-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
-
Lionel
csendes tag
-
JenciHUN
aktív tag
válasz #15779328 #12232 üzenetére
Nekem tegnap csinálta ezt a 180mb-os frissítéssel. Egyetlen dolog használt, Pause/Continue gomb nyomkodása egymás után. Leszedett egy kis részt, majd megint megállt, akkor pause majd rögtön continue és így tovább...így haladta letöltés, igaz lassan, de legalább feltudtam telepíteni.
-
shotika
őstag
válasz #15779328 #4109 üzenetére
Nem mondta senki h nem dolgoznak rajta, csak teny h nem lett rendesen letesztelve megjelenesig.
Egy 1 evre tervezett jateknal nincs 100%ig keszen, az neked belefer? Nem a balanszolgatas a problema, hanem a jatekelmenyt sulyosan befolyasolo hibak - mar ha beszelhetek egyaltalan jatekelmenyrol, mivel eddig nem volt 2 olyan nap amig rendesen futott volna.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
shotika
őstag
válasz #15779328 #4100 üzenetére
Kanczy meg is valaszolta, de feltennék nehany kerdest, szerinted normalis az hogy a megjelenes utan 1 honappal ilyen problemak meruljenek fel egy tripla A (ár)kategorias termek eseteben? Hogy szetfagy a jatek? Hogy szaggat a menu? Hogy minden alkalommal ujra letolti a shadereket? (Ami egy ssd-n is also hangon 20 perc kb)
Itt nem apro hibakrol van szo (az belefer, csak az nem hibazik, aki nem dolgozik), hanem arrol, hogy a hajo, amit vettel, barmikor elsullyedhet.Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Kanczy
veterán
válasz #15779328 #4100 üzenetére
Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de szerintem onnantól, hogy a tervezett funkciók rendesen működnek, nincsenek benne gamebreaking bugok, és rendesen van optimalizálva. Ezek nem véleményes, hanem ténykérdések. Ha ezek megvannak, szerintem akkor lehet egy programot / játékot 1.0-nak hívni.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ralfee106
tag
válasz #15779328 #3875 üzenetére
Nem könnyebb az sem, igaz könnyebb ölni, de halni is az, nem tudsz elfutni egy sorozat elől, és a snipereknek is csak 1 golyó vagy. Nincs killcam, nem tudod megnézni hol kempel a gyökér aki már huszadszorra szed le ugyanonnan....
Hc-t toltam mw2,mw3,bo1-3- ig aztán rájöttem hogy milyen buli, már hogy épp lőnek és el lehet szaladni előle és simán meggyógyulsz....
A normál mód szerintem nagyobb fun, de butaság lenne nehezebbnek nevezni
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Segal
veterán
válasz #15779328 #3872 üzenetére
Pont ez a jó benne hogy muszáj rohangálni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laby
őstag
válasz #15779328 #3819 üzenetére
jó a szó. Semmi köze a Bf-hez, de még egy hangyányit sem. Esetleg a Ground War-ra mondhatjuk, hogy az BF akart lenni, de nagyon nem lett az. GW-n kívüli módok meg kilométerekre vannak egy BF játékmenethez képest.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Acheron
őstag
válasz #15779328 #3294 üzenetére
Szerintem mindegyik platformon vannak jó, és kevésbé jó játékosok. Én láttam nagyon jó kotrolleres játékosokat, és nagyon rossz egereseket, nem hiszem, hogy a teljesítmény csak az eszközön múlna
A magam részéről örülök, hogy egy csapatban játszhat mindenki, manapság a játék ( és nem csak a COD) nagyon áttolódott konzolra, a nagyobb játékos társadalom ott van, ezen nincs mit szépíteni. A PC -nek megvannak az előnyei (kvázi korlátlan grafika, fps, konfigtól függően), vannak komoly hátrányai (csalók minden mennyiségben), emellett a PC, a jó PC, tipikusan drágább mulatság, mint egy konzol (egy erős PC alapvetően nem csak játékra jó, én pl munkára is használom, ha kell).
Az, hogy "összeengedték" a platformokat, abszolút üdvözlendő, a magam részéről nagyon örülök neki, annak már kevésbé, hogy az input alapú összeeresztést ennyire nem vették komolyan - a gyakorlatban semmi ilyesmit nem tapasztalok - kontroller az egér ellen napi szinten - ez a rendezésig csak vitát fog szülni.
Mivel sosem próbáltam, nem tudom, hogy az aim assist jelenthet -e bármilyen előnyt, hiszen konzolos fórumtársak többen jelezték, hogy ez inkább rossz számukra, mint jó (semmi okom nincs kétségbe vonni az állításuk). A fenti példa lehetett aim assist, lehetett aimbot, de lehetet egy valódi pro ténykedése is - eddig egyszer láttam ilyet, így nem vonnék le belőle komoly következtetéseket -csak szokatlan volt. -
félisten
válasz #15779328 #3294 üzenetére
PC-n hamar elfogynak az emberek,de ezt te is tudod, hisz nem az első game neked sem COD ban. Pár hónap és kihal a játék, Jobb ez így szerintem.
Épp az előbb miután lekonekteltem, ezen gondolkoztam. hogy szerintem jól megoldották ezt a dolgot.
Nem vészes az aimassist konzolon se és az egér bill PC-n előny se igen látszik.Jól sikerült az összeeresztés. Persze vannak emberek akik mindenbe belelátnak dolgokat, de úgy gondolom semmi kirívó nincs.
Sokkal élvezetesebb lett az egész hogy együtt játszhatunk és eddig én nem tapasztaltam semmi problémát belőle PC-n. Nem vagyok se jobb se rosszabb és bizony előfordul hogy bedarálnak a konzolosok elég szépen F2F , de ennek örülök, mert ők szerintem jobban féltek tőlünk PCsektől, mint mi tőlük"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest