Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
a loot dropot ne keverjük ide, mert arról nem írtam semmit (btw. az szerintem is szar).
a guardianek valóban multira vannak optimalizálva, de miután Te is írod, hogy a szemétdombra való, amit dobnak, igazából nem értem, pontosan mi is a problémád. rohadt nehéz, és ha nem csinálod meg, nem maradsz ki semmiből. el lehet dönteni, hogy akarsz-e próbálkozni. megjegyzem, attól sem voltam elájulva, amit az első részben crawmerax hagyott maga után.
az pedig, hogy a raid bossokat különféle trükkökkel le lehet győzni (nem programhibákra gondolok), az pont a challenge része. nekem állatira tetszett pl., ahogy egyesek gunzerkerrel, két norfleettel nekiesnek voracidiousnak. vagy itt a fórumon az egyik kolléga (bocs, nem ugrik be, ki) lelkesen kampányol a két unkempt haroldos build mellett, amit egyszer egész biztosan ki fogok próbálni.
a legtöbb játéknak az a halála, amikor egyes játékosok ilyen extrém ötleteket ültetnek át a gyakorlatba, és utána úgy mennek végig minden ellenfélen, mint a kombájn a mezőn békaeső után. ehhez képest a BL2 képes az ilyen ötletekkel szemben is kihívást támasztani - én ezt értékelem."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest