Hirdetés
Aktív témák
-
Cosmic Gate
aktív tag
Na megvan a teljes verzio!!a Ruszkikkal már végig is vittem!
Szaroztam a grafikai beállításokkal de maradtam a a DX7-nél és így simán elmegy úgy minden fullon van: 1280x1024,4x AA,??AF,minden texture beállítás Extrán kivéve 1et amit auto-ra rak!!Dx9-es optimalizálásnál max 800x600-on tudtam vele úgy játszni hogy nem megy 30 fps alá,de nem volt minden full-ra felrakva..annyi külömbséget vettem észre hogy a fegyver meg a falak nem olyan kidolgozottak..a füst ugyan olyan jó mint a Dx9-el!!
A Játék nagyon F@sza!!!!!!
[Szerkesztve] -
Grass
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Egyszerűen nem indul el a játék. Azt írja hogy hogy a driver vagy a vga nem támogatja a dinamikus textúrákat. Egy GEF3TI200 as karim van és elvileg ezen még elkell futnia. Tudna valaki segíteni. Thx -
Detonator
aktív tag
Ja, azt gondolom!
A hivatalos gépigény:
1.Minimum System Requirements
- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware
Accelerator video card and the latest drivers
- Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
- Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(tm) XP 1700+
- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
- DirectX(R) 9.0c (included)
- 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
- 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
- 4 GB of uncompressed free hard disk space (plus 600MB for Windows(R) 2000/XP swap file)
- 8x Speed CD-ROM or 2x Speed DVD-ROM drive. -
Loretto
veterán
Demo szerintem nem lesz mérvadó. Fullon 1280-ban a 7800gtx-k is feküdtek.
-
bumper
senior tag
Skacok, mi a az a leggyengébb gép amin még szaggatás nélkül elfut a cod2 ?
Geforce4mx440 ? A demo még okés volt -
szagi01
csendes tag
A United Offensive-t mikor veteránon végignyomtam hát jöttek rosszul a saját SŰRŰ mentéseim.
De ezzel itt már gondok lesznek.
És amikor már csak az utolsó ellenség lesz hátra, a többi jól lesebesített és az egy kis Luger-rel kinyír a mentőpont elött akkor fogom minden hajam kitépni a helyéről. -
Badb0y
addikt
Remélem, hogy jobban fog futni mint a demo
-
Detonator
aktív tag
Full-on total szaggat! Sokat le kell venni a beállításokból, hogy szépen fusson, bár egyáltalán nem veszem észre a grafikai butítást! Életerő csík nincs, ami nagyon rossz! Nem lehet bármikor menteni!
-
D.Orion
veterán
A CoD se a fizikai motor miatt kapta meg anno mindenhol: Azt a ***vaélet ilyet még nem pipáltam jelzőt. A CoD2 se a fizikával fog domborítani, de azért egy HL2 80%-os fizikai motort illene már elérni mindegyik játéknak, és optimalizálni se ártana(ez nem a CoD2-re vonatkozik).
[Szerkesztve] -
retros
tag
én annyit várok h az CoD1-hez képest:
- jobb grafika
- dettó hangulat (A Hangulat!)
- jobb MI
- több fegyver,hosszabb játékidő.. blabla
sajna a srácok nemgyúrtak rá a fizikára, bár lehet játék közbe nem is fog annyira hiányozni.
(bár ha belelövök egy vázába azért 2005ben törjön má el)
de a rongybabás stuff jó hogy nincs benne.. az inkább nevetséges.. pölö a HL2ben is.
messze ne tökéletes a játék viszont a Hangulatot nemlehet csak hardwer- teljesítményben mérni.
akinek volt valaha is c64-e az tudja -
D.Orion
veterán
Ez tök gáz, nincs életjelcsík, de ugyanúgy elő lehet hívni a cfg segítségével, mint a demoban
Ennyi erővel a menűben is lehetne ilyen beállítás, hogy Healt valami Off/On. Ezt azért beletehették volna, emiatt csak 99% a jutolmam neki. De csak azért mert szép a fémdoboz.
[Szerkesztve] -
zabla
aktív tag
hát nemtudom, igaz hogy még csak belekukkantottam, de nem látok túl nagy különbséget az 1hez képest...remélem ez változni fog ha elkezdek vele játszani
normal beállításon teljesen úgy néz ki mint az előző, fullon meg akadozik mint atom(3000+, 512, 6600gt)
-
capafog23
őstag
Külföldről hozattam, na jó nem is.
-
petyus11
tag
válasz
Staufenberg #674 üzenetére
Magyarországon is megjelent? És hol lehet kapni mert még sehol sem láttam!!
-
-conrad-
addikt
válasz
Staufenberg #674 üzenetére
privi sos.
-
capafog23
őstag
Nagyon jó a full játék királyak benne a füst és tűz efektek és tök poén hogy így a trainingen krumplival kell hajigálózni.
-
petyus11
tag
Valaki kipróbálta már a Cof2 demoját?
Milyen?
Tényleg annyira jó lesz mint ahogy ígérik? -
Staufenberg
csendes tag
válasz
Dilikutya #665 üzenetére
Csak ennyit mondok:nehezen tudják majd überelni ezt a játékot.
Szerintem ilyennek kell lenni egy játéknak.Nem kell túl nagy erőgép neki,hiába veszed fullra a beállítást.
Az enyémen(is7-e2,1gb Brand ram,geforce 6600 128 mb,) simán elfut fullon.
Nagyon jó az ellenség mi-ja,különösen az összehangolt támadásuk(kettő tüzel egy tölt,kettő tűz alatt tart míg egy másik megkínál egy pár krumplinyomóva).
Még egy fps jött ki mostanság ami figyelmet érdemel és az a F.E.A.R.
Bár ennek kicsit nagyobb a vga igénye. -
Dilikutya
félisten
válasz
Staufenberg #664 üzenetére
Ne ezen lovagolj már! Nyilatkozz inkább a játékról érdemben...
-
Lala6
őstag
Igen sajnos ez van még itthon. Senki nem emlegetheti, de mindenki(a többség) olyanokkal játszik/dolgozik. És itt nem csak az otthoni felhasználókra gondoltam.
Amíg Amerikában és az EU-ban(nyugati országok) olcsóbb egy játék, mint itthon addig ez nem is lesz másképp(nézni kell a fizetéseket is, hogy egy amerikainak mennyibe kerül és mennyi egy magyarnak). Számolgattam kicsikét. Itthon kb 2000-Ft-ért kellene árulni egy ilyen játékot a magyar fizetésekhez képest. Ha ennyi lenne, akkor többen vennék meg boltban.
Jah, hogy szarul keresünk? Most mit csináljak, áljak a főnök elé és kényszerítsem ki a több fizetést, hogy nem csak a gázszámlát kéne belőle fizetni, hanem szeretnék egy cod2 játékot is venni(annyi 1 havi gázszámlám, mint a cod2).
Na mindegy, befejeztem az off-ot.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
Staufenberg #660 üzenetére
Ha azt mondod le lehet tölteni innen vagy innen az már wareznek számít itt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Staufenberg #658 üzenetére
Amennyi jó játék megjelenik, én akár meg is engedhetem magamnak. Idén a Cod2, az AoE3 és a GTA SA olyan, ami jó, a többi szar, vagy nem fut nálam normálisan. De inkább az előbbi
-
Badb0y
addikt
válasz
Staufenberg #658 üzenetére
Figyi, itt ezzel tisztába van mindenki. De itt [link] van egy szabály, hogy nem szabad a ph fórumán warezolni. Biztos, hogy nem mindenki vesz meg minden játékot, de nem szabad hangoztatni. Ez az új privát funkció jó erre, hogy ilyeneket lehessen beszélni. De nyilvánosan nem szabad.
-
Staufenberg
csendes tag
Semmi gond, többet nem szólok be ilyeneket,de szerintem Magyarország játékos társadalmának ha csak 10% megveszi eredetiben az már jó arány.Egyébként itt mindenki olyan jól keres,hogy a neki tetsző játékokat mind eredetiben megveszi?
Azért még nem tart itt ez az ország szerintem.
Vétel,vége.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
válasz
Staufenberg #649 üzenetére
Engem pl. csak a multi érdekel... A simának sztem neki se fogok állni.
-
Loretto
veterán
Staufenberg: következőkben ha még egyszer hasonló jellegű hozzászólást látok Tőled, szó nélkül repülsz, ezzel együtt egy moderáori figyelmeztetést is kaptál.
Természetesen, mindenkire vonatkozik aki a jövőben warezolni szeretne. -
D.Orion
veterán
válasz
Staufenberg #652 üzenetére
Figyú menjél már ki másolt cod-al külföldi szerverre. pl.: német vagy francia. Szóljál ha müködik.
[Szerkesztve] -
Staufenberg
csendes tag
Egyébként egyetlen tört játékkal sem volt gondom soha (multi).
-
Zsadi
őstag
válasz
Staufenberg #649 üzenetére
Vagyunk itt jópáran azok közül itt a topicban is.....
-
Chip
aktív tag
válasz
Staufenberg #647 üzenetére
Elkepzelheto peldaul, hogy a tort jatekkal nem tudsz multizni.
-
Staufenberg
csendes tag
Emberek gondolkozzatok,minek 15.000-ret kiadni amikor le lehet töltizni????????????
-
retros
tag
nah már itthon is ''kapható''
internet rlz. -
Loretto
veterán
válasz
Staufenberg #625 üzenetére
Én meg ettől a stílustól, kicsit fogd vissza magd.
-
D.Orion
veterán
Én félretettem nagynehezen 14K-t, úgyhogy ha meglátom valahol akkor kosárba be. Max. nem januárban állok át A64-re hanem márciusban. Bár ha ilyen ütemben kell gépeket összeraknom akkor még belefér a január is anyagilag.
-
Zsadi
őstag
Holnap?
A callofduty.hu hírei közt ez van:
''A boltok polcain a Call of Duty 2!
Iktatva: @ 2005.10.25. 20:34
Ami a lényeg, hogy az Activision a mai napon elkezdte leszállítani a CoD2 PC szoftvereket a boltokba világszerte. A játék ára a Teen ESRB besorolásnak köszönhetően maradhatott az előre kalkulált 49.99 USA dollár, emellett már kapható az ún. Collector's Edition verzió is. A DVD lemezen, mely elegáns fémes dobozzal van ellátva, található számos és számtalan extra matéria, a fejlesztési folyamatoktól a már jól ismert veterán interjúkig, a teljes listát az Archívumban találjátok. A CoD 2 PC CE verzió ára 59.99 USA dollár. A Call of Duty 2 XBOX360-as verziójának megjelenési időpontját november 15-re datálta a kiadó
Még mielőtt bárki nekiállna kapkodni az Automexes / PC Dome-os rendelési telefonszám után, le kell törjem a kedélyeket: A cím a tengerentúli állapotot tükrözi.'' -
Badb0y
addikt
Holnap jelenik meg ugye amcsiba. Az mit jelent? Mikor lesz itthon a boltokba? pl.: Mediamarkt
-
Badb0y
addikt
válasz
Staufenberg #623 üzenetére
Kíváncsi leszek rá
Sztem koppanni fogsz mint sokan mások.
-
Badb0y
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #631 üzenetére
Az a lényeg, hogy a consol parancsokat egész jól megcsinálták. Jó ez hogy ad segítséget.
-
HolloW
senior tag
Nem voltam elég alapos
, sry
-
Dilikutya
félisten
''Quake III engine has been retired...'' magyarul nyugdíjazták. De máshol is olvastam ezt, igaz ott más kifejezéssel (''ditched'') éltek. Az szép is lett volna, ha 6 évesen a Q3 motor még mindig ekkora játék alatt működhet, és inkább csak hiú ábránd lehetett. De már az se rossz, hogy 4-5 évesen még kasszasikerek készültek vele. Egy időben az Unreal2-őt hozták hírbe. A saját engine-t azért nem tartom valószínűnek egyébként, mert az Infinity Ward eddig is licenszelte a motort játékaikhoz, így nyilván ennek fejlesztésében nincs akkora tapasztalatuk, bár ez még nem zárja ki annak lehetőségét, hogy írjanak egyet (ami elég jól sikerült, bárki is követte el). Valóban több forrás sajátként említi.
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
válasz
Dilikutya #628 üzenetére
''The venerable Quake III engine has been retired in favor of an in-house custom job, featuring pixel shaders, bump maps and much-improved shadows and lighting. In an interesting twist, it seems that the new game engine is either capable of playing original Call of Duty maps, or � more likely - it wasn�t difficult to import them.''
Q3 engine felturbózva bump map-okkal ?
Forrás : Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
válasz
Staufenberg #625 üzenetére
Értekezzünk inkább a játékot működtető grafikus motorról, engem az jobban érdekel, mint a tízéves színvonalon előadott beszólásod
. Voltak olyan hírek, hogy az Unreal2-őt fogja használni, szerinted mi az igazság?
Válaszolok magamnak: valószínűleg saját motor, de nem biztos.
[Szerkesztve] -
Staufenberg
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe #626 üzenetére
Lehetsz
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Staufenberg #621 üzenetére
Nagyon jó neked, lehetek a barátod?
Valami azt súgja nekem, hogy nem leszel hosszúéletű ezen a fórumon, amit nem mondom, hogy nagyon sajnálnék. Semmi szükség újabb 10 éves okos kisgyerekre, aki osztja itt az ''eszet'' úgy, hogy még magyarul sem tud. Meg angolul sem.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Staufenberg #623 üzenetére
Mi az, hogy gamelés? Nem ismerek ilyen szót... hányok ezektől az undorító frissen magyarosított angol kifejezésektől. Rossz kimondani azt, hogy játék, játszani stb?
Amúgy lótökét sem érdekli, hogy már töltöd
-
Staufenberg
csendes tag
Estére már gamelés lesz.
Háromszoros hurrá a torrent világnak!!!!!!!! -
Dilikutya
félisten
válasz
gregorik #620 üzenetére
Mondjad nyugodtan
Fel vagyok nőve, és semmi tiszteletlenséget nem éreztem a hozzászólásomban.
Vannak kultúrák, ahol pl. vidáman, mulatozva búcsúznak a halottaktól. Ez az élet rendje. Szerintem a Helloween sem egy komoly dolog.
Nem kell mindig mindent komolyan venni. Annak is meg van a maga helye, és ideje. -
Staufenberg
csendes tag
Hello mindenki.
Nemtudom ki hogy van vele de én már szedem lefele ezt a jó kis gamét. -
Badb0y
addikt
Úgy néz ki akkor az okt-os határidőből semmi nem lett, marad a nov 4
-
Misike
tag
Hát egyrészt gimppel készített fake kép volt, látom beszopták, még a modi is.
Másrészt érdekes, hogy warez tilos, de számla, meg áfa meg mindenféle adó nélkül üzletszerűen kereskedni azt szabad a fórumon.
No mindegy jó kis game lesz és ugyanúgy meg fogom venni a bótban, mint az első részét. Ellentétben sokakkal ugye. -
Feri1990
tag
Na nekem bejönnek ezek a háborús játékok ezt már régóta vártam. Remélem menni fog a gépemen
-
Dilikutya
félisten
Húztam 25MHz-et a GPU-n, és már nincs is szükség a ForceDX7 módra, így is 50fps az átlag 800*600-ban.
Naraku: Nem kéne ilyenkor tanulnod? Mindenki jobban járna
[Szerkesztve] -
naraku
aktív tag
-
mynames
senior tag
A megjelenés nem mára volt ígérve?
Mert most néztem a cdgalaxist, hogy 11.04 re tették!
[link] -
Misike
tag
*moderálva
Legyélsz szíves olvasd el a Fórum Alapelveket ([link]), és a jövőben azok szerint tevékenykedj!
Bash -
D.Orion
veterán
Hogy meglegyen ott oldalt.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest