Hirdetés

Aktív témák

• Zsadi

őstag

Cod1 ből vannak, hátha itt is jók:
    Én is úgy találtam ezt anno, tehát nem az én javaslataim, amik a szövegben vannak. :)

cl_maxpackets ( alapértelmezett: 30 | nálam: 100)
    cl_maxpackets egyik legfontosabb parancs jelenleg a CoD-ban. Számos találgatás van a ''lagscript''-ekkel kapcsolatban, amit állítólag ezzel a paranccsal lehet elérni. Ezért a pbsv.cfg-ben a cl_maxpackets általában 80-100 közötti értékre van limitálva. Ha 80-nál alacsonyabb értékre állítod megnő az esélye, hogy a golyó nem jut el az ellenfélig, így nem találod el. Ezért én azt javaslom, hogy ezt 80 és 100 közé állítsad.

rate ( alapértelmezett: 5000 | nálam: 25000 )
    A legtöbb ember, ezt az értéket 25000-re állítja azzal, hogy a játékban kiválasztja az ADSL kapcsolódási típust. Én azt javaslom , hogy valahova 15000 és 25000 közé állítsátok, 15000-re akinek lassú, lagos nete van, 25000-re pedig azok, akinek átlagos otthoni nete pl 512-es xDSL-je van.

snaps ( alapértelmezett: 20 | nálam: 40 )
    A snaps határozza meg, hogy mennyi ''csomagot'' kapsz a szervertől. 20 és 40 közötti értéket ajánlok, de a legtöbb szerver csak a 40-et engedi, így én is ezt ajánlom.

cl_packetdup ( alapértelmezett: 1 | nálam: 1 )
    Ez a beállítás arra való, hogy csökkentse az adatveszteséget a NAGYON ROSSZ nettel rendelkezők számára. Ha ezt az értéket 0-ra állítod, akkor a CoD minden csomagot, csak egyszer küld el, alapértelmezésként minden csomagot kétszer. Nem találtam pontos leírást erre a parancsra, egy Q3-as oldalon olvastam róla utalást. Ha nincs nagyon rossz neted, akkor tényleg ne nyúlj hozzá ehhez.

com_maxfps ( alapértelmezett: 85 | nálam: 125 )
    Ez talán a legegyszerűbb CoD parancs, de ha megfelelő értékre állítod pozitív dolgokat tapasztalhatsz. Néhány Quake3 bug miatt, adott fps értékeken magasabbra tudsz ugrani. A következő értékekkel tudsz magasabbra ugrani ( Quake3-ban tesztelték ): 63, 83, 125 és 333. Nem tudsz magasabbra ugrani, ha nem éred el fixen ezeket az értékeket.

cg_teamChatsOnly ( alapértelmezett: 0 | nálam: 1 ( war közben )
    Ez _A_ parancs. A legtöbb ember nem ismeri ezt, de ha használja nagyon hasznos lehet. Hogy mit is csinál? A csapatüzeneteken kívül minden más üzenetet elrejt.

Aktív témák