Hirdetés
Aktív témák
-
omikron23
senior tag
-
omikron23
senior tag
Nem akarom reklámozni, de itt "csak" 9.999 Ft... Én tőlük vettem...
-
pohár
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Az igaz amit láttam Launch trailerbe Armored Shield mapon 5 zászló lesz PC-n is és nem lesz jet?
hát milyen AK DLC-ez?
-
Winne
nagyúr
válasz
TTomax #21666 üzenetére
Ez tényleg így lehet?
A hangtompító 34%-al megnöveli a csípőből leadott első lövés szórását, vállhoz véve viszont csökkenti 50%-al, illetve a visszarúgást 10%-al.
A Heavy Barrel az első golyó szórását 50%-al csökkenti, de minden további lövés 50%-al növeli a szórást, és 20%-al a visszarúgást.
A Flash sup. 50%-al növeli a maximális szórását, ami 25%-al változik lövésenként.
A bipod mindent lecsökkent, nagyon pontossá tesz.
Lézercélzó 33%-al csökkenti a csípőből leadott lövések szórását, nincs hatással a célzott lövésekre ergo Sniper-hez felesleges, hacsak nem akarunk no zoom-ot lőni.
A Foregrip 50%-al csökkenti a függőleges visszarúgást.
Én mióta játszom azóta heavy barrelt használok, mert azzal pontosabbnak érzem a fegyvert..
-
BandiHUN
veterán
-
Anfänger
őstag
Hi mindenkinek!
Ti sem tudtok a csapattársaitokhoz joinolni?Tegnap kb.4 szerón voltam,egyiken sem engedett sem csapattárshoz,sem Squad társhoz joinolni.(feketék a játékosok nevei)
WTF?
Ez a patch-töl lehet vagy pillanatnyi elmezavar?
Nálatok is ez van,esetleg nektek müködik faján? -
Hajdi
senior tag
"The BF3 Statistics Engine is currently down." LOL
"Tank vs C4 hogy működik ? Számít hova rakja az ember?"
3db C4-et kell pakolni egy teljesen ép tankra. Mindegy, hogy reactive, avagy sem.
-
DonThomasino
veterán
Már nem játszottam egy ideje.
Mi ez a fél órás telepítés/javítás?
Újra írtáka BF3 at vagy mi... -
Hajdi
senior tag
válasz
TTomax #21666 üzenetére
Eddig szemből, ha a löveg alá betalált egy rpg disabledre vágta a tankot. Bár igencsak kicsi esély volt pont arra a pontra lőni. Most már ez a taktika sem működik. Ettől függetlenül, ha most beülök egy tankba két három lövést bekapok és menekülni kell. Hiába a reactive armor.
-
TTomax
félisten
Lap közepétöl...
Szemböl a legnagyobb marhaság tankot löni... 22-öt sebez... -
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21663 üzenetére
Ha be tudsz lépni, senki sem nyúlt hozzá a fiókodhoz. Próbáltál már gondolom új jelszót adni neki... ugye?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hát azt hiszem ezt nem tudják megoldani az EA-nál sem.
Valszeg valami Hacker köcsög szétkúrta az Originem,csak ID(Ch0pPaEn3rGy666)/jelszóval tudok belépni. -
Redneck
nagyúr
Felhúztam a videókártyám 648-ról 820 Mhz-re és totál stabil volt, lehet még többet is menne. Caspianon bekapcsoltam a v-syncet és nem ment be 60 alá. Így teljesen jó, kicsivel nagyobb az input lag és ennyi.
Ti használtok v-syncet? Én eddig multi játékokban sosem nyomtam be.
-
devilinsid3
addikt
tankoknál szerintem csak az számít, hogy melyik oldal.. ha van reactive akkor mindegy h mit lősz azt veszi le először.. nekem volt olyan h 1 lövéssel !!!!!!!! 1 lövéssel 11%ra lelőtt a pali, de én nem tudtam csak 7 !!!!!!!! rakétával disablezni.. és akkor az ilyen nem csal.. ja nyilván nem
-
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21657 üzenetére
Nekem segítőkészek voltak (Burnout Paradise ügyben), viszont nem pontosan azt kaptam, amit kértem.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Öcsém,beszéltem az EA-val LIVE CHAT-ben,kérdeztem hogy tudom használni az E-mail-m,azt mondja hogy igen.
Elbúcsúzunk,újraindítom az Origint,erre ugyan az a hiba. -
Neoteric
addikt
válasz
Bjørgersson #21637 üzenetére
Ja, most, hogy összemosták a kettőt, max 100 barátod lehet Originen/Battlelogon. Ritka fos egy rendszer.. az is ott foglalja a helyet Blogon, akinek nincs is meg a Bf3.
-
Bezony, voltunk toronyba is terepen, viszont azt felszórták kaviccsal, és nagyobb sebességen para. Nem tudom, Lukácsháza fele szoktál-e járni, mert ott a fehér templomnál balra kanyar, aztán a gyár mellett megint egy balra kanyar, és ott lesz egy mezőgazdasági út. Csomó elágazása van, és nagyon fasza. Nem rég újították fel.
+ kutya se jár arra, senkit nem zavar a motorhang -
Nincs, még de egy MZ ETZ 125-ös lesz valószínű. Már párszor volt szerencsém vezetni egy ilyen gépet. Tanulómotornak tökéletes. Amúgy meg egy Aprilia Habana 50-el szoktam mászkálgatni faluba. Ma gyöngyösfalu zengett a két motortól
A baj az, hogy egyáltalán nincs még rózsaszín kártyám. Majd most téli szünetbe kezdem el lerakni B, B125-öt, de ki tudja addig mit módosítgatnak
-
Bazzzs
senior tag
Tankkal milyen módon tudja sok játékos azt kivitelezni, hogy egyszer szemből eltalálja az én taknomat és kapásból huszon akárhány százalékon vagyok? Mostanában többször jártam így, hogy teljesen sértetlen a tankom, megyek szemtől szembe az ellenfél tankjával, ő pofán lő, én pedig 20-25%-on vagyok. Én még egyszer sem tudtam így eltalálni senkit se. Van valami külön sebezhető pont, amit érdemes becélozni?
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
devilinsid3 #21641 üzenetére
ArmA II elég reális
csak szarul optimalizálták, meg kevesen multiznak vele
-
devilinsid3
addikt
válasz
csapee #21638 üzenetére
ha a realitásról beszélünk sajnos akkor inkább hagyni kell a bf-t de úgy eleve minden játékot.. nem a valós, hanem a noob alapon csinálnak illetve ahhoz alakítják a játékokat sajnos : /
"sokan sírnak? igazítsuk hozzájuk, hogy a következő játékokat is megvegyék tőlünk" .. ez a szar sajnos -
norbi2010
őstag
válasz
Bjørgersson #21637 üzenetére
Nincs szerintem.
-
csapee
őstag
válasz
Viper26 #21633 üzenetére
Mondjuk nem reális volt eddig, mert ugyanazon csőbe nem lehet két lövedék.De mondjuk az se reális hogy egy 5 centis betondarabba is megakad a futás, stb.
Sajnos a nooboknak engednek, mert ők vannak többen és túl sokat sírtak miatta.A BF4-et megvenni? Csak jön ki valami értelmsebb is addig
-
Bjørgersson
félisten
BF3-ban/Originen van valami korlátozás a barátok számára, mint mondjuk LIVE-on? Úgy emlékszek ott régebben 20 volt a korlát. Itt is van ilyen?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #21634 üzenetére
Azt leshetik az elmúlt 1 év után...
Xaels:
Hááát, akkor elég időben rájöttek, hogy eddig volt hiba a dologban.
-
Xaels
félisten
válasz
Viper26 #21633 üzenetére
A Canister Shell-t tudtommal a fő lövegbe töltik. Na már most a rendes löveg mellé nem hiszem, hogy beférne.
(#21634) Dexter-2000: épp most volt téma nálunk a BF4, hogy elképzelni nem tudjuk mit adhatnak majd ki a BF3 után tartalmilag, hogy "biztos" megvedjük. Mert itt van minden, CQ, AK, B2K és még van két DLC amit nem ismerünk. Kevés lesz 1 nap, hogy az összes mapon lejátszunk egy elég tartalmas kört
Szerintem a BF4 2142 folytatás lesz vagy valami átmenet a között és a jelenkor között.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Illusion1010 #21630 üzenetére
Az a másik
Winnie: már nem tudsz közvetlen elsődleges után tüzelni vele, meg kell várni míg betölt vagy mi.Így meg nem sok értelme van.
-
Winne
nagyúr
válasz
Illusion1010 #21630 üzenetére
?
-
Illusion1010
senior tag
Búcsú a canister shelltől
[link]
-
Centaurus
tag
Szevasztok!!
Az szeretném megkérdezni hogy a frissítés után a nyelvi fájlokat honnan szedhetem le és hogyan cseréljel le a régit előre is köszi. -
norbi2010
őstag
Egyszer van Only in Battlefield-es pillanatom,akkor sem veszem fel
Gulf-on jeteztem,sikerült disable-nie egy másik jetesnek,kiugrottam,repült tovább a jet,de balról belement egy másik és mindkettő felrobbant
-
STC Speed
őstag
UPDATE:Az Armored Kill-t Kedd délelőtt 10:00 -kor jelenik meg,letöltés is ekkor indul el!
Jó lesz
-
Winne
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21611 üzenetére
Az EA.com-on tudsz mailt változtatni.
-
Gyula84
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21611 üzenetére
BF3 as neveddel sem tudsz belépni? EA nál valami POGO nevet ír
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[link] Ezt nem tudom miért kaptam,mert nem is csináltam ilyesmit,bár azt sem tudom hol kell és amúgy sem csináltam volna.
Valami hacker köcsög szórakozik,hogy dögölne meg. -
Norb3rto
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21609 üzenetére
Jó helyre
jobban járnál egy sima maillal
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Bakker,nem hiszem el hogy írtam a facebuukra Battlefield-nek és nem válaszolnak...........
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21607 üzenetére
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21603 üzenetére
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson #21602 üzenetére
bőven!
-
devilinsid3
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21601 üzenetére
az id az email (azt hiszem) ea supportnak tudsz írni nekem is visszadták az accom ( valamelyik köcsög majdnem sikeresen ellopta a bc2 accom
@#21596 gyuri81:
én innen szedtem le: [link] letöltötted a patchet utána ezt bemásolod, telepítés javítása, majd játszol -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valahol meg lehet nézni hogy milyen e-mail címen van az account?
-
Bjørgersson
félisten
6/1Mbps sávszélesség elég a lagmentes multiplayerhez? Tervezem megvenni a Premium Editiont és nem szeretném, hogy aztán emiatt ne tudjak játszani.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Én ezt nem értem.............
Kaptam olyan E-mailt hogy sikeresen megváltoztattam,de nem tudom mikor és hogyan mert nem nyúltam hozzá egy újjal sem.Az Originben meg csak ID/jelszót fogad el,e-mailt nem. WTF????
Aktív témák
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Steam Deck
- Jövedelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest