Hirdetés
Aktív témák
-
csuszi
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4669 üzenetére
Rohadt nagy poén fas..láma. Dögölnél meg te csi... Amúgy csak annyit te láma, hogy nem a pontjaid nézi, és lehet neked 100 fraed is, akkor is kibasz két tk után. Okos...
-
dome911
tag
válasz
(Kolombusz) #4669 üzenetére
De a többi X játékos nem így gondolja, és végsősoron az ő játékukat teszed tönkre.
Nem?
(#4672) bLL^ :
[Szerkesztve] -
cor
őstag
válasz
(Kolombusz) #4663 üzenetére
de miért jo tk-zni?
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4653 üzenetére
Hát az is szánalmas
A másik akiket meg ki kéne bannolni, szóval a modba beépíteni hogy a TK-sokat bannolja.
dome911 TK= Team Kill, mikor saját csapattársát öli meg. (általában akarattal, mert rikta balfasz az aki naddel kidobja, de sajnos iylen is van)
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4646 üzenetére
Akor én indítok egy saját szervertermet
és 0 lesz a pingem :
-
eastsider
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #4643 üzenetére
egyik klántársamnak volt !!!1!!!-es pingje egy darabig neki az átlag 15-6-7
nekem 48-as... -
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #4643 üzenetére
6-7 ping?
az igen!!!! (azt honnan lehet tudni hogy a serverek hol vannak? mármint én halásztelken lakom, a cég is helyi, gondolom a serverek is it vannak.)
igaz kábelnet, és nem egy óriás cég mint a t-com (adsl vag kábel az számít?).
Hallottam egy olyan progiról hogy NeoTrace, ez elvilegg le tudja nyomozni hogy milyen állomásokon jön át az adat, pl hogy ha egy angliai lapot nézek akkor mutatja egy térképen a serverösszeköttetéseket ip vel együtt.
evvel kapcs. tapasztalat valakinek? vag ez kémkedésnek számít? -
Bencus88
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #4637 üzenetére
Csoda, hogy elértél 3 pontot
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
(Kolombusz) #4633 üzenetére
Gyáááááá....
ez durva
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Erre büszke lehetsz.Elmentél otthonról és elfelejtetted lekapcsolni a gépet?
-
dnelb
veterán
válasz
LOL
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
(Kolombusz) #4252 üzenetére
Az 1.3-as patch tökéletessen működik a ''virágbolti'' verzióval, bizonyíték, nem ígéret.
-
Robaj
addikt
válasz
(Kolombusz) #3303 üzenetére
-
cloud2
tag
válasz
(Kolombusz) #2959 üzenetére
haveromnak a zonealarm szaggatta be a játékot...
minden ok volt, mégis egy egy pillanatra megakadt a játék -
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #2963 üzenetére
vagy éled életed és kisebb kocka leszel
-
Petike168
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2961 üzenetére
hm! játék reinstallal próbálkoztál már? igazából én még nem találkoztam ilyennel! hogyha jó a pinged akkor elvileg nem laggolhatsz
-
Petike168
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2959 üzenetére
lehet a szerver szar! vagy gépeden b@szodott el valami!
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
(Kolombusz) #2417 üzenetére
anyukad v apukad a haver oreg, nem en vagyok a tipikus kockafej ugyhogy ezt elqrtad
Madmaci v Suliroezenkivul volt meg te lamer
?
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
(Kolombusz) #2406 üzenetére
nem értem ide a modi előtt, de gondolom, hogy nem a ''tarkabab'' szó volt a [moderálva] helyén.
Nevetséges vagy, de látom Te ezt nem veszed észre. Még jó, hogy mások igen, így ezzel is növeled a jókedvet itt a topicon, ezt köszönjük.
Akkor csak sorban:
1: a net ez igen bonyolult dolog, szóval lehet nincs is cod2 csít rajta, ne búslakodj, nem a Te hibád. Sőt, lehet, hogy valaki leformázta az egész netet!
2: Az ilyen klánoknál fordul az elő, hogy csak kipróbálja egy tag, aztán mikor egy nem 5 perce létező klán leosztja őket az első 8 körben, akkor véletlenül bekapcsol.....
3:''Amúgy mi a [MODERALVA]?'' a moderálva az egy szó, itt azt jelenti, hogy felülvizsgálják a csírák hozzászólásait és kitörlik őket, ha nem tanították meg őket választékosan beszélni, pl ha anyu és apu nem ért rá, mert etették a disznókat.
4:Igen, van klánom, van szerver is, vertek is el minket, mégsem szedtem le semmi csítet.
5: Köszönöm.
6: Kb fél éve kötötték be a netet. Nem vagyok tapasztalt. 13 másodperc alatt megvolt az összes kód linkje egy helyen. De csak miattad, nekem nincs rá szükségem, ha kikapok nem fogom félrenyelni az esti kakaómat.
7: Örülök, hogy ilyen régóta van neted, de látom nagy a család, hogy nem fértél oda a géphez, mivel használni még nem tudod.
8: Sztem biológiailag pont normális méretű a szám. De ez téged miért érdekel? Leszögezem hetero vagyok, ha erről van szó ne is próbálkozz.
9: Nem égetném a többieket a szinvonaladdal, szimplán téged akartalak rommáverni, csak hogy visszavegyél, de inkább nem pazarlom az időmet.
10: Így jártam. Hogy is?
11: Ez szíven ütött. Nemtom most mi lesz. Lehet eret vágok magamon.
LJoe:
Tiv: Elolvastam még1x, remélem nem nyírod meg, nincs benne moderálandó szó, a csíránál is a növénykezdeményre gondoltam, tudod, mint pl a gyökér... -
LJoE
senior tag
válasz
na ilyen kis kultúrovisokkal nincs az az isten, hogy játszunk
volt már ilyesmi bandákkal tapasztalatunk elég, lő az ember két fejest és már anyáznak
szerinted kit érdekel, hogy hány éve van neted???
a hsz-ed színvonalából ítélve te még tervben sem voltál mikor mi már számítógépeket nyomkodtunk, bibibiiiíííí, csak hogy én is lemenjek erre az óvodás szintre
legalább kiröhögtem magam jól
de hogy nem lesz hosszúéletű a nicked ha így folytatod az is biztos
kinek érzed magad, hogy ilyen hangnemben adod elő?
ha ennyire nagyon okos kisgyerek vagy, akinek ilyen régóta van nete, akkor már megtanulhattad volna használni, és kereshettél volna magadnak cheatek, nem itt égetnéd magad rakásra
bár nyugodtan, mert én spec jól szórakozom rajtad -
Silencer83
addikt
válasz
csak neh megint uj nick legyen a dologbol, mi is volt a regi
?!
-
tiv83us
veterán
válasz
Ez a hangnem elfogadhatatlan a PH!-n, fogd vissza magad, vagy nezz masik forum utan!
-
-conrad-
addikt
válasz
(Kolombusz) #2400 üzenetére
Persze, feltétel nélkül elhiszem, hogy nem csal a klánotok, ezek után azonnal....
Szerintem ezerszer szánalmasabb az, hogy többszáz csíterszidó post után valaki itt keres csítet, mert még ahhoz is pancser, hogy beírja a google-be.
Az még szánalmasabb, hogy álnéven akarja játszani az eszét a szervereken, persze csíttel mert anélkül egy rakás szar.
Töltsél le csítet te amatőr, aztán adj egy ip-t, elkenem a szádat ha csítelsz is. -
Silencer83
addikt
válasz
(Kolombusz) #2400 üzenetére
no offenz, de sztem az a szanalom, h egy ilyen game hangulatat akarod meg csak kiprobalas szintjen ''megolni'' holmi szaros trainerrel meg cheat-tel, egyaltalan h megfordul a fejedben
es hozzateszed '' h mas neven''
no comm.
aruld el mi a pics* jo abban h repkedsz a palyan, v mas aljassag? -
driver18
tag
válasz
(Kolombusz) #2390 üzenetére
CobraClan?
hmmm....
Velük döntetlent játszottunk!(asszem)
Üdv: No|Fear
[Szerkesztve] -
-conrad-
addikt
válasz
''...és eljött a pillanat, amikor a CobraClan elérte, hogy azonnal kickelve legyen a szerverről, amikor meglátom nálunk....''
Ennyit tudok hozzáfűzni. Uninstalláld a gamét és szerkessz excel táblákat.
Úristen, és egy ''ilyennek'' még klánja is van.. -
Robaj
addikt
válasz
Jelenleg cod1 only.
Később majd kiderül, akkor majd term kiállunk.
Addig ha akartok COD1 war mehet -
.:Kristian:.
addikt
válasz
pffff....csak vigyázz! Nehogy hazavágjanak!!!
-
J3richo
tag
válasz
(Kolombusz) #2387 üzenetére
Az ien magadafajta próbálgató emberkéket sokan meglincselnék.
-
LJoE
senior tag
válasz
(Kolombusz) #2387 üzenetére
asszem sírok
ilyen embereket -
Robaj
addikt
válasz
(Kolombusz) #2061 üzenetére
Szted mé üres?
Külföldön nem ''peccselik'', hogy a ''szegény'' játékosok is tudjanak jáccani -
Robaj
addikt
válasz
(Kolombusz) #2057 üzenetére
szolgáltató: Pmsnet.info, legális kódot kéne szerezned (venned)
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #2032 üzenetére
pedig néha érdemes, csodákat láthatsz és megvilágosodást
apropo ahogy néztem mostanában lehet hogy a cfg fileok machinálása terjed el ? mert többször láttam hogy az ipse normális pinggel (40-50 körüli) ugy saggat mint a kutyafüle, olyan szépen menetesen ugrál -
Spirit
őstag
válasz
(Kolombusz) #2016 üzenetére
Nálam 2540mhz-en megy a 3000+-os procc, de csak 6600gt van alatta megrángatva(560/1200). Így multiban Moscow-on max detailsben, 2x AF/0 AF, 1280-ban 24-50 fps dx9-ben természetesen.Játszhatatlan. Dx7-ben meg 150-300.Na mind1..Erre a hozzászólásra felbuzdulva..nincs a játéknak 64 bit-es verziója?mert egy Win XP64 bit alatt a 64 bit-es verzió talán játszható lenne dx9-ben is.Tényleg, létezik már valamilyen game, ami 64 bit-es?
-
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #2019 üzenetére
vmiért 2x kuldte el, sry
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #2019 üzenetére
stfc n folyamatosan fennvagyok szinte #[VatiClan]# Kobe néven és a mod tényleg jó de a server messze nem csítmentes
elég csak egyszer spectatorban nézelődni, és rájössz
-
D.Orion
veterán
válasz
(Kolombusz) #854 üzenetére
Ezt próbáltad már?
(#347) szilchi 2005-09-30 10:55:41
Ezt próbáld ki,ettől kiválló lesz a grafika:
High-res texturákhoz ezt írjátok át.
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2 Demo\Main\players\default\config.cfg -file
seta r_picmip ''0''
seta r_picmip_bump ''0''
seta r_picmip_manual ''1''
seta r_picmip_spec ''0'' - Forrás: ati2002 PCDOME fórum--
Glacious írta nekem a 6600 nonGT topikban.És tényleg bejött,a textúrák baromi jól néztek ki.Persze a játék sebessége is csökkent egy kicsit. -
dante3
addikt
válasz
még egy giga ram és nem lesz gond!
-
Xelo
addikt
válasz
hát a te hibád is meg a játék é is... még FELSŐKATEGÓRIÁS gépen sem megyé lvezhetően DX9módban, csak kompromisszumokkkal, akkor aTe gépeden hogy menne.... állisd át DX7re, ugy jól fog menni.... én DX9módban használom SPbe, de több dolog levan véve, de MPben DX7el..
-
zozi-papa
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #852 üzenetére
thx
, sejtettem hogy vmi hasonló lesz, mer pl. a Quake4 zsírul megy
.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
(Kolombusz) #848 üzenetére
Jól jönne már egy patch
-
Motion_Blur
félisten
válasz
(Kolombusz) #840 üzenetére
1GB 450MHz-es ram...
Egyébként kipróbáltam megint DX9-en, 1280, minden FULL-on, ami csak lehet: 16-30FPS És most szebb volt (sokkal), mint DX7-ben...
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
válasz
(Kolombusz) #840 üzenetére
HIS x800gt iceq2 256/256-> gyönyörűen fut rajta a game
-
Lala6
őstag
válasz
(Kolombusz) #817 üzenetére
Ezt már a régi cod játékokban is csinálták.
-
LLKobe
veterán
válasz
(Kolombusz) #804 üzenetére
Jó a BIA egy rakás sz*r, a MOHPA-ban még van egy kis fantázia, de már az sem adja vissza a MOHAA fílinget. Bár szerintem a MOHPA így is jobb min ez. Ha valaki igazi zsír II. vh-s fps-t akar, az tolja végig az első MOH-t, a PS verziót mivel csak azon van... Na az üt mindent. Meg a MOHAA...
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
válasz
(Kolombusz) #804 üzenetére
Még épphogy csak kipróbáltam, de nagyon tetszik, jó a hangulata
Aktív témák
- Hardcore café
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Korábban jelenik meg a Borderlands 4
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest