Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Átálltam a QB-ra, de még mindig nem teljesen tudok kiigazodni az RSS kezelésén. Az új verzióban bekerült az okos epizódszűrő is, amivel elvileg kezelni tudja a több forrásból származókat, de most sem akar olyan gördülékenyen menni, mint a utorrent.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
RSS letöltésnél, hogy lehet beállítani, hogyha egy szűrőhőz több feed/tracker van megadva forrásnak, akkor csak onnan töltsön ahol elsőnek megjelenik a megfelelő, a többit pedig hagyja figyelmen kívül?
Beállítottam pár sorozatot, de több példányban is elkezdi leszedni az új részeket minden forrásból.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
qBittorent RSS letöltőjében be lehet-e állítani és ha igen hol, hogy egy szűrőhöz csak egy találatot töltsön le hiába van megadva forrásnak több tracker? Vagyis, hogy ahol először megjelenik onnan leszedje a többi már ne érdekelje. Beállítottam pár sorozatot, de ezt az opciót nem találom. Nemrég váltottam utorrentről, ott okos szűrő vagy valami hasonló címen volt ilyen lehetőség.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy az utorrent újabban eltűnik a gépről. Be van állítva, hogy a gép indulással magától fusson, de teljesen eltűnt a programfileok közül. Se mappája se semmi. Nincs rejtve, hanem nyoma sincs. A user fileok között ott van, ahonnan ki tudom szedni az adatokat, de a startmenűben is úgy szerepel, mintha uninstall után csak az ikonja maradt volna ami nem mutat sehova. Másodszor csinálja ezt az elmúlt egy hétben. Újra telepíthetem, visszaállítom a beállításokat de ki tudja mi lesz? Valaki találkozott már ilyennel? Mi oka lehet?
Illetve nem sok kedvem van új kliensben beállítgatásokkal szórakozni, de B tervnek ajánljon valaki olyan klienst, amiben RSS feliratkozási lehetőség.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
-
Llew
senior tag
utorrent RSS gondom van:
Van X darab feedem, amikre be van állítva Y szűrő sorozatokra, amiket rendszeresen nézek.
Viszont van a The 100 című sorozat, aminél nem működik a szűrő. Egyszerűen nem indul el, hiába van ott több feeden is a friss epizód, egyszerűen nem érzékeli őket.
Ezek a beállítások:
Cím: *The*100*
Szűrő: *AC3*|*HR*|*720*|*1080*|*SUB*
Feed: Összes
Minőség: ÖsszesAzt gondoltam a címben szereplő szám miatt nem megy, de a 24 esetében működött, szóval ötletem sincs. ha csak a "the" marad a címben, akkor meg túl sok a találat az a baja. Mire kéne szűrni?
-
Llew
senior tag
utorrent RSS gondom van. 3.4.2-t használok (build 32126, nem tudom mikor frissítette magát utoljára, de jelenleg nem talál újat)
Be van állítva vagy ~15 torrent feed, de az utóbbi időben max a felét, harmadát használtam, mert azok voltak megbízhatóan jók, a többi le volt tiltva. Pár napja azt veszem észre, hogy a letiltottak közül is szinte mind aktívak, viszont induláskor (win7 induláskor a progi is elindul) nem frissíti egyiket sem a program. Ha manuálisan rányomok a feed frissítésre, akkor bejönnek és a szűrők alapján el is indítja a letöltéseket.
Ugyan akkor a továbbra is letiltott feedeket nem tudom használni. Eltűnt a "Feed használata" opció a jobbklikkes listából és a letiltottaknál is csak a "Feed tiltása" szerepel. A használtakat le tudom tiltani, de utána nem tudom újra aktiválni.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
-
Llew
senior tag
Volt a gépemmel egy kisgebasz, párszor olyan szinte lefagyott, hogy csak újraindítással lehetett vele kezdeni valamit. Ezek után viszont minden kiürült a utorrentből. Volt benne vagy 40 letöltés , 5-6 aktívval,d emost meg olyan, mintha újonnan lett volna telepítve. Tök üres, pedig a DocßSettings mappában ott van minden korábbi torrent. Rohadtul nincs kedvem azt a pár fontosabbat vissza tölteni manuálisan.
-
Llew
senior tag
Megoldva. A betett feedeken időnként voltak fake torrentek, rendszerint egy nappal a valódi előtt. Mivel passzolnak a szűrőre elkezdi leszedni őket. Én persze tudom, hogy nem az igaziak, így kidobálom őket. Ezek után viszont minden érintett szűrő időintervallumát nullázni kell, hogy a program elfelejtse az elkezdett letöltést. Ezt most megcsináltam, meg a gyanúsított feedeket letiltottam, így elindult aminek kell.
-
Llew
senior tag
utorrenhez kérnék egy kis segítséget. A 3.0-t használom, de előtte a 2.x-es is ezt csinálta.
Sorozatokat töltök/tenék az RSS-es megoldással. Az a probléma, hogy van olyan beállított, amit nem indít el. A feedek között ott vannak az új részek, de nem indulnak el automatikusan pedig az van beállítva. A szűrő beállításoknál meg van minden, a név, a kivételek, a honnan, meg a hova is, illetve kipipálva az epizódszám és a fejlett epizód szűrő. Utóbbival lesz a gond szerintem, csak nem tudom hogy orvosolható értelmesen. Ha ugyanis kiszedem a pipát, akkor elindulnak a letöltések, de akkor meg 4-5 verziót is elkezd ugyan abból (több tracker is be van feedezve, hogy ahol hamarabb megjelenik onnan szedje), és nem győzöm kidobálni őket. Sőt, ha egyet le is szed, akkor is elindítja ugyan azt még x-szer.
Amit viszont, nem értek, hogy nem mindegyik sorozatnál csinálja. Van amelyik ugyan ezekkel a beállításokkal, a fejlett epizódszűrős pipával elindul, és letölt egyetlen verziót ahogy az összessel tennie kéne.
Valakinek ötlet?Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
µtorrent RSS alapján történő letöltési beállítása kapcsán kéne egy kis segítség.
Újraraktam az XP-t, aztán felraktam a legújabb 2.2-es verziót. Alapból aktív a port, szóval azt nem is babráltam. Felvettem több oldal feedjét (eztv, isohunt, stb.) forrásnak, beállítottam a szűrőket, ahogy eddig volt. Megy is minden rendben, elindítja az aktuális sorozat epizódok letöltését, a gond az, hogy ugyan azt többször is. Korábban is több feed volt megadva forrásnak, de ilyet nem tapasztaltam. Ráadásul tök régi részeket is elkezd leszedni teljesen random.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
válasz kangool #6878 üzenetére
A leírás alapján én is így csináltam meg a szűrőket. Egyedül a "A szűrő az eredeti névre vonatkozik a dekódolt helyett" nem volt kipipálva. Lehetett az a gond? Na majd kiderül, hogy most jó-e mikor a következő új letöltendő megjelenik. Kösz.
-
Llew
senior tag
Na, már ezzel a passkey-es dologgal megfogtál. Nem tudom melyik van. Azért linkeltem be az eztv saját leírását, hátha abból jobban megérthető mit csináltam, mint ahogy én elmondom. Az alapján az egész tracker TVs feddjét vettem fel, nem a külön sorozatét, és ezért kellett szűrűt létrehoznom, hogy csak az jöjjön le amit akarok. Ezért a feed szerkesztése ablakban a "Ne töltődjön le minden elem automatikusan" lehetőség van bejelölve. A "Kedvencek" között meg ott vannak a szűrők amiket a leírás alapján csináltam.
A feed szerkesztésnél az "Összes elem letöltése automatikusan a közzétett feedből" lehetőséget választom, akkor a kedvencek közé beteszi az egész feed tartalmát és minden jön, ahogy megjelent. Ezek alapján gondolom valahol a szűrözés résznél rontottam el valamit.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Az RSS alapú automatikus letöltés beállításával kapcsolatban lenne egy kis gondom. Végigcsináltam ezt a leírást, megnéztem ezt is, ugyan az. Beraktam több forrást is, hogy amelyiken előbb megjelenik arról szedje, megcsináltam a kinézett torrentekre a szűrőket, de valamiért nem akar működni, pedig részben ez miatt álltam át a Bitcometről µTorrentre.
Másik kérdés. Elméletileg mindent jól beállítottam a µTorrentben (aktív vagyok, net sebességet megválasztva a Setup Guide-ban a program beállította magát) és gondoltam megnézem a javasolt http://distribution.openoffice.org/p2p/ torrenttel, hogy rendben van-e, mert ez ugye állítólag kihajtja az adott neten a lehető legnagyobb sebességet. Ehhez képest egy 5000/500 kb/s-os neten ~150 körül volt a maximum. Ez viszont nem lehet a max., mert egy friss (1-3 napos, seed >=10000, leech >=10000)) sorozat epizód ~450 körül szokott jönni, és nem túl régi, de már nem friss dolgok is olyan ~120-180 között. Ennél a netnél ez a max., vagy valamit még javíthatok? A sorozat letöltés gondolom a nagy seed-leech létszám miatt van.
-
Llew
senior tag
A fent leírtak szerint beállítottam és elméletileg sikeresen aktivá tetem a a BitCometet és a utorrentet is. Viszont egy letöltés az előbbiben 20-30 kB/s-el jön le utóbbiban meg 90-140 kB/s-al. Egyiket sem állítgattam komolyabban, csak a netem sebességét adtam meg a programoknak, onnan ők intézték. Létezik, hogy ilyen különbség legyen normál esetben? Mert ha igen, akkor azonnal törlöm a BitCometet és átállok a utorrentre.
-
Llew
senior tag
Azt hiszem helyre raktam a dolgokat. A Comodóban nem állítottam át a láthatatlan port varázslót. Most már aktív a Bitcomet is. Viszont azt azért még kérdezném, hogy elég-e a fent leírt szabály, vagy jobb lenne így átírni őket? Illetve mi a különbség az alkalmazás szabály és a globális szabály között? Én előbbinek állítottam be.
-
Llew
senior tag
Hali! Van egy kis gondom a BitComet beállítással. Engedélyeztem az UPnP használatot a programban, a routerben, és a Comodoban beállítottam egy TCP/UDP protokol szabályt (bármely címről bármely címre, bármely portról a Bitcometben beállított portra). Viszont így is azt jelzi, hogy a port blokkolva van.
Kíváncsiságból felraktam a utorrentet. Simán bármely beállítások nélkül elkezdett tölteni egy olyan torrentet, ami a Bitcometben meg sem mozdult. Itt is beállítottam az UPnP-t, adtam egy portot, amire a fenti módon létrehoztam egy szabályt a Comodoban és itt működik minden, nyitottnak jelzi a portot és minden megy szépen. Bár a http://www.utorrent.com/testport errort jelez.
A Bitcometben mit rontok el? Annak van egy nem általam létrehozott IP ki szabálya is, de az lehúztam a TCP/UDP-s alá. Egy friss torrentről így is jön 2-300 kB/s-al a cucc, de egy csomó meg sem mozdul, pedig seedelik.
Másik gépen, kapcsolaton már évek óta használom a Bitcometet, szóval szeretném inkább belőni, mint átszokni egy másik programra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest