Hirdetés
Aktív témák
-
Zsadi
őstag
-
Zsadi
őstag
Anno Cod1-hez írták.
[link]
Viszont, az utolsó sorokban már olyanok is vannak, amit jól beállított pb-s server nem szeret.
pl. fastsky
fps ide vagy oda, meg kell tanulni célozni, oszt szóljon a fejes
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
forceberg #3541 üzenetére
1280*1024, 2XAA, textura beállításokkal összevissza trükközve nem igazán jó.
Nagyobb pályákon, nagyobb csatákban leesik az fp 16-21 közé, és akad rendesen, nem lehet így vele normálisan játszani. Anno 6800 topikban is volt rajtam kivül pár emberke, akiknek hasonló gondjuk volt a Cod2-vel DX9-ben. DX7-el nincs semmi probléma, azzal hasít. -
Zsadi
őstag
Télleg milyen mód lenne?
S&D-t ki lehetne lőni, mert ugye az csapatjáték, összeszokás miatt ez nem is lenne sikeres. Egy fix időpont is jó lenne, mert gyaknék én is egy kicsit, mert a fene tudja mikor játszottam már a kettővel...
De egy PH!-s funnak is be lehetne tudni ezt a fragvadászatot. -
Zsadi
őstag
Egy másik fórumon, hasonló dolgokról megy a vita.
Kicsit hosszú, de szvsz van benne igazság:
''MOHAA alatti ''mendemondák'' alapján én nem szimpatizálok a konzoltrükökkel, mivel ismeretük és használatuk előnyhöz juttathat - nem kimondottam fps növelés érdekében, de pld. egy ''lecsupaszított'' bokorban sokkal könnyebben kiszúrod az ellenséget, vagy éppen homályos, füstös ködös látótár helyett tiszta terep.... A bebindelt konzolparancsokról meg ne is beszéljünk. Engem mindig is zavart az, hogy pld. lanpartikon van félóra(?) konfigolásra, és vannak olyanok, akiknek ez nem elég?? Mi a rákot csinál az illető addig? Persze ezen lehet vitatkozni, hogy ezek a dolgok alapból benne vannak a játékban stb, tehát nem külső cheat - de pld. aki menet közben bebindelt utasításokkal a rate-t variálja, biztos hogy nem ok nélkül teszi, hanem azért, hogy neki valami jobb legyen, és mivel valamelyik hüle fizikus kitalálta az energiamegmaradás törvényét - ebből fakadóan másoknak meg valami rosszabb lesz .
A példáim valószínüleg rosszak, ugyanis nem ismerem a komoly konzoltrükköket - nem voltam klánban, ahol kiokítottak volna - és többségüket az általad említett cvar dologgal ki lehet védeni, de ami miatt én ezt felhoztam az az, hogy régebben valahol olvastam egy pro (tényleg neves játékos volt, ezáltal sokak céltáblája is) megjegyzését arról, hogy sokan lecsíterezik, valami ilyesmi módon:
....sok kis kezdőnek fogalma sincs a dolgokról, csak vagdalkoznak, és sosem hallottak olyan konzolparancsokról mint xxxxx,xxxxx,xxxx (bocsi de már nem emlékszem, és nekem is újak voltak, pedig akkor már éveken át játszottam), és egyből lecsalózzák az embert....
Ja... itt játék közbeni változtatásokról volt szó, csak kicsit rosszul idéztem, és valami rate buhera is volt köztük.... menet közben? Meg a ''lagbind'' vagy screenshot jelenségről ne is beszéljünk - bebindelt trutyik, amikkel érdekes módon mindig akkor találkozik az ember, ha sarkon/ajtóban fut össze az ellenféllel. Élvezettel szoktam nézni, hogy mindig akkor lesz valami fura jelenség amikor bizonyos játékosokkal találkozom szembe sarkokon. De hát én tudom, hogy csak a szolgáltatómnál van a baj, és az egész csak véletlen egybeesés.... Vagy az, hogy valakinek sirály a pingje (meg nekem is), szépen mozog midenhol, de mégis ha nyilt terepen a szalad át, akkor hirtelen elkezd pattogni, 2-3 részletben ''teleportálódik át'' a téren, hogy egy egylövetűvel még véletlenül se lehessen eltalálni.... De én tudom, hogy ez megint csak a szolgáltatóm hibája, mert pont akkor indítottak el egy karbantartó funkciót a szerveren....
Ezek után és kissé vegyes érzelmekkel vagyok a konzoltrükkök és spec konfigokkal szemben, mivel mindnek az a vége, hogy az illetőnek valami jobb lesz, azaz előnyhöz jut. Ez úgy lenne korrekt, hogy akkor mindenkinél legyen meg ugyanez, és akkor tényleg a ''valós'' skill dönt vagy pedig csupasz alapkonfig, csak a mozgások állíthatók - azaz totális konzol/külső konfigfile/stb. tiltás!!
Engem is ki lehet majd okítani, mivel most csak vagdalkozom.... nem ismerem ezeket a trükköket, csak hallottam ezt-azt, meg játéktapasztalatok alapján nyilatkoztam... és lehet hogy tényleg az én készülékemben van a hiba.'' by Nyekhere -
Zsadi
őstag
válasz
Sirandrish #3286 üzenetére
''pl mi az a wh? hogy lehet beállitani? mire jó?''
Ezt pl ne! A wallhack rövidítése. Átlát a falon, jelzi/látni lehet az ellen helyét fal, tereptárgyak mögül. -
Zsadi
őstag
HEMP ezt írtad:
''Nálunk AdmiralMOD fut, épp tegnap konfigoltam a ''hasraesést, ha láblövést kapsz'' opciót.''
Haver kereste ezt azt opciót az új AdmiralMod-ban, de nem találta.
Pls a titkot! -
Zsadi
őstag
válasz
Bencus88 #2944 üzenetére
Azért a PB-től sem kell csodákat várni, mert mindig lesznek újabb és újabb csítek, amiket nem ismer fel, és ez már csak a PB készítők rugalmasságán múlik, hogy milyen gyorsan frissítik.
Sajnos a mi serverünkön is majd minden nap felbukkan egy-két ''ügyeskedő'', és ha nem néznénk a Pbshotokat akkor vígan ellennének a mai napig. Szal az adminoknak sem árt résen lenni, nézegessék csak a shotokat WH ügyben, (az Aim egyértelmübb) majd ha be lesz élesítve ez a Pb 100%-ra.
Van még valami speckó ClanBases PBconfig is, amiben még plusz dolgokat lehet beállítani a PB-nek (legalábbis Cod1-ben, de sztem itt is lesz), de erről már Robaj tudna mesélni. -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #2788 üzenetére
Jaja. 10-20 pingbeli különbség még nem zavaró, de amikor már 80-100 pinges emberkék rohangálnak, akkor ott már gond lehet.
Tegnap felnéztem hozzátok.
Hát mán megint rohadtköcsögcsítergeci voltam...Sniper nélkül még nem indítottátok a servert? Tegnap is alig volt puskás, majdnem mindenki sniperrel nyomta lapítva....
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Cod2online:
''Néhány héttel ezelőtt az Activision tett közé egy hírt, miszerint a Call of Duty 2 nevű játékukhoz egy újabb patch-et fog kidobatni. A fejlesztőcég, vagyis az Infinity Ward a hivatalos fórumukon pár szót ejtenek, hogy miért is késik. Ugyanis a 2006 elejére ígért javítás folyamatosan tolódik. Állítólag a legnagyobb bajuk a Punkbuster-rel van, amely koránstem mükszik még tökéletesen, sőt emellett a DX achitektúrák kivitelezése is gyerekcipőben jár még. A hivatalos megjelenésre csak egyet mondtak: 2006.'' -
Zsadi
őstag
Cod1 ből vannak, hátha itt is jók:
Én is úgy találtam ezt anno, tehát nem az én javaslataim, amik a szövegben vannak.
cl_maxpackets ( alapértelmezett: 30 | nálam: 100)
cl_maxpackets egyik legfontosabb parancs jelenleg a CoD-ban. Számos találgatás van a ''lagscript''-ekkel kapcsolatban, amit állítólag ezzel a paranccsal lehet elérni. Ezért a pbsv.cfg-ben a cl_maxpackets általában 80-100 közötti értékre van limitálva. Ha 80-nál alacsonyabb értékre állítod megnő az esélye, hogy a golyó nem jut el az ellenfélig, így nem találod el. Ezért én azt javaslom, hogy ezt 80 és 100 közé állítsad.
rate ( alapértelmezett: 5000 | nálam: 25000 )
A legtöbb ember, ezt az értéket 25000-re állítja azzal, hogy a játékban kiválasztja az ADSL kapcsolódási típust. Én azt javaslom , hogy valahova 15000 és 25000 közé állítsátok, 15000-re akinek lassú, lagos nete van, 25000-re pedig azok, akinek átlagos otthoni nete pl 512-es xDSL-je van.
snaps ( alapértelmezett: 20 | nálam: 40 )
A snaps határozza meg, hogy mennyi ''csomagot'' kapsz a szervertől. 20 és 40 közötti értéket ajánlok, de a legtöbb szerver csak a 40-et engedi, így én is ezt ajánlom.
cl_packetdup ( alapértelmezett: 1 | nálam: 1 )
Ez a beállítás arra való, hogy csökkentse az adatveszteséget a NAGYON ROSSZ nettel rendelkezők számára. Ha ezt az értéket 0-ra állítod, akkor a CoD minden csomagot, csak egyszer küld el, alapértelmezésként minden csomagot kétszer. Nem találtam pontos leírást erre a parancsra, egy Q3-as oldalon olvastam róla utalást. Ha nincs nagyon rossz neted, akkor tényleg ne nyúlj hozzá ehhez.
com_maxfps ( alapértelmezett: 85 | nálam: 125 )
Ez talán a legegyszerűbb CoD parancs, de ha megfelelő értékre állítod pozitív dolgokat tapasztalhatsz. Néhány Quake3 bug miatt, adott fps értékeken magasabbra tudsz ugrani. A következő értékekkel tudsz magasabbra ugrani ( Quake3-ban tesztelték ): 63, 83, 125 és 333. Nem tudsz magasabbra ugrani, ha nem éred el fixen ezeket az értékeket.
cg_teamChatsOnly ( alapértelmezett: 0 | nálam: 1 ( war közben )
Ez _A_ parancs. A legtöbb ember nem ismeri ezt, de ha használja nagyon hasznos lehet. Hogy mit is csinál? A csapatüzeneteken kívül minden más üzenetet elrejt. -
Zsadi
őstag
válasz
F1CoD.Messer #2263 üzenetére
Mint már írták:
''Persze ha admiral modban játszol akkor ott a futás során is lovagolhatsz, mivel úgy van megoldva'' -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #2140 üzenetére
Hi Conrad! Majd játszogatunk, ha normális lesz a Cod2.
Eszméletlen módon lebutítja az embert, alig győzük mi is összeszedni magunkat Cod 1-ben.
Aki nem hiszi, hasonlítsa össze a Cod1 és Cod2 rifle servereket. Ott nincs ám olyan, hogy kislábujjon lövöm és meghal, vagy mellélövök és headshot....
Ráférne már a patch, és a pb.
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #2123 üzenetére
Jaja, Ext és Kickr a The e-WHOlution movie-ban, amit művelnek az valami félelmetes.
-
Zsadi
őstag
Infinity Ward worked closely with Intel to improve Call of Duty 2 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. If you do not know whether you have a multi-processor, dual core, or HT Technology enabled system, please see the ReadMe file for simple instructions on checking your system.
Please note that Call of Duty 2 is a very graphically intense game. The greatest performance increase from this upgrade will be realized by selecting Optimal System Settings in the Options menu.
This update supports US/UK English, French, German, Spanish, Italian, Polish, and Russian language versions of Call of Duty 2 only.
Download here
http://download.activision.com/callofduty2/cod2intelpatch_101.exe -
Zsadi
őstag
<<-1st.B.A.D.->> Public and training server
Köcsög banda...
Aki egy kicsit is jól játszik, kirugdossák hogy csaló...... NC.... -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #1930 üzenetére
Ez van sajnos. Ezt mondtuk mi is a kezdetek óta.
Nem érdemelnek ezek a szemetek annyit se, hogy demo-t vegyek róluk, mert ugye minek?
PB még nincs, lehetetlen bannolni. Nem fogok még pluszmunkát is csinálni miattuk, hogy utána a képembe röhögjenek.
Robajt is már kivágták, mert meg merte jegyezni a csítereket.
''Ha nem tetszik, ne játsz!'' - jött a válasz.. NC...
Remélem a PB-s időszak azért jó kis rosta lesz, ráfér a Cod2 társadalomra nagyon a szűrés. -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #1906 üzenetére
Jaja, ha vállhozemelés nélkül nézel a kút fele, akkor nincsenek bokrok.
Emiatt is csítereznek sokan, meg buggereznek.
Velem is előfordult már, hogy rohanok arra, meglátom az ellent, és reflexből már lövök is.
De az is érdekes, hogy ezen a pályán főleg, de van még egy-két pálya, ahol a bokrok, különböző tárgyak, 1-2 mp késéssel jelennek meg a képernyőn....
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
Már vannak CoD2 kupák?
Van valami infó róla? Link, klánok stb..? -
Zsadi
őstag
válasz
J3richo #1798 üzenetére
Néha a füles sem elég, hidd el! Rutin és tapasztalat is kell, de olyan klán, akiket több mint 100 war után (ami inkább 200 fele közelít) nem hallottunk a Cod1 világában, inkább több mint gyanús!
Cod2-ben ilyen hitbox mellett én nem neveznék senkit se ''pro''-nak, inkább makkernek....
Kézlövés = halál ... próbálja ki Cod1-ben egy kupa meccsen.......CB szabályok és adminok mellett........ -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #1599 üzenetére
''csíterkempercsipáspingvin.''
Ez jó!
Tegnap nézelődtem egy kicsit.Hát ez a csipa valami szörnyű.
Gyakorlatilag tökmindegy hol találod el az embert, váll, láb, vagy kézfej, meghal....
pl egy csávót szó szerint pont seggközépen lőttek, és meghalt, engem térden lőnek meghalok.... De majdnem minden fegyverrel ez a helyzet.
Csak nem értem, ha COD1-ben elértek egy szintet a fegyverek szórásával/rángatásával,tűzerejével, akkor ezt most miért butították le erre a szintre? Ott büszke voltam egy-egy szép fragre amikor olyan ellenfél ellen értem el, itt valahogy nem érzem ezt..
Ha egy kicsit jobban megy (pedig nem vagyok daragép), akkor mint tegnap is, hülye csíter voltam egy lengyel klán szerint, mert megelőztem őket, egy finn is elég érdekes dolgokat írkált, Robaj szerint biztos csíterezett...
Szal néha elveszik az ember kedvét az ilyenek... -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #1573 üzenetére
Visztont az a piros pöttyös radaros hülyeség az gáz.....
Robaj mindig kérdezte mapváltáskor hogy melyik oldal???
Mondom, nem tudom, mert rohadtul csak auto van meg spectate...
Nála meg minden. Kérdi hogy vannak-e piros pöttyök a radaron.
Mondom nincsenek. Erre Neki vannak.
Erre minden szutykot amit eddig letöltött töröltem, letöltést kikapcsoltam, azóta van oldal választás, undorító pirospöttyök stb...
Azért így nem fair a többiekkel szemben.
Így legalább a 100/17-es statja egy kalap kakit nem ér!!![Szerkesztve]
-
Zsadi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1536 üzenetére
Majd kíváncsi leszek a magyarok hozzáállásához.
Félek, csalódni fogok.
Ott, ahol az admin is csak csíttel tud érvényesülni, szerintetek lesz server stop? Nem hinném... -
Zsadi
őstag
Oszt mit csinálnánk?
Cod1warhoz alig lehet ellent találni. Publicon alig vannak.
Cod2-ben így warozni értelmetlen. Publicon meg ha már egy kicsit is jó vagy, akkor már anyukád is csuklik, Te meg egy aljas csíter vagy.
Pár hete nem emlékszel mit művelt az a pár ''klános'' gyerek brecourton amikor csipával osztottad az észt, én meg puskával öltem Őket? Elrood meg a másik csapatból figyelte ahogy szidnak Téged? Kész röhej az egész. Pedig ez Conrad-ék serverén volt, kár hogy Ő akkor nem volt fennt, mert mentek warozni...
De a legjobb beszólásuk az volt: bezzeg UO-ban szétvernének minket...
Na OFF OFF -
Zsadi
őstag
1500!
Ez így van sajna.
Mondjuk azt sem értem, mirefel warozgatnak ilyen sokan így, amikor kiforratlan az egész így ahogy van. Majd ha netán jön egy jó kis patch, ami helyrerakja a fegyvereket, meg a cheatet, kíváncsi leszek, a mostani nagy ügyesgyerekek mit lesnek, ha netán célozni is kell majd.... -
Zsadi
őstag
[link]
Remélem a készítők lépnek hamar valamit. -
Zsadi
őstag
Én is csak ennyit tudok, amit olvastam, gyakorlatban még nem próbáltam Cod2-nél:
''Egyelőre csak az ASE-ban, ha rákattintasz a szerverre és F8, ott lehet beírni ezeket a dolgokat, játékból valamiért nem működik.
/rcon login [RCONJELSZÓ]
Bejelentkezés RCON-ként..
/rcon serverinfo
Megmutatja a szerver beállításait. ''
stb. stb..
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
-conrad- #1068 üzenetére
Publicon szokásos sajnos a cheat, és az esetek többségében a PB is tehetetlen, valahogy mindig beelőznek a cheatgyártók. Félek, itt a 2.-ben is ez lesz, ha lesz PB.
Serverünkön mi is csak bannal tudjuk jutalmazni az illetőt, ha a PB nem reagálja le a dologot hatásosan.
Igen, észrevettem, a CoD 2 -ben is találkoztam már ''kedves'' wh-t alkalmazó egyénnel.....szánalmas...
[Szerkesztve] -
Zsadi
őstag
válasz
Invisus #1066 üzenetére
Mi volt? TDM, DM, HQ, S&D?
Néha a public statok nem sokat érnek.Fontosabb, hogy milyen csapatjátékos az illető!
Ha olyan jól játszol, előbb utóbb felfigyel majd rád valamelyik klán, esteleg írd bele a nickedhez a ''klánt keresek'' szavakat (magyarul, angolul, ahogy tetszik).
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest