- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic megtelt, folytatás itt: [link]
-
Bencus88
nagyúr
5000 hsz.
Nagyon örülök, hogy enyire jó ez a topik.Lassan megnyithatnánk a 2-es archivumot.
COD2 forever -
REDeath
őstag
válasz
borg315 #4998 üzenetére
2 fegyvert nem lehet hordani, csak ha cserélsz, de válts át kp-ra (pisztoly) és annak a helyébe vedd fel...
az 1.5-ös az valóban cod1-es. (hacsak nem az obinetes steames szervereket látja annak)
falon át követés az valóban wh.
mapokkal meg úgy lehet ismerkedni, hogy (nem tudom xfire-t vagy ASE-t használsz) a show empty-be pipát teszel, (xfire-ben ki kell venni a pipát a hide empty elől) így látod majd az üres szervereket. igaz többségük jelszóval védett war szerver, de van csomó amin senki sincs és tudsz ismerkedni.
single playerre meg ne mtok emgoldást, de hostolni tudsz te is multiból. (bár erre is ír ki hibát néha, nekem legalábbis reinstall előtt írt)
(mondjuk codban már azon se lepődj meg ha a grafikát sem engedi átteni és kilép dx hibávalés fél óra múlva meg már jó volt
)
Egyébként kipróbáltam milyen dx9-ben játszani de valahogy kényeelmesebb a töb fps mint a szép csillogásés újabb driverrel, nekem is világít egy két hlyen a hó, de még toujaneon a tetőkőn a perem is
-
borg315
aktív tag
noob kerdesek, sry
- h lehet 2 fegyvert hordani? en felvettem egyet use-zal, de lecserelte a korabbimra. :?
- ha egy server kiirja h marpedig o 1.5-os (v 1.51es), akkor az egy cod1 server? mert hat cod2 peccsbol afaik 1.3 a legfrissebb.. eleg fura mindenesetre ha ez igy van, marmin t hha nem veszi eszre a cod2 h cod1es szerverrel kontaktol..
- ha az action replayben a csoka celkeresztje kovet engem, mikozben a fal mogott mozgok, az a wh?
- lehet vhogy mapekkel ismerkedni, azaz bejarni egyedul? spectator nem az igazi, mert folyamatos az ekson, a single player viszont nem indul el vmi hiba miattbtw,
- ''failed to initialize renderer: version mismatch'' / ''Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59'', erre van vkinek megoldasa? ebben a threadben is kerestem, itt nem talaltam (nb. vga driver a legujabb), gugli meg aszonta h mas is szivott mar vele, legal es kevesbe legal ;) verziokkal egyarant, de nem irtak megoldast.
thx -
Nekem C2D E6300 van alapon. 7300GT alapon. 270 az átlag pfs. 230 alá még soha em ment. (1440*900) SZűrők off, azon kivul minden fullon @DX7
-
REDeath
őstag
válasz
LSL1337 #4995 üzenetére
c2d-vel ha még húzol is rajta picit akkor meg kell hogy legyen, de minél több játékos annál jobban csöken fps... szóval nekem 6600GT-vel is van 500 fölött is meg, 200 alatt is, sőt kibaszot nagy füstben 60 alá is ment XD procim3000+ A64 1800@2400 Mhz...
De egy árban azonos x2-vel is nagyjából ugyanannyi fps-ed lesz. pentium d-t felejtsd el!!!
Amúgy minek annyi fps?jumpokhoz kell csak, de warokon nem sűrűn jumpolgat az ember 333-as helyekre, max 125-ösökre strafejumppal
szóvaé én bőven elvagyok a 6600GT-vel is, az is kiprésel elég fps-tszóval nekem mindegy hogy 250-fps-el játszok vagy 670 fps-el
-
LSL1337
őstag
hali, érdekelne hogy valóban dualcore procival megvan-e a stabil 333fps multiban dx7ben, vagypedig egy dc proci cod2 dx7ben nem jobb mint egy single core proci
amd x2 pentium d és c2d is érdekelne főleg s9393es x2
vga egy 7900GTX szal erosen proci limites alig van tobb FPS-em mint egy 6800GSel...
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
már ki is jött a játék. de csak konzolra...
jah és jön a CoD4, szakít a II világháborúval, (állítólag oylan battlefieldes féle lesz, jelen, közeljövőbeni harc), és egy fejen 16 találati zóna, és pc-re is jön!
-
REDeath
őstag
fölösleges postokkal ne fáraszd a moderátorokat
mindenki tudja milyen jó játék
Pf én sajnálom az infet, bár már nem olyan erősek mint régen... és akor amúgy mi van ha lanokon stb, nyert másik codot és az volt feltéve neki vagy mitoén, a lényeg hogy elég balfasz admin volt.... -
dome911
tag
Ez mit is jelent? :
''Ismét van egy pb guid problémánk melyet orvosoltunk is ez a guid probléma az Infinity vs #TerraNex meccsen történt még pedig az INF részéről ezért őket hosszas vizsgálódás után kizártuk a kupából.''
forrás:[link]
[Szerkesztve] -
Hack3er
őstag
Van valamilyen PH!-s szerver ahol lehet játszani a COD2-vel?
-
Szabi1987
aktív tag
klán richard?
-
gergőcske
csendes tag
hello
nme tudja valaki megmondani hogy hol lehet letölteni ezt a játékot?
és ha lehet akkor teljeset
hozzászólás:utorrent-es ne legyen -
dnelb
veterán
A fegyveráltás granyó bindje hogy van pontosan??
Erre a folyamatra kellene nekem bind:
4-es gomb>X>1-es gomb>4-es gomb>X>2-es gomb>4-es gomb>X>1-es gomb>4-es gomb...stb a végtelenségig.
Magyarul úgy néz ki hogyha manuálisan csinálom,hogy megnyomom a 4-es gránát bill-t,utána X-et a fegyverváltás menühöz,aztán váltok az 1-es fegyverrre,4-es gránát,X gomb,2-es fegyver,4-es gomb.
És ez így mennne a végtelenbe.
[Szerkesztve] -
Itt úgyse találsz. Jáccál jól különböző szervereken, és akkor van esélyed...
-
Szabi1987
aktív tag
H-E-A-D-Hunter klánt keres
-
Szabi1987
aktív tag
klán keresés klánt keresek!!!!
-
Szabi1987
aktív tag
hu
-
dome911
tag
Monitor tft/nem tft nem okozhatja, hogy valakinek vakít, valakinek nem?
Én DX9-ben érzek enyhe vakítást ATI kártyával, de lehet hogy csak fényérzékeny a szemem... -
Szabi1987
aktív tag
KLÁNT KERESEK
-
Szabi1987
aktív tag
Klánt keresek , H-E-A-D-Hunter néven vagyok fennt!!!!!!!
-
Beerwolf
senior tag
mért csinálja ezt (EYE installer): Unable to verify file authentcity.You can still press install if you are feeling crazy.
[Szerkesztve] -
oxaher.
csendes tag
válasz
bigdigit #4945 üzenetére
Találtam 1jókis megoldást erre a problémára
lépj be a main mappán belül a players/neved mappába és ott a config_mp file-t társítsd jegyzettömbbel.A felbontást a seta r_mode ''1280x1024'' ban tudod átírni csak vigyázz hogy csak a számokat írd át.A direktx-et a
seta r_rendererPreference ''dx7'' ben tudod átírni ugyanugy mint az előbb csak írd át dx9re pl.És így tovább kikeresed az összes beállítást amit akarsz.Nekem sikerült -
UP
-
bigdigit
addikt
válasz
oxaher. #4936 üzenetére
Hi.Eddig semmi gond nem volt a game-el de most ha a grafot próbálom állítani ezt írja ki-directx encountered an unrecoverable error.Amugy 6600GT-m van agp-s.Mi lehet a gond
nos nálam is ez jött elő a 93.71-es driver óta.max egyszer tudom állitani a képi dolgokat.
utána sehova.bármibe belenyúlok directx error....
annál is idegesitőbb a probléma mivel nekem csak a 97.02-es driver jó egyenlőre mert korábbi nem ismeri fel a kártyámat és ez is ezt csinálja....
már új xp-ét is raktam fel de hiába.
ráadásul ezt a fos cod2-őt ugye külön kell belőni single-ben és multiban.
uninstall esetén még egyszer se lehet állitani.csak szűz xp esetén egyszer.
ráadásul cod1 is xar.... -
REDeath
őstag
válasz
chungee #4930 üzenetére
callofduty.hu-n a modok közt keresgélj, van egy csomó hasznos cucc még ott.
meg olyan klánoknak írj mailt akik készítik a modokat...
(te is el tudnánd készíteni meg én is, nem olyan bonoylult csak én sose próbáltam)
jah meg pl. szedd le a cod2 SDK (developer kit) és eebben tuti lehet modot készíteni -
Van egy olyan érdekes dolog, hogy most vettem egy laptopot, amiben GF7900-as kártya van, és a havas pályákon úgy vakít a hó, hogy nem lehet látni rendesen, meg más pályákon is a fényesebb dolgok túl fényesek. Az asztali gépben X800 van, és ott rendesen néz ki. Mások is panaszkodtak, hogy vakít a hó, akiknen Nvidia kártyájuk van.
Mit lehet ezzel kezdeni? -
dome911
tag
Hátha tud rá valaki ésszerű magyarázatot:
Mostanában egy csomó szerveren kapok temp bant, pedig nem csalok.
Elvileg csak ezeken változtattam:
-nincs letöltés
-rate 25000
-max fps 125 -
oxaher.
csendes tag
Hi.Eddig semmi gond nem volt a game-el de most ha a grafot próbálom állítani ezt írja ki-directx encountered an unrecoverable error.Amugy 6600GT-m van agp-s.Mi lehet a gond
-
eastsider
nagyúr
válasz
chungee #4930 üzenetére
miért fontos h egyáltalán ne legyen célzó?
én azt amúgy se hazsnálom semmire
utóbbi időbe észrevettem pár embert szervereken, akik úgy lőnek no zoommal pl MP44-el h minden golyó betalállol ilyen thompson szerű érzés, h meg se bírok mozdulni,
ja a másik érdekesség ami nemtom h mi h amikor elkezd lőni a tag és eltalál 1 golyó amitől nem halnék meg, úgy elviszi a kamerát mint, amikor meghalok -
Senki nem játszik GF7900-el?
-
chungee
addikt
Kerresek olyan MOD-ot a következő feltételekkel:
only Rifle(non-sniper)
célkereszt nélkül(csak zoom)
radaron csak a társamat láthatom(non-piros pötty)
1 db gránát
Ha vki tud, legyen szíves szóljon, THX előre!!! -
chungee
addikt
THX!!+!
-
válasz
eastsider #4927 üzenetére
Dx7-ben nem néztem, de az atin is dx9-ben van...
A fényerő jó, sőt lejjebb is vettem, de akkor meg az árnyékosabb helyeken vagy épületen belül alig látni valamit.
Egyszerűen olyan, mintha egy bizonyos fényességen túl mindent túlvilágítana. Például ha egy normál pályán vagyok, ahol nincs hó, és minden viszonylag jó, de kimegyek az árnéykból a napra, akkor a fegyver visszaveri a fényt, de annyira, hogy alig látni tőle mást. -
Van egy olyan érdekes dolog, hogy most vettem egy laptopot, amiben GF7900-as kártya van, és a havas pályákon úgy vakít a hó, hogy nem lehet látni rendesen, meg más pályákon is a fényesebb dolgok túl fényesek. Az asztali gépben X800 van, és ott rendesen néz ki. Mások is panaszkodtak, hogy vakít a hó, akiknen Nvidia kártyájuk van.
Mit lehet ezzel kezdeni? -
eastsider
nagyúr
elegem van a laggerekből
amikor 50-es pingjevan furcsa h lelövöm
bezzeg amikor 500-as akkor el se találom bezzeg őő
csodálkozik h szólok neki h vagy nem lagol többet vagy kiléphet a farncba ráadásul algoltatja a szervert is -
REDeath
őstag
válasz
chungee #4922 üzenetére
hát neten a servereken körbekérdezel hogy van-e valahol tgf (tagfelvétel). ha azt mondják van, akor msn-en megbeszélitek hogy melyik serveren stb nézik meg specatorban hogy hogyan játszol, és az alapján döntenek általában hogy bevesznek-e vagy sem...
de pl. callofduty.hu-n [link] is van ilyen tgf dolog, akik tagokat keresnek oda kiírják tudtommal, persze nem midnenki
(ja és d2t-be ne jelentkezz így elsőre)
-
chungee
addikt
Kösz srácok!
Hogyan lehetnék klántag? -
chungee
addikt
Bocs a lámáért, de mi az, hogy CB-zni, meg war-ozni? Meg hogyan kell csetet bindelni?
-
fueled18
tag
hi all!!
valaki meg tudja mondani, hogy tudok cb-zni???
1on1 kellene, help mee
ki akarom magam próbálni hátha elérem a 100. helyet -
dnelb
veterán
Segítsetek!!
Ma CB-ztem először életemben 1v1-et, Europe Search and Destroy módban.
Minden jól ment,20-20 lett a vége.Erre a srác a végén jön hogy rángattam a bombát egyszer szedésnél,ezért 21-19 neki..
DE ÉN SOHA NEM RÁNGATOM A BOMBÁT!!!!
Kitalálta hogy ő nyerjen,akármit mondhattam neki,nem zavartatta
Van demom is,ami igazolja hogy nem rángatom.
Meg is zsarolt hogy vagy elfogadom hogy nyert,vagy kibaszatt cb-ről
Ilyenkor mit lehet csinálni??????
Ja,az illetőt yewbie>.)-nek hívják,mindenki kerülje el a láma fajtáját
[Szerkesztve] -
chungee
addikt
Nevet már tudok bind-elni, de csetet hogyan kell?
-
cor
őstag
válasz
REDeath #4910 üzenetére
ezt
Hozzászólás témája: FIGYELEM!!!!!!!! Hozzászólás az elõzmény idézésével
sajnos amirröl csak sejtések voltak megszületett a döntés miszerint a nem steames cod,uo és cod2 jövöre (még ismeretlen a dátum)hivatalos mecseken nem lehet játszani vele.kérdéses hogy a hazai szolgáltatok nem e állnak át steam serverekre.az obineten kivül sokak szerint senki.de több hivatalos és nem hivatalos frissités nem lesz.tehát akik rendelkeznek eredetivel mint jomagam is fel***hatja magának.és ez nem kacsa.......sokan strájkolnak de nem nagyon foglalkozik vele a steam.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=496543
a VALVE kommentja csak ennyi volt
innen van:[link] -
REDeath
őstag
na továbbiakban maradjunk codnál ha lehet
ti mit tudtok ezzel a steames coddal kapcsolatban? -
Szabi1987
aktív tag
bocsi de ezt elég rossz helyre irtam
-
Szabi1987
aktív tag
az underground sokkal jobb
-
Szabi1987
aktív tag
sztem a carbon egy szar játék!!!
-
chungee
addikt
Nem tudjátok, hogyan kell gyorsan nevet váltani? Mert látom a tag 1-2 szóból renamed-t csinált.
Előre THX!! -
Maxxter
senior tag
válasz
fueled18 #4899 üzenetére
Ha carbon-rol van szó akkor anyit rola hogy ez az eddigi legszarabb NFS és szerintem jobb a grafikája mint az MW-nek. Nem minimumon kell játszani vele és egyböl jo lesz az, de én csak a demot probáltam ki elég is volt. Mivel a drift szar bennem, bugos, el is felejtettem.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest