Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Lenne egy kicsit OFF kérdésem a BFV community-hez. Tudom, hogy nem feltétlenül ide tartozik, de másik topic-ot sem tudnék neki egyértelműen mondani...
A kérdés: megéri lecserélni egy 60Hz (nekem mondjuk 72Hz-en ketyeg) IPS monitort egy drágább 144Hz FreeSync-et tudó monitorra?
Tudom elég szubjektív a dolog... és nehéz is megválaszolni. Tulajdonképpen csak annyit szeretnék megtudni hogy tényleg hoz annyit élvezeti értékben egy 144Hz-es megoldás egy 60Hz-es megjelenítéshez képest? Nyilván akinek nincs az azt mondja hogy "parasztvakítás", akinek meg van az azt hogy természetesen kell, csakis azért hogy más is kidobja a pénzt az ablakon rajta kívül...
Most egy kalibrált DELL U2414H-m van, amivel nagyon elégedett vagyok. Ezt "felhúztam" 72Hz-re, és így játszom rajta, V-Sync ON. Elkacérkodtam a gondolattal hogy lecserélném WQHD FreeSync (NVidia miatt Adaptive Sync) monitorra. Megérné? Vagy csak rosszabb lenne helyzet a megnövekedett felbontás miatt? A mostanit is alig bírja el a gépem. Tanácstalan vagyok...
Bocsi az OFF-ért, de a legtöbbet BFV-re használom a gépet, ezért gondoltam megkérdezlek titeket. Van aki mostanában váltott 144Hz-re? Annak talán frisebb az élmény...
[ Szerkesztve ]
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- További aktív témák...
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest