Aktív témák
-
J3richo
tag
válasz
Sirandrish #3190 üzenetére
Ezen jót msoolyogtam. Meg akarod szabni, hogy a prok hogy játszanak csak azért, mert valakit nem tudsz lelőni, ha levegőben van? Fura én tegnap is adtam egy fejest egy iylen szálló madárkának...
-
HEMP
aktív tag
Sajnos a hitbox és az ehhez kapcsolódó sebzésszorzók - arra gondolok, hogy nem mindegy mely testrészt éri lövés, gondolom vhogy százalékosan van kiszorozva - a játékban vannak programozva, azon módosítani nem igazán lehet. (Ha vki profi programozó, felvilágosíthatna, hogy ténylegesen hogyan oldották ezt meg!)
Amit tudsz állítani, az meg a serveredre telepített moddolástól függ és persze annak beállításaitól. Nálunk AdmiralMOD fut, épp tegnap konfigoltam a ''hasraesést, ha láblövést kapsz'' opciót. (Sebzésrendszer is módosítva!) Egész realisztikus lett a CoD2.
Gyertek, akinek kedve van, próbáljátok ki. -=public HEMP=- |powered by OBInet (AM) -
Padree
senior tag
Honnan derül ki hogy a szerver devmapos vagy hogy milyen beállításokkal megy? Az All seeing eye kiírja valahol?
Lehet keveset játszok (heti 10 óra), de én nem találkozok ilyenekkel, igaz CTF-et meg SD-t nyomok, szvsz az ökörködők inkább DM vagy TDM-en vannak - javítsatok ki ha tévedek.
A szervereket igyekszek gondosan megválogatni, egyszer nyúltam nagyon mellé: TDM volt, ilyen vörös-halálfejes lángok csaptak fel a becsapódó golyók nyomán - lehet hogy a háború poklát szerették volna ábrázolni, mindenesetre ritka igénytelen volt, erős távol-keleti fílinggel, na én onnan léptem ki hihetetlen gyorsan.
Tényleg lehetne realisztikusabb: MP44-hez ne vegyen föl lőszert a shotgunból. Ahova megy a lövés úgysebezzen (lesántulás, karbénulás, elfekvés), stb. - de ilyen igényekre is biztos van game, modokkal meg gondolom lehet csiszolni rajta.
Tehát a szerverbállítások honnan derülnek ki?
COD2-ben a nevem: OLaj -
Sirandrish
legenda
válasz
Bencus88 #3191 üzenetére
mi volt a neve? csakmert én is voltam egy szerveren és volt egy ''isten'' nevü emberke aki tényleg isten volt mert nem lehetett lelőni
A másik..voltam egy másik pályán...voltunk 8an...4-4...megyek..kammandózok mint a hüle..ugrálok balra jobbra de 10 perc alatt egyetlenegy embert se találtam se ellenséget se bajtársat...de persze a alövéseket meg hallottam..erre egyszer csak leesik elém egy hulla...erre felnézk az édre és midenki repül....kb 100méterre a pálya felett...nah..olyan gorsan nem léptem még ki sehonnan mint onnan...ki is mntettem egy képet de természetesen áramszünet volt igy roh@dtul elszállt -
Bencus88
nagyúr
válasz
Sirandrish #3189 üzenetére
Ma fennvoltam egy szerveren és sehogyse lehetett megölni egy embert nem halt meg rálöttem egy tárat mindegyik szinte talált és nem halt meg kis csíter volt a gyerek.De be is vallotta.
-
Sirandrish
legenda
hát vannak ilyen emberek..jó elismerem hogy vannakolyanok is akik nagyon ügyesek és azok mondjuk ugrás közben leszednek..ezek nem is zavarnak...viszont akárhogy is a pálya adottsága hogy gagyi akkor is..miért kell használni? nem tud normálisan játszani? vagy fél hogy esetleg nem ő lessz a favorit?
-
Kobe
veterán
válasz
Sirandrish #3167 üzenetére
én is sokat gyakoroltam hogy ugrabugrálás közben sikerüljön lekapnom valakit, mégse jön be midnig de sokszor igen, na akkor onnét elborul az agyuk és megy az ahha, hogyne, persze, csináld meg cheat nélkül stb...de amikor emberkém jó 100 mről mp44 el kempelve szedi le az ipséket zsinórban egymás után úgy hogy 6 lövésből 6 lövés headshot, az biztos nem aimbot, csak jól tud célozni...de ha karral lenyesnek pár méterről azmáaz
mellesleg engem már annyira nem mozgat hogy msot ilyenekkel vagdalóznak, csinálják....szarabb lesz nekem ? nem tudok majd aludni tőle ? hátrányom lesz belőle az életben ha pont arra hallgatok amit egy kiskamasz benyög egy serveren ? nem...akko meg csinálja, amíg nem zavar sok vizet
mellesleg a guggol a levegőben téma, nem egy pályán van olyan bug hogy nade jumppal eljutsz egy helyre, további mászásnál meg a levegőbe rak ki, ilyen matmata, de toujanen is van, matmatánál a hátsó épületeknél, pont a leghátsó résznél ahova a főut végén álló géppuskafészek néz, toujanen meg a főuton levő épület a B pont előtt
[Szerkesztve] -
Petike168
aktív tag
válasz
Sirandrish #3184 üzenetére
/noclip consolba és akkor te is tudsz repülni! Mi ezt elsősorba akkor szoktuk használni, mikor új nade-ket tanulunk, és hogy lássuk hogyan száll a nade!
-
Padree
senior tag
válasz
Petike168 #3152 üzenetére
Ezek a DON-os gyerekek (szószerint, majdnem mind 14 éves de a max is csak 16)
, na az ilyenek miatt tartunk ahol tartunk - ezeknek meg hogy magyarázod meg?
Hogyműködik eza Punkbuster? Fellép a háttérben futó csítekkel a csávó, jácchat meg minden és talán észreveszi a PB és kickeli vagy hogy? Aztán egyből visszaléphet ha nem került (ban)listára? Vagy eleve nem engedi fel? Hogyvanez pontosan? -
Petike168
aktív tag
válasz
Sirandrish #3173 üzenetére
Az már más, hogy te egy olyan szerverre mentél fel, ami ugymond devmap-ra volt állítva(asszem igy mondják)! Ez azt jelenti, hogy minden csit engedélyezve van, ami a single-be is! Ezeket a szervereket direkt állítják ilyenre! Néha mi is áttesszük a szervert, jól lehet szórakozni! Normális szervereken ez nem fordul elő! Általába a WH és az AIM a legjelemzőbb csit publicon! De ezeket is könnyen fellehet ismerni!
-
J3richo
tag
válasz
Semmi
[Szerkesztve] -
HEMP
aktív tag
válasz
Hát akkor hadd válaszoljak, kicsit más szemszögből: a CoD2ben valamiért, ki tudja miért, ha egy Kar98-, Mosinra stb. távcsövet szerelnek (csipa), akkor a sebzése megnő!!
Szóval, ahogy kijött az új AdmirálMod fogtam és szépen visszavettem a csipák sebzését a sima puskák szintjére! Egyből megszűnt nálunk minden ilyen gond: többet nem halnak bele azonnal a ''kapáslövés-bokára'' típusú sniperek lövéseibe a jóérzésű CoDos társaim.. Ilyen egyszerű.
A granyók sebzését viszont már programozni kellene, hogy realisztikus legyen, sajnos... -
Sirandrish
legenda
válasz
Petike168 #3168 üzenetére
Nem ''csiter'' amikor a házak fölött ugy jó tí méterrel a levegőbe csücsül a csóka sniperrel?? akkor csak nagyon jó gravitációt használ..és én örülök annak ha van kitöl tanulni..nincs azzal gondom de ilyen emberek szerintem sehova se hiányoznak...jah és a cod kettő-be ha Sniperrel lőssz le valakit az 98% hogy egyböl meghal...és az elét visszatöltéséhez is kell legalább 3 sec..és két lövés közt ennyi idő nem telik el.
-
Kobe
veterán
all seeing eye ban a ^ jel segítségével és egy számmal, pl 3^jancsi
ha ase ban üresen hagyod a név mezőt, akkor a gameban multiplayer options nál a név rublikában ha nyomsz egy alt gr+3 at és utána egy számot 1től 7ig akkor különböző színekkel tod írni, de ha van név benn eye ban az mindig automatikusan felülirja a gameban beállítottat szal előbb az eye osat töröld ki -
Mr X
veterán
Hali! Lenne egy kérdésem. Hogy tudom a nevemet színes betűkkel írni. Tudom, láma kérdés, de nem találtam róla semmit. Előre is kösz!
-
Petike168
aktív tag
válasz
Sirandrish #3167 üzenetére
Attól, hogy valaki a levegöből kiszed az még nem csiter! Én éppen ezt gyakorlom most puskával! Meg attól, hogy nem hall meg 3 sniper lövéstél, az is csak az bizonyítja, hogy cod2-be már visszatöltödik az élet, iletve kissé bugos a játék! Nem kell mindenkit lecsiterezni, aki sokkal jobban játszik! Sok ''pro'' van a szervereken, és ennek örülni kéne hogy lehet kitől tanulni! Nem pedig egyből anyázni és csiterezni! Publicon amugy is tök mindegy hogy valaki csitel! Már annyi emberre mondták ezt a szót, hogy lassan mindenki azt hiszi, hogy csak azok vannak COD2-be! Pedig nem!
-
MCGaiwer
addikt
hali!
most probáltam ki a neten ezt a cod2t cod egy után, és már bocs, de ez egy nagy sz*r!!!
cod 1 is szinte a tunkról szolt, de ez? még célozni se kell, látsz vkit, aztán csak lőj, bár retrónak jó, visszaidézi a vérpistikés korszakomat... -
kozmo`
csendes tag
ha pl (de valoszinuleg más netszolgáltatonal is..) az axeleronál ( alias t online) kötöttetek internet előfizut akkor bizos kaptatok egy dossziészerüséget amiben minden levan irva : >
[Szerkesztve] -
Petike168
aktív tag
Robaj! Én már próbálom egy idejemagamat bereggelni, de most állandóan az oldallal van a baja! Kipróbáltam már minden ingyenes tárhelyet, és oda feltölteni a honlapot, de nem fogadják el
! Jah és ezzel a bannolással sok mindent nem érünk el! Sajnos ezek kicsi klánok, amiknél feltételezhető, hogy nincs meg eredetibe, tehát nem ők ezzel nem szívnak!
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
válasz
Brook_L. #3155 üzenetére
Kb 5 perc a kérvény
[link]
Itt pipa be agree, ok gomb lenyomás, kitöltöd értelemszerűen submit, kb ennyi, max kapsz egy visszaigazoló mélt.
Miután be tudsz logolni katt ide:
[link]
Clan Tag: Sex Pistols
Clan Name: Sex*Pistols
Az admin1-nél katt a nagyítóra, keresd meg azt a nevet, amin regeltél fórumba.
Email-nek adj meg cégest/sulist, ingyeneset nem fogadnak el, szal freemail és tsai kizárva.
Web url-nek add meg a weblapotok címét
game-nek válassz cod2
ip, port kitölt, a query port helye üresen marad
Passnak adj vmit, amivel majd ide tudsz logolni.
Apply.
Utánna vársz 1-2 napot a visszaigazoló emilre... KB ennyi
UI: Ja és aki a mélt kapja tudjon alap angolt, mivel ott van leírva szerver configolási és streaming segédlet
[Szerkesztve] -
Brook_L.
csendes tag
válasz
Petike168 #3152 üzenetére
Hello
Átnéztem a pb log-kat....a SEX*P!STOLS szerveren
[05.02.2006 15:20:43] MD5Tool [''Wallhack.exe'' SZ24064 AT0 LEN2048 BE368D901810B3F844FC422DBB5F79B4] from (slot# 1) ^1[D.^7O.^2N]^5Corleone
[05.02.2006 15:20:43] VIOLATION (MD5TOOL) #9002: ^1[D.^7O.^2N]^5Corleone (slot #1) MD5Tool Mismatch: Wallhack.exe (len=2048) [e5be81720a8526f8d65480792c9a6e86(-) 81.182.126.144:28960]
[05.02.2006 15:39:30] Kick Command Issued (MD5Tool Mismatch: Wallhack.dll (len=2048)) for (slot#6) 81.182.126.144:28960 e5be81720a8526f8d65480792c9a6e86 ^1[D.^7O.^2N]^5Corleone
[05.02.2006 15:31:09] MD5Tool [''Wallhack.dll'' SZ21674 AT0 LEN2048 FC5794F3EED4993571CB13C1AC4CCCE1] from (slot# 5) ^1[D.^7O.^2N]^5 N4GyZo
[05.02.2006 15:31:09] VIOLATION (MD5TOOL) #9002: ^1[D.^7O.^2N]^5 N4GyZo (slot #5) MD5Tool Mismatch: Wallhack.dll (len=2048) [e1fded2e02955f676efa10c3eeff3911(-) 82.141.159.79:28960]
[05.02.2006 15:33:16] MD5Tool [''CoD2.exe'' SZ101888 AT0 LEN2048 7DE0FB016199796AC187353A5B4CF9D4] from (slot# 4) ^1[D.^7O.^2N.]^5Dr@g0n
[05.02.2006 15:33:16] VIOLATION (MD5TOOL) #9002: ^1[D.^7O.^2N.]^5Dr@g0n (slot #4) MD5Tool Mismatch: CoD2.exe (len=2048) [bbdf84b11f88b5da7e805b0eeeba94a9(-) 86.101.131.170:28960]
[05.02.2006 15:41:46] Kick Command Issued (MD5Tool Mismatch: CoD2.dll (len=2048)) for (slot#6) 81.182.126.144:28960 e5be81720a8526f8d65480792c9a6e86 ^1[D.^7O.^2N]^5Corleone
[05.02.2006 15:45:45] Kick Command Issued (MD5Tool Mismatch: CoD2.dll (len=2048)) for (slot#7) 82.141.159.79:28960 e1fded2e02955f676efa10c3eeff3911 ^1[D.^7O.^2N]^5 N4GyZo
a klán honlapja : www.don-clan.atw.hu
Hajrá PB... -
Petike168
aktív tag
Nah fenn voltam én is a sexpistols szerveren! Asszem valamelyikötök abba játszik! Hál istennek ott is bevan már configolva rendesen a PB! Fenn volt egy egész klán rajta! Asszem DON volt a nevűk! Első dolguk az volt hogy huzzak a francba most ők játszanak ezen a szerveren! MOndtam ne haragudjatok , de a szerver Publicba-ba van és ráadásul nem is a ti szerveretek! Erre elkezdtek TK-zni engem! (nagyon nem érdekelt, hozzá szoktam magyar publicon)! Mire jöttek többen is játszani, abbahagyták és elkezdődőtt végre a normális játék! Nem sokáig tartott! A klán minden tagját folyamatosan kickelte a PB különféle finomságokkal( wallhack.dll, cod2.exe)! Mondtam nekik, hogy csit miatt kickel titeket, szerintem mennyetek el! Erre megint jött az anyázás, hogy ők soha nem csiteltek azt se tudják hogyan kell! Mondom Grat! Olvassátok el hogy mit ír ki a PB! Erre azt mondják, hogy csak a név miatt! Nah ennyi! Nekik állt feljebb akkor is amikor kisajátítottak maguknak egy szervert ráadásul csiteltek is! Ennyi a magyar szint!
-
Padree
senior tag
Poénnak szántam, teljesen 1-et értek veled, elvből nem szidok senkit.
Keveset jáccok (inkább a 2hónapos kisfiam köt le), rám nemigen kiáltanak csítert. A multkor volt egy eset: SD, lerakták a bombát egy emeletes ház elé, csak én maradtam jó fiú (német
) a többieket kilőtték - mindenki engemnézett
. Gondoltam az ipse les ki az ablakon mikor kúszok a bombáér (a statom alapján azt illett volna csináljam
), ''kibánok én veled'' háturról megyek, a páját nemismertem még annyira - nem tudtam merre mivan, hátsó ajtón be a házba, a csávó egyből lekaszált, fent gubbasztott egy lépcsőn tőlem balra. Na mindenki nekiesett hogy csíter meg honnan tudta volna amúgy - kivéve engem, rákérdeztem normálisan (tanuljak mit rontottam), ő normálisan válaszolt - kész, ennyi.
Amúgy eza Punkbuster jól működik? Én még nem véltem felfedezni csalást - igaz egyszer-kétszer úgykilőttek a buxus mögül, hogy csak na, a killcam-ben nem véltem felfedezni magam, ráfogtam a felbontásra, a részletességre meg a rutinra (ők biztos már azt is tudják, hogy a fa lombjának takarásában milyen színárnyalatúnak kell lennie a csűr ablakának átszűrődő részecskéinek). Egyszer láttam hogy kiírta hogy vkit kidobott a PB.
Van egy ismerősöm, na az csítelt keményen - csak hogy első lehessen a staton - most meg siránkozik hogy nem megy a csíttye az 1.2 peccsel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest