Hirdetés
Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
biggamer #22592 üzenetére
Nocsak! Ujra jatszani latlak?
Ez a csonag amit linkeltem csak kod. Ennyiert csak akkor eri megvenni ha eredeti jatekod nincs!!
Ugyanis mar kaphato olyan lemezes valtozat, amiben ez a premium csomag mar benne van. Utana kell nezni, de bf premium editiod a neve!! 13-15k kozott mozog, de ha csak most veszel gamet, akk azt erdemes! Remelem igy mukodik, mert ha a premium edition is csak kod akk nagy atkurasok vannak!Nekem pl meg nincs meg a kod, de ar origin volt olyan rendes es leszedette velem a dlct.
ergo ha meg van az eredeti bf alap, v limited akkor is leszedi neked, csak koddal tudod aktivalni!
Remelem tudtam segiteni!
Zanik mar segitett is! Koszi!
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Ha megveszem a Premiumot, akkor müködik magában is, vagy meg kell vennem az eredetit is? -
biggamer
veterán
válasz
boogie84 #22583 üzenetére
Hi ... most ez hogy működik ???
Letöltöm a játékot és amit kapok kódot azzal indul ???
Tehát sorozatszám ???
Vagy be kell írnom valahová a kódot és utána tudom letölteni ...Én lemondtam a 12.000-es ProGamer ... most keresek jobb bóóótot
Ha nincs meg az alapjáték lemezen / hanem kód van / az nem jelent semmi hátrányt ugye ???
-
dilipok
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #22590 üzenetére
Nem logikus. Ha a gyartotol venned, akkor talan meg ertelme is lenne, de gondold el mennyi visszaeles, hiba lenne, ha minden forgalmazo kapna egy adag kodot, aztan azt kuldozgetnek... Nagy cegek eseteben talan meg lenne keret a hozza tartozo rendszer kiepitesehez, de gondolj csak a kis sufniuzletekre... Sokkal egyszerubb es kovethetobb igy. Ha meg valakinek faj a szallitasi dij, akkor lehet menni szemelyesen
-
boogie84
veterán
Ergo a kódért is kell futárt fizetnem? Ez röhej (
), nem??
(#22589) dilipok: Úgy h utaltam volna nekik, es mailben egy kodot. Csak irtak h ez bizony futaros modszer... innentol kezdve viszont tok mind1 h 10k-ert bemegyek az 576-ba, vagy rendeltetem, amire varnom is kell...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
fogirobi #22582 üzenetére
Cheatelni? Ha adsz cheatet megyek
xD
Igaz,már párszor cheater voltam heliben meg repcsiben is, Inf-ben meg hacker.Boogie84: én is innen veszem,hétfőre hozzák sztem,vagyis infóban leírták
"A hétfőtől csütörtökig 16 óráig leadott rendelések a következő munkanap folyamán kerülnek kiszállításra.
A hétfőtől csütörtökig 16 óra után leadott rendeléseket két munkanap múlva szállítja ki a futárszolgálat.
A pénteken 16 óra előtt leadott megrendeléseket hétfőn kapod kézhez. (Amennyiben a hétfő munkanap. Ellenkező esetben a legközelebbi munkanapon.)
A pénteken 16 óra után leadott megrendelések kedden kerülnek kiszállításra. (Amennyiben a kedd munkanap. Ellenkező esetben a keddet követő első munkanapon, mivel hétvégén és egy munkaszüneti napokon a futár nem szállít.)" -
scope2007
addikt
Microsoft Windows 8 Gaming Performance - BF3
tehát semmi különbség elvileg.. max hogy a win8at nem szereti a PB még -
boogie84
veterán
válasz
biggamer #22574 üzenetére
Battlefield 3 Premium Szolgáltatáskód PC
ennel tud vki olcsobban?
kertem toluk infot, h tudom atvenni a kódot.... erre azt irjak h nincs mas lehetoseg, mint h posta utanvettel...
utalas ezek szerint nem jatszik..
tud vki hasonlo arban es ugy h azonnal megkapom a kodot? -
fogirobi
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #22581 üzenetére
Jössz Cheatelni?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hétfőn én is belépek a Prémium noobok közé!
xD
-
-
biggamer
veterán
-
Hunork
veterán
Hujujj...
Akkor én nagyítom fel a problémát...
Együtt élek vele, jelentem!
Ami viszont jó hír, hogy nekem mindig megy, kivéve, mikor ellopják az accountomat...
(alig várom az estét ma is, én egyjátékos fan vagyok, ez a legjobb jelenkori FPS!)A többieknek is köszönöm a hsz-eket!
-
Hunork
veterán
Hahó!
erre senki nem tud semmit?
-
Zanik
addikt
Tegnap felmentem egy üres Alborz szeróra. Felrepültem helivel jó magasra, és körberepkedtem kicsit. Iszonyat milyen gyönyörű egy pálya. Aztán kiugrottam az öböl felett és sétáltam egyet a jégen, cseszettül jó hangja van, próbáljátok ki!
-
BigBlue69
őstag
Erről tudtatok? Battlefield 3 Dog Tag tooth Item
-
omikron23
senior tag
Nekem pont kedden adta meg magát a rendszervinyóm, így nem tudtam kipróbálni az új pályákat...
A leírtak alapján azért már nincsenek olyan nagy elvárásaim a kieg-el kapcsolatban, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Remélem estére már menni fog...
-
SipiBcs
őstag
válasz
kenny123 #22551 üzenetére
XBox-ról nincs infóm. Minden dobozos játékban ott a key, anélkül nem tudod aktiválni. A kulcsok változóak. Ha a Premium Edition-t választod, akkor olyan kulcsot kapsz, amivel jogosultnak lát a rendszer a DLC-k használatához.
De érkezik majd olyan is a fórumra, aki aktívan XBox-ozik, ő ad felvilágosítást minden bizonnyal.
-
Viper26
nagyúr
Épp tegnap néztem, hogy a CQ és AK pályák 10 - 15mp alatt betöltenek (64 fős is), a régiekre mint pl. Caspian meg perceket kell várni...
Ez mitől van? -
Hunork
veterán
Üdv játékosok!
A problémák hetét élem...
Most egy apróság: Origin belép, BF3 elindít, és ha NINCS megnyitva a Firefox és/vagy Chrome, akkor a böngésző a Battlelog töltése közben lefagy...Ha viszont már megnyitott böngészővel klikk a Játékra, akkor semmi gond.
Erre mit léptek? Mitől van ez?
(Jó, egyszerű, előtte nyissam meg a böngészőt, de az nem igazi megoldás...)
Válaszokat előre is köszönöm! -
csibe1
addikt
válasz
kenny123 #22546 üzenetére
Nézd meg jobban a leírását,de szerintem csak a kódot kapod meg egy dvd tokban.
Azt nem írtad,hogy a Premiumra vagy a Premium Editionre gondolsz.Kicsit elkéstem.
Ahogy SipiBcs írta a Premium Editionhoz kapsz két lemezt,gondolom arról tudod telepíteni az alapjátékot,aztán a többi kiegészítőt le tudod tölteni az Originen keresztül miután beírtad a kódot. -
kenny123
addikt
Ugye mutatta valaki itt a battlefield 3premium kiadást, ami lemezeken rendelhető konzolboltokbol.
Az érdekelne, hogy milyen a csomag felépítése?
Kapok 2 lemezt plusz egy kódot amivel letölthetem akiegeszitoket, vagy a lemezeken rajta van?Köszi
-
Mappa
addikt
Soldier Upgrade 2012-09-11
ez mi volt ? mert rányomok, behozza a fegyvereket. vagy ez a patch fegyver módosításokat takarja?
-
Mappa
addikt
a borzos pályán nagyon jó sniperkedni
konkrétan hegyoldalból lehet aprítani a túloldalt, mivel csak a jármű a fedezék... a fakunyhó meg semmit sem ér
-
Hajdi
senior tag
válasz
Stunts666 #22540 üzenetére
Osztom a véleményed... Már csak azért is, mert az emberek 80%-a járművekért kempel az új mapokon. Ha pedig ne adj isten szerzek egyet és kiugrom javítani, szó nélkül elviszik.
Bár lehet, hogy alakul ez még a későbbiekben, vagy csak szimpla 16-os szerverre kell menni.
-
ingalls
senior tag
Aim-es ez a kutya. Lehet ilyet jelenteni valahol? Hogyan működik az eljárás?
-
bul07
nagyúr
Meg lehet unni, én is meguntam(bár ez csak én vagyok), két hete tegnap toltam pár kört az új pályákon és ennyi, és nem is érzek kénysztetést hogy játszak
Az új pályák nekem túl nagyok, és sok a jármű
Ha nem együtt mozognak a páncélosok nincs nagy esély mert ha ellenél együtt mozog kettő három seperc alatt kivégzik a páncélost, kiszálni se érdemes mert olyan nagyok a távolságok
AC-130-ra voltam nagyon kiváncsi de szinte semire nem jó, még ha valami csoda folytán nem lövik le rövid időn belűl a fegyverzete szinte használhatattlan, páncélosokat telitalálarra nem semisíti meg(HC-n se)Kiváncsian várom hogy két hónap múlva menyien játszanak még aktívan
-
pohár
félisten
válasz
Tomi0703 #22533 üzenetére
ja, a konzolokszervizés a legolcsóbb azt hiszem (lehet másnál is van olcsóbban, kb 500ft-tal), az orosz kulcs meg kb ott a legolcsóbb, ja
de amennyi kínlódás van az orosz verziókkal... én kapásból Premium verziót vennék, ha meg videókon látod is hogy milyen, és nézed az újabbnál újabbakat is, mert érdekelnek, akkor a játék se fog hidegen hagyni, szóval szerintem nyugodtan veheted a játékot cakkumpakk
-
Tomi0703
addikt
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Korábban már írtam, nem tudom azóta változott-e már a helyzet. Szóval még mindig ez a legolcsóbb BF3 ugye?
(persze a legjobb lenne egy premium ed. 11 k körül, de nem merem még bevállalni, révén nem is játszottam a gémmel
)
-
Winne
nagyúr
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Felmentünk a debreceni szerverre, ez volt a pálya, írom Tankernek, hogy ezen mindig kifagyok, erre ezt kaptam:
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Kicked player -xI__Winnie__Ix- for using bad language.
-
csibe1
addikt
válasz
endruboy1 #22519 üzenetére
Azért van egy kis sebességkülönbség a telepítés és a javítás között.
Nem hinném, hogy 10 perc alatt feltelepül a játék,pláne nem 8 Mbit-es nettel.
Az Armored Killnek kellett vagy 50 perc mire lejött kb 1MB/s sebességgel.
A registry fájlokat meg nem kellett létrehoznia,mert azokat lementettem,és az ellenőrzés előtt módosítottam,aztán hozzáadtam az adatbázishoz.
Mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik.Néha nem árt teljesen újratelepíteni a játékokat,de ha nincs gond akkor nem szoktam. -
zack
nagyúr
válasz
devilinsid3 #22517 üzenetére
A Metro-t rühellem, és az M320-at is.
Igazából nem azért írtam, hogy milyen fasza gyerek vagyok, mert ennyi idő alatt elértem, mert ennek semmi jelentősége sincs. Talán csak annyi, hogy pár napja írta valaki nagy mellénnyel, hogy 200 óra alatt elérhető.
CQ-t mostanában nem erőltetem, mert több az idegeskedés egy noob csapattal, mint a szórakozás. Mivel azért játszom, hogy kikapcsolódjak, ezért kénytelen vagyok olyan játékmódokat preferálni, ahol kevésbé idegesít a noobság, és ha már vesztünk, legalább pörgős csatákban tegyük. Értelemszerűen ezt így 70.800 killel cq-n nem lehet összehozni ennyi idő alatt, tehát ennek igen nagy része TDM.
Természetesen medic kaszttal tolom nagy részben, nem azért mert ez tudja a legtöbb pontot csinálni, hanem mert egy jó medicen sok múlik. Talán a legtöbb. -
kisza25
félisten
-
Winne
nagyúr
Felléptem megint, mondom megnézem az új módot, mert még nem próbáltam ki, lement a sivatagos pálya, nyertünk, váltott a havasra és fagyott 10 lépés után. Az a pálya nem tetszik a gépemnek valamiért..
-
endruboy1
senior tag
válasz
csibe1 #22510 üzenetére
Igen? Szerintem meg mikor átszalad rajta és látja hogy egyáltalán nincs telepítve, olyankor telepítés javítása címszó alatt valójában telepíti. Azaz létre hozza a szükséges registry fájlokat meg ilyenek. Szóval szerintem nagy nyereség nincsen rajta. De ha kipróbáltad és valóban gyorsabb akkor lehetséges.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
devilinsid3 #22517 üzenetére
"kis"??
de tényleg gratula a kollégának
én aztmondom CloseQuarters CQD medic defibblirrator. az alsohangon 600/min -
Gyula84
veterán
válasz
p0rch_m0nk3y #22513 üzenetére
De jó ám
én most csinálom a c4 vehicle destroy
felrakom és beírom neki hogy szereti-e a c4-et
és bumm
valami videóban láttam ezt
-
zack
nagyúr
Nah...Végre. Sas 100.
541h 57p
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
juj de jó trollkodni
csak az a baj, hogy nem is olyan könnyű
-
smisa
őstag
30/0 kill/die aránynál kidobot az admin tankból máshogy nem birtak kiszedni I
I
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Dtomka #22501 üzenetére
Tedd a D-re nyugodtan,nekem se a C-n van.Simán játszottam rendszertelepítés után,nem kellett letöltögetni.Egy registrymentés azért nem árt.Amikor megint feltetted az Origint megadod neki a BF3 mappa helyét,ezt lehet nem veszi észre elsőre,akkor próbáld meg más variációba.
(#22500) endruboy1
Szerintem meg lehet vele játszani rendszertelepítés után.
Az Originben megadom a BF3 helyét, telepítés javítása,nyelvi fájlokat bemásolni ha kell,a böngészőben plugint feltenni, és fut.(#22492) Sami22
Orosz vagy angol?
Futtasd le a telepítés javítását.Utána ha kell a nyelvi fájlokat írd felül,lépj ki a Battlelogból majd vissza,és próbáld meg úgy.
Ha akkor se jó érdeklődj az EA supportnál. -
Kezdenek elfogyni a szerverek. Már a másodikról bannoltak
Adminkának nem tetszett, hogy megkértem, tegye ki a seggét a heliből, mert egyedül vezetek. Erre kaptam, hogy béreljek saját szervert. Majd kick. Visszamentem, megkérdeztem miért kaptam kicket. 2 admin volt, az egyik azt mondta, kérdezzem a másikat (gyerekes mondhatom...), aztán elmondta, hogy nem tetszettem neki. Erre írtam, hogy: admins...
Válasz: Adminok boldogok lennének, ha mennék és megb@sznám magam, a saját szerveremen. Szegényem biztos menstruál -
pohár
félisten
Aktív témák
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest