-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz Marcus047 #12998 üzenetére
Te tudod, habár nem látok sehol. Mondanám, hogy próbáld ki a Sony X800M2-t, de neked HDR10+ lejátszó kellene amit a Soby nem tud. Esetleg a Reavon UBR-X100 ha hajlandó vagy ennyi pénzt kiadni. Még jó lejátszó a Panasonic DP-UB9000, de szerintem drágább a Reavonnál ha egyáltalán be lehet szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Marcus047
csendes tag
Szerintem ma visszaviszem, és rendelek másikat máshonnan,csak nincs túl nagy választék....
[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz Marcus047 #12995 üzenetére
Már hogyne lehetne gond a forrás. Gyárban elrontott hibás lemezek megszaporodtak kovid alatt. Egyszer jól lejátssza, másszor meg nem.
Valamint:
[link]
UHDs seem more prone to playback problems if the discs get a little dirty, even smudges.Azaz 1 pici kosz is lejátszási hibákat idézhet elő.
-
-
blakey
titán
HAMA kábeleket élből el kell felejteni, de még a Delock és hasonlókat is. - Élből nem kell ilyeneket írni, semmi gond nincs velük, ha a megfelelő polcról vesszük le, nálam a "szövet nélküli" van és a 4K Dolby Vision/Atmos "kutyaf@sza" is átmegy minden probléma nélkül.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BBéci
legenda
Van a rendszeremben Hama HDMI, hiba nélkül teszi a dolgát. Igaz, a csúcs Avielo szériából származik, de volt nálam 5*-os, az szintén rendben volt.
Hozzáteszem, többnyire 1080p anyagot küldtem és küldök át rajtuk, de kipróbáltam UHD-val is, ezért biztos vagyok abban, hogy a magasabb követelményeknek is megfelelnek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Joshi
titán
válasz Marcus047 #12991 üzenetére
A linkelt képek alapján (kockásodás) én lejátszó oldalról codec hibára gyanakszom (h.265). Viszont fura, hogy azt írtad, hogy egyes h.265 (HEVC) anyagoknál meg nincs gond. Szóval még mindig tartom magam ahhoz, hogy első körben kellene egy minőségi kábel. Ha azzal is ez van, akkor egyértelműen lejátszó.
Illetve privátban elküldhetnéd a forrásanyagot (filmet/fájlt), nehogy az legyen a gond, hogy maga a fájl hibás.
-
Marcus047
csendes tag
Holnap próbálgatom még, ha pár nap alatt nem lesz megoldás, visszaviszem az Alzahoz.
Sajnos Budapesten vagyok, ha nem muszáj nem utazom Győrbe de veszek egy ilyen kábelt, HDMI ből úgyse elég sosem.... mondjuk lecopom magam, ha egy kábel a hunyó Hama bol is drágábbat vettem, nem hiszem, hogy az a probléma.
-
Joshi
titán
-
Marcus047
csendes tag
válasz johnywalker #12984 üzenetére
Átallitottam a deep colourt és visszavettem 10bitre, a probléma megmaradt, csak a képminőség lett láthatóan jóval gyengébb.
Sima Bluray filmekkel nem csinálja, csak UHD val, de UHD val sem mindig, ma megnéztem az Xmen Sötét Fonixet gond nélkül.
A jelet leadta hdr10+ ban, de pl a tv menujeben csak hdr10nek volt mutatva, viszont a lejátszó Hdr menujebe nem tudtam belépni, hdr10+ lejátszás alatt nem lehet allitgatni a Hdr beállításokat.
PS5 simán megy a Hdr10, meg Rakutenen, Amazon Primeon a hdr10 és hdr10+ tartalmak, tehát nem a tv a ludas. -
Joshi
titán
"Az alábbi menüpontot állítsd autora, ha nincs akkor 10bit ycbcr4.2.0-ra. A 12bit-nek semmi értelme,"
Itt annyival egészíteném ki a mondókámat, hogy az ycbcr4.4.4-nek nincs semmi értelme, mert a Blu-ray filmek (beleértve a 4K HDR-t is), csak ycbcr4.2.0 mintavételezéssel vannak készítve. A 12bit színmélység csak egy ráadás, azaz annak sincs túl sok értelme. -
Joshi
titán
válasz Marcus047 #12981 üzenetére
Kábelt felejtsük el, az nem hinném hogy gond lenne. Volt egy Panasonic DMP-UB900 lejátszóm és hasonló menüje volt.
Az alábbi menüpontot állítsd autora, ha nincs akkor 10bit ycbcr4.2.0-ra. A 12bit-nek semmi értelme, ugyanis nem tudja megjeleníteni a tévéd, de még a 10bit-et is csak
[ Szerkesztve ]
-
Marcus047
csendes tag
A tvmen kiterjesztett bemeneti jelnek hívják, anélkül nincs Hdr, bekapcsoltam.
Auto motion kikapcsolva a tvn, Eco mód kikapcsolva.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-fic-premium-hdmi-hdmi-k%C3%A1bel-8k-2-m%C3%A9ter-205239-1365668.html?rbtc=olc%7Cpf%7C1365668%7C%7Cp%7C%7C&utm_source=olcsobbat&utm_medium=shopping&utm_campaign=olcsobbat_shopping_media_markt&gclid=EAIaIQobChMI2r6rz7239wIVDtxRCh0BCw8REAQYAiABEgKOzfD_BwE
ez a HDMI kábel,de próbáltam másikat is,azzal se jó.
Előbb bedobtam a Ragadozó madarakat hdr10+ megint akadozott a kép, tegnapelőtt ugyanezt a filmet megnéztem, és működött. -
Joshi
titán
válasz Marcus047 #12977 üzenetére
Első körben a Tévéken be kell kapcsolni a HDMI javított formátumot, legalább is Sony tévéken ez a neve.
Ha a javított formátum be volt kapcsolva, akkor HDMI 2.1, azaz Ultra High Speed HDMI kábelt vegyél. Abból a gagyi is vinni fogja a 18Gbps-et. A HDMI 2.1 48Gbps-ig van hitelesítve.
A Panasonic lejátszó video kimenetének a menüjét le tudod fényképezni? Kíváncsi lennék hogy milyen beállítási lehetőségek vannak ott.
[ Szerkesztve ]
-
Marcus047
csendes tag
Egyik HDMI Hama, másik nem tudom, mindkettő 8-10e körül volt, kettőt is próbáltam, nem hinném, hogy az a probléma.
Délelőtt bedobtam egy Xmen filmet, 4k hdr10+ os, képhiba volt, kikapcsoltam utána vissza, és jó volt.
Most este másik 4k Hdr film, megint nem jó, egyszer fut normálisan, egyszer nem.
Úgy is előjött a probléma, ha a soundbart kiiktattam, nem használtam az iker hdmit, egy kábelen ment a kép és a hang.
Alzanal vettem, bontott, szerintem vissza viszem... 🤔
Veszek másikat, csak jó lenne rájönni, hogy Panasonic készülék hiba, vagy más... -
Marcus047
csendes tag
Kikapcsoltam mindent, kihuztam HDMI ket, kihuztam az arambol mindent, vissza és jó.
Hang problémák vannak még, Samsung 90r soundbarral használom, néha nem találja a hangot bekapcsolás után.
Viera linket kikapcsoltam, mert állandóan ARC-ra akart kapcsolni, külön megy a tvbe a kép,és külön a hang a soundbarba. -
Marcus047
csendes tag
Pár napja vettem a lejátszót, és UHD lemezek lejátszásánál képhiba jelenik meg, hang és kép rendben, szinkronban, csak a kép töredezik, menüben is. Nem mindig csinálja, nem jövök rá, mi a probléma...valami beállítás, vagy a lejátszóval lehet a gond? Samsung qe5582r tvvel használom.
-
ArGab
őstag
válasz ricsip #12969 üzenetére
Nekem egyelőre nem volt olyan amit ne játszott volna le. Azóta kb végigértem az összes háromrétegű UHD lemezemen is amikbe szinte mindig belefagyott az X700, Pana viszont gond nélkül játszotta mindet. Lemezen kívül azóta sem használtam másra.
horvathimi2: saját alapján is, virágbolti kiadást szedtem le mikor megjelent az UHD, hogy érdemes-e lecserélni a bővített trilógia BD kiadásom. Nekem a kép annyira nem jött be, leradíroztak szinte minden képzajt és ez szerintem nem tett neki jót. Főleg a digitális effekteknél volt nekem zavaró, ez plusz az EE együttes hatása olyan volt mintha minden CG elemet kiemeltek volna a képből (digitális hátterek, CG karakterek). A Helm szurdokos képen látszik talán legjobban mire gondolok. Ezek alapján én maradtam a meglévő kiadásomnál.
-
ricsip
addikt
válasz horvathimi2 #12971 üzenetére
Ja hát igen, ez kimaradt akkor, hogy neked nem a bövített rendezői van.
-
-
horvathimi2
csendes tag
Ezeket saját tapapsztalatból mondod vagy az általad belinkelt tesztoldal alapján? Főleg a kép érdekel. A hang kevésbé, mert nem nagyon szeretek szinkronnal filmet nézni. Mivel sokkal jobbak az angol master hangsávok. Azt meg tudom, hogy kiváló minőséget képvisel ezeknél a filmeknél. Gondolom az atmos-ra átkeveréssel nem rontottak rajta. Legalábbis bízom benne.
-
-
-
ArGab
őstag
válasz Rumcsaka #12965 üzenetére
Nem személyes tapasztalat, Xpress fórumon írta valaki aki megvette.
Mátrix eredeti és új kiadását is megtalálod ugyanott: [link] [link] [link]
Elsősorban itt is a color grading változott, főleg az első rész esetében. A részletgazdagság minimálisan mintha jobb lenne az újabb változaton. A korábbi kiadáson szerintem lehet volt minimális DNR a filmzaj elmosására.Marcus047: van. Itt írtam róla kicsit.
-
Marcus047
csendes tag
Estét, van valakinek tapasztalata Panasonic ub dp820 lejátszóval?
-
Rumcsaka
tag
Tényleg a harmadik rész szinkronhibáját nem javították ki és ugyanúgy csúszik kicsit pár percen keresztül mint a korábbi kiadás
Mert ha tényleg így van akkor ez nagyon gáz!!!
A Mátrix felújított Blu-ray változatokon mihez nyúltak hozzá nem tudod?Mert az első rész amikor kijött DVD-n azon jól mutatott az a zöldes kép -
ricsip
addikt
válasz horvathimi2 #12961 üzenetére
Amit ricsip fórumtárs említett az nekem nem tűnt fel. Én nem látok semmilyen zöld színezést a felvételeken
a rendezői változat bluray lett zöldes, a mozis bluray nem
-
-
ArGab
őstag
Semmivel nem 'élesebb' az új kiadás képe. Ugyanazt a régi, 2K DI-t használták alapul amiről a korábbi HD kiadások is készültek. Részletgazdagságban semmit sem javult. Sőt, kicsit talán rosszabb is lett mivel DNR-t és EE-t is kapott, hol keveset, hol már zavaróan sokat. HD felbontásban kép oldaláról előnye szerintem csak az új color timing ami leginkább a Fellowship-en segít mert ott az extended korábbi kiadásánál valamit nagyon félrenyúltak és zöldes fátyol van az egész filmen. De a másik kettőnél már ebben sem olyan radikális a különbség. Ráadásul még a harmadik rész szinkronhibáját sem javították ki, ugyanúgy csúszik kicsit pár percen keresztül mint a korábbi kiadás esetén.
Caps-a-holic:
- Fellowship
- Towers
- Return[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Nem tudom, szerintem ha váltasz akkor már csak a 4K HDR-re lenne érdemes. Szerintem. Vetítésnél egyelőre nem opció a Dolby Vision, de azért egy támogatott tévén elég jól tud kinézni. Feltéve ha a film is megüti a mércét.
Nekem csak az első rész van meg, de az OLED tévén egész jó.
[ Szerkesztve ]
-
horvathimi2
csendes tag
Nem tudom. Esetleg arra, hogy némileg élesebb lesz a kép, mert például jó pár olyan jelenet van az első részben, ami projektoron már feltűnően életlen. A másik két részben is biztos, hogy vannak ilyenek, de most csak az első rész ugrik be, mert azt láttam utoljára projektoron. A 4K Dolby Vision azért nem érdekel mert nincs olyan megjelenítőm.
Amit ricsip fórumtárs említett az nekem nem tűnt fel. Én nem látok semmilyen zöld színezést a felvételeken.
Azt már megérdeklődtem, hogy dolby atmos az angol hangsáv, tehát ebből az újrakevert hangot adják. Azt nem tudom, hogy jobb lehet-e vagy a magassági csatornákat keverték rá az eredeti hangra. Ami amúgy szerintem kiváló.
Amúgy nekem a 6 lemezes Középfölde gyűjtemény van meg. [link]
Azért gondolkodtam el a vételen mert időközben a Hobbit filmeket beszereztem a 3D verzióban és így feleslegesnek látom a duplikált példányt. Viszont megbontani, csak lemezeket eladogatni nem akarok belőle. Tehát adoot, hogy a három Gyűrűk ura filmet be kéne szereznem és akkor eladhatom a gyűjteményt. -
Joshi
titán
válasz horvathimi2 #12955 üzenetére
Milyen változásra számítasz Full HD-hoz képest? Mert ha mondjuk 4K Dolby Vision verzió érdekelne azt még megérteném.
-
ricsip
addikt
Nem ér annyit amennyit kérnek érte. Nekem is a régi van meg, nem veszem meg ezr az újat ennyiért.
-
-
Calogero
addikt
Vannak kivételek, melyek esetében nem lehet elállni a vásárlástól:
lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;Itt többen foglalkoznak filmekkel: [link]
[ Szerkesztve ]
-
horvathimi2
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy valaki esetleg megvette már a A gyűrűk ura filmek digitálisan felújított, újra kiadott Blu-ray(1080p) változatát? Csak azért, mert most láttam, hogy kapható az Xpressnél és elgondolkodtam a beszerzésén. A korábbi kiádvány már meg van. Csak azt nem tudom érdemes-e ezt megvenni. Van-e annyival jobb mint a normál. Ha valakinek van tapasztalata ez ügyben, akkor kérem ne tartsa magában. Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy filmeknél is fenn áll ez a 14 napos(online vásárlás esetén) vásárlástól való elállási lehetőség?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. Imi
-
Joshi
titán
válasz Forestal #12952 üzenetére
SONY BDP-S6700, ennél olcsóbban nem kapsz jobbat (újat).
-
Forestal
tag
Sima FHD játékosból mit ajánlanátok? 90%-ban Gyári filmek + családi videok (MKV) Verbatim fém bázisú M.A.B.L. lemezeken. A normálisabb felhozatalra gondoltam de azért ne a 4K- lejátszók árszintjén 3D-re nincs szükség
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
MODERÁTOR
Úgy érzem ezt kiveséztük (zárjuk le az edigital/emag kérdést, kivéve, ha bomba áron van UHD/BD játékos).
Nem mintha nagy izgalmak elé néznénk... Best Blu-ray and 4K Blu-ray players 2022 (whathifi) - csupa régi modell, ha jól látom. Idén már nem is jelenik meg semmi új?[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
blakey
titán
Ezzel az Edigital mint olyan megszűnik. - nem szűnik meg, a név használata szűnik meg.
A UPC sem szűnt meg, mert új tulajdonosa lett, a név használata szűnt meg.
de már akkor borítékolható volt, hogy előbb-utóbb beolvad majd az Edigital az Emagba. - Mivel ugyanaz lett a tulajdonosa a két cégnek ezért egyesültek, ezután meg 1 név alatt fognak futni, lehet, hogy később valami más neve lesz.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Joshi
titán
-
BBéci
legenda
válasz blakey #12945 üzenetére
Erről van szó. Téves, helytelen megfogalmazás, hogy bezár az Edigital.
Az Edigital tulajdonosa 21-22 évvel ezelőtt az Index Fórum különböző topikjaiban szerzett kuncsaftokat, mindenfélével seftelt, 50 éve azt mondták volna rá, hogy feketézett.
Ugyanezt tette a 220 volt tulajdonosa is, apósom tőle vette az első DSLR Nikonját.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
válasz koncsik #12944 üzenetére
Pontosabban a tulajdonosuk egy márkanév alá veszi mindkettőt. Nem az eMag szünteti meg.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
GeryFlash
veterán
válasz koncsik #12940 üzenetére
Miben tud tobbet mint az X700? Multkor 65ert volt (talan pont a most bezaro edigitalnal)
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
MODERÁTOR
válasz ssgt1981 #12932 üzenetére
Amennyiben BD lemez lejátszó a cél, a Sony X800 MKII-t ajánljuk általában, DV átkepcsolás kissé körülményesnek jellemezhető. Az I-es nem tud DV-t. Mediaplayer-ként korlátozott, sokat írtunk róla, ha visszakeresed.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
blakey
titán
válasz GeryFlash #12938 üzenetére
Ma vettem egy cseh kiadású Blu-rayt magyar szinkronnal és felirattal, kíváncsi vagyok, hogy mikor érkezik és milyen lesz.
-
GeryFlash
veterán
Ugye en voltam az aki korabban azon vonakodott hogy amit nem adtak ki filmet magyar blurayen azt angol blurayen vegyem vagy magyar DVD vegul utobbit valasztottam, nagyon feltem tole, de megvettem ,,elso" DVD-met az In Bruge szemelyeben, es borzasztoan nagyot csalodtam pozitivan 106 centis Sony FHD-n PS4-rol lejatszva teljesen jol nez ki, meg kozelrol se szemcses, nem tudom hogy hoztak ki ezt 576p-bol. Es akkor meg egy jobb felkonvertalos lejatszoval/tv-vel milyen jo lesz.
Na most megvettem a Pretty womant cseh kiadasban de magyar szinkron+felirat (es a borito is angol). Hat ez valami elkepeszto. Ilyen egy hanyadek valamit. Konkretan szerintem rosszabb a minosege mint az In Bruge DVD-nek, szemcses fos meg 2.5 meterrol is.
Hihetetlen hogy mekkora zsakbamacska ez a filmgyujtes De legalabb olcso hobbi
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
blakey
titán
válasz Quqesz #12933 üzenetére
Sajnos ezek a gyártók már csak ilyenek, ha az egyik támogatja fájlból is akkor a kadenciahelyes lejátszást nem tudja.
-
Quqesz
nagyúr
Kicsit meglepődtem, hogy a Sony UBP X700 a dolby digital plus-t csak lemezről játsza le, semmilyen file formátum esetében nem. Szerencsére a tv igen.....2022-ben kicsit fura. Aki ilyet akar venni tudjon róla.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ssgt1981
senior tag
Milyen 4k-s HDR és DV-t támogató lejátszót ajánlanátok 100k-ig bezárólag?
-
ArGab
őstag
válasz Hooper #12930 üzenetére
Disney már évek óta nem jelenik meg itthon semmilyen formában. Mivel Fox-ot megvették már az sem. Tavaly a Universal hazai kiadója adta be a kulcsot és azóta sem kapkodott senki a jogokért.
Sajnos mivel itthon totális szinkronmánia van csak felirattal szinte semmire nem kerülünk rá, inkább teljesen kihagyják a magyar lokalizációt. Ha esetleg mégis kerül valamire csak felirat, általában még akkor sem adják ki itthon mondván nem lenne rá kereslet. -
BBéci
legenda
Igen, szoktam, az nálam a zene elsődleges forrása.
#12923ricsip
Ha attól boldogabb leszel, akkor igen, atombunkerben élek.#12922GeryFlash
Soha nem találkoztam a PC más jelentésével, csak mint személyi számítógéppel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kezo0
addikt
válasz GeryFlash #12922 üzenetére
+1
Kiejtése pedig píszí, szemben a személyi számítógép rövidítésére használt PC-vel, ami hiába personal computer, magyarul mégis csak pécének mondjuk. Aki nem találkozott még vele – sőt, a belőle képzett píszískedni (kb. „politikailag korrektnek lenni”) igével sem, az kb. egy szatyorban él.Az MP pedig, mint member of parliament, azaz parlamenti képviselő, legalább annyira lehet ismert a filmekből, mint a military police, azaz katonai rendőrség. Minden azon múlik, hogy ki milyen filmeket szokott nézni. Persze vannak, akik azt hiszik, hogy mindenki csak olyanokat néz, mint ő…
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
GeryFlash
veterán
Nem viccelek en meg soha nem lattam forumokon kommenteknel kiirva eddig hogy ,,politikai korrektseg", max cikkekben, teljesen megszokott hogy annyit irnak az emberek hogy pc.
-
BBéci
legenda
MP-nek csak a utóbbi jelentését ismertem, filmekből, ahogy rajtam kívül rengetegen, a másikkal soha nem találkoztam. A Political Correctness szintén olyan kifejezés, ami itthon rendkívül kis körben ismert, az emberek döntő többsége magyarul mondja, használja: politikai korrektség. Soha nem fogom megérteni, miért kell magyar fórum, magyar nyelvű topikjában angol rövidítéseket használni. hacsak nem az a célod, hogy az idejárók csekély része értse. Te angolszász nyelvterületen élsz?
Alighanem sértődés lesz ebből, de nem tudtam magamban tartani.
Köszi a tájékoztatást!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
GeryFlash
veterán
-
BBéci
legenda
A PC a személyi számítógép rövidítése. A te értelmezésed szerint mit jelent?
James Bond rajongó vagyok, az összes filmet legalább egyszer láttam, jó részüket kétszer, a nekem igazán tetszőket sokszor.
De a legutóbbi számomra óriási csalódás, egy világ omlott össze, vége, nincs tovább.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Zanik
addikt
válasz ricsip #12914 üzenetére
Nem lett az, csak mindenki belemagyarázta, függetlenül attól, hogy PC-párti vagy PC-ellenes.
Sokszor több a médiahiszti egy-egy film körül, mint amennyire a benne szereplő esetleges PC dolgok számítanak a film szempontjából. Az átlag mozinézők jelentős része le se szarta hogy ideiglenesen megkapta egy fekete csaj a 007-es kódot, csak a pro és kontra hiszticsoportok fújták fel mesterségesen.
Engem is zavart eredetileg amit olvastam róla, aztán megnéztem a filmet és teljesen rendben volt ebből a szempontból. Én se voltam elájulva magától a filmtől, de hidd el, nem az volt vele a baj, hogy egy fekete női ügynököt raktak bele.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
MODERÁTOR
Filmgyűjtés topikban eléggé képben vannak (Vikthor) a megjelenésekkel, persze itt is örülök, ha megírja valaki, nekem is csak a 4-es Craig gyűjtemény van meg, hasonlóan hozzád gondolkodom a megvételéről.
-
blakey
titán
válasz ricsip #12914 üzenetére
Nem véleményt kértem a filmről. Én már többször láttam, mindenkinek más a véleménye, a gyűjteményem utolsó fizikai hordozója lenne, nem szeretnék hiányos gyűjteménnyel rendelkezni, emiatt valahonnan megvenném, de ha nem lesz Mo-i megjelenés akkor kénytelen vagyok a cseh verziót megvenni.
-
ricsip
addikt
válasz blakey #12913 üzenetére
Az a film amúgy is elég véleményes polkorrektesdi propaganda lett (érdemes utánaolvasni, ne akkor érjen meglepetés, mikor megvetted). Előbb megnézném moziban / ncore-ról, és ha tetszett csak akkor venném meg lemezen. Engem amúgy a jamesbond sorozat egyáltalán nem érdekel.
-
-
blakey
titán
válasz ricsip #12904 üzenetére
Épp azon gondolkodom, hogy a nemrég megjelent 007-et vegyem meg a csehektől vagy nálunk is megjelenik? A problémám a cseh borító, de ha itthon nem fog megjelenni akkor együtt tudok élni a cseh borítóval is, esetleg veszem a fáradságot és magyarítom.
-
ricsip
addikt
válasz GeryFlash #12909 üzenetére
Steelbook azaz fémdoboz akkor számít, ha a dobozt magát is nézegetni akarod vitrinben. Ha csak maga a film érdekel, pár ezressel mindig olcsóbb a sima műanyagtokos változat. A lemez bennük tökugyanaz, csak a doboz miatt kérnek érte többet. A steelbook ráadásul hajlamos a karcolódásra, ha nem óvatosan tárolja az ember és mozgatáskor érintkezik a polcon vmi keménnyel a közvetlen szomszédságában. Az igazi fanatikusok vesznek hozzá fólia bugyit, és abban tartják.
Düne esetében az UHD lemezen csak a film maga van. A mellécsomagolt sima BD lemezen szintén rajta van a film és az extra tartalmak is azon a lemezen vannak.-
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Meg nem vettem eddig UHD blurayt csak simakat, a Dune lenne az elso, xpressnel rengeteg kiadas van, hosszu tanakodas utan Dűne (UHD+BD) - "Running" steelbook neztem ki. A kerdes az hogy itt az extra van sima BD-n es a film UHD-n vagy a 2 valtozat is van a filmbol, sima BD es UHD is?
-
-
Hooper
őstag
Sziasztok! Himedia q5pro lejátszót használok.
Távlati tervben van Bluray filmet gyűjtésének elkezdése..
Ezt a lejátszót néztem ki: Sony X800
A kérdésem az lenne, ha hálózatról (Synlogy) vagy HDDről játszok le tartalmat tudja ugyan azt mint a q5?
Ha jól látom netflix fhd-t is tud, amit a jelenlegi nem.
Köszönöm! -
johnywalker
őstag
Nohh, hogy egy kicsit feldobjam a topikot... Sem Blu-ray lejátszóból sem 4K-s lejátszóból, sem semmi másból nem kellene LG
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest