- PlayStation 4
- World of Tanks - MMO
- Underrail - klasszikus izometrikus rpg-h&s
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ne haragudj, de ha konkrétan tudod, hogy milyen formátumokat és honnan (lemezről, pendriveról, hálózatról stb.) akarsz lejátszani, akkor miért nem vásárlás előtt kérdezel?
Szerintem itt érdeklődj és lesz olyan ajánlás ami használható is lesz. Persze mielőtt kérdezel, gondold át ,hogy milyen minőségben és mekkora keret van a projektre.
-
MODERÁTOR
de most jó helyen jársz, nekünk is volt/lesz számos hülye döntésünk.
App kérdésben körülnéznék a play áruházban, hátha nem hivatalos (még iOS-ra is előfordulnak).Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
blakey
titán
Ha nem csak lemezes lejátszásra használnád, akkor a nagyobb nevek közül a Sony lett volna a jobb választás, ott mindenhol támogatott az fps-váltás. Simán mennek a 4K Dolby Vision anyagok is hálózatról, semmilyen akadozás nem tapasztalható az X700-ason. Ha a hálózati lejátszás az elsődleges, akkor médialejátszó a megoldás.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Létezik-e olyan android app, amivel tudom kezelni a készüléket? Jó lenne, ha zene lejátszáshoz nem kéne bekapcsolnom a TV-t. - keresgélj az áruházban.
Normális-e az, hogy 2160p-s letöltött filmeket akár USB-ről, akár DLNA szerverről csak durván akadozva tud lejátszani? - igen, a Panasonic lejátszók erősen és szándékosan butítottak "nem lemezes lejátszás esetében", semmilyen fps-váltásra nem képesek, kizárólag fix, 60fps-sel mennek az anyagok, lemezről van fps-váltás. A TV-n lévő mozgásjavítókkal némileg javítható. A TV-k lejátszói egy picit másképp működnek, ott sincs fps-váltás, de a képjavító algoritmusoknak köszönhetően nagy mértékben képesek javítani a lejátszást.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
belinho
senior tag
Az első kérdésre nem tudom a választ. A másodikra talán igen, ez elsősorban egy lemezes lejátszó, nem multimédia lejátszó, szóval előfordulhat, hogy akadozik.
Sony X800MK2 pl csak 40MB/s-ig tud lejátszani, efelett akad a fájlok lejátszása.
Nem tudom a Panasonic-nál hol a határ, de szerintem nálad is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest