Hirdetés
-
GAMEPOD
A Call of Duty játék sorozat következő része, ami a Modern Warfare 3 nevet viseli.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gergosz2
veterán
hát a cfg-zés az érdekes dolog pl : cod2 ben én mai napig jumpolok
Régen ugye nem voltak ilyen jó gépek és minden plussz fps számított amit cfg-vel sikerült kipréselnünk.
Ott természetes dolog volt a cfg-zés de én nem láttam nagyon értelmét egyébként. Milyen előnyt nyújthat plussz fpsen kívül? -
Gergosz2
veterán
lol csak unranked? ekkora baromságot
-
Gergosz2
veterán
de nem úgy volt hogy dedikált szerverek lesznek benne? amit eddig linkeltetek képeket az mindegyik IWnetesnek néz ki.
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
radi8tor #2906 üzenetére
hát amikor mw2 megvettem és megjelenés napján a futár olyan 3 óra fele hozta. Fel is raktam , rögtön mentem is multizni és már 30-40-es szintű emberkék futkostak velem szembe.
bo ban is ugyan ez volt bár ott a futár már 9kor itt volt.
(#2909) kexksz
mi nem tetszik a bf3 járműveiben. Mondjuk ez a vehicle disable dolog igen nagy baromság szerintem
-
Gergosz2
veterán
azért sok ismerős arcot látok a bf3 topikból.
Ti is kiváncsiak vagytok a konkurenciára ?
-
Gergosz2
veterán
válasz
Lankadatlan #2765 üzenetére
én is venném dobozosan de az a 11-12 igen sok érte. Főleg úgy hogy olyan lenne nálam mint az mw2:
azt megvettem dobozosan , egyszer telepítettem azóta szépen ott pihen a dobozában és még visszatettem a cd galaxisos kartondobozba is.
-
Gergosz2
veterán
occsó orosz kulcsot vesz valaki? én arra fogok beruházni , csak kívácsi lennék a tapasztalatokra.
-
Gergosz2
veterán
a 2684-re senki
-
Gergosz2
veterán
Az Activision megerősítette, hogy lesz dedikált szerver a Modern Warfare 3 PC változatában.
ez milyen formában lesz?
olyan mint a mi manapság ssszokás hogy csak pár helyről lehet bérelni , vagy kiadják a szerverfájlokat és mindenki indthat szerver mint pl cod2 ben?
-
Gergosz2
veterán
válasz
Neoteric #156 üzenetére
régen én is nagy codos voltam , cod2 be 1500 órát raktam bele xfire szerint.
De ezek az új részek nem kötnek le.
Már menetrendszerűen jön minden év novemberében az új rész.
Ezt azért tudják megtenni , mert technikailag nem fejlesztenek semmit.
A bo hatalmas csalódás volt nekem a ratyi grafikája meg az iszonyatszar hangja miatt.
Az mw2-vel még megbarátkoztam , de a folyamatos hitegetés a dedikált szerverekkel meg a mod toolsal kapcsolatban eléggé kiábrándított.Nekem a codot az 1 az uo meg a 2 jelenti meg talán a 4 is belefér.
Kinek , hogy , lehet valaki meg pont fordítva van ezzel , és ez így van jól hisz nem lehetünk egyformák.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH, MW3 közössége.
Mi a teendő ha valaki hackelt lobby- ba fut.
Mindenki győződjön meg itt mennyire elég a gépe.
Egyéb videok: single és egy csokor multi.
A játék hivatalos oldala.
Egyéb elérhetőségek Facebook , Twitter.
Érdekességek: totalcod.hu .
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest