Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz tomcsi23 #108714 üzenetére
most idegeneket köpködünk és nem szemantikai vitákat folytatunk, jó?
nyilván az árra értettem, gondolom az azé' nem default hogy egy zsibi oldalon kellvagyrakomel alapon megy a buli a leendő vevővel történő bármilyen egyeztetés nélkül... bár sokan ezt így ügyesen kitalálják akiktől én ügyesen nem is veszek semmit egyébként, az árban nem szoktam nagyon kukacos lenni tudom hogy mennyit ér a cucu és tudom mennyit vagyok hajlandó rászánni de a minőségben és a kiegészítő feltételekben én is elvárom a rugalmasságot.
de nem baj, ne legyen rugalmas, lelke rajta, csak éppen hozzá még bunkó is volt a lelkem. gondolom ez is ilyen zsíroshajú csepeli panelnepper akinek nincs élete csak azzal tölti ki a szabadidejét, hogy beszámolt meg csencselt cuccokkal tollja fullba a ferengit meg haragszik a világra mert őt mindenki át akarja b.ni.
találkoztam már pár ilyennel, személyesen is, ezekkel sose' volt bótolás, ha volt is nem volt benne köszönet.
érdekes módon aki a saját szarjait adja el mert lecseréli vagy megunta azokkal soha nincs ilyen gond. kedvesek, rugalmasak, jó kedélyű kölcsönös tisztelettel átitatott adásvételek voltak mind.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Régiházimozi összekötése új tv vel
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 25
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest