- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lorcsi
veterán
téma váltás..
Ki mit vesz ma otthonra az asszonynak ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
GabN73
addikt
válasz DeFranco #108790 üzenetére
Nem a tárggyal van bajom, inkább az oktatás leadásának minőségével. Szívesebben tanultam volna a gazdasági részéről meg a kapcsolat-hálókról, mintsem az aktuális politika bsztatasa meg a vallási részről. Persze ha kinyitod a szád akkor te hülye vagy és az is maradsz.
Pont a lényege nem volt meg ezeknek a tárgyaknak, amitől értelmiségivé váltál volna.
Kedvencem a menedzsment csodálatos tárgy volt, ahol 2 vagy 3 előadáson keresztül az Amerikai historia x-et kellett nézni, mert ehhez volt kedve a profnak -
Mercutio_
félisten
A (reál) értelmiségit az különbözteti meg a szakbarbár diplomástól, hogy a sajátján kívül más területekre is van rálátása
napiCoelho
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #108781 üzenetére
Közgazdász hallgatóként az a tárgy és a hozzá hasonló többi töltelék sz*r elmehet a bús jóédes k.... anyjába
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #108781 üzenetére
Hallgatni sokmindent lehet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #108778 üzenetére
Bizonyítsd!
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #108764 üzenetére
"El lehet menni..."
Ezt valahol már olvastamDrDobos az a dr még kicsit korai...
-
Melack
veterán
Morgen! Csak mert már rég volt ilyen
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
GabN73
addikt
válasz DrDobos #108753 üzenetére
A sokan mit jelent?
Deákon is ott a Kakas, Pointer, Fröccsterasz (bár ez drágább), kicsit feljebb a Vakegér.
De a Kakas mellett van még egy kocsma közvetlenül, szóval lehet válogatni.Ja meg ott az Akácfa-Dohány, igaz onnan menni kell kb 10 percet a Deákra.
Sok sikert az Anathoz, majd Madármászáskor jelentkezz...
Ui remélem már nem vagytok szomjasak.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
-
bandus
veterán
válasz DrDobos #108753 üzenetére
azért ez nem egyszerű, meg ezért vannak a felsőbbévesek, hogy ezt megszervezzék szerintem de a paraméterek alapján az egyetlen ami kb, az eszembe jut az a rákóczi úti stiefler bár, vagy egyébként bármelyik hasnló kocsma a nagykörúton, ahonnan egyébként max. 15p séta az akvárium.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Remelem nem leszek megkovezve ezert a keresert
Elsoeves orvostanhallgatok mennenek valami jo helyre iszogatni a muzeum korut es annak vonzaskorzeteben. Az akvariumba lesz a szemeszternyitonk, emiatt fontos a helyszin. Fontos lenne a tagas hely, mivel sokan lennenk es a pesti arakhoz merten is egy kedvezobb arfekvesu italozo. Kerlek segitsetek, sok ember sorsa forog most kockánSamsung Galaxy A55 5G
-
DeFranco
nagyúr
láttam ma este a moszkván a mozgólépcsőn egy srácot egy komplett konfiggal lefele lépcsőzni, a házat tudtam belőni valami deepcool volt azt hiszem, a többi vastag iponos fóliában.
láthatóan nagyon vigyorgott az új vas miatt
olyan ph-s feje volt, szerintem ezt is olvassa
-
Traxx
őstag
Eladó egy kb. 9 hónapos Jysk Nyborg üveg dohányzóasztal, a bolti ár kevesebb, mint feléért. Az alsó lapja matt, a felső átlátszó. Az eladás oka: másféle típust szeretnénk. Bővebb infó és méretek: [link]
Ár: 10000 Ft.
Az asztal helyileg Szigetszentmiklóson van.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Mercutio_
félisten
Abban árérzékeny vagyok szerencsére
Spet: 550€ még nem akkora tétel az más kérdés, hogy nem sok ilyen árú óra van amiért adnék is ennyit
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Hali!
Tudtok ajánlani korrekten dolgozó és nem lehúzós autófényezőt? Ha XX/XXI kerhez közel van az csak előny.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
veterán
USB hub-ot keresek.
2.0-ást sörért/csokiért
3.0-ásért wifi routert adokWi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
Mercutio_
félisten
A Prémium vonalban ez a werk van + a chrono-ban Valjoux 7750
-
Mercutio_
félisten
Ha elég
hülyeelvakult lennék lecserélném egy Steinhart Premium Nav-B-re amiben ETA 2892-A2 ketyeg, vagy egy IWC-re, de momentán ez a vonal annyira nem mozgat, szóval írj egy privit mennyit gondoltálEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Sain_ polaroid napszemcsik!
ALL: Jól értem ez napszemcsi, és egyben +1.5-ös (olvasó)szemüveg?
-
lorcsi
veterán
miylen jó kis repterünk van, egyre jobb hírünket keltik a nagyvilágban..és ez már a sokadik
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Magnum_
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sketchifun
senior tag
válasz DeFranco #108725 üzenetére
Van több lehetőség, szakmán belül, illetve szakmán kívül is.
Még nem tudom pontosan, mihez kezdek.
sutszi, Oriic: A társam egy nagyon jó barátom is egyben, mondhatni, az egyetlen igazi barátom, és hiányozni fog, jó volt vele együtt dolgozni.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
MrSealRD
veterán
válasz sketchifun #108724 üzenetére
Igen.
Nem... A magam érthetetlen módján arra próbáltam célozni, hogy (számomra) úgy hangzott a bejelentésed mint valami szakítás.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
MicroSD kártyát mivel és hogyan tudom letesztelni?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
DeFranco
nagyúr
válasz sketchifun #108722 üzenetére
merre tovább?
-
MrSealRD
veterán
válasz sketchifun #108722 üzenetére
Látom a jövődet: [link]
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
sketchifun
senior tag
Közös megeggyezéssel befejezzük a társammal a közös vállalkozásunkat. Egy korszak lezárul...
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Mercutio_
félisten
-
DeFranco
nagyúr
válasz tomcsi23 #108714 üzenetére
most idegeneket köpködünk és nem szemantikai vitákat folytatunk, jó?
nyilván az árra értettem, gondolom az azé' nem default hogy egy zsibi oldalon kellvagyrakomel alapon megy a buli a leendő vevővel történő bármilyen egyeztetés nélkül... bár sokan ezt így ügyesen kitalálják akiktől én ügyesen nem is veszek semmit egyébként, az árban nem szoktam nagyon kukacos lenni tudom hogy mennyit ér a cucu és tudom mennyit vagyok hajlandó rászánni de a minőségben és a kiegészítő feltételekben én is elvárom a rugalmasságot.
de nem baj, ne legyen rugalmas, lelke rajta, csak éppen hozzá még bunkó is volt a lelkem. gondolom ez is ilyen zsíroshajú csepeli panelnepper akinek nincs élete csak azzal tölti ki a szabadidejét, hogy beszámolt meg csencselt cuccokkal tollja fullba a ferengit meg haragszik a világra mert őt mindenki át akarja b.ni.
találkoztam már pár ilyennel, személyesen is, ezekkel sose' volt bótolás, ha volt is nem volt benne köszönet.
érdekes módon aki a saját szarjait adja el mert lecseréli vagy megunta azokkal soha nincs ilyen gond. kedvesek, rugalmasak, jó kedélyű kölcsönös tisztelettel átitatott adásvételek voltak mind.
-
tomcsi23
veterán
-
DeFranco
nagyúr
nézegetek egy cuccot az aprón, eddig két értelmes hirdetést találtam:
1) (piaci kínálati ár kb fele)
- helószia, milyenállapotban, garivane.
- helószia, jóállapotban, max 2-3 nap.
- köszmá, kicsit több időt tucce adni nem biztos hogy lesz időm próbálgatni, cserébe alku nélkül viszem és megyek érte amikor és ahova mondod, megfelele.
- ...
- ping
- ....
- mostakkóígyhogy?
- mészpics@ba hogyképzeled annyiamennyi úgyadomahogyakarom nemtecciklehettipli.
- te figyu már kérdeztem valamit szépen és tisztelettel ne legyél már szuhaj bunkó goobypls.
- te vagy a goobypls.
- K2) (piaci kínálati áron)
- helószia milyenállapotban garivane.
- ...
- ping
- ...mindenki meg van bolondulva? eddig 10-ből 9-szer kapásból adtam vettem bármit volt egyeztetés meg alku de mindenkivel meg lehetett egyezni szépen simán az utóbbi időben meg kb. mindenki úgy viselkedik mint ha be lenne kórózva...
-
MasterMark
titán
válasz Mercutio_ #108704 üzenetére
Pixel-ből 1-2 millió körül adtak el, S8-nak a leszállított darabja volt 20 millió júliusban, decemberben a Note 8-al együtt 33 millió az eladás.
A X meg a várt 50 millió helyett csak 30 millió kelt el. Jajde nem fogy. ,
szerk.: Tulajdonképpen csak iPhone-ok között nem fogy olyan jól. De így kontextus nélkül mindig vicces amikor arról van szó, hogy "nem fogy".
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #108706 üzenetére
És biztos van még kismillió vicc kategóriás mobil , de akkor ez ilyen marketing bullshit. Azt hittem azonos kategóriájú mobilokra vonatkozik a kijelentés.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
válasz MasterMark #108700 üzenetére
Tök jó, ha tényleg így van akkor befejezhetnék a sírást.
Nem pont az X-ről volt cikkezve hogy akár le is állíthatják a gyártását?
BTW, BB-ből ne is gyártsanak és adjanak el annyit, ne ugráljon minden majom azzal
-
Mercutio_
félisten
válasz MasterMark #108700 üzenetére
Ezt számokkal is aá tudod támasztani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást