Hirdetés
Aktív témák
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Most láttam, hogy van Bonus Disc is. Erről tud vki többet mondani? -
mynames
senior tag
Hétvégén végigtoltam a 3. nehézségi fokon is! Hát így még állatabb
! Ezen a szinten nem lehet csak úgy előre szaladgálni mint greenhorn-on. Ha azt akarom, hogy mindig legyenek mellettem (ne lőjék ki őket, és ne kelljen egy kicsit se várnom az ''új'' bajtársakra akkor biza rájuk is figyelnem kell, hogy ki lövi őket. emélem érthető voltam)
Adu ász duma ororsz pályán: ''fasiszti szabaka'', és az orosz elvtársnő rekedt hangja se piti!
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Én is végig vittem.
A game überalles!!!!!!Nagy taps a fejlesztőknek!
Ami nagyon bejött:
- nagyon pontosan lehet dobni a kézigránátot! És hihetetlen menyiség van belőle!
- a fegyverek hangjai még jobbak lettek
- az Stg 44 ''erőssége'' még visszább lett véve, de a pontosságra most sem lehet panasz! Sokszor használtam snpia helyett, 3-as sorozatokban elég pontos, és nincs gáz ha közben le akarnak rohanni!
- bejön az amcsik dumája
- a feladatok sorrendjét kiválaszthatom
- saját katonáim jól, összhangban nyomulnak velem
- én eddig ilyen lendületes, ''nincs megállás'' játékot még nem láttam. Itt nem lehet lehorgonyozni egy snipával és leszedegetni mindenkit.
Ami nem annyira:
- mikor hallom, hogy ''I'm reloading, take cover me'' akkor hiába forgok nem látom ki az aki tölt! (persze idő sincs rá sokszor, de cáfoljatok meg)
Hétvégén nekifeszülök veteránon is, és akkor már ráfogom kötni az 5.1-es erősítőre is!
A játék simán veri a BIA EA-t és az eddigi összes létező II. VH-s FPS-t! szerintem.
ps: mikor lesz kiegészítő ? -
mynames
senior tag
Sziasztok!
Én is végig vittem.
A game überalles!!!!!!Nagy taps a fejlesztőknek!
Ami nagyon bejött:
- nagyon pontosan lehet dobni a kézigránátot! És hihetetlen menyiség van belőle!
- a fegyverek hangjai még jobbak lettek
- az Stg 44 ''erőssége'' még visszább lett véve, de a pontosságra most sem lehet panasz! Sokszor használtam snpia helyett, 3-as sorozatokban elég pontos, és nincs gáz ha közben le akarnak rohanni!
- bejön az amcsik dumája
- a feladatok sorrendjét kiválaszthatom
- saját katonáim jól, összhangban nyomulnak velem
- én eddig ilyen lendületes, ''nincs megállás'' játékot még nem láttam. Itt nem lehet lehorgonyozni egy snipával és leszedegetni mindenkit.
Ami nem annyira:
- mikor hallom, hogy ''I'm reloading, take cover me'' akkor hiába forgok nem látom ki az aki tölt! (persze idő sincs rá sokszor, de cáfoljatok meg)
Hétvégén nekifeszülök veteránon is, és akkor már ráfogom kötni az 5.1-es erősítőre is!
A játék simán veri a BIA EA-t és az eddigi összes létező II. VH-s FPS-t! szerintem.
ps: mikor lesz kiegészítő ? -
mynames
senior tag
Egy kicsit elbizonytalanodtam... volt valaki akinek 6600Gt-n DX9-ben beszagatott a játék?
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Reggel leesett az állam! nem akartam elhinni.
Haver meséli, hogy a gépen simán megy a cod2., a partraszállásnál tart. Igaz minden minimálon van.Du. megyák át csekkolni!
A gépe:
P4 1.7 (nem cerka)
Asrock valami
256/266 Samsung
GeForce 4 MX440 -
mynames
senior tag
A megjelenés nem mára volt ígérve?
Mert most néztem a cdgalaxist, hogy 11.04 re tették!
[link] -
mynames
senior tag
Sziasztok!
Most még csak demó van vagy már ''terjed''a full game is?
Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest