Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Címmel, opciókkal próbáltál játszani?
*The?100*
"Visszafejtett név helyett eredeti névre szűrés" opció bekapcsolva.
"okos ep. szűrő" és/vagy az "Epizód sorszám" kikapcsolva, ebben nem vagyok biztos.
Az első szezonnál találtam valahol a beállításokat, most nincs benn.[ Szerkesztve ]
-
addikt
A merevlemez rendben van (hdsentinel)? Csinálnék egy lemezellenőrzést is a helyedben.
Egyébként meg a c:\Users\Neved\AppData\Roaming\uTorrent\ rejtett mappában tárolja a cuccait, settings.dat-ban a beállításokat, resume.dat-ban pedig a torrentek állapotát. Ezeknek van egy old végű korábbi változata is normál esetben.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Llew
senior tag
Megoldva. A betett feedeken időnként voltak fake torrentek, rendszerint egy nappal a valódi előtt. Mivel passzolnak a szűrőre elkezdi leszedni őket. Én persze tudom, hogy nem az igaziak, így kidobálom őket. Ezek után viszont minden érintett szűrő időintervallumát nullázni kell, hogy a program elfelejtse az elkezdett letöltést. Ezt most megcsináltam, meg a gyanúsított feedeket letiltottam, így elindult aminek kell.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
kangool
tag
így állítsd be:
Szűrő: Annak a neve amit leszeretnél tölteni. A * több karaktert helyettesít a ? csak 1 karaktert. pl.: Vampire?Diaries*
Nem: Amiket te NEM szeretnél letölteni. ezt nem fontos kitölteni, ha beállítod a minőséget
Mentés: Az a hely ahova menteni szeretnéd.
Feed: Az a hírforrás amit használni szeretnél.
Minőség: Kiválaszthatod, hogy milyen minőségűet szedjen le.
Epizód sorszám: Beállíthatod, hogy melyik részeket töltsön le. Ha üresen hagyod akkor az összeset le fogja tölteni. pl.: 1x05-23Pipa be, A szűrő az eredeti névre vonatkozik a dekódolt helyett és a Fejlett ep. szűrőbe.
Ha nem működik az openoffice-os letöltés, akkor zárt trackeren próbáld ki a letöltésed, a legnagyobb seedszámú torrent letöltésével.
-
Kekmen
senior tag
RSS-ből többféle van, passkey és süti alapú is létezik, nem tudom neked melyik kell. BH-n például nagyon jó leírás van mindkettőre, bár azt megérted, hogy nem linkelhetem.
Különben meg oldala válogatja, hogy hol melyiket használják. Ha fent vagy esetleg nézd meg a fórumban, vagy ha nem, valamelyik ismerősödet kérd meg rá hogy mutassa meg. Ha minden kötél szakad, majd csinálok egyet.
A sebességtesztre amit linkeltél oldal nem mérvadó, nekem 15Mbit-em van, mégis csak 150-160 között jött, privát trackerekről bizonyosan te is gyorsabban tudsz tölteni, feltöltés nélkül olyan 600k jó ha megvan 5megás netnél letöltés közben.Bocs a dupláért, már nem tudtam szerkeszteni.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
Llew
senior tag
A fent leírtak szerint beállítottam és elméletileg sikeresen aktivá tetem a a BitCometet és a utorrentet is. Viszont egy letöltés az előbbiben 20-30 kB/s-el jön le utóbbiban meg 90-140 kB/s-al. Egyiket sem állítgattam komolyabban, csak a netem sebességét adtam meg a programoknak, onnan ők intézték. Létezik, hogy ilyen különbség legyen normál esetben? Mert ha igen, akkor azonnal törlöm a BitCometet és átállok a utorrentre.
-
Llew
senior tag
Azt hiszem helyre raktam a dolgokat. A Comodóban nem állítottam át a láthatatlan port varázslót. Most már aktív a Bitcomet is. Viszont azt azért még kérdezném, hogy elég-e a fent leírt szabály, vagy jobb lenne így átírni őket? Illetve mi a különbség az alkalmazás szabály és a globális szabály között? Én előbbinek állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest