Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
En voltam fent a heten is a szeron, akkor fullon volt majdnem 64-en voltunk. Szlobi-t lattam talan aki ismeros volt PH-rol. Kertem a topikba is, hogy irjak be az elso hsz-be hogy ki jatszik innen ph-rol a jatekkal, de nem reagalt sem Feka007 sem a gazdi, mindegy is. BF3-t csak a grafika miatt jatszom, kezd egyre jobban idegesiteni, hogy nem szol masrol mint hogy conq-be mindenki beul egy jarmuba gyorsan rarajtol az elfoglalando pontokra aztan kemp baby... esz nelkul megy a nyomulas.... na jo csapatjatekot jatszani csapat nelkul igen irritalo na!
Este felveszlek majd steam-en, remelem sikerul gep ele ulni...
-
L_ajos
őstag
Mégis paypal-t választottam, igy remélem még ma megkapom a kulcsot
-
btw... terveztek szerver bérlést?
-
Hunter2
addikt
na a single 2. nehézségen 5 óra 32 perc.
-
knbs
senior tag
Na jon is lefele szepen Steam-rol 10 Mb/s el pedig azt vartam hogy lassu lesz mint a csuda, gondolom mar mindenki elore letoltotte ma mar csak aktivalja.
Na meglatjuk este mit mutat.Hyper este felmaszok ventrire, kivancsi leszek a hangulatra!
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #3080 üzenetére
Akkor jól gondoltam
tupacamaru - hehe
-
busman
veterán
Pláj....
-
rgranc
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #3079 üzenetére
A kosárba téve 10.900. De még nem rendeltem meg.
A VirtualGame is piszkálja a csőröm, mert tényleg nincs szükségem a dobozra. Gondolkodom hogy felhívjam-e őket. A honlapjukon ugyan nincs elérhetőség, de a domain regisztrációs adatokat vissza lehet keresni, ott van egy név, egy érdi cím és egy telefonszám is...
Úriember vagyok, így nem csináltam még meg, de ki tudja, hátha más nem az...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
A_ScHuLcZ #3082 üzenetére
ez is orosz kulcs, esetleg német de az veszelyes a lopott hitelkartyas vasarlas miatt...
mod: a vateras srac akit korabban linkeltetek, aszonta "nem orosz" is van 10ért, aztan atirta a vateras hirdetest. jo kerdes. nekem mar volt lopott hitelkartyas német kulcs, nem örültem neki 3 honap mulva.
-
jegenye77
addikt
Itt ,hogy tudják adni ennyiért?
-
Mappa
addikt
válasz
LackoMester #3028 üzenetére
Hehe hova ennyi mw3?
Kollégák is fan-ok?
-
m3ss
veterán
legalabb jo a multi? sztem en megveszem 13-ert 576-ban. mire megjonne postan olcsobban, tele lesz csiterekkel minden, talan ma meg lehet tolni
-
L_ajos
őstag
válasz
tupacamaru #3066 üzenetére
Technikailag igaz is
( még mindig semmi válasz... kezd idegesíteni )
-
LackoMester
addikt
Amott a konkurenciánál meg megy a rinyálás.
-
kexksz
addikt
válasz
tupacamaru #3016 üzenetére
Nyilvan akkor ha orosz megy rendesen
-
busman
veterán
Nah,csordogál lefele...sztem komolyabb gém csak este lesz...
@:LackoMester :Aztat
-
zack
nagyúr
válasz
ProEvoFan #3055 üzenetére
Ezek után lehet nem veszem meg a BC3-mat...
De egyre inkább az a véleményem, hogy hiper szuper konfigot nem érdemes építeni ezek miatt a játékok miatt. Vettem én is 6950 CF-et...De minek.
BF3-nak hiába kell, más a gond vele, az MW3-nak meg az elavult motor miatt 1db is elegendő lenne. Bár 2560-ban mindennek drasztikusan megnő a gépigénye az 1920-hoz képest.
-
wwenigma
Jómunkásember
Amit leirtatok az MW3-rol, bazz, ez akkor full MW2, csak aktivaltak azokat az opciokat amiket alteres sracok fedeztek fel (rejtett menuk).
Meg mas story es texturak.
-
zack
nagyúr
Én sem veszem meg boltban. Ennyit egy játék sem ér, és nem bízom a készítőkben egyik cégnél se (már).
Túl sok volt mostanában a csalódás, amibe a BF3 is valamilyen szinten beletartozik.
Balgaság volt azt feltételeznünk a BF3-ról hogy évekig el leszünk vele.Danih-ra várok én is, de egyelőre semmi infója sincs. Annyit még megérne amennyiért ő adja.
-
válasz
Kocka. Fél szemmel a gyereken, másikkal a monitoron
-
Hunter2
addikt
válasz
tupacamaru #2974 üzenetére
azt próbáld meg hogy angol telepítőnek az orosz termékszámot adod meg.
-
GrG1210
aktív tag
Hi , a singleben , ott a második küldetés környékén , amikor a robotágyút kell irányítani , és daralni vele, és utána menekülni kell a helikopterhez, csúszok lefelé s törmeléken , ott mit kell csinálni??
-
Black Dragon
addikt
válasz
Nem apróztad el.
-
zack
nagyúr
válasz
Black Dragon #3000 üzenetére
Gondolkodom rajta én is...Írj majd egy rövid véleményt róla.
-
rgranc
aktív tag
Igen, én is követem a fejleményeket...
A legolcsóbb közvetlenül az oroszoktól lenne, Danihot kikerülve, de PayPalt nem nagyon fogadnak el, hitelkártyám adatait nem szívesen adnám meg, a WebMoney, amit mind használnak pedig nagyon döcögős itthonról. A 3013. hozzászólásban Pollen azt írta, hogy megrendelte a gamershop.com-ról. Ez a domain nem létezik, azt gondoltam hogy a gamershop.com.ua-ról van szó, de azok is csak a WebMoney-t fogadják el, azért kérdeztem arra rá. De valószínűleg félreértettem a dolgot.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , a multi bejön a fegyverhangok jók , a játék fut szépen nincs se lagg , se fps lagg..
-
Kanczy
veterán
Na, nyomtam egy kicsit a multit. Nem szar
-
busman
veterán
válasz
Én 3 óra felé lelépek....
-
L_ajos
őstag
válasz
-
@rglaaf
veterán
unranked dedikált serverek vannak már? vagy még csak a lobbys része megy?
-
Polllen
nagyúr
UPC akármi, 30 mbit, de igazából 3MB-nél még nem jött gyorsabban semmi steam-ről. Most is csak 1MB-l jött+volt megszakítás is közben, mert "muszáj" volt mw2-zni
(szigorúan olasz szeróra állítva, mert magyarról, románról és németről alig csurog...)(1 MB-l is kb. másfél két óra nettó töltés)
-
cool13
őstag
Most szerver tele van üzenettel kidob.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
tupacamaru #3008 üzenetére
Frankó !
Megnézem van-e ugyanolyan nevű fájl, mint amit a múltkor átküldettél az M2-ben. Ha igen átlököm és kipróbálod, aztán vagy angol lesz, vagy összedől.
-
kexksz
addikt
válasz
Pickle Rick #3011 üzenetére
Igen, én is így csináltam, de multiban nem enged be lobbyba...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Black Dragon #3012 üzenetére
Én inkább este megrendeltem gamershop.com-ról, 3 óra alatt le is jött+talán még cod4-t is kapok ajándékba
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
tupacamaru #3008 üzenetére
Amit én olvastam még tegnap este, hogy a mulit át lehet állítani simán angolra, de ez még nem 100%. Egy ph-s srác tegnap este azzal mokolt, hogy a virágbolti verizóból kiszedte a nyelvi csomagokat és úgy neki angol lett a single és a multi is, de azt írta, hogy update után kérdéses hogy az marad-e. Ennyit tudok.
-
SipiBcs
őstag
Szolnokon tud valaki jó boltot ahol lehet venni és nem 15 ezer??
-
tupacamaru
veterán
válasz
Svájcinéger #2981 üzenetére
Már megvan, csak délután beregizem. Estére biztos lejön majd.
Ha tud valaki az angolosításról valamit akkor az írja már be.
-
kexksz
addikt
Ha hazaérek tolom én is, reggel elindítottam a letöltést. Remélem addigra lesz normális "angolosítás", mert a mostanival elviuleg lobbyból kidobál.
-
busman
veterán
válasz
LackoMester #2998 üzenetére
Mindenképp,max csorgatom a nyálam,ameddig jön lefelé.
Remélem gyors lesz -
keIdor
titán
Mennyi negatív hsz érkezett ma eddig a BF3 topikba, látjátok? Na, csak kezdenek kibukni a dolgok, úgy látszik nem lesz egy hosszú életű gamma.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest