hiába állítom be a DirectX 9 módot, nem veszi a lapot. A tengerparton a vízen szépen látszik hogy DX7 módban megy. A demóban ment a DX9 is, sőt, alapból az ment, ugyanis a víz szebb volt. Máshol nem vettem észre ott se különbséget, így nem baj ez.
-
pisti
őstag
válasz
Dilikutya #755 üzenetére
Igen, énis ezt mondtam kb. nem kell ide nagy taktika, a játék eleve nem erről, szól, persze nem kell hülye módjára kirohanni a nyílt terepre lelövetni magát az embernek, de ez meg alap dolog.
A dx7 mód korrekt.
A dx9 iszonyat gépigényes (az indokolatlanul magas gépigény a botrányos), ezt a részét kb az xbox360hoz csinálták, mert az úgyis elbírja. De az a plusz 2 réteg textúra nem igazán indokolja az ilyen mértékű lassulást.
Másrészt a CS szép - a CS:Source egész pontosan - és az néz is ki úgy mint a Cod2, érdekes azt 1024ben szűrőkkel simán (60+ fps) bírja a gépem a Cod2 meg csinál 5 fpst kb. lol, ez a vicc kategória. De mind1 mert könnyű szívvel lemondtam a dx9 módról, ebben a játékban nem a gfx a lényeg, a hangulat meg nagyon ottvan. -
Staufenberg
csendes tag
válasz
Dilikutya #665 üzenetére
Csak ennyit mondok:nehezen tudják majd überelni ezt a játékot.
Szerintem ilyennek kell lenni egy játéknak.Nem kell túl nagy erőgép neki,hiába veszed fullra a beállítást.
Az enyémen(is7-e2,1gb Brand ram,geforce 6600 128 mb,) simán elfut fullon.
Nagyon jó az ellenség mi-ja,különösen az összehangolt támadásuk(kettő tüzel egy tölt,kettő tűz alatt tart míg egy másik megkínál egy pár krumplinyomóva).
Még egy fps jött ki mostanság ami figyelmet érdemel és az a F.E.A.R.
Bár ennek kicsit nagyobb a vga igénye. -
HolloW
senior tag
válasz
Dilikutya #628 üzenetére
''The venerable Quake III engine has been retired in favor of an in-house custom job, featuring pixel shaders, bump maps and much-improved shadows and lighting. In an interesting twist, it seems that the new game engine is either capable of playing original Call of Duty maps, or � more likely - it wasn�t difficult to import them.''
Q3 engine felturbózva bump map-okkal ?
Forrás : Bővebben: link -
-
faster
nagyúr
válasz
Dilikutya #99 üzenetére
Egyébként meg meg kéne szerezni a PC Gamer áprilisi számát:
Bővebben: link -
faster
nagyúr
válasz
Dilikutya #95 üzenetére
Egy-két fórumban olvastam olyan pletykát, hogy doom3 engine-re épül.
Egy-két ütős shot:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
válasz
Dilikutya #50 üzenetére
Hát erősen IJB esete van ,de azért egy képet megmentettem neked :
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- FalbaTech Redox Wired Bamboo (Steel Plate) - Vezetékes - osztott mechanikus billentyűzet - ajándék
- Kelly's kerékpár
- EREDETI Új Garanciális Apple Airpods Pro 2 USB-C Magsafe töltőtokkal eladó
- GMK CYL Boneyard double shot ABS Base set - bontatlan
- ÚJ Philips Hue Ambiance Outdoor LED Lightstrip 5m Full!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest