Hirdetés
-
GAMEPOD
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Ennyi erővel ne idegeskedjünk a csalókon se, mert nekik meg az nyújt szórakozást.
Mint írtam azzal nincsen bajom, hogy kipróbálja az ember ezeket egy üres szerveren egy társasággal, de amikor egy ilyen társaság bekeveredik egy cq-ra, akkor igencsak eltudják venni az ember szórakozását. Persze abban igazad van, hogy nagyon sok esetben ez nem a játék hibája, hogy idióták játsszák.
Gondoltam, hogy nem ez a fő tevékenységedÉn azokról írtam, akiknek ez az elsődleges feladat, hogy ezeket a szarokat lerombolják.
swagger55
Addig meg elfoglalnak 4 zászlót. A legrosszabb, ha squad-ban vagy és rád élednek a csapattársak, mert arról a pontról mindenki szaladhat mindenfele, mert zászló sincs a közelben.
Na mindegy, felőlem úgy játszik mindenki aki akar. Csak ne legyen velem egy csapatban
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- APC SUA750IX38 Smart UPS 750VA - szünetmentes tápegység - Bontatlan!
- Intel Core i7 14700KF BOX Processzor - Bontatlan! - 36hónap garancia!
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest