Hirdetés
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Nintendo Switch 2
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- EAFC 25
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Még egy kérdésem lenne nagyon megköszönném ha valaki megoldást adna.Ha elindítom a pb frissítőt és felrakom akkor nem indul el a game visszaugrik az asztalra és hibát észlelt az indítófájl erre kéne nekem megoldás.Függ a verziótól?
A válaszotokat elörre is öszönöm. -
Bencus88
nagyúr
Valaki nem tudja mikor megy le az ára a codnak???
-
chungee
addikt
Jah, hogy arra való.
-
REDeath
őstag
válasz
chungee #4690 üzenetére
finomabb az egérmozgás. pl ha túl gyorsan húzod az egeret akor nem szaggat, hanem ő a két pont közé, újabb virtuális pontokat képez, ezáltal folyamatosabb az egered.
Csak én nem használom, (főleg régi golyós egereknél volt jó) mert érzem hogy beavatkozik, és nem lehet olyan jól rántani vele. de igazából ez egyéntől függ, próbáld ki hogy hogy kényelmesebb lőni vele...
(a megfelelő szó: lágyabb egérmozgás)
[Szerkesztve] -
chungee
addikt
Smooth egérnek mi az előnye?
-
REDeath
őstag
ezért kell hanyagolni, főleg sd-t publicon. warokról lehet demót kérni, persze pcw az más. de pl cb-meccseken aki csal az szop. (igaz in-flames néha érdekesen ''nyeri'' meg a wart, szóval elveszti és akor confolnak a guidre, mikor nekik se volt a waron
Meg van egy klán nem tudom ki akik minimum 20 perc után teszik fel a demot, meg PS-el manipulálnak képeket hogy az ellenfél wh-zik
szánalmas...
[Szerkesztve] -
csuszi
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4669 üzenetére
Rohadt nagy poén fas..láma. Dögölnél meg te csi... Amúgy csak annyit te láma, hogy nem a pontjaid nézi, és lehet neked 100 fraed is, akkor is kibasz két tk után. Okos...
-
REDeath
őstag
A TK az a balfaszság jele, csak valami ''jó'' arcok átvették poénnak... marha nagy poén. publicon a lámáktól elnézem, de waron a tk a balfaszság jele... a cheat az meg publicon se elfogadható. főleg az a szánalmas mikor szétlövöm a wh-sokat
-
eastsider
nagyúr
amúgy a LAN-os szervernél is vcan ilyen rcon dolog mint neten?
szal ugyan úgy megy?
ha beírom a szerver IP-jét az rcon progiba akkor megy?
vagy hogy kell?
vki pls magyarázza el
akár priviben akár itt -
B-L-A-C-K
titán
megvan köszi
-
eastsider
nagyúr
jó poén a tk de akkor ennyiből a cheat is...
lol van amikr waron véletlen legjobb tagunkat le tékáztam véletlen -
dome911
tag
válasz
(Kolombusz) #4669 üzenetére
De a többi X játékos nem így gondolja, és végsősoron az ő játékukat teszed tönkre.
Nem?
(#4672) bLL^ :
[Szerkesztve] -
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok. Az lenne a nagy kérdésem hogy nincs e valami örökélet kod vagy valami hasonló,multiba,mármint olyan multiba ha pl 4 gép van összekötve és ugy nyomjuk.
Elöre is köszönöm a csalásokat vagy az esetleges hozzászólásokat. -
(Kolombusz)
veterán
Vista alatt megy a game?
-
dome911
tag
A tékázni tök fölösleges, mert erre a típusra ott a déem, ahol azt ölsz meg akit akarsz.
A csapatjátéknál ha valaki elkezdi, akkor utána jön a teljes összeomlás. Megpróbálod lelőni a tékást, erre mások azt hiszik, hogy te is tékás vagy, mire lelőnek => ördögi kör.
Nem lennék tékás, pedig biztos minden filmet megnéznek. -
-conrad-
addikt
Egészen addig amig nem bontja az adsl-t és nem kap új IP-t ami talán 1 egész percet is igénybe tud venni...
-
cor
őstag
válasz
(Kolombusz) #4663 üzenetére
de miért jo tk-zni?
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4653 üzenetére
Hát az is szánalmas
A másik akiket meg ki kéne bannolni, szóval a modba beépíteni hogy a TK-sokat bannolja.
dome911 TK= Team Kill, mikor saját csapattársát öli meg. (általában akarattal, mert rikta balfasz az aki naddel kidobja, de sajnos iylen is van)
-
REDeath
őstag
válasz
eastsider #4650 üzenetére
Én még azt bírom, mikor nincsenek fent haverék, és csak úgy felmek publicolgatni néha olyan van hogy 9 vs. 4 ben jáccunk
(valahogy mindig én vok a 4esben ) és írom nekik: ''wtf, 9 v 4 someone change pls.'' aztán 4 köt után átjön 1 gyerek
és elmegy kettő
na mondom ez már alakul 8 vs 3 ban
szóval vannak azért monsterlámák elegen
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4646 üzenetére
Akor én indítok egy saját szervertermet
és 0 lesz a pingem :
-
eastsider
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #4643 üzenetére
egyik klántársamnak volt !!!1!!!-es pingje egy darabig neki az átlag 15-6-7
nekem 48-as... -
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4643 üzenetére
6-7 ping?
az igen!!!! (azt honnan lehet tudni hogy a serverek hol vannak? mármint én halásztelken lakom, a cég is helyi, gondolom a serverek is it vannak.)
igaz kábelnet, és nem egy óriás cég mint a t-com (adsl vag kábel az számít?).
Hallottam egy olyan progiról hogy NeoTrace, ez elvilegg le tudja nyomozni hogy milyen állomásokon jön át az adat, pl hogy ha egy angliai lapot nézek akkor mutatja egy térképen a serverösszeköttetéseket ip vel együtt.
evvel kapcs. tapasztalat valakinek? vag ez kémkedésnek számít? -
oxaher.
csendes tag
bindeld be a /kill-t és nyomogasd kitartóan,ugyanez lesz az eredmény fregek nélkül
-
Bencus88
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #4637 üzenetére
Csoda, hogy elértél 3 pontot
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
(Kolombusz) #4633 üzenetére
Gyáááááá....
ez durva
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Erre büszke lehetsz.Elmentél otthonról és elfelejtetted lekapcsolni a gépet?
-
dnelb
veterán
válasz
LOL
-
(Kolombusz)
veterán
[link]
Én vagyok a codkirály. -
REDeath
őstag
válasz
Csapi007 #4631 üzenetére
nem mivel az meg nem látná az 1.3-as servereket stb... (de felőlem kipróbálhatod)
meg ha mindenképp ragaszkodsz az ASE-hez akor názd meg hogy az országon kívűl milyen paraméterek alapján szűr úgy mint pl. patch, slotok, stb... lehet hogy ott van valami rosszul beállítva, azt nézd meg, és ha úgyse talál akor talán elhiszd hogy ASE-t már nem frissítik. -
Csapi007
veterán
Hello
Az ASE ha bekapcsolom az országonkénti szűrést egy szervert sem lát, pedig Source-al működik. Miért van ez? Reaintall nem oldotta meg. -
Maxxter
senior tag
én is wifivel játszok és nincsem semmi bajom vele, pedig a földszintröl jön az elsöre a net
-
bigdigit
addikt
én is nyomattam egy időben wifi hálózaton de nem vettem észre semmi anomáliát.
persze ez helyi hálózat volt és nem kintről kaptam a netet wifin.
a routerhez 1-es volt a ping!
továbbra is várok jelenetkezőket cod2-es klánba.
eredeti cod2 követelmény...eucb-én csak azzal megy. -
REDeath
őstag
válasz
dome911 #4619 üzenetére
Konkrétan én nem tudom hogy mért, de volt már haverom aki vezeték nélkül játszott és ugyanez volt nála is... aztán vett pár méter UTP kábelt és kész. a vezeték nélkülit meg azóta csak az apja laptopján használja...
konkrét technikai infóér nézz szét a hálózatos topikok közt
[Szerkesztve] -
dome911
tag
Az minek a hiánya (a játéktudásomon kívül), ha 32-es ping mellet olyanokat tapasztalok, hogy harc közben rohanok, befordulok egy sarkon, éphogy meglátom az ellenséget rálövök és már meg is haltam. A visszajátszásnál pedig az látszik, hogy befordulok ellenség rámcéloz, lő, én meg nem lövök, és már meg is haltam?
Tehát olyan, mintha egy kis fáziskésében lennék, amit csak visszajátszásnál veszek észre.
A netet vezeték nélkül használom, lehet hogy az kavar be - így a router pingje a 32 és nem az enyém? Az fps 9x körül mozog, dx7, 1024*768 (800*600-ban sem sokkal több az fps) -
Colera
tag
Nah, valami többetlátott besegíthetne.. Egyik napról a másikra a COD2 olyan tetűn tölt mapot, hogy az már fáj. Vagy 4szer annyi időbe tellik neki felmenni egy szerverre, mint eddig. Volt reinstall, aztán vinfos reinstall és újra cod install... Ez nem nagyon hatotta meg, így most már csak 3szor olyan lassú mint eddig volt... Lehet hogy valamelyik hardver lenne a hibás vagy mittomén? ÖTLET?
-
Bencus88
nagyúr
Én szivesen megvenném ha lemenne az ára mondjuk 6K-ra
-
Maxxter
senior tag
én nem venném meg nem ér annyit
-
bigdigit
addikt
ha már ennyire a klánélet most a téma:
eredeti cod2-vel mi is felveszünk tagokat.eu cb
cheater hazai cb nem alternativa számunkra. -
-
uffneked
aktív tag
Na az van, hogy én egy olyan klánban vagyok, aminek van szervere, nem kell fizetni, és elméletileg regeltünk cb-re is, csak az van, hogy kb 1 hete nem volt warunk, és a cb-vel meg nem tom mi van...
A leaderek nem valami sűrűn járkálnak föl msn-re, és így meg elég nehéz...
Ha valaki esetleg egy aktívabb klán tagja, és van TGF, az pls próbáljon ki!
Ajánlom magamat -
dnelb
veterán
Van tgf vmi CB-s klánba?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- PlayStation 5
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Roland UA-1610 Studio Capture profi stúdió usb hangkártya
- Huawei MateBook D 16 - 16" FHD+ IPS / i5-12450H / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / AX / W11
- AquaComputer Aquaero 6 LT USB Fan-Controller és SPLITTY9 Splitter 9 ventilátorhoz vagy aquabus-hoz
- Eladó pc hp z240 6 generácios /i7 6700 8 gb ram 1 t hdd 1050 2 gb
- Corsair AX1500i Digital 1500W 80+ Titanium
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest