Hirdetés
Aktív témák
-
Balus
tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, hátha tud segíteni valaki.
A CoD2-ben ha multi-ban játszok akkor recseg a füles. Ezt próbáltam kettővel is. Sehol máshol nem recseg semmi. A játékon belül próbáltam szinte mindent állítani, de semmi. Alaplapra integrált hangkártyám van. Aki tud segíteni, annak nagyon hálás lennék, mert így élvezhetetlen a játék. -
Kobe
veterán
nah
még egy darwin díjas cselekedet ezuttal a magyaritások portál on játszó emberkék részéről
emberkénk wallhackezik ezerrel, oylan szinten hogy az már pofátlan, lásd elbujik trainstationön a vagonokban majd mikor a vagon közelében vagy a falon végigkövet és bamm....call vote él a serveren, hálistennek, egyből ki is szavaztatom...erre nézem mi a következő szavazás ? hogy kickeljenek engem...kösz bzm enynit a magyar playerekről, brahiból szórjuk meg a népet vagy domino effektus vagy mi a faszom ? miután engem evotoltak, elkzdték a többieket, szépen mindenkire jutott egy szavazás,. ...tényleg ennyire lentvagyunk szinvonalban ? -
Kobe
veterán
így estefelé sikerült felhúzniuk az agyamat az F1COD csűrhe tagjainak
kis esti lövöldözés, tók jól megy, 20 fraggel verek a többiekre, 42 kill és 13 vagy 15 körüli death mondom ez azé rifle onlyn 3 as arányt közelitve már kezd szép lenni....jön az egyik tag, [F1COD] Messer néven, elkezd vaktába lövöldözni full másfele, mint ahol vagyok, fogom, lebashelem....erre mivan : kickelnek....mikor brahibol visszamászok megkérdezni hogy ez végül is mi volt, ''mit akarsz te, tied a server ? nem ? akko meg mit sírsz azt csinálunk amit akarunk' mondom jóvan, de így indok és magyarázat nélkül legfeljebb szánni tudlak titeket, mivel elég egyértelmű hogy az volt a bajotok hogy jobb voltam nálatok ...válasz : leszarom ki az első, azt csinálunk a serverrel amit akarunk...mondja ezt az első helyről viritva, mikor előtte 2 perccel még bő 20 fraggel a seggére vertem....sebaj ennyit róluk....ja és mégvalami : rifle only servert üzemeltetnek de amikor 2 ember van klánnév alatt a serveren a saját bandából akkor sosincs igazi rifle only pálya vagyis ruszki-német német-angol....mindig amcsi vs német map van, ez is elég egyértelmű mért, mert nem tudnak karral meg hasonlóval lőni, csak carbineal...szóval ennyit az F1COD osokrol, aki odamegy az boruljon térdre a server küszöbén 8x és nehogy első merjen lenni mert az már sérti az önérzetüket
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
látom a 3.0 béta elvileg tudja de ahogy irták lehet gond vele na próba cseresznye
-
Kobe
veterán
a demo fileokat hogy lehet lejátszani ?
dm_1 stb re gondolok, találtam pár jo ugrálást a codjumperen megnézném őket de nem tom h kell -
Bekre Pál
tag
Hi, a minap olvastam az új Day of Defeat Source- ról, és kiváncsi vagyok, szerintetek felveszi e a versenyt a cod2-multival,
van tapasztalata valakinek a DoD:S ról? -
Kobe
veterán
azért az elég gebasz hogy half life 2 a maga isten grafjáva, kedvenc gamem volt, 1024 ben minden fullon radeon 9600 proval huzás nélkül 40 fps t kinyögte, emmeg, nincs is olyan szép és 800x600 ban jo ha 20 fps fullon
-
J3richo
tag
válasz
BigBadPlaYeR #2174 üzenetére
Inkább azért szaggat, mert pl az árnyékok ha bevannak kapcsolva, már nem azért de megterhelik a gépet ha több tucat katona rohangál harctéren. Továbbá van valami bump mapping is. Na hát az egész pálya bumb mappingos az is terheli gépet, doomba azért fut jobban, mert zárt terek vannak, cod2-be nem :I. Meg mitomén még mivan directx9 módban, az a lényeg, hogy a pályák túl részletesek és nagyterűek, ráadásul katonák mozognak rajtuk szal...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Erre egyetlen válasz van:
Quake Engine. Ahhoz, hogy a (bár agyon turbózott) quakemotorból DX9-ben kihozzon vmit a gép sokkal jobban kell izzadnia, mint egy fear vagy hasonló gammánál, aminek viszonylag újabb motorja van. A CoD1 idejében még tökéletesen megfelelt, de a 2 ezen ponton szerintem borzalmas nagyot bukott. De DX7-ben jobb is a gém, mert nem csillog meg mosódik minden, még látni is lehet valamit -
Robaj
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #2171 üzenetére
2 éve írják a gamét, de a mostani csúcskártyákon + gépeken szaggat DX9-ben? Ez vicc
, vagyis inkább elszomorító.
Akkor ne ''régi'' gamékról beszéljünk.
FEAR. Sokkal jobb grafja van mediumon, és szebb, sőt nem is szaggat... -
BigBadPlaYeR
senior tag
Manapság minden játékot megírnak egy nem túl erős konfigra (illetve az akkori csúcsra, csak mire kijön a játék addigra az már nem lesz olyan kemény), aztán optimalizálják (most lesek): 3 tényezőt próbálnak csökkenteni a szoftvareben: a helyigényt a futásidőt és a komplexitást. Namost valamit valamiért, tehát ahhoz, hogy kisebb legyen a progi elég sokmindent nem raknak bele a játékba (legyen az kép, effekt, árnyék vagy bármi), hanem majd a proci meg a videókártya számolja ki. Mondván, hogy majd mindenki megveszi a legújabb hardware-csodát, ha játszani akar.
Az meg, hogy mindenkinek máshogy mennek a játékok arra 2 dolgot tudok mondani. A különböző hardwarek kompatibilitása eltérő. Pl. ugyanazon az alaplapon nem mindegy, hogy melyik PCI slotba raksz mondjuk egy TV-tuner kártyát. Az egyikben lehet, hogy alig akar menni, másikban tökéletes. Vagy ismerős vett egy vadi új alaplapot meg egy ati videókártyát. És 35FPS-nél (harmincöt) többet nem ment a Jedi Knight. Visszarakta a régi kártyáját, egyből 150 FPS. Lecserélte az új atit 1 szinttel jobbra, egyből 300 fölé ment az FPS. Egyszerűen az a kártya nem volt kompatibilis azzal az alaplappal. Ez persze egy elég... hmm... szélsőséges eset, általában nem ennyire szembetűnő a különbség.
A HL2 nekem is sokkal jobban megy mint a CoD2. DOOM-ot nem próbáltam. Mikori játék a HL2 meg a DOOM? Nem tudom pontosan mikor jöttek ki, 2004 vége-2005 eleje? CoD2 meg 2005 vége. Talán szeptember... nem tudom. Mindenesetre fél év különbség biztos megvan. A PC piacon meg ahogy fejlődnek a hardwarek... 3 havonta kéne teljesen új gépet venni, ha mindig toppon akarod tartani a géped. Ramból talán nem kéne újat venni csak 9 havonta. Szóval ez a 2gém egyel korábbi generációra lett optimalizálva, míg a CoD2 már a 64bit fényében. Ez egy üzlet. Sajnos. Egy üzlet amit nem a magyaroknak találtak ki. NEm véletlen, hogy sok a warez. Sokaknak arra alig van pénze, hogy belépőszinten tartsa a gépét, nemhogy még megvegye a 13-16ezer forintos játékokat.
A bugokról: én azt hittem (legalábbis ezt harangozták be), hogy új engine-je lesz a CoD2-nek. Örültem is, hogy legalább nem lesz benne annyi bug. De csak tovább torzították a quake motort. Bár amennyire tudom sok már nem maradt belőle az eredetihez képest, de az alap bugok ettől még megmaradnak. -
-conrad-
addikt
Kire gondoltál az 1. kérdésnél?
A játék NEM élvezhető multiban egy gtx-en sem, ezt tapasztalatból mondom, mert az van. Dx7-ben nyomom, mert nemcsak, hogy nevetséges az fps ha dx9-ben van, de még a pingem is megnő 20-25-tel, ami azért röhej. minden maxon van dx7ben, 1280*1024-ban játszom mert ez a natív a tft-men, így 130-200 között ugrál az fps, de ha átteszem dx9re, akkor 40-60. A 60nal még kiegyeznék talán, de mikor egy action alatt leesik 40re akkor nem egy leámyálom. Meg persze nem kell magyaráznom mit okoz az, ha 60-70 vagy 100-110 a pingem...
(mikrós netem van ezért 60-70 alapból)
szóval:
-bugos
-grafikailag szvsz indokolatlanul lassú
de játszom vele mert tfüggő vagyok.
Robaj: Hja kérem akinek óccsóér' sem kell az ne papoljon itt, h melyik játék mennyi .... -
Robaj
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #2168 üzenetére
1. kérdés:
2 giga rammal, 7800GTX (256-os ''régi'' version), 1280x1024 (TFT-n nyomja), 3500+ AMD procival miért nem lehet 125 FPS-t elérni DX9-ben?
Annyira szépen van optimalizálva...
DX7-ben persze eléri, de akkor minek venni új karit, ha azon is szaggat, és egy 6600GT DX7-ben hozza azt, amit egy 6800GT (mivel azon 40-60 FPS DX9-ben)
Ill. bocs, 1ik pályán asszem vmi ville, sok házzal. Brit-német.
17 FPS-em van 800x600, DX7, többi pályán meg 60-100.
Szted akkor most a gépem szar???
Meg az írásodat olvasva:
''A CoD2 nagyon is optimalizálva van.''
ill. a hanem mert után.
Ellentétben van egymnással a 2. Még csúcsgépeken is szaggat, úgy, hogy nincs rajta szűrés...
Ebből az következik hogy gyengébb gépekre írták volna?
Sok ember kb. emiatt van kiakadva, hogy HL2, DOOM és tsai sokkal szebben néznek ki (és még ócsóbbak is vótak), és még jobban is fut, mint COD2. Persze COD2-nél is vissza lehet venni a grafon (ami amúgy sem nagy szám mostanság) de akkor mi különbség van COD1-hez képest?
Ugyanúgy benne maradt minden COD1 bug (kivéve a lean), + az újabb fícsőrök miatt jött 2x annyi... -
BigBadPlaYeR
senior tag
Borzalamsan rosszul látod a kérdést. A CoD2 nagyon is optimalizálva van. Az más kérdés milyen szempontból. Nekem a demó 1280x1024-ben, DX9-en, majdnem full graffon tökéletesen ment single-ben. Gyanús is volt az én gépemhez képest (adataimnál meg lehet nézni). És nem is tévedtem. Most úgy multizok, hogy 800x600, DX7, minden minimumon vagy kikapcsolva. Így általában nem megy 50 FPS alá.
Tanulság: A játékokat igenis optimalizálják, csak nem nekünk. Hanem az amcsi és brit tömött tárcájúaknak, akik megvehetik mindig a legújabb cuccokat.
Példa: magyar ''házifejlesztőcsapat'' (3 fő): FPS játék. graffja mint a HalfLife2-nek, gépigénye mint a HalfLife1-nek. Nem azért mennek rosszul a játékok, mert gyenge a gépünk.
Hanem mert:
1. #@>{÷×`^ˇ -ul vannak megírva.
2. Alapból jóval gyengébb teljesítményű gépeken is elfutna (pl. amiket a pc-s újságoknál láttok értékeket minimumra, azokon már fut mindegyik optimalizálás elött), csak úgy optimalizálják őket, hogy Ati-n vagy nVidia-n jobban fusson meg elfutna szépen 2000-es procival, csak úgy vanank vele, hogy tegyük inkább 3000-erre. Bőven elég lenne neki 512MB ram, de inkább optimalizáljuk 1GB-ra. Az úgyis van mindenkinek ma már elvégre. Szal iylen és hasonló gondolatok mozgatják a játékfejlesztőket. Nem is ebszélve a kiadókról, akik mindenféle titkos szerződést kötnek a legkülönbözőbb hardwarefejlesztőkkel.
És ez nem csak a CoD2. Minden játék. Sajnos ez erről szól.
Najó, abbahagyom mert lassan valami összeesküvéselmélet bontakozik ki a dologból
[Szerkesztve] -
siofok
őstag
sziasztok
én nagyon lama vagyok ehhez a kérdéshez,de azt szeretném kérdezni hogy lehet e game-paddal játszani a gamet?mert akko vennék 1-et -
Bencus88
nagyúr
Szerintem itt elég sok ember tolja nem full grafikán.Nekem pl Dx7-el megy de fullon van minden.
-
OLE-3
tag
válasz
Stalker-2572 #2155 üzenetére
Miert nem lehet mar hanyagolni ezt a fullfullgrafikas temat? Ezerszer kibeszeltek mar. Nincs meg patch amugy sem. Multiban meg minel egyszerubb a graf, annal jobban lathato a terep.
-
Kobe
veterán
hogy a rákba lehet kiugrani a bugba azon a francia pályán, nem ugrik be a neve, a kis faházból lehet kiugrani a traktrohoz vagy legalább azt mondja meg valaki hogy lehet ugy ugrani h lássam azt a részt, tudjam hova kelljen a gránátot hajítani....idegesítő h akárhányszor futok ott át a kerítés mögül vki midig lekap és nem is látom csak vaktában hajigálom a gránátot
-
Robaj
addikt
válasz
Stalker-2572 #2155 üzenetére
nem
-
Stalker-2572
veterán
Csak egy gyors kérdésem lenne: megoldódott a teljesítmény probléma? (Arra gondolok, hogy BF2 full grafikán nagyon szépen fut CoD2 meg van, hogy belassul 20fps-re single.ben... ) 6800GT-m van pedi :/
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Pár pályát tényleg hiányolok a gémből én is. Vagy ami benne maradt, azt elrontották. Gondolok itt pl brecourt-re. Mikor megláttam szabályosan kétségbe estem, hogy Carentannal ugye nem ezt tették, de hál istennek nem. Vagy Dawnville (most St. Mere Eglise vagy mi). Mi baj volt ezekkel a pályákkal? Most úgy túl lettek csicsázva...
Ha a patch-ből is kimarad vmi, remélem házi-pályaépítők nekikezdenek megmenteni a régi mapokat.
-
Kobe
veterán
sírnál inkább a másik videókon, amiket pl te mutattál meg a kismillió egyéb videón amin tényleg idegbetegeket mutatnak, sírnál inkább a játékfüggőségen ...
apropó : powcamp pálya mért nem kapott helyet a 2. részben ? én anno nagyon bírtam, főleg rifle only menetekben, valaogy ez hiányzik legjobban a 2esből
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #2140 üzenetére
Hi Conrad! Majd játszogatunk, ha normális lesz a Cod2.
Eszméletlen módon lebutítja az embert, alig győzük mi is összeszedni magunkat Cod 1-ben.
Aki nem hiszi, hasonlítsa össze a Cod1 és Cod2 rifle servereket. Ott nincs ám olyan, hogy kislábujjon lövöm és meghal, vagy mellélövök és headshot....
Ráférne már a patch, és a pb.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
válasz
-conrad- #2148 üzenetére
Chatet még nagyából megértem. De hogy belédlőttem? Megmagyarázhatnád, hogy történt az eset, mert nem emlékszem. Ha ezt arra érted, hogy a hullákat lövögetem, akkor most röhögök egy jót rajtad
Köszike. Ezért ki kickelni valakit.
Ha meg nem arra, hanem hogy teamtársam voltál és lelöttelek, akkor az véletlen volt tuti vagy összetévesztetelek az enemyvel. Én sohasem teamkilleztem, csak ha tk-s volt a csapatban, akkor őt.
Klánokról meg annyit, hogy egy normálisat se látok jelenleg a placon. Ha meg van, akkor el van bújva. Egyik sem akar semmi komolyabbat elérni, legtöbbet ilyen 13-14 éves leader vezeti, aki abszolút nem ért hozzá, csak így elwarozgatnak meg mitomén. Azt hiszik, hogy ''hú sok wart megnyertünk aztán királyak vagyunk''. Néha egy-egy tag punnyad, nem játszik, nem érdekes... ts-en ill. ventrin anyázást hallok, mígnem kilépek inkább róla és társaim ''segítsége'' nélkül játszom. Ezek a bajaim.
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
J3richo #2143 üzenetére
Azt hiszem most felvágom az ereimet.
Ha csetelsz és ÉLVE is, ami zavar másokat, pl engem aki fizetem a szervert, és 3x megkérlek h hagyjátok abba de csak röhögtök, mikor kikkelek mindenkit de visszaengedlek, nos ha ezek után még belém is lösz poénból akkor ha utsó is leszek, akkor sem foglak beengedni... keresel klánokat, egyik sem jó erre alapítasz egyet, de a stílusod alapján én azt gondolom nem is azokkal a klánokkal volt ott a baj, hanem veled.
Mindenesetre meg kell, hogy keressem a szipológusomat, úgy mellbevágott ez a dolog rólam és a klánomról -
Bencus88
nagyúr
[link]
Call of Duty 3?
Et még messze lesz -
.:Kristian:.
addikt
Nekem is meglett a játék és nagyon jó a grafika..
-
Scooby Dou
aktív tag
Valaki megtudná mondani hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy más színű legyen a füstgránát?
-
Kobe
veterán
lehet megrendezett de nekem inkább tűnik ténylegesnek, legalábbis amikor a csávó majdnem elélvezve ordibál a gépe előtt, majd mikor meghal egyszer, szétveri a billentyűt...az a szomorú hogy ilyne emberek tényleg vannak, pl ebből a csávóból is simán kinézi az ember, mivel láccik rajta hogy rángatózós vadbarom, és ha ő nem is annyira de télleg vannak ilyen idegbeteg kockák akik szabadon mászkálnak....az ilyenek szerzik emg apuci pisztolyát és rendeznek 'bumm headshot' partyt az iskolájukban
-
Bencus88
nagyúr
sztem az mindenkinek meg van szabva, hogy milyen lesz.De nem biztos.
-
Scooby Dou
aktív tag
Valaki megtudná mondani hogy hogy lehet megcsinálni azt hogy más színű legyen a füstgránát?
-
Bencus88
nagyúr
Az igen!Az állatok.
Ezek milyen származásúak?
Jó kis videó. -
Bencus88
nagyúr
Nem akarom elhinni, de ha belegondoltok, hogy ilyen lehet valaki akkor elgondolkozik egy kicsit az ember.De kül. tényleg brutál feje van.
-
J3richo
tag
Ja, ezek meg vannak rendezve, de sebaj. Ti elhiszitek ;)
-
Zsadi
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #2123 üzenetére
Jaja, Ext és Kickr a The e-WHOlution movie-ban, amit művelnek az valami félelmetes.
-
Bencus88
nagyúr
A másodiknak 80 a halála jól látom?
-
J3richo
tag
-
Bencus88
nagyúr
Húh hirtelen már azt hittem, hogy rám mondod
Aztán rájöttem, hogy mit küldtem
lol
-
Kobe
veterán
válasz
Bencus88 #2125 üzenetére
ez a csávó nem is normális az fix....ilyeneket vagy egy város főterén lőnék tarkón vagy kényszerzubbonyba elzárnám egész életére...láccik rajta h életében nem dugott egy egészségeset mert teljesen meg van zakkanva....az ilyen az több mint kocka...azt csodálom hogy az ilyen embereket egyáltalán hagyják szabadon mzoogni, mikor 2 mperc alatt levágja róla mindenki hogy egy idegbeteg állat.....nézd meg a videót mit művel mikor egyszer lelövik, nem normális ez az ember...nem csoda, ha a pocsolya túloldaláról való, ilyen debillek csak ott élhetnek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Bencus88
nagyúr
Mármint az 5-iket.Meg a 3-ikat nézzétek meg azok a jók.
-
Bencus88
nagyúr
[link]
Erre a fejlövésre csak ez a gyerek lenne képes.Nagy cs-s.
De azért ne alakítsuk át ezt a topicot cs-re.
Ez a video szó szerint egy vadállatról szól aki gép elött tölti az életét.Meg kell néznetek a negyedik videót indítsátok el. -
BigBadPlaYeR
senior tag
-
Bencus88
nagyúr
Véglis ha egymás mögé beállítasz 4 embert akkor simán meg lehet csinálni.
Én már megöltem 8-at de azt kb 20-25 másodperc alatt -
Bencus88
nagyúr
Talán arra idő se lenne, hogy 4-et egyszerre.Az már tényleg feladat lett volna
-
Bencus88
nagyúr
[link]
4et egyszerre -
Kobe
veterán
[link] rifle only
-
Bencus88
nagyúr
Azért én nagy élvezettel toltam végig az első két részt is.
-
J3richo
tag
válasz
Bekre Pál #2108 üzenetére
Az első kttő azért, mert nagyon gyengék voltak és szervezetlenek, harmadik meg, amiben most voltam, ott kiderült, hogy koleszosak és csak hétvégén tudnak gamelni, továbbá valamelyiknek gépe szervízben is van stbstb.
Tehát elhatároztam, hogy alapítok én egy klánt, ahova én választom be az embereket. Falcon Legion a neve, várjuk a jelentkezőket.Bővebb infó itt: [link]
-
Bekre Pál
tag
Hali, tudna valaki mutatni egy WH-s, vagy akármilyen más csítelős screenshotot, mert amit az egyből a PB csinált az nekem nem mond semmit.
köszi -
Detonator
aktív tag
Be merjem kapcsolni a Dx9-es módot az adataimnál lévő konfiggal, úgy, hogy nem szeretném, hogy a szemem jojózni kezdjen?
-
J3richo
tag
Újra szabad vagyok
.
-
kilokenyér
tag
Up ocska
-
Kobe
veterán
elitecoders.org : ''The new age of cheating is just around the corner''
akinek nem megy angol ''A cheatelés új korszaka már a küszöbön van'' ...no comment
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest