Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz X@b3e #18 üzenetére

Hm... Nem igazán éreztem úgy a játékkal játszva, hogy a meglevő 512Mb mellé indokolt lenne még ugyanennyi RAM behajítása csak ezért a... vacakért.

Igazán nem is a töltögetés zavart, ha érdemes rá egy játék, akkor végigülöm. Ez viszont annyira laposra és rosszra sikeredett, hogy nem voltam hajlandó rá.

S hogy miért nem tetszett? Több oka is van. Elsőként mindjárt említeném a hadszínteret, ami személy szerint nekem nem jött be... Európa, a városok sokkal jobban tetszettek. A dszungelt utálom. Ez át is vezet a második okba: színtelen, egyszínű volt a játék (a dzsungeles rész). Nem szórakoztató, amikor bele kell bújnom a monitorba, hogy a fáktól/növényzettől alig eltérő színű japán katonát kibökjem (ha egyáltalán sikerül kiböknöm, mielőtt lelő).

Engem nem győzött meg, ha Neked tetszett, akkor jó szórakozást hozzá, ebből nem csinálunk vitát.

• Apophis

őstag

válasz X@b3e #17 üzenetére

Hát, a hangulata nagyon ott van multiban, én is imádom, de a gyenge hitbox tönkrevágja, és a browning imba :D. Előjön az, ami a CS:S-ban, hogy direkt mellé kell lőni, hogy találj, bár kisebb mértékben. A havas pályán láthatatlan németről már nem is beszélve :DD
    Én a MOHAA multit is rengeteget toltam LAN-on, ugyanolyan jó, mint a CoD, csak mivel ugyanolyan, hát kihalt. Single playerben viszont szvsz a MOHAA sokkal gyengébb, én végig untam.

[Szerkesztve]

Aktív témák