Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
egy Magyarországon készült?
azért itthon még annyira nem bevett szokás ennyire nyomni a játékokatGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LLKobe
veterán
Na megnéztem ezt a skill tree generatort. Arra jutottam hogy nem jutottam semmire, majd meglátjuk a gyakorlatban. Tuti Zero-t fogom tolni, de a sniperelés nemtom mennyire fog tetszeni, szerintem a közelharcra, melee damage-re, és a láthatatlanságra fogok rámenni. De mint mondtam majd a gyakorlat dönti el hogy mi mennyire jön be.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #552 üzenetére
én simán kinézem, hogy inkább nem fordítják le, így jobban hangzik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TESCO-Zsömle
félisten
Távolsági harc rákfenéje, hogy nagy tér kell hozzá. Az ellenfelek zöme meg az első lövés zajára rád ront, mind dúvad a záptojásra...
Én anno nem is igazán gyúrtam a pisztolyra/revolverre. Kardra ment 500%-os DMB, meg a lethal strike. Megtanultam hova kell célozni, hogy a kard a fejet érje, akkor megy az egész CRIT-ba. Pár óra után már igen nagy gyakorlattal csapkodtam le a Pszichók és Banditák fejeit.
Én kicsit félek az Assault Gun-tól, lévén eddig sosem toltam azzal, de vigasztal, hogy a torony sokkal használhatóbb lett.
pohár: Elvileg törvény van arra is, de ez nem biztos...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pohár
félisten
a megjelenési dátumot nem is láttam, valahogy elkerülte a szemem... na én is épp azon morfondíroztam, hogy itthonra minek reklám?
érdeklődött már valaki a konzolokszervizénél, hogy az előrendelők mikor kapják kézhez a példányukat?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #558 üzenetére
az baj... BF3-at is sok boltból el lehetett hozni az előrendelőknek 1 nappal a megjelenés előtt
ja igen, nekem futár hozza, szóval jól jönne az előző napi érkezés...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem meg még le is kell majd töltenem az enyhén szólva túlterhelt STEAM-szerverről...
De hogy off is legyek: Elfogadták a nevezésem.sz: Rájöttem, hogy az eleje is off.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #556 üzenetére
Én az első részben a hunterrel toltam csak revolverrel, baromi erős darabok voltak, nagyobb zoom-mal mint a sniperek. Elég sok skill is volt a pisztolyokra, ha azokat felfejlesztetted akkor távolról vagy középtávolról benyomtad a 4,2x-es zoomot, egy headshot volt szinte mindenki. De ahogy néztem a kettőbe csak a gunzerkernek van pisztolyra skillje, és az is elég harmatos.
Sztem azt fogom hogy zeroval fogom majd a legerősebb géppuskát/SMG-t, távolról azzal darálok, egyébként meg csak láthatatlanság és kard.
Nevezés? Ez mi is? Valami modder verseny? És mivel indulsz?
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #560 üzenetére
de hát ott lesz a lemez, miért nem rakod fel arról majd?
-
TESCO-Zsömle
félisten
És hova tegyem a lemezt? Max az ujjamon tudom pörgetni.
ll-kobe: IGen, azok elég zorallak voltak. 1-2 elemit be is újítottam la szirénnel. Az az érzésem, hogy a skill-ek ilyen szintű átgyúrásának az (volt) a célja, hogy egyik kaszthoz se kössenek igazán fegyvertípust. Szerezhetsz 1-2 apróbb előnyt, de igazából bárki bármilyen kaszttal használhat bármit.
Persze azt se szabad elfelejteni, hogy a ClassMod-okról még nem sokat tudunk, pedig azok is beleszólnak ám a stat-ba rendesen...
Én valszeg a Shotinál maradok, még ha skill-em nem is lesz rá, meg persze Assault Gun, mert muszáj...
Jah, modding verseny. Nem kész cuccal indulok. Dec 7-éig lehet blogolni/építkezni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pohár
félisten
válasz TESCO-Zsömle #563 üzenetére
haha, na az szopás
kérsz kölcsön fél órára egy DVD olvasót valakitőlGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #563 üzenetére
Na látod, azért néha jól jön egy DVD-rom
-
pohár
félisten
tádáááám:
-
fi:zi'k
nagyúr
Gameshopnál hogy van a lemondás?
Ugye én is előrendeltem konzoléknál, de a GS-t még nem mondtam le.Btw, a csapatok hogy alakulnak?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
pohár
félisten
szerintem ha küldik a mailt, hogy akkor biztos kell-e, nem írsz vissza, aztán annyi...
én Zeroval kezdek valószínűleg, szóval betársulok szívesen bárhova
-
pohár
félisten
Borderlands 2 Developer Walkthrough: Siren Skill Tree
Borderlands 2 Developer Walkthrough: Commando Skill Tree
-
pohár
félisten
plusz van egy ilyen is:
-
pohár
félisten
hm, most látom, hogy a Class Modok adnak plusz skillpontokat, amiket el lehet költeni, ez az 1. részben is így volt? mert nem így rémlik
-
pohár
félisten
jól emlékeztem akkor... itt hozzáadnak 3-at (legalábbis a videóban 3-at adott hozzá) az egyik skilltábládhoz, és a 3 plusz pontot el tudod ott költeni, akár olyan skillre is, ami már ki van maxolva, így simán lehet egy 8/5-ös skilled is
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Egy kicsit elnézted... Nem a skill táblához adja hozzá, hanem az adott skillhez.
Ilyen class mod már az egyben is sok volt, csak nem jelezte ki a skillfán.
Pl: +2 girl power skill
Csak itt már a fán is látszik, és akkor is hozzádódik az adott skillhez ha már ki van maxolva, így lehet tényleg ilyen 8/5ös skilleket elérni.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
pohár
félisten
nem magához a táblához adja hozzá? hm, akkor ezt tényleg benéztem
igaz ennél a résznél kicsit már figyelmetlen voltam, ezért emlékezhettem rosszul...[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
Pitchford Vitára portolná a Borderlands 2-t
Azt amúgy soha nem értettem, hogy mi az élvezet abban ha ilyen kis képernyős kézikonzolon vagy telefonon játszik az ember.
-
LLKobe
veterán
Azért annyira nem lehet rossz ez a vitás téma. Jó nem egy PC, de azért utazás közben el lehet szórakozni vele.
Más: Teamspeak miben jobb mint a skype pl.?
-
intercooler
őstag
Teamspeak annyiból jobb hogy ezt direkt erre találták fel!(bár ez nem biztos) + szerintem sokkal tisztább a vonal.
+Teamspeak-ben szobák vannak ahova csak belépsz és egyszerre cseveghet mindenki, nem úgy mint skypon ahol konferencia hívást kellesz indítani
Bár én se vagyok nagy T-s de én ennyit szűrtem le belőle -
pohár
félisten
ahogy mondod, én egyszer raktam fel a skype-ot, de úgy belassította a gépem, öröm volt nézni
szóval marad a TS és a Mumble, de úgy látom, Ventrilot nem sokan használják már, a Mumble se túl népszerű
-
LLKobe
veterán
-
7
addikt
Használható a Skype is, nem arról van szó, csak nagyobb a ping játék közben, többet késik a hang, ha valaki kiesik (ha a hostnak szakad meg a nete, akkor mindenkit újra kell hívni), újra meg kell hívni, nincs in-game felülete stb.
A Skype célja az előbb említettekkel szemben nem az, hogy background appként szolgáljon, hanem hogy 1 on 1 beszélgetéshez adjon egy rakat extrát.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Na ez már tetszik
Ezek szerint megint tolhatom a saját stílusomban, assassinnal, pisztollyal
-
LLKobe
veterán
válasz intercooler #592 üzenetére
Úgy úgy
-
Edem05
őstag
válasz intercooler #592 üzenetére
Jakobs: If it took more than one shot, you weren't using a Jakobs!
-
addikt
Honnan éri meg előrendelni?
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6