-
GAMEPOD.hu
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Carlos Padre #5598 üzenetére
Haha, anno a Quake Live topikban nekem is ő szörnyülködött erről.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nonsen5e
veterán
Utánanéztem kicsit, elvileg a (Re: )Hollow Fragment tekinthető az elsőnek, a 75. szinten válik el az LN-től történetben, és a többi ennek az alternatív szálnak a folytatása.
€6.39 humble monthly kedvezménnyel, annyit biztosan megér, és ebben már a DLC-k is benne vannak - asszem a Fatal Bullett-hez vannak külön a sztori DLC-k, meh..
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
ldave
Topikgazda
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hohó, új Atelier - bár a loli-vonalat határozottan jobban csíptem.
Már most kezdem érzékelni a legnagyobb gondot a PS4-gyel: nem lesz elég az az 500 GB. FFXV most ~105 GB és a többi beérkezett cím is ilyen 25-50 GB-okat akar lefoglalni alsó hangon, lemezes verzió ide vagy oda.
Más: ajánlott leállítás előtt kivenni a meghajtóban lévő lemezt? Mármint a bekapcsoláskori első felpörgetés nem buzerálja úgy a drive-ot, hogy az árthat a diszknek?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
.LnB
titán
Na, én is kutakodtam kicsit. Mert nagyon érdekelne, a Granblue Fantasy: Relink játék. És az óta, mióta kijött a hír, hogy a Platinum Games otthagyta vagy befejezte a fejlesztést a játékban, azóta szinte semmi hír nem volt róla. Most ezt találtam, a PlayStation UK Júniusi számában jelent meg ez a cikk: [link]
Sokkal okosabbak nem lettünk.Készül egy Granblue Fantasy Versus játék is. Két szó, bunyós + esport. Engem nem is érdekel. Gameplay: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ldave
Topikgazda
Pár friss hír:
Végre kapott dátumot a 13 Sentinels: Aegis Rim, Japánban idén ősszel, november végén érkezik. Sajna nyugati megjelenésről még semmi hír. Érkezett mellé egy trailer is: [link]
A The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III nyugati megjelenését viszont elhalasztották október végére.
Zene trailert kapott az Atelier Ryza: [link] Ahogy látom az új főszereplő mellesleg rendben van...
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
Srácok, ezt a PC/konzol témát kérem hagyjuk a továbbiakban, vannak jobb helyek az ilyen irányú beszélgetésekre.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Mike
veterán
válasz Synthwave #5571 üzenetére
nem mindenkinek van fps fétise
a szemed sem lát annyit
arra nekem nem áll fel hogy mennyi van kiírva a sarokban, vagy mennyit mér egy mérőprogram
ezt csak az igénytelenségre válaszott a pc, bámuld azon
másra amúgy se jó 300 ezerértpersze ne szaggasson
de az nem azon műlik hogy 60 vagy 100
persze nektek ezt hiába magyarázom
a 90-es években max pajzán gondolat voltatok
lövésetek nincs milyen volt 10-15-tel játszani
becsüljétek meg ami most van[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha ez igaz, az nagyon brutál...
...igénytelenségre utal a konzolos vásárlóközönség részéről.
Game mapon annyira azért nem vészes (csak már nagyon elszoktam az ilyen alacsony számoktól, meg aztán itt azért hangsúlyosabban vannak ahhoz képest, mint amit eddigi PlayStationös karrierem alatt láttam, mert általában azért ennél határozottan jobban optimalizálják a gémeket a platformon) de nagyobb harcokban meg bizonyos zsúfoltabb helyeken azért eléggé ráfolyik az ember szeme, hogy nemá.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem az a lényeg, hogy hány éves.
A kérdés az, hogy miért adnak ki rá (ennyi év fejlesztés után..) úgy játékot, hogy kis költői túlzással élve néha egyesével látod a képkockákat (de alapból, a pusztában futkorászva sem vajsima)?
A töltési időm gondolom jelentősen javulna, ha a PS4 HDD-jét kicserélném egy 2,5 hüvelykes SSD-re.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez nyilvánvaló, na de ennyire? Belegondolni is vicces, hogy gépen lenne kb. stabil 80-100 fps-em úgy, hogy másfélszer jobban néz ki... Arról nem beszélve, hogy először konzolra jött ki és sokáig úgy nézett ki, hogy nem is lesz PC verzió.
Fogom tuszkolni, de azért ez elég gáz.
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz nonsen5e #5567 üzenetére
Bennem valószínűleg a Magitek Armor v2 farmolás hagyott jelentős sebeket, mert ott ha nem dobta ki az armort az ellenfél, akkor reload-olni kellett, hogy újra harcolhass a masinával. De igen, szerencsére csak a chapterek között töltött, de akkor jó sokat.
Én a DLC-ket végigvittem, kivéve az Ardyn-t, valahogy arra még nem volt ingerenciám, pedig megjelenés napján megvettem. Illetve lefrissíteni se akarom a játékot, mert a Comrades trófeákat akkor bebukom, és még nem végeztem a kilowatt farmolással.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
nonsen5e
veterán
válasz Kai_Rong #5564 üzenetére
Nekem PC-n <lásd adatlapom> SSD-re telepítve is elég bitang lassú volt. Ennél már csak a GTA V töltött több ideig. Szerencse, hogy nincs olyan gyakran töltőképernyő benne.
Magát a játékot nézve, jóval többre számítottam - valószínűleg saját magam sok éven történő felhypeolása után, de eléggé közepes lett nekem.
Harc nagyon clunky, a karakterek mindig lassan reagálnak az akciókra, végig olyan érzésem volt, hogy lassított felvételként megy az egész játék. A partys kombók kötelező animációi is nyűgként jöttek elő a harmadik használat után, amik tovább lassították a harcot.
A sztoriban lett volna potenciál - a DLC-kkel még nem játszottam - de nagyon elsietettnek érződött, kár, hogy a többi kiegészítőt elkaszálták. Ugyanúgy ahogy az is nagyon kár, hogy elkészítettek egy rekord méretű világot, de úgy teng az ürességtől, hogy azt rossz nézni. Az egész 100km^2-t bejárva van 13 dungeon fegyverekért és ennyi volt a content.
A jumpscare zónában meg párszor nem sokon múlott, hogy hozzábaszarintsam a kontrollert a monitorhoz...Lassan érik egy újrajátszás, hátha most jobb lesz, mert a túlhypeolás mellett azt is meg kell hagyni, hogy közvetlenül a Nier:Automata után vettem elő, az meg számomra all-time top 3 game.
Más:
A gőzös játékboltban éppen SAO sale van, kinek melyikkel van tapasztalata, melyik milyen jó, hosszú, melyikkel érdemes leginkább játszani?Sword Art Online: Fatal Bullet
Sword Art Online: Lost Song
Sword Art Online Re: Hollow Fragment
Accel World VS. Sword Art Online Deluxe Edition
Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe EditionD4: hunPH, nonsense#2596
-
Kai_Rong
senior tag
Viszont ehhez az is kell, hogy legyen egy up-to-date PC-d, ami azért nem olcsó mulatság Plusz egy rakat játék jóval később érkezik PC-re, mint PS4-re. Elhiszem, hogy pl. a Yakuzák is mérföldekkel jobbak PC-n a fix 60 FPS / 4k miatt, de fog a fene várni éveket arra, hogy elérhető legyen PC-re is.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Synthwave #5561 üzenetére
Ez az FFXV? Hát igen. A töltési idő PS4 Prón is borzalmas. Szerintem a Witcher 3 is jóval gyorsabban töltött be, pedig az is óriási open world cucc, ráadásul régebbi is, mint az FFXV.
A grafikai beállításokkal tudsz játszani, valamelyik update-tel jött optimalizációs lehetőség (framerate stabilitás vs felontás).PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5561 üzenetére
Én Pc-n tettem bele 100+ órát. Ps4-en csak kipróbáltam eddig, nem zavart a framerate. Pc-n meg nem volt gáz a 1080-nal.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még csak egy órácskám van a gémben. Az eddigi benyomások...hát...hm. A frame rate nagyon nemgyerebe (főleg nagyobb csatában, de amúgy se valami örömteli). Elég brühühü, na; nem ezt várná az ember, ha ennyi pízért vesz konzolt. A töltésidők közben is leteszem a maradék hajam. Ennek ilyennek kell lennie?
Van egy olyan érzésem, hogy a PC-verzió vastly superior..
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
De ez Remake, nem Remaster.
Nekem is az a gyanúm, hogy nem lesz diszken FFVIII RM. És amit ezzel kapcsolatban érzek...
...és ha leírnám itt...
...pár napos bant biztos megérne.
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5550 üzenetére
Én is kerestem fehéret sokat. De akkor már mikor Slim-ről - Pro-ra váltottam. Aztán fekete lett mégis. Viszont a Slim-mem így nézett ki: [link]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, Tales of Berseria is beszerzős (meg az érkező Tales of Arise - az is igen bíztatóan fest).
Hát, amit videjókról láttam FF XV-ből az elmúlt ~5 évban, az huhú. Eredetileg ez volt a fő mozgatórugó, hogy PS4 kő. Aztán jött jóval később a PC-s verzió, oszt mikor megtudtam, hogy van lemezes kiadása is, na az is egy huhú volt. Az már kevésbé, hogy itthonról sehonnan nem tudtam beszerezni, mikor végre eljutottam oda, hogy fizetnék érte, és külföldön is csak úgy találtam újat, hogy német verzió - az meg no thx.
Amúgy tudom előre, hogy mit fogok hiányolni. Ezzel a gfx-szel. Az lesz a fő bajom, hogy feminin vonások ide vagy oda, a party egy non-stop sausage fest.
FF-eknél nálam a tetszési sorrend (amikkel játszottam):
1. FF VIII (PC) - bestest, NAGYON remélem, hogy a Remasternek lesz lemezes verziója PS4-en...
2. FF X HD Remaster (PS3)
3. FF XIII-2 (PS3)
4. FF XIII (PS3)
5. FF X-2 HD Remaster (PS3)A polcon itt csücsül még a Lightning Returns: FF XIII (PS3) is, de az még nem volt meghajtóban. (Az FF VI és VII-tel és az első, PSP-s Dissidiával szó szerint csak néhány perc kontaktom volt, így azokat sem veszem/vehetem (még) listába.)
Amúgy fél órája jött meg PS. Guszta matt fehér, 500 GB-os Slim - még 2 év garis Alzába (most júniusban vette az eredeti tulaj - de bolton keresztül van). A doboz egy picit viseletes, de maga a hardver és a kiegek ránézésre makulátlannak tűnnek; majd délután összerakom. Egyelőre a 144 Hz-es LG moncsival.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5548 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá te is mit fogsz szólni az FFXV-hez. A nagy FF fanok nem szeretik, én meg teljesen el voltam ájulva tőle. Megvettem Ps4-re is a Royal Edition-t. PC-re is lemezesen van meg, de a lemezen csak a steam telepítője van.
Most nekem a Tales Of Berseria lenne terítéken. De nincs kedvem játszani manapság. Majd a nyár végével gondolom visszarázódok a normál kerékvágásba.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A PH!-s accounton is fent van régóta; akkor és annyit játszhatok (/játszhattam volna) vele, amikor és amennyit akarok - de azért köszi.
Csakis lemezes, saját cucc, saját accounton. Gyűjteménybe.
Ismersz.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Carlos Padre #5545 üzenetére
?
-
Mike
veterán
válasz Carlos Padre #5545 üzenetére
Látod Padre, ilyen egy gavallér
-
.LnB
titán
válasz Synthwave #5543 üzenetére
Bakker, adtam volna steam accountot. Nekem megvan. És Pc-be már nincs vga. Kölcsön adtam volna az accot azt jóvan.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
<3
"Persona 5?"
Idővel az is sorra kerül.
Első körben
Final Fantasy XV: Royal Edition (Ezt má múlt héten megvettem, mert kezd kikopni a honi boltokból. A PC-s, lemezes verziót is hónapokig kerestem - ha már van normális vas alá -, de semmi, szóval meguntam a vergődést. GetdatPS4anddatFF.)
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Final Fantasy: Type-0 HD
Dissidia Final Fantasy NT
Tales of Vesperia: Definitive Edition: >
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha minden igaz, holnap jön meg a Glacier White PS4 Slim (gamekonzol.hu). A szoftverpakk is már úton.
Szurkoljatok, hogy minden rendben legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Megnéztem a Made in Abysst anime első évadját (több sajnos nincs).
Milyen jópofa lenne ebből egy játék.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
Majdnem megvettem a DISGAEA 5: ALLIANCE OF VENGEANCE SEASON PASS -t amikor nézem, hogy minden benne van a Disgaea 5 Complete Bundle -ben ami már megvan
-
penge111
addikt
Volt már? Kiváncsi vagyok milyen lesz majd! [link]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
raggg
senior tag
Végigvittem a Final Fantasy V-t. A mobil verzióval játszottam, aki szereti a sorozatot, de még nem volt meg neki, bátran ajánlom! Rövidebb a későbbi részeknél és nagyon szórakoztató job system van benne. A végeboss azért megizzasztott, szerencsére tudtam egy kicsit erősödni még az utolsó szinten
ragklaatPS
-
Kai_Rong
senior tag
A Judgmentet senki sem tolja rajtam kívül?
-
-
Kai_Rong
senior tag
A Yakuza Kiwami csak akkor 18-20 óra, ha a sztorin kívül semmit nem csinálsz. Márpedig a játék sava-borsát a mellékküldetések és a minijátékok adják, nem pedig a fő sztori (ami talán az egyik leggyengébb a Yakuza-részek közül). Első körben érdemesebb lett volna a Zeróval kezdened, az egyrészt sztoriban is sokkal jobb, másrészt hangulatban is köröket ver az első részre.
A Persona 5, mint erősebb immersion? Hát nem tudom Imádom az SMT sorozatot és annak alsorozatait, de szerintem egyik sem egy kifejezetten Japán-szimulátor, ellenben a Yakuza részekkel.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Próbálgatom ezt a Yakuza Kiwami-t. És hát nem ránt be a játék. Chapter 3 -nál tartok. Ahogy nézem 18-20h a végigjátszás. De még mindig nem tudom, hogy akarom e. penge111 állítja, hogy jó, de nekem elég idegen ez az egész. A Persona5 jobban elhitette velem, hogy Japánban vagyunk.. Meg ez a bunyó... Nekem nem is megy, lehet jobban járnék ha easy-n tolnám.
-
.LnB
titán
válasz Silεncε #5516 üzenetére
Négy fő befejezés van. Az 3 végigjátszás meg egy kicsi. Mert a 3. után megkapod a chapter választó menüt. És a negyediket úgy már könnyű. A B C D E a lényeg. A többi befejezés ilyen apróság.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Az megvolt, asszem arra írta hogy W Jó is a permadeath az elején, rendesen megszívatott elsőre Eddig bejött, durván feelinges a cucc, az Amusement Park-tól konkrétan a hideg rázott az elején. Az OST meg egy kincs, azt már azelőtt is hallgattam, hogy elkezdtem volna játszani vele [ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Megvettem tegnap előtt a Nier-t, azóta az pörög. Eddig nagyon bejön, csak technikailag nincs sajna a helyzet magaslatán, FAR-al se. Az igaz, hogy a teljes angol abc-re van befejezés (26)? Kb mennyi végigjátszás kell hozzá, hogy mindet unlockoljam? (azért 26-szor nem vagyok hajlandó letolni, akármennyire is jó, de egy párszor megcsinálnám, ha elég annyi)
-
nonsen5e
veterán
Az eddigi élőszereplős reklámokban amennyire cringy volt a miqo'te.., nem fűzök ehhez sem sok reményt. Meg Au Ra meg Viera, vicces lesz az biztos.
Amúgy 1-2 minimál side-story spoileres kép, nagyon menő lett 1-2 old-FF throwback fight még a mostani kiegben.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ez mondjuk eléggé bele lett magyarázva az univerzumba, szóval nem tudom... hogy is van végül.
---------------------------------------------------------------------------------------------
[kép]
[kép]
[kép]
---------------------------------------------------------------------------------------------Szintén a VI-ból:
[kép]
---------------------------------------------------------------------------------------------És még ő is.
[kép]
Holnap meg Shadowbringers all-day, all-night.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
.LnB
titán
Előszereplős Final Fantasy sorozat készül.
-
ldave
Topikgazda
-
.LnB
titán
Sokan kikiáltották az újkori Castlevinia-nak. És ha azt nézzük a hosszúsága is kielégítő.
-
penge111
addikt
Megjelent első logoutos cikkem a jrpg-ről, ha van időtök olvassátok el.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
nonsen5e
veterán
(spoileres) FINAL FANTASY XIV: SHADOWBRINGERS Launch Trailer (spoileres)
Na ez az a játék, amit mmorpg létére is mindig elsődlegesen a story miatt veszek meg.D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- PS5 FAT CFI-1216A (825GB) 2025.05.06-ig Telekom garancia (bontatlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest