Hirdetés
-
GAMEPOD
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz
csibe1 #10412 üzenetére
Összevissza szerintem csak egyszer nyilatkoztak, a többi meg csak spekuláció. A béta meg az infrastruktúrát teszteli és a balanszt. Azt tudják, hogy milyen gépen, hogy megy, de azt nem nagyon tudták még kitesztelni, hogy mi van ha több tízezer játékos szabadul rá egyszerre, hogy bírja a battlelog, origin, szerverek, stb. A balansz meg egyértelmű.
-
Mappa
addikt
válasz
csibe1 #10393 üzenetére
-őő nem tudom
-őőő nem tudom
-ő nem tudomDe az első kettőre lehet ugyanaz a válasz.. amit írtam is: szerver teszt. Magam megnyugtatására írom ezt - bízom benne, mert ha nem, és ilyen lesz a végleges akkor bukta... de ezt kétlem, meg ezt az okfejtést mások is írták. Meglátjuk, hamar itt lesz az a megjelenési dátum.
-
Enton
addikt
válasz
csibe1 #10393 üzenetére
Az az első egy két hónapban lesz tesztelve.
Most csak a nagylétszámos terhelés a főbb szempont, hogy ne halljon be minden az első pár napban a nagy roham alatt.
Itt főleg az új levolution ami be tud szépen kavarni, látható is az állva maradt torony, füst nélküli dőlés.
És akkor hol vagyunk még az elárasztásos részhez képest, meg a masszív időjárás változáshoz képest. -
kisza25
félisten
ott nem mutat szinte semmit, gondolok itt arra, hogy melyik kiegészítőt mikor kapom meg a fegyverekre...
Laraxior: erre gondolsz -
SkyS1gn
félisten
Nem, ezt látom... átmegyek szomszédba aki volt klántársam volt (énis Mw2-ig szerettem őket) és nyávognak a kis pöcsösök lobbyba meg ők is ordibálnak nekik vissza... szánalmas, mindenre megy az eeeassy, meg a másik anyázása!
Nem kell fikázni lejáratja az saját magát is, aki meg veszi az egy agyatlan zombi hogy nem lát az orrától messzebb!
-
devilinsid3
addikt
szerintem sem kéne ennyire szidni a COD-ot
én az MW2-ig szerettem velük játszani, sőt a Black Ops-ot is megvettem, de azt a gyengus gép miatt elcseréltem
ha így halad tovább akkor a bf is kijön 2 évente és semmivel sem lesznek különbek, mint a COD pl.
arról nem is beszélve, hogy a COD-ban van pár dolog ami jobban van megoldva
és ez a sok féle gránát (flash, stun meg apámfasza) szerintem maradjon meg egy COD vagy tactical FPS játékban, de BF-ben nem való -
devilinsid3
addikt
-
devilinsid3
addikt
ezeket be lehet állítani a szervereken (mármint a no expl. hogy kickeljen vagy megöljön stb.), legalábbis normálisabb szervereken meg van oldva
azon is el lehetne gondolkozni miért születsz abban, ha egyszer no expl.
olvasni sem tudnak az emberek, pedig a legtöbb szerver nevében benne van.. akkor, hogy joinol be? randomba rábök és kész? -
kisza25
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Azért konzolport ide, eladások oda... még mindíg becsülöm hogy szarfos konzolok helyett kipakolnak 64bivaly gépet.
Mondjuk már 3-nál is, ittmeg hatványozottan igaz, mivel itt fejlődik a grafika is (nem úgy mint a codnál) muszály PC-n demózni hogy meglegyen a Wow effekt, mert ha konzolon demózták volna a 3at akkor aligha lett volna akkora szenzáció.
A 4-et elnézve meg még annyit se fognak produkálni a mostani tejfölösdobozok... ps4, one meg nem játszik azon nem mutathatják, szóval más választásuk nagyon nem is maradt
(#1390) G4ula84 Nem is azt mondta hogy pislogós
-
-
Olympos
aktív tag
Csibe!
Igen, prémium jár hozzá, az EA sport oldalán írták.Összefoglalva:
- Ha most megveszed előrendelésbe a BF4 bármelyik verzióját, vagyis A) Béta nélkülit vagy B) Bétásat a Bonus csomaggal, akkor alapból BF4 PREMIUM taggá válsz a jövőben!
Kérdés már csak az, mennyi lesz az ára, ha nem rendeljük meg őszig. (?) Vajon a nagy Launch előtt emelik a Prémium árát?- Bonus csomag tartalma homályos, nincs bővebb infó róla. Gondolom videók, tippek, stb. vannak benne + BF4 Béta jog.
(Annak érdemes elgondolkodni rajta, akinek nincs meg a MoHW és/vagy BF3 Prémium tagság, mert különben a Bonus csomag mellé feleslegesen kapja meg másodjára/harmadjára is a béta jogot + 10EUR ad ki videókért...)- Mindenki le tudja ellenőrizni, hogy jogosult-e a bétára: Origin megnyit, Saját játékoknál BF3 kijelöl, bal egérgomb, játékadatok, kiegészítők között BF4 béta szürkén várakozik-e nagy napra…vagy nem várakozik, mert nincs jogod hozzá.)
- A béta felszabadítását az Origin program jelezni fogja, de előtte biztos be fogják harangozni.
@Csibe: link arról, ahol ezt találtam: [link]
4-es bekezdés:
4. What Battlefield 4 game editions will be available for pre-order?During the pre-order period, the following editions of the game will be available for pre-order:
Standard EditionPre-ordering the Standard Edition will grant you a Premium Expansion pack once it becomes available after the Battlefield 4 launch. The Standard Edition will be available on PC, Xbox 360 and Playstation 3.
Origin Digital Deluxe EditionThe Origin Digital Deluxe Edition is available for pre-order exclusively through the Origin store and comes with all content associated with the Standard Edition plus Bonus In-game Content and Exclusive Beta Access to Battlefield 4 when it becomes available. This edition is only available for the PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivaldi (böngésző)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest