Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
intercooler #1099 üzenetére
Én is megkaptam már.
Remélem nem du 4-kor fogják hozni. -
intercooler
őstag
válasz
Jhonny06 #1098 üzenetére
Nekem is az van
jó tudni hogy ennyit tud.
Végre jött üzenet!:
Kedves Megrendelőnk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az általad előrendelt Borderlands 2 játék megérkezett üzletünkbe. A terméket ma átadtuk a futárszolgálatunknak (trans-o-flesx www.tof.hu), így azt a holnapi napon várhatod, hogy megérkezik a rendeléskor megadott címedre.
Ezúton is szeretnénk megköszönni megtisztelő bizalmadat, hogy előrendeléseddel minket támogattál.
Üdvözlettel:
Konzolok Szervize
-
Jhonny06
veterán
válasz
intercooler #1093 üzenetére
Samu 830 (SATA-III)
deicide: Jó, de neked fél millás konfigod van.
Az enyém ahhoz képest lófasz és mégis..
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Mikor lesz unlock nálunk? Gondolom nem éjféltől lesz játszható. Ha igen, hosszú éjeszakám lesz
-
likeaRAINBOW
senior tag
erősen kezd OFF lenni
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler #1086 üzenetére
Csak vegyem meg az SSD-met
-
Sonja
nagyúr
-
pohár
félisten
válasz
likeaRAINBOW #1084 üzenetére
nem hát... majd ideér holnap egyszercsak
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1042 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
likeaRAINBOW #1080 üzenetére
a-a, azt még nem láttam a rendelésemnél
te? -
TESCO-Zsömle
titán
Melyik 2 dlc?
-Mechromancer DLC
-MM's Creature Slaughter DomeEz jár a preorderhez, ha megfelelő helyen veszed a BL2-t. A Season Pass-ban négy teljesen más DLC van.
Emellett, ha anno előrendelted a BF3-at, most darabra ugyanannyi új DLC-t kapsz 50$-ért, mint amennyi a Season Pass-ban van 30$-ért.
Az egyetlen fogási lehetőség, hogy nem tudunk semmit a DLC-król azon kívül, hogy új pályákat és küldetéseket kapunk bennük, átlag +10 órával.
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
válasz
likeaRAINBOW #1075 üzenetére
Nálam is
10 körül remélem megkapom.
-
pohár
félisten
válasz
likeaRAINBOW #1075 üzenetére
hoppááá, itt is
akkor már úton is van a jószágunk, ha minden igaz -
nagyúr
válasz
intercooler #1073 üzenetére
A féldisznó én leszek.
-
Edem05
őstag
Hupsz... pont most akartam linkelni.
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
Csináltam steam groupot, remélem nem baj
-
Sonja
nagyúr
Na, már Raktáron van írva KSZ-nél, szóval holnap valóban hoznia kell a futárnak!
Vegyetek fel Steam-en!
Steam ID: Csokis666
http://steamcommunity.com/id/Csokis666/ -
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1063 üzenetére
Melyik 2 dlc? Karkand benne a Premium Editionbe, meg van 5 egyedi dogtag, húha, kemény cucc a javából. Ja Premium Edition, mikor megjelent, annyiba került rögtön, mint a preorderes ár, egy dlc-vel. Ahogy megjelent a Premium, rögtön lett Prem-Ed. olcsóé, csak hogy pofánvágják a vásárlókat.
Ja várjá, te a Border2re gondolsz? Még azt se lehet tudni, milyen DLC lesz hozzá, de már fizessek érte. Sehogy se kerek ez a történet. -
pohár
félisten
válasz
intercooler #1067 üzenetére
a függője...
na , Steamen aki szeretne felvenni, az fero_89 néven megteheti
remélem délelőtt még ideér a futár, jó lenne
-
intercooler
őstag
válasz
likeaRAINBOW #1066 üzenetére
ez és ez alapján. nem olyan veszélyes pár perc az egész
PCI-E 4*ben mennyire lenne hatékony Fogalmam nincs
még én is csak tapogatózok, ój még nekem is.
És a vas
Jöhet a border
[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz
intercooler #1062 üzenetére
ez a hibrid cuccos érdeklne, hogy tudtad összehozni? vajon PCI-E 4*ben mennyire lenne hatékony
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1063 üzenetére
Ott a pont
+ párunknak sikerült 10€-ért megvenni a Season Pass-t, a nagy lelkű steam-nek köszönhetően. És kobe-nak
-
LLKobe
veterán
válasz
intercooler #1062 üzenetére
Faja
Most olvasgattam a gearbox fórumot, és nagyon sokan írták hogy dedikál physx kártyával vagy/kékhalált dob a gép. De akkor neked megy szépen.
-
-
Zolás
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #1058 üzenetére
Pffff.
Azt se veszem meg, ezt se fogom, majd ha akciós lesz, esetleg.
BF3ba is, megveszem a preordert, az eddigi pecssekkel csak rontottak rajta, most leakciózták a sima alapjátékot 10 euróra, a prémium meg marad 50 eur.... Ha már preorderbe megvettem, legalább olcsóbban adná a premiumot. -
lostprophet
aktív tag
Ma este 7-től meg Torchlight 2, azt hiszem ide-oda fogok váltogatni a két játék között
-
Edem05
őstag
válasz
intercooler #1049 üzenetére
Helyes!
Várjuk együtt a játékot.
-
batai15
félisten
Szeretném meg venni a játékot csak nem tudom hogy futna e.
Amd 3800+ x2 2ghz
2giga ram
Ati 5450 1 1gb.
Gép fejlesztésre nincs sajna keret. Nekem azis jo ha min grafon 1024ben futna szépen. Szerintetek ? -
intercooler
őstag
Na én asszem nem megyek holnap dolgozni
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #1042 üzenetére
Windows élményindex alapján meghatározni egy gépet, lol
-
TESCO-Zsömle
titán
Dupla.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1033 üzenetére
jóvan, te gameshop huszár
no akkor a csapatok hogy alakulnak eddig? kéne hozzánk egy Siren és egy Gunzerker, nem holnap kéne összeválogatni a csapatot szerintem
-
pohár
félisten
válasz
likeaRAINBOW #1026 üzenetére
jaja, de én azt hittem, hogy az az elküldve arra vonatkozik, hogy el lett küldve az előrendelésem, és megkapták, nem magára a játékra vonatkozólag
szóval várjuk a futááááárt
-
Sonja
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #1026 üzenetére
És tényleg!
Remélem hamar ide fog érni a futár.
(#1028) Nekrofil: Rögtön cooppal fogsz kezdeni? Én először azért egyedül fogok játszani.
[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
a státuszhoz bekerült hogy elküldve, úgyhogy már repked a futárhoz
-
Sonja
nagyúr
Itt valaki a KSZ-től olvassa topikot, ez 100%!
Facebook oldalukra most került ki!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #1019 üzenetére
Oldalon írva van a Státusz-nál. Ha lesz, akkor rögtön át szokták írni, hogy Raktáron.
-
Sonja
nagyúr
Vajon holnap tényleg hozza a futár a Konzolok szervízétől?
Mert még most sincs nekik raktáron és legkésőbb 17:00-ig kell kapniuk, hogy holnap legyen szállítás.
Féel én ettől, hogy csak hétfő lesz ebből, de ne legyen igazam.
-
L_ajos
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1016 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
Megnézve a karaktereket nehéz eldönteni melyiket válasszam Mordecai után.Megnéztem a neten a skilleket , nem lettem okosabb
-
- = Zk = -
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #1001 üzenetére
nem, de sajna most hogy beszélgettünk, kicsit odafigyeltem és biza nekem is kikellett lőnőm pár beállítást, mert nagyobb harc köznem vagy futásnál leesett 45 alá az FPS. volt, hogy 31-re..
lassan nekem is összeáll az AM3+, csak az SSD és a RAM kell még... meg majd valahogy átkell röptetni a win-t. annyira belaktam, hogy nincs kedven újratenni..
-
nagyúr
válasz
lostprophet #1006 üzenetére
Hát most Maya lesz a barátnőd.
Csak vigyázz, hogy meg ne ismerjék egymást. -
pohár
félisten
-
Helmoras
őstag
Kicsit talán fura kérdés de PC-n van osztott képernyős coop?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #999 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nekem az 1-nél voltak. Még 7970-essel is. Egyedül akkor múlt el, ha kikapcsoltam a Bullet Decals-t és a Dynamic Shadows-t. Akkor simán ment minden.
Nincs annál idegesítőbb, mint amikor 80-100FPS-ed van, de 2pm-enként megáll a kép fél mp-re...
Na de én elég keményen rágyúrtam most a gépre, bár a CPU-n ez nem látszik meg. Ha szerencsém van pénteken az SSD is megjön. Csak átdobom rá a rendszervinyó lemezképét, vagy valami hasonló.
Mert biza a mai napon vettem magamnak egy új AM3+-os alaplapot 10k-ért, hogy görbüljön meg az iPon háta!
tome.jr: Ezt már a videók alapján is sejteni lehetett. Sokkal több az élet, sokkal mozgalmasabb az elődnél. Ez a Pandora már nem az a kihalt, poszt-apokaliptikus-szerű világ... Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy rosszabb. Maguk a fejlesztők azt mondták, hogy az első részt is ilyenre akarták, csak nem volt elég pénz meg idő. Most beletettek mindent, amit akkor kihagytak.
Amit furcsállok, az a fegyverre specializálódás terén véghez vitt irtómunka. Hogy kiirtották a Skill-Tree-ből szinte az összes fegyverspecifikus lehetőséget, és e mellé sutba dobták a proficiency rendszert is. Persze meg tudom érteni őket, így most már senkinek sem kell azon rugóznia, hogy mikor jön már egy rendes shoti, mert a mostani már kezd gyengus lenni, a másik fegyóra meg alig van skill-em... Kíváncsi leszek, hogy a ClassModokat mennyire és hogyan alakították át, és persze a Badass-pontokra is.
A fegyverek neveit tuti tanulhatom újra, lévén azt a rendszert is teljesen átgyúrták. Bár ott szerintem jó irányba ment el a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- Honor 90 - modellalkat
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Jön a következő Silent Hill Transmission
- További aktív témák...
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Irodai Laptop I i5-3210M I 60GB SSD I 8GB DDR3 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Gaming PC , i5 9600KF , RTX 2060 , 24GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest